|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
20.8.2010 9:35:22   
Anoniman
jutrooo
Spavao je dobro al pored mene ,naucio se lopovo joj joj valja ga sad odvikavati sto se tice hranjena davala sam ja tamo nekad i caj,al place kad popije 50ml toliko dam on bi jos.
Sinoc se isto budi oko pola2.navika kmeci ja dam caja popio 60ml i nije htjeo vise i zaspo oko 5.place tad sam ustala napravila flasu mlijeka popio i zaspo do pola9.spavali.
Kod kuce ja nedajem mlijeko uvecer vec caj,pred jutro napravim flasu a tamo to,nije palilo.
Pusa svima idem za poslom

(odgovor članu ivanak)
  Neposredna veza do poruke: 526
20.8.2010 9:40:40   
Hannica
Felix priznaj da si ga razmazila.user posted image   user posted image   Hajde,hajde...
Btw Gledala sam ti maloprije slike na fb.Plaho si mi zgodna.user posted image
Bar mislim da si to ti.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 527
20.8.2010 9:44:46   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Hannica

Felix priznaj da si ga razmazila.user posted image   user posted image   Hajde,hajde...

Jest, jest...to je ta što se šepuri po plaži bez stomaka i celulita user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 528
20.8.2010 9:48:24   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Mya_81

IZVORNA PORUKA: Hannica

Jest, jest...to je ta što se šepuri po plaži bez stomaka i celulita user posted image user posted image

Boga mi covjek bi prije pomislio da joj je seka rodila Anela nego ona.
Bravo mlada user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 529
20.8.2010 9:50:37   
mala86
evo padobranca user posted image user posted image user posted image
ja cu prec kod vas,blizi ste nam po mjesecima,i tako imamo jos manje od mjesec dana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joj felix bas si se namucila s Anelkom,i meni je sad bilo najgore da cijelu kucu ne razbudi,a on se taman probudio kad su svi zaspali user posted image user posted image user posted image ,i nosala sam ga i kad sam trebala i nisam user posted image user posted image user posted image
u wenice je snizenje jos uvijk,ali za djecaka malo sta juce bilo user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 530
20.8.2010 9:57:59   
Anoniman
mya...vjerujem da tih igracaka imas u svakoj radnji sa igrackama

A. ih ima par...vecinu je naravno dobio.....mislim da kada kupujes igracku namjenjenu uzrastu od 1 god. do ne znam ni ja...nema puno da se bira...

Neposredna veza do poruke: 531
20.8.2010 10:06:02   
mala86
mya jesi li gledala u kidi ozu,ili onoj trgovini na spratu,do one skupeuser posted image ?ti hoces onu guralicu ili sta?ja sam gledala neki dan guralicu cini mi se 30-40 km u toj "do skupe"user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 532
20.8.2010 10:06:06   
Anoniman
evo jos padobranaca... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

malo da vas pozdravimo...

Mya hvala Bogu pa je drugarica ozdravila... a ta uspavanost to je malo dok se energija ne vrati odnosno dok ne napuni baterije koje su iscrpljene za vrijeme viroze... ne sikiraj se, za par dana bit ce ona stara... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma samo nek bude zdravo pa nek sve skrsi...

felix ljubni nam Anelka i slazem se sa ostalim zenicama, slobodno ti njega malo zaruzi, jer vjerovala ili ne, iako se nama cine maleni oni su veliki i sve kontaju i znaju kako da manipulisu s nama... zato zauzmi stav i neka zna ko je koga rodio... user posted image

Ella_H mila... kako su tvoji pilici? nogice ce biti ok a slobodno mu mozes dati vitamina D, da malo ojaca kosti... ljubi nam princove i no sikiriki... user posted image user posted image user posted image

tajra, ne prepisuj draga, nego skontaj nesto novo user posted image ipak mislim da je onaj prilazak i upoznavanje bilo originalno i jedinstveno... iznenadila sam samu sebe... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 533
20.8.2010 10:21:40   
megi
pozzz raji

felix se vidim fino provela na moru, ma hajde bar si se kupala, a oni su prepuni svojih nekih faza, uvijek ce neka biti aktuelna

mi smo sinoc bili u gostima pa je cura uzivala u setnji, puno rodbine ali svakome brzo dosadi pa je opet mama najvise vodala, ali nema veze,

i mi smo nedavno bili na vikendici, pa nas u kuci koja i nije velika spavalo 8, naravno adan je imala budjenje nocno ali se ja uopste nisam uznemiravala sto ih je porbudila, znali su svi da ide malo djete pa ako im smetauser posted image user posted image user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 534
20.8.2010 10:24:15   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: mala86

mya jesi li gledala u kidi ozu,ili onoj trgovini na spratu,do one skupeuser posted image ?ti hoces onu guralicu ili sta?ja sam gledala neki dan guralicu cini mi se 30-40 km u toj "do skupe"user posted image

Nije, mila guralica....već igračke kroz koje uče....ima ih različitih, a konkretno smo spominjali one kao kutije na kojima imaju rupe različitih oblika tipa krug, trokut, kocka, zvjezda itd. i onda te oblike ubacuješ u odredjene rupe...

Nisam našla kod nas ništa slično...jedno vrijeme je bila jedna mini takva igračka, fakat mala a koštala je oko 45KM u Konzumu...više je nema, a vala je bila skupa...pretjeraše ga oni....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 535
20.8.2010 10:38:46   
mala86
onda mislim da mislis user posted image  na nesto kao loncic sveznalica!joj ja sam ga vidjela,ali u tl kosta 50km-preprepreskupo mi je za igracku
user posted image
djete ubacuje oblike,a ono govori koji je i jos pjeva

Neposredna veza do poruke: 536
20.8.2010 10:42:47   
Mya_81 RR
Eh, to je to user posted image

Da, da....poskupe su pravo...mi baš htjeli naručiti takvo nešto za rodjendan, ali nas TL zaheba i zatvori se...sad će mama da iskešira, ako u medjuvremenu ne nadje nekog drugog da isprazni džep user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 537
20.8.2010 11:05:58   
škorpija
mi imamo ovaj lončić, kupljen je u mercatoru, e sad ajdinu nije baš zanimljiv, a i još nije skontao gdje treba gurnuti kojo oblik, ali pejsmicu pravo voli is talno pleše kad je čujeuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 538
20.8.2010 11:12:51   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: škorpija

mi imamo ovaj lončić, kupljen je u mercatoru, e sad ajdinu nije baš zanimljiv, a i još nije skontao gdje treba gurnuti kojo oblik, ali pejsmicu pravo voli is talno pleše kad je čujeuser posted image

jesu li to oni klalupi za kolace? i Raffi je to dobio od mojih kolega s posla user posted image i on stalno plese, ali shega pravo kada zabrza nogicama malim user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 539
20.8.2010 11:14:04   
pocahontas

Eh, to je to user posted image

Da, da....poskupe su pravo...mi baš htjeli naručiti takvo nešto za rodjendan, ali nas TL zaheba i zatvori se...sad će mama da iskešira, ako u medjuvremenu ne nadje nekog drugog da isprazni džep user posted image

ovo mislim da proizvodi fischer & price, ima u BBI kod nas u One 2 Play radnji da se kupi

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 540
20.8.2010 11:14:56   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: mala86

onda mislim da mislis user posted image  na nesto kao loncic sveznalica!joj ja sam ga vidjela,ali u tl kosta 50km-preprepreskupo mi je za igracku
user posted image
djete ubacuje oblike,a ono govori koji je i jos pjeva

pa ovo je suuupeeer, kupim danas svojoj maloj! jel ima još uvijek u Merkatoru na socijalnom ili...?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 541
20.8.2010 11:21:25   
shejla

Ljubim vas ja tako vrijedne i aktivne na ovoj temi user posted image user posted image

Prvo mi recite te didaktičke igračke (guranje oblika i to) ...

imas toga svugdje... i ima i jeftinijih od tih fisher price.... Ima u Konzumu, Interexu, u TL (mi imamo iz TL kucicu i puza koji se vuce i okrece, a ima rupe za oblike) i kostiaju po nekih 15-20 KM. Vidjala sam jos, ne sjecam se, ali svuda....

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

Neposredna veza do poruke: 542
20.8.2010 11:31:04   
malena_t
Kupila sam ja u Mercatoru u marketu to oblici u rupe za 12 km

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 543
20.8.2010 11:33:13   
shejla
IZVORNA PORUKA: malena_t

Kupila sam ja u Mercatoru u marketu to oblici u rupe za 12 km

i ti dosla user posted image user posted image user posted image

gura li Benjamin oblike u prave rupe?

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 544
20.8.2010 11:36:13   
malena_t
user posted image user posted image user posted image sta ces ubih se od posla user posted image

Bilo mu je interesantno jedno mjesec. Sad nece ni da je pogleda. A znao je pokatkad potrefiti po koji user posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 545
20.8.2010 11:44:28   
shejla
I Lamija isto tako...uzme ponekad, pa gura dok ne utrefi...jedno par minuta se zabavi user posted image

Njoj su, inace, sada najzanimljivije slikovnice, casopisi i sl. Lista po sto puta, i to onim prsticima sve jednu po jednu stranicu i onda prstom na slike: "ovo je seka....ovo je teta...ovo je cece (cvijece)...ovo je ma (maca)..." A kad je nesto nepoznato, onda samo ponavlja:" ovo je... ovo je..." user posted image

< Poruku je uredio shejla -- 20.8.2010 11:45:08 >

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 546
20.8.2010 12:03:29   
mojbebac
nama se lonac pokvario ........ uopste ne funkcionise .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi imamo dosta fisher price igrackica, i jedino nam se ova pokvarila, mislim da je bila oko 40 KM u merkatoru .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 547
20.8.2010 12:11:52   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: shejla

I Lamija isto tako...uzme ponekad, pa gura dok ne utrefi...jedno par minuta se zabavi user posted image

Njoj su, inace, sada najzanimljivije slikovnice, casopisi i sl. Lista po sto puta, i to onim prsticima sve jednu po jednu stranicu i onda prstom na slike: "ovo je seka....ovo je teta...ovo je cece (cvijece)...ovo je ma (maca)..." A kad je nesto nepoznato, onda samo ponavlja:" ovo je... ovo je..." user posted image

wow, pa cura nam fino prica user posted image

nama je domet mama, tata, vau vau za cuku, i za konja i za vrapca, i za vranu, ma sve mu je vau vau user posted image , mamja za macu, mimi je medo etc. sve ostalo je ooo, iiiiii, mmmmmmm, eeeeeee....

slikovnicu pojede, casopis istrga, tako da nije Bog zna kako sofisticiran kada je to u pitanju..

e kad prolazi ova faza stavljanja svega  u usta?user posted image mozda kada dodje ona faza guranjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ali da potrefe user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 20.8.2010 12:12:39 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 548
20.8.2010 12:19:02   
veeseelaa
moja ima 20 mjeseci haman pa sve prvo proba jel jestivo user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 549
20.8.2010 12:35:20   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: shejla

wow, pa cura nam fino prica user posted image

nama je domet mama, tata, vau vau za cuku, i za konja i za vrapca, i za vranu, ma sve mu je vau vau user posted image , mamja za macu, mimi je medo etc. sve ostalo je ooo, iiiiii, mmmmmmm, eeeeeee....

slikovnicu pojede, casopis istrga, tako da nije Bog zna kako sofisticiran kada je to u pitanju..

e kad prolazi ova faza stavljanja svega  u usta?user posted image mozda kada dodje ona faza guranjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ali da potrefe user posted image

Lamija mi nabije komplekse user posted image a onda se utješim kad pročitam kakav nam je Rafi user posted image

I nama su sve životinje vau vau...kad šetamo po Kamberoviću imaju konji i onda pokazuje i vrišti vau vau, a kako je uvijek puno ljudi stid me oponašati tako na glas konja (to se radi samo u 4 zida user posted image user posted image user posted image user posted image ) pa onda samo velim nije to vau vau...

Inače, isto sve stavlja u usta, a i riječnik nam takodjer nije nešto bogat...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *