Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jutrooo Spavao je dobro al pored mene ,naucio se lopovo joj joj valja ga sad odvikavati sto se tice hranjena davala sam ja tamo nekad i caj,al place kad popije 50ml toliko dam on bi jos. Sinoc se isto budi oko pola2.navika kmeci ja dam caja popio 60ml i nije htjeo vise i zaspo oko 5.place tad sam ustala napravila flasu mlijeka popio i zaspo do pola9.spavali. Kod kuce ja nedajem mlijeko uvecer vec caj,pred jutro napravim flasu a tamo to,nije palilo. Pusa svima idem za poslom
evo padobranca ja cu prec kod vas,blizi ste nam po mjesecima,i tako imamo jos manje od mjesec dana joj felix bas si se namucila s Anelkom,i meni je sad bilo najgore da cijelu kucu ne razbudi,a on se taman probudio kad su svi zaspali ,i nosala sam ga i kad sam trebala i nisam u wenice je snizenje jos uvijk,ali za djecaka malo sta juce bilo
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
Mya hvala Bogu pa je drugarica ozdravila... a ta uspavanost to je malo dok se energija ne vrati odnosno dok ne napuni baterije koje su iscrpljene za vrijeme viroze... ne sikiraj se, za par dana bit ce ona stara... ma samo nek bude zdravo pa nek sve skrsi...
felix ljubni nam Anelka i slazem se sa ostalim zenicama, slobodno ti njega malo zaruzi, jer vjerovala ili ne, iako se nama cine maleni oni su veliki i sve kontaju i znaju kako da manipulisu s nama... zato zauzmi stav i neka zna ko je koga rodio...
Ella_H mila... kako su tvoji pilici? nogice ce biti ok a slobodno mu mozes dati vitamina D, da malo ojaca kosti... ljubi nam princove i no sikiriki...
tajra, ne prepisuj draga, nego skontaj nesto novo ipak mislim da je onaj prilazak i upoznavanje bilo originalno i jedinstveno... iznenadila sam samu sebe...
felix se vidim fino provela na moru, ma hajde bar si se kupala, a oni su prepuni svojih nekih faza, uvijek ce neka biti aktuelna
mi smo sinoc bili u gostima pa je cura uzivala u setnji, puno rodbine ali svakome brzo dosadi pa je opet mama najvise vodala, ali nema veze,
i mi smo nedavno bili na vikendici, pa nas u kuci koja i nije velika spavalo 8, naravno adan je imala budjenje nocno ali se ja uopste nisam uznemiravala sto ih je porbudila, znali su svi da ide malo djete pa ako im smeta
Nije, mila guralica....već igračke kroz koje uče....ima ih različitih, a konkretno smo spominjali one kao kutije na kojima imaju rupe različitih oblika tipa krug, trokut, kocka, zvjezda itd. i onda te oblike ubacuješ u odredjene rupe...
Nisam našla kod nas ništa slično...jedno vrijeme je bila jedna mini takva igračka, fakat mala a koštala je oko 45KM u Konzumu...više je nema, a vala je bila skupa...pretjeraše ga oni....
Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.
mi imamo ovaj lončić, kupljen je u mercatoru, e sad ajdinu nije baš zanimljiv, a i još nije skontao gdje treba gurnuti kojo oblik, ali pejsmicu pravo voli is talno pleše kad je čuje
mi imamo ovaj lončić, kupljen je u mercatoru, e sad ajdinu nije baš zanimljiv, a i još nije skontao gdje treba gurnuti kojo oblik, ali pejsmicu pravo voli is talno pleše kad je čuje
jesu li to oni klalupi za kolace? i Raffi je to dobio od mojih kolega s posla i on stalno plese, ali shega pravo kada zabrza nogicama malim
Da, da....poskupe su pravo...mi baš htjeli naručiti takvo nešto za rodjendan, ali nas TL zaheba i zatvori se...sad će mama da iskešira, ako u medjuvremenu ne nadje nekog drugog da isprazni džep
ovo mislim da proizvodi fischer & price, ima u BBI kod nas u One 2 Play radnji da se kupi
Ljubim vas ja tako vrijedne i aktivne na ovoj temi
Prvo mi recite te didaktičke igračke (guranje oblika i to) ...
imas toga svugdje... i ima i jeftinijih od tih fisher price.... Ima u Konzumu, Interexu, u TL (mi imamo iz TL kucicu i puza koji se vuce i okrece, a ima rupe za oblike) i kostiaju po nekih 15-20 KM. Vidjala sam jos, ne sjecam se, ali svuda....
Njoj su, inace, sada najzanimljivije slikovnice, casopisi i sl. Lista po sto puta, i to onim prsticima sve jednu po jednu stranicu i onda prstom na slike: "ovo je seka....ovo je teta...ovo je cece (cvijece)...ovo je ma (maca)..." A kad je nesto nepoznato, onda samo ponavlja:" ovo je... ovo je..."
< Poruku je uredio shejla -- 20.8.2010 11:45:08 >
Njoj su, inace, sada najzanimljivije slikovnice, casopisi i sl. Lista po sto puta, i to onim prsticima sve jednu po jednu stranicu i onda prstom na slike: "ovo je seka....ovo je teta...ovo je cece (cvijece)...ovo je ma (maca)..." A kad je nesto nepoznato, onda samo ponavlja:" ovo je... ovo je..."
wow, pa cura nam fino prica
nama je domet mama, tata, vau vau za cuku, i za konja i za vrapca, i za vranu, ma sve mu je vau vau , mamja za macu, mimi je medo etc. sve ostalo je ooo, iiiiii, mmmmmmm, eeeeeee....
slikovnicu pojede, casopis istrga, tako da nije Bog zna kako sofisticiran kada je to u pitanju..
e kad prolazi ova faza stavljanja svega u usta? mozda kada dodje ona faza guranja ali da potrefe
< Poruku je uredio pocahontas -- 20.8.2010 12:12:39 >
I Lamija isto tako...uzme ponekad, pa gura dok ne utrefi...jedno par minuta se zabavi
wow, pa cura nam fino prica
nama je domet mama, tata, vau vau za cuku, i za konja i za vrapca, i za vranu, ma sve mu je vau vau , mamja za macu, mimi je medo etc. sve ostalo je ooo, iiiiii, mmmmmmm, eeeeeee....
slikovnicu pojede, casopis istrga, tako da nije Bog zna kako sofisticiran kada je to u pitanju..
e kad prolazi ova faza stavljanja svega u usta? mozda kada dodje ona faza guranja ali da potrefe
Lamija mi nabije komplekse a onda se utješim kad pročitam kakav nam je Rafi
I nama su sve životinje vau vau...kad šetamo po Kamberoviću imaju konji i onda pokazuje i vrišti vau vau, a kako je uvijek puno ljudi stid me oponašati tako na glas konja (to se radi samo u 4 zida ) pa onda samo velim nije to vau vau...
Inače, isto sve stavlja u usta, a i riječnik nam takodjer nije nešto bogat...