|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
19.8.2010 21:29:42   
R&T@
Joj, generacija nasa....
vidi vas, a nigdje nas...
iskupljamo se, iskupljamo...user posted image user posted image user posted image

i dadada se zakacila na komsiju, neka, neka...
bas si nam falila da znas...
i taj tvoj djecak, pardon, gurac iliti umetac...kako hoces...user posted image user posted image user posted image

Ja sutra na posao...napokon...user posted image
a ovih dana sam u ogromnim pripremama za rodjendan...
jer od naredne sedmice nista, moram na popravni...
ko mi je kriv sto sam obarala djecu...user posted image

Moje cure se malo druze, malo svadjaju...user posted image user posted image user posted image
starija se po cijeli dan presvlaci, a mladja gura, uvrce, zavrce...
strahujemo od reakcije na vakcinu i brojimo dane...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 501
19.8.2010 21:34:58   
Hannica
Felix dobro dosla nazad,nedostajala si.user posted image
Tajra i mi brojimo dane,prije 3 dana smo dobili tu bocu MMR,valjda ce sve biti user posted image ,aBd.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 502
19.8.2010 21:42:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Joj, generacija nasa....
vidi vas, a nigdje nas...
iskupljamo se, iskupljamo...user posted image user posted image user posted image

i dadada se zakacila na komsiju, neka, neka...
bas si nam falila da znas...
i taj tvoj djecak, pardon, gurac iliti umetac...kako hoces...user posted image user posted image user posted image

Ja sutra na posao...napokon...user posted image
a ovih dana sam u ogromnim pripremama za rodjendan...
jer od naredne sedmice nista, moram na popravni...
ko mi je kriv sto sam obarala djecu...user posted image

Moje cure se malo druze, malo svadjaju...user posted image user posted image user posted image
starija se po cijeli dan presvlaci, a mladja gura, uvrce, zavrce...
strahujemo od reakcije na vakcinu i brojimo dane...
eno, ispade da se ja stalno kacim na komsijuuser posted image ...ma to samo ne moru kad sam da ne placam vip fazone i ta sra...user posted image user posted image a kuci se ne kacim...majkemiuser posted image user posted image user posted image

poljubac tebi i tvojim curkama...i pusti tu djecu malo...cuj popravniuser posted image ...haj sto njih zahebes, nego i sebeuser posted image user posted image ...gora si od moje mame...onaj je barem samo u komisiji

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 503
19.8.2010 21:43:23   
R&T@
Bit ce, akobogda...

I da cestitamo prve korake user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi cemo sutra pslijepodne u Zenicu, pa cu sve zene s djecom da pitam:
Znaci li ti nesto RR???????????user posted image user posted image user posted image

Bambi user posted image user posted image user posted image

Dadada, da mi je ova pamet u junu ne bih ni ja...
a "ugurat ce" oni mene i u neku komisiju garant...

A za komsiju ti ne vjerujem...
hoces reci da su Hrvati bolji od nasih pa se samo na njih kacis...
sta ce ti coek rec...user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio tajra -- 19.8.2010 21:47:19 >

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 504
19.8.2010 21:51:28   
Anoniman

Bit ce, akobogda...

I da cestitamo prve korake user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi cemo sutra pslijepodne u Zenicu, pa cu sve zene s djecom da pitam:
Znaci li ti nesto RR???????????user posted image user posted image user posted image

Bambi user posted image user posted image user posted image

Dadada, da mi je ova pamet u junu ne bih ni ja...
a "ugurat ce" oni mene i u neku komisiju garant...

A za komsiju ti ne vjerujem...
hoces reci da su Hrvati bolji od nasih pa se samo na njih kacis...
sta ce ti coek rec...user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hebiga...razlika je...tamo svi golisavi, preplanulih tijela hodaju...a ovdje ti u najboljem slucaju komsija otvori vrata u potkosulji...pa sad ti skontaj gdje se lakse nakacitiuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 505
19.8.2010 22:29:43   
shejla
znaci Raffy gura li gura....user posted image Lamija isto gura, pa kad vidi da nece onda promjeni, pa opet....i tako dok ne utrefi gdje treba ugurat. Uglavnom ne raspoznaje jos, na prvu, koji oblik ide u sta user posted image

I njoj su zanimljive kutije i poklopci... obicno se sa tim zabavlja na tuti... Cim sjedne trazi "Riko...riko...". Ah, da ne rekoh za taj "jezik" - to nam je neki izraz koji koristi za sve, otprilike znaci: dodaj, otvori, uzmi, evo, vidi..... nekad kaze i "riko tori..." user posted image user posted image user posted image Pa onda ako ne reagujem odmah, kad nesto trazi sto ne moze dohvatiti, sa stola ili sl. onda tako pocne da vice" riko, riko...riiiiikoooo" (ovo zadnje kao zapjeva) user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 506
19.8.2010 22:39:08   
R&T@
Divim ti se za tutu...
Ja vec pune 4 godine kupujem pelene, i jos dugo cu izgleda...

Moja hanumica danas sama skinula pelenu, i stavimo je mi na tutu...a ona sto puta ustala i sve se cudi sto je prazna, jos pita gdje, gdje...

Pustim ja vodu da tece i ona se pi pi, a onda je tek bio haos...
ne da prosuti...user posted image user posted image user posted image

Neko je pisao o krivim nogama(mislim ella)...
morat cu vam uslikati da vidite rinine...
ja sve mislim da ce se prelomiti...user posted image user posted image

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 507
19.8.2010 22:39:36   
Anoniman
e ti mi trebas...idi na hanumu

user posted image user posted image user posted image ganjam te po forumu ko budala a nisam se sjetila pp da ti posaljem

< Poruku je uredio dadada -- 19.8.2010 22:40:29 >

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 508
19.8.2010 22:46:15   
Anoniman
moji momci zaspali ja se zadala po netu,pa da napisem ukratko kako nam je bilo...
Otisli smo sa subote na nedelju oko 3.sata ujutro A.je spavao isla je seka s nama da si oslaksam s anelom ....
Spavao je u voznji do Livna usto,nahranila ga kasicom vocnom i nastavili voziti i mi tu odmorili.Medjutim poceo je kmecat,izlaziti iz AS. sjedalice.Uzmem ga i nekako se jedva izmogli do pred granicu guzva velika..Izadjemo nosamo se do granice,ponovo u auto sjednemo ....
Opet pred more poce kmecat budalsei tam,vam jedva stigosmo do mjesta kako treba.
Tamo,u Promjanom smjetaj ceka.Ja sokirana nesvidjami se stan pun prasine kuhinja spora ko godina 2.sata sam mlijeko kuhala...
Seka s A.na plazu ja po stanu radim ,stvari raspremam....
Neprodje dugo eto ih kmeci pred spavanje ,promjena klime valjda.
Zalim se zeni tj.ova zena je iz TE  tamo radi preko ljeta pa tako si olaksam,reko rerna spora sta da radim dadne mi,kljuc sprat nize za pec njena brza za podgrijavanje mlijeka,
Uvecer A.place neznam sta cu snjim.,a zadrijemo uzas place on sebi ja sebi sto reko dodjo muko moja On bi da puzi a nije mi bas dole pod tako,za to tako da sutradan zena mi da ,dzoger svaki dan sam cistila i mi smo bosi hodali van obucu ostavljali zbog A.
Ta noc je prva bila najgora ,navijem sat oko 4.reko da me nebudi za flasu odo prije dole podgrijati mlijeko ih,valja meni sici niz stepenice dole aj nema veze samo da brzo bude..
Jest vraga mene san ulovi A.se budio oko 5.place jako sve oko nas probudi.
Jedva doceko flasu moji meni rondaju mm.i seka .
Ujutro se svako jutro dizo u 7.ludnica pa hajd.
Na krevetu bracnom spavali ja A.i seka mm u dr.sobi manjoj krevet.
A.ruzno spavo uzas jedan nikad nisam odmorila sve se bojala da nespane.
Sutradan zena mi kaze da ce mi gazda njen uzeti reso koher kako hocete ja radosna ,stvarno su ljudi za 10etku.
Tu je bio kraj patnji sa mlijekom .
Ali,ali slabo je opet anel sluso na plazu ujutro ode bude do 12.nekako kamenice je jeouser posted image ,boze mili smijo se svakom ,deda stalno zvao tj.svi starji ljudi su njemu bili djedovi ma nista on ko kod kuce nista ga stid nijeuser posted image
Zaspi oko 21,1,kako kad al u kolicima ga vozam jedva.
Spavao do 3,ili 4 i nema vise do 21 ili 22 uvecer.
Posle se zezali kad ustane nosaj,budalesi s njim....
Navecer kolica smislit ocima nije htejo ,sve sam ga nosala i to brzo ocefi pa se otima iz ruku dere se oce da hoda jednu noc smo 2.sata ga tatali on uzivo ali da oce ici kako trebva vec sve sto vidi pred sobom suta nogamauser posted image
Kad smo jeli jeli smo posebno menjali se s cuvanjem.
U restoran snjim ici no,no nema sanse taj nemiruje ni sekund....nece......
Sva djeca u kolicima samo se on ili tataaa ili nosa.
Iskreno upocetku 2.dana bilo mi je tesko plakal sam ,snjim rekla sam mm ajmo kuci 2.dan al posle se izdrzalo nekako ko bolje.
Ja kazem seki kako A.nece u kolica pa vidi sva djeca mirna kaze ona ehe pa jedan je aneluser posted image ......nema mira
Al neka je bio zdrav samo boze ,da mi je bilo lako nije zato sam se cesto pitala kako druge majke s djecom koja puze i ziva mira nemaju
MM.je sto puta rekoa sto bogdom nehoda,eh reko da hoda rekao bi sto Bogdom nesjedi.
Kad smo kuci posli iso je bilo muke u autu nece da sjedi i nece....
Plako malo,pa zaspo tako i dr.puta tj.drugo spavanje.
i ja se raspisa,user posted image .......

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 509
19.8.2010 22:51:34   
Hannica
Felix jel ti ovo ukratko user posted image
Trebam uzet slobodan dan da procitam.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 510
19.8.2010 22:57:56   
Anoniman
nasla zena vremena i odmora pa se ja uzivilauser posted image da ukratko a gdje su naredna jos 2.dana ihiiiiiuser posted image user posted image
Sve u svemu,definitivno A.nece ici na more dok dobro abd.neporaste tamo kad bude imao 5,6 godina nemucila se ja vise snjim sto mm.kaze....

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 511
19.8.2010 23:00:51   
R&T@
dadada, odgovoreno...
A ovaj moj PC spor kao user posted image ... da mi nije RR izbacila bih ga kroz prozor...

Hannice, imamo lektiru do sehura...user posted image
Nego ima li kakvih snizenja po Zenici da sutra promahalam?

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 512
19.8.2010 23:02:56   
Hannica
Ma neces do slijedeceg ljeta k'o i ja.user posted image  
Mi smo na moru ostali 5 dana umjesto 8 planiranih.
Nema vise ono "More je provod,more su koke" user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 513
19.8.2010 23:05:43   
Hannica

dadada, odgovoreno...
A ovaj moj PC spor kao user posted image ... da mi nije RR izbacila bih ga kroz prozor...

Hannice, imamo lektiru do sehura...user posted image
Nego ima li kakvih snizenja po Zenici da sutra promahalam?

Mislim da ima u New Yorkeru snizenje. Bilo je gaca po 2 KM user posted image ,meni muz kupio troje,mozes mislit sto sam se ponovila.user posted image  Evo jos se ibretim.user posted image

Sto se djecije robice tice bilo je snizenje do 70% u Wenice radnji.Neznam jel jos uvijek aktuelno.user posted image

< Poruku je uredio Hannica -- 19.8.2010 23:07:25 >

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 514
19.8.2010 23:11:38   
Anoniman
Ejjj,ja sam prvu noc mm molila ajmo sutra kuciuser posted image user posted image Bogami kako je plako i bilo mi tesko dok se ko fol nije naviko.AL nekontam ga nece djete u kolica da si titouser posted image i nece...
Samo hodat ili nosat i to nesto komesa se ......uh.....Tacno sto mm.kaze nema nama zeno odmora vec umora....
Nebude nam posle nidocegauser posted image samo jastuk pod glavu i moli Boga da ospava bar do 8.sati
Svako jutro oko progelda u 7 sati ni min.duze.jbg.sad imam brigu tamo je jeo 2.puta u noci da svjet nebudi valjda me veceras nece bizuhuriti
Zato idem lec,odulji ja a nisam mislila ovoliko biti....na netuuser posted image
I da jos nesto,nekontam onda kako kad sam citala formulasice svi kazu bilo nam krasno lijepo,vidim slike suser posted image na kafi restoranu na plazi leze tj.zaspali.....
Ili lazu,ili je stvarno istinauser posted image ili je A.stvarno velikiiiiii lopov moj!!!!!!!
Pusa svima puno ste mi falile al ono stvarno
Eh,da sjeti se upoznala sam zenu na plazi iz Mostara kaze s bebom od 2.mjes i jos dvoje ima vece user posted image iuser posted image malo krupnija a u faci lijepa zena.....
Bas prijatna malo cavrljale naravo o cemu rec nego ouser posted image user posted image .....Ja je htjela pitat jesil ti sa rr.foruma neka mozda ma necu mislim se da se neprovalim.....
eto pusa velika sad stvarno odo......

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 515
19.8.2010 23:21:53   
Hannica
Felix viri a rekla je da ide.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 516
19.8.2010 23:24:03   
R&T@
Da ti, hanice, ne budes nocas kosu prala zbog tog poklona
user posted image user posted image user posted image
A, i meni bi trebalo sta sexy, ako me ko usni

Felix, ma ti uvijek sebi zakomplikujes zivot...
Kakvo kuhanje po noci, zeno draga...
naspi mu caja  ili jos bolje vode...
bunit ce se jednu noc, a slijedecu prespavati...

A to za plazu...
opet treba pojednostaviti...
pisala sam ti koliko "logistike" ti treba da ga zabavis...

I da: razmazila si ti tog svog muza...
kakva druga soba, drugi krevet...
on ga je pravio..ima da slusa kako place...
a mogao je i on da "sleti" po mlijeko...

poslusaj ti svoju starku, zaposli ti njega oko A. malo vise...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 517
19.8.2010 23:26:51   
Hannica

Da ti, hanice, ne budes nocas kosu prala zbog tog poklona

Ima tople vode.user posted image   Vec sam ukljucila bojler,za svaki slucaj.user posted image

< Poruku je uredio Hannica -- 19.8.2010 23:27:29 >

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 518
19.8.2010 23:28:53   
Hannica

Felix, ma ti uvijek sebi zakomplikujes zivot...
Kakvo kuhanje po noci, zeno draga...
naspi mu caja  ili jos bolje vode...
bunit ce se jednu noc, a slijedecu prespavati...

user posted image user posted image user posted image   slazem se za caj,kakvo mlijeko u to doba noci.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 519
20.8.2010 5:01:22   
Ella_H
Poz drage moje...
Felix drago mi je da ti je bilo fino na moru, a sto se tice maleckog
ukini hranjenje nocu mozes mu dat caj ili vode i kud koji mili moji hehe...
Ja svog nahranim dam mu mlijeko presli smo sa formule na mlijeko,
jedno vrijeme nije htio uopste obicno mlijeko i ja mu dam tuto kompleto
pa pij ili ne tvoja briga mali i pogodite sta se dogodilo popio je hehe
i fino kupanje i spavanac ujutro do 8 sati mame nema na duznosti
i navikao se...
Sto se tice krivih nogu ja neznam sta cu pedijatar je rekao da je to ok,
nista nije spominjao vitamin D ali ja razmisljam da kupim kapi vit. D ipak
i nadam se da ce proci :( pokusavam i na internetu naci vise informacija o tome...
Ammar je jako nestasan gura svasta nesto, mira nikad nema vjecito trci, penje se,
vristi, cupa, lupa itd...
Ja jos postim pa mi do iftara bas prekipi i stavim ga malo ranije na spavanac u 7:30 hehe
Pusa za sve bebare i mame :)

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 520
20.8.2010 8:35:40   
mojbebac
felix draga, izgleda da A bas ne voli more ..... salim se ...... ma bice on dobro iduce godine, vec veliki .....
i mi se polako spremamo za put, ipak idemo u utorak, posto se u ned. kasno vracam i ja iz BN i mm iz guce, pa da se ne bi pakovali na vrat - na nos .....
ni mi ne pijemo mlijeko po noci, moja cici se probudi jednom ili dva puta, i dam joj malo vode, ili soka, par gutljaja .... i nastavi spavanje!!!!
eto tako, moje drage zenice, ako se ne cujemo ranije javim se kad se smjestimo i uhvatimo Wi - Fi od nekog od komsija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    ljubim Vas ...... pozdrav!!!!!

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 521
20.8.2010 9:04:25   
Hannica
Dobar jutar user posted image

Ja sam danas bas uranila,Hana jos spava a ja budala ustala,probudio me muz jutros kad se spremao da krene na put i nije mi se dalo ponovo zaspati..Morat cu danas malo odspavat inace me nema nigdje do iftara.user posted image
Moja Hana je hB dobro,ne slusa ni malo ali sta bi...i to je za djecu.Cijeli dan sam kupim skupljam stvari koje je ona razbacala.Nesto je krenulo pravo,po 10 puta minimalno mi izbaci sve cipele iz plakara,carape,gacice...jedno vrijeme pocela vadit smece iz kante...eh to smo uspjeli sprijecit.user posted image
Sve u svemu dobrica je,kad najvise treba ona slusa,ne mogu da je prepoznam.user posted image
Samo mislim da sam je vec razmazila,cim joj nesto nedam ili ako povisim ton malo na nju napravi onu tuznu facu i place,a ja se odmah sazalim i popustim joj.user posted image
Morat cu biti malo strozija.user posted image user posted image
Eto toliko od nas.
Ljubimo vas punkice.user posted image

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 522
20.8.2010 9:05:11   
emma.L
Draga Felix, nek' je on nama ozdravio. A to za more, ideš ti i sljedeće godine i bit će puno drugačije, vidjet ćeš. To za hranjenje noću, samo potpisujem što su ti već rekli, da sebi olakšaš, bilo na moru ili kući. I to povela seku da oko dječaka - kako Tajra reče, super, neka i seke, ali i tata može malo pogurati - pa svatko po jednu noć naizmjence i nitko ne padne od umora. Jojoj, jest ti prisjelo, ali kad se ustali na nogama do sljedeće godine, bit će ti super. Mi smo Emu i njenu prijateljicu naoružali miškicama i pustili u vodu neki dan, i u miru mame i tate popili popodnevnu kavu. Gledamo ih s plaže, one uživaju, mi uživamo user posted image  - eto, to te čeka dogodine. Proći će i frka.
Ella, moja mala rodica je imala nogice bukvalno na O, bilo je čudno za pogledati zaista. Do 5. godine prave kao svijeća i sad su joj divne i duge - kako, ne pitaj me, ali znam da se njeni roditelji nisu baš uzrujavali oko toga.
mojbebac, sretno vam, lijepo se odmorite user posted image .
Mi smo poprilično samostalni sa jelom, pranjem ruku, pijemo iz normalne čaše, jedino joj ostavljam flašicu s mlijekom sad prije vrtića, da budem sigurna da to ujutro popije, jer iz čaše ne bi mogla fino proćeifiti jutarnji kakao user posted image . Pelene stoje, da se mami olakša prelazni period (grozna sam, znam, idem linijom manjeg otpora, ali eto). Ema super sluša sve osim mene user posted image . I nane, ali to ne ubrajam, jer je nana ni ne pokušava usmjeritit. Dogovorimo se ponekad i bude super, ali neku večer je bilo i ležanja na cesti, sjedenja na trotoaru, pokušaja da skine sandale i hoda bosa... Što je najgore, kod mene to ne prolazi i uvijek se vratimo kući i održim joj predavanje i stavim je na ignore jedno vrijeme. Ali samo meni uvijek i pokušava te novotarije uvesti user posted image  - e neće moći, draga! Inače je super, kaže i ova teta što je uvečer čuva. Noćas smo imali jedno gadno plakanje, ali sam prepustila tati da to sredi. Jutros se budi super raspoložena, kao da ništa nije bilo. I svima najavljuje da ide u vrtić. Vidjet ćemo hoće li taj entuzijazam potrajati i kad zaista krene.
Eto, imate pusu od nas!

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 523
20.8.2010 9:22:06   
Mya_81 RR
Ljubim vas ja tako vrijedne i aktivne na ovoj temi user posted image user posted image

Prvo mi recite te didaktičke igračke (guranje oblika i to) gdje se u SA može kupiti i koliko se kreću cijene, doduše znam da su poskupe. Uglavnom, nisam u ZE našla, kako se zatvorio TL ostali smo uskraćeni dosta, a mi imamo taj koferčić koji je zaista fenomenalan (s puno je oblika, muzika i još par dobrih detalja koji se mogu pritiskati), ali eto ima jednu manu - nemamo ni jedan oblik koji se ubacuje user posted image Naslijedili je od našeg rodjaka harambaše pa je dobro da je bar i kofer preživio kod njega user posted image Tako da sad ubacujemo one kockice za slaganje, ali ipak nije to to.

I nije uporna kao naš Rafi....kad vidi da ne ide u prvu rupu baci kocku user posted image

Bili smo jučer kod dr. Divna mlada teta kod koje bi išla sad stalno, ali mislim da mijenja neke druge tete koje su na godišnjem...uglavnom, dobro smo i zdravo, a uspavanost neće trajati dugo....samo koliko smo imali virozu...znači, sutra očekujem da cura poludi user posted image

Felix, tako će ti na moru sad stalno biti...možda malo lakše s vremenom user posted image uh, što te utješi...i ukidaj to mlijeko noću, šta ti je...ja napravim dvije bočice čaja, ali ne budu pune, možda oko 100ml....dam joj to malo da pije, kad vidi da nema više ne buni se, jer znam da nije žedna već joj je navika (zato i pravim manje, jer bi inače popila sve), a ako baš nekad bude žedna tu je druga bočica spremna tako da niti ne ustajem iz kreveta....sve mi je tu na dohvat ruke, jer sam si sad tako napravila raspored...

Eto, i ja malo ukratko user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 524
20.8.2010 9:25:58   
ivanak
felix nemoj se ljutiti, ali mali je veliki lopov...
Da prostiš ja bi njega malo po guzi da zna dokle mu je baš granica.
Jest da ćeš svaki put ponavljati, ali će znati....
Nisu oni blesavi, iako imaju godinu... znaju oni dobro što rade i razumiju se. Vidim ja po mome...
samo što ja njega odmah dovedem u šest, bar donekle

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *