pocahontas
|
pozdrav svima Ella_H da mu mozda u konsultaciji sa pedijatricom povecas unos D vitamina ili ga vise izvodis na sunce kako god, sretno Mya, ljubac curici, neka je ona nama bolje ne brini previse..mozda je smorena... mojbebac, ti Boga mi malo, malo pa u život, putovanja, vikend get a ways, lijepo lijepo, kada ces nas povesti malo bravo za našu "bivšu" Lamy i njenu tuticu mi nismo nikad ni probali na tutu..nesto sve kontam da mu je rano, kao da bi on skapirao da treba to nesto tu da obavi, vise bi ja imala posla oko ciscenja, tako da cemo to odloziti dok me u potpunosti ne bude razumio a btw, on ne zna uopste da sjedi, mislim nema živa mira, tkao da čisto sumnjam da bi sjedio i čekao da ga potjera Ja sam samo htjela da javim i ovdje da, na zalost, ali i ludu sreću ipak na kraju balade, upisujemo se u klub padalica iz krevetića nakon 15 mjeseci...fakat sam čitala ovdje kako nam drugari izlijeću nemilice iz krevetića, padaju sa kauča i sl. i sve sam Boga molila da se to nama ne desi.... jučer se ja sagela ispred njegovog krevetića da uzmem nešto iz ladice bračnog kreveta koji je odmah pored..Kiki naravski stoji u krevetiću, posmatra šta ja radim,,,ja mu leđima okrenuta, kad najednom osjetim hop, spuca me neko u leđa, malo tijelo mog Kikija ispade na mene sreća Božija, skliznu mi s ramena i na pod..oj Bože, ja pocela da vrištim, dozivam mm, Kiki se dere, sad ne znam je li od šoka, ili što se udario, ili što mene vidi da sam van sebe uh koma živa...helem, nije mu ama baš ništa na svu sreću, jer se fino na mojim leđima dočekao, pa sam mu ublažila pad na pod........uh, uh..... ljubac svima
< Poruku je uredio pocahontas -- 19.8.2010 12:55:56 >