Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dobro jutro i od nas ....... sa raftinga stigla ziva i zdrava .... bilo je ekstra ..... malo hladnija voda ali ne pretjerano ...... svima predlazem da probaju, samo malo ranije, kraj juna kazu idealno .... kad je malo veca voda, zbog adrenalina ...... ja jos ovu sedmicu radim, pa na godisnji .... mm ide u gucu u petak, muska zurka, a u pon. idemo na more ..... preko vikenda veliko spremanje, cura ce biti kod babe i dede a u pon ka jugu ...... jedva cekam ...... cici je dobro, fino slusa, super se ucvrstila hodanjem, od zuba ni pomaka, stojimo na 6 komada ...... ljubimo vas sve puno .....
proljeva nema...i vesela je i sve drugo Ok...al dvije večeri povratila u isto vrijeme....
nisma pametna...kontam da je odvedem ljekaru danas poslijepodne a muž kaže da nema potrebe... meni nešto neopisivo sumnjivo njeno ponašanje...a ne znam ni sama šta da radim. čak mi se čini da mi je smršala malo
Ej, mene zanima jeli Antonievi vršnjaci, jeli hodaju samostalno? A evo on ima 14 mjeseci pa napravi tu i tamo par koraka, ali neće da ide sam, jer se baš vidi da ga je strah. A inače kad se drži za jednu ručicu, stol, stolicu, namještaj.... piči ko strijela.... Ne znam, jeli to normalno?
Hanady, a valjda nije nešto strašno...mislim nije sigurno i valjda se tvoje slutnje neće obistiniti...slušaj muža
Mi se još borimo s turom...popne se oko 38,7 onda je spustimo na nekoliko sati pa onda opet skoči i tako stalno...danas je treći dan pa nešto kontam možda je trodnevna groznica...ne kašlje, ne kiše, kad spadne tura normalno se ponaša i jede pa kontam da nije ni grlo...ali valjda će doktor sve sutra to da pregleda, je li tako Hanady
Mi se još borimo s turom...popne se oko 38,7 onda je spustimo na nekoliko sati pa onda opet skoči i tako stalno...danas je treći dan pa nešto kontam možda je trodnevna groznica...ne kašlje, ne kiše, kad spadne tura normalno se ponaša i jede pa kontam da nije ni grlo...ali valjda će doktor sve sutra to da pregleda, je li tako Hanady
e dobro si ja čekam da nazovu me... spremna za pokret....
pa nisma se ni javljala oko njene ture...kontam sve ćemo sutra znati miša mu
Ivanak, naravno da je normalno. I mi smo ti isti takvi. Nekoliko koraka i onda tras na guzaru, a tako se njiše da mi fakat djeluje da mi se cura pošteno napila Ma, oni kad steknu sigurnost prohodat ce, budi bez brige
Hanady možda bebaču nije nešto odgovarala. Ne vjerujem da je to nešto strašno. I meni Antonio bi znao povratiti bez razloga, nekad bi trpao ruke u usta, jednom mu nije prijalo što je jeo, nekad namjerno dok ga hranim.... svašta nešto. Tako da po meni nema smisla dizati bunu. Jedino ako vidiš da ima febru i da je često i da nije zaigrana i da ima proljev...
< Poruku je uredio ivanak -- 16.8.2010 9:57:47 >
ivanak ni mi jos sami ne hodamo, drzi se za moj prst i sto kazes pici ne mozes je stici, ali da se sama pusti jok mi smo posteli prava huja, ako joj sta ne dam ili je malo naruzim krece bacanje vriska i tako to ali proci ce bar kazu ili ce biti malo veci pa ce se s njima moci popricati
ma zdrava je ova moja...eno skače i pleše sa sestrom uz DVD palčići...slomi se...sva se oznojila do plesa...nit porljeviše nit povraća nit ima turu fakat ova će me djeca baš gubljenja živaca doći
Mi smo OK. Trenutno nemamo temperaturu, svim srcem se nadam da se neće vraćati. Jučer smo imali dan iz pakla, nekih 6 sati nismo mogli spustiti temperaturu nikako ispod nekih 38,8. Ništa nije pomoglo. Sva sreća mm na godišnjem pa mi je bilo lakše sve to pretrpiti...
zapravo nervoznaje, ujeda, kaki previse tako da su vjerovatno zubi pa joj to oprastam al nismo bili kuci preko vikenda i odmah se oducila od hranilice tako da smo uce imali izljeve bjesa placa kad je vrijeme rucku pa sam je sinoc na kraju morala izvaditi iz stolice, ona je stajala za stolom, naravno mora imati svoj tanjir i kasiku i kakve hrane u tanjiru da kao ona sama jede, lupa svom snagom u tanjir da joj zvoni, i tek tako jede uh kad li ce ova faza proci
Hanady, i moja je nedavo tako povratila dva puta... i to od voca...ona stvarno nema granice i trpa ogromne komade...
I da, meni se vratila velika moja curica... pa sam sreeeeetna i pocinjem pripreme za rodjendan, abd...
Evo da se i mi javimo malo nakon krace pauze. Osjecamo se super,imamo jedan novi zubic gornja 4.,sad ih imamo 7 ukupno. Danas smo primili tu famoznu MMR bocu,za sad je sve ok,bila je prava dobrica,nije uopste plakala,jos ne mogu da vjerujem,bas me iznenadila. Nadamo se da ce sve proci dobro i da nece imati nikakvih reakcija na vakcinu.Sve vakcine do sada je dobro podnijela,nikakvih promjena raspolozenja nije bilo. Toliko od nas,nemamo bas puno vremena.Nadamo se da su sve bebe zdrave i vesele. Ljubimo vas.
ja i moj sin cijelo vecer hodali i trazili mami cipelice za silne svatove..nabavili smo haljine...pa smo pili kave po kaficima..i moj decko je bio dobar....i kupila sam mu onu plocu pisi- brisi sto ostavlja trag u boji..ma odusevljen je vec danima s njom..cim otvori oci trazi je..svugdje je nosi sa sobom i sara i crta...nista ga nije toliko zabavilo.. e tu je na tatu i mamu ..eto nesto da vam se djeca zabave dadaa- jessi se vratila.,.naleti nam ovih dana
ma gdje da nam se raspadne tema ..... na damo ..... ja mislim da je to samo zbog odmora i lijepog vremena ..... ja sam zapocela veliko spremanje, u utorak idemo na more, pa rekoh da sve sredim prije nego krenemo ...... mm se dogovorio sa prijateljima da u petak idu u gucu ( sabor trubaca ), a mene i moje dvije drugarice je pocastio vkendom u etno selu stanisici u bijeljini ...... jedva cekam ..... samo moram obrlatiti svekrvu da cuva cici, da je ne vodim, da malo odmorimo, posto ce ovo ljetovanje biti posveceno njoj..... tako su tata i mama odlucili, zbog toga i idemo sami ..... ona je super, slusa nas, fino jede i pajki .... za sada sve ok .... mi jos nismo primili mmr, ali kad se vratimo sa mora ..... malo joj curi nosic, ali s obzirom da cemo sada na more, nisam je vodila kod dr ... izacice to ..... moram malo na onu temu sta ponijeti na more, da se podsjetim ..... ljubim vas sve i da bebice koje su bolesno sto prije ozdrave .....
ma gdje da nam se raspadne tema ..... na damo ..... ja mislim da je to samo zbog odmora i lijepog vremena ..... ja sam zapocela veliko spremanje, u utorak idemo na more, pa rekoh da sve sredim prije nego krenemo ...... mm se dogovorio sa prijateljima da u petak idu u gucu ( sabor trubaca ), a mene i moje dvije drugarice je pocastio vkendom u etno selu stanisici u bijeljini ...... jedva cekam ..... samo moram obrlatiti svekrvu da cuva cici, da je ne vodim, da malo odmorimo, posto ce ovo ljetovanje biti posveceno njoj..... tako su tata i mama odlucili, zbog toga i idemo sami ..... ona je super, slusa nas, fino jede i pajki .... za sada sve ok .... mi jos nismo primili mmr, ali kad se vratimo sa mora ..... malo joj curi nosic, ali s obzirom da cemo sada na more, nisam je vodila kod dr ... izacice to ..... moram malo na onu temu sta ponijeti na more, da se podsjetim ..... ljubim vas sve i da bebice koje su bolesno sto prije ozdrave .....
Mojbebac, nadam se da će sveki biti nagodna za čuvanje
Ja moju nažalost još uvijek ne mogu nigjde ostaviti. Ne zbog svog nekog straha, jer bih to uradila isti tren već još uvijek noću imamo dar mar. Zadnjih 5 dana se počela buditi vrišteći po jedno 4, 5 puta. Neće cucu, neće čaj, samo plače, a mi j eonda pokušavamo nekako smiriti. Sve ukupno traje nekih 5 minuta i onda nastavi sasvim normalno spavati, a više ni sama ne znam je li do zubića ili je opet nešto vezano za strah od odvajanja. U svakom slučaju - halllloooooooooo, koliko još dugoooooooo ovakoooooooo
mya ni ja bas ne bih mogla ostaviti, bojim se da bi mi mamu samo izmaltretirala i ovako se pitam dok sam na poslu kako podnosi njene ispade, nervoze, tersanje ona kad nesto naumi i krene prema necemu ne mozes je skrenuti sa tog puta i ako je malo s necim okupiras ona se nakon 5 minuta vraca na svoju misiju, ko veli pusti me da obavim sto sam posla
inace kako je minja, imal temp danas
ha ha ha veselaaaaaaa u pravu si skroz ..... ma zezam se ...... ma samo opusteno, nek smo zdravi, sve ce biti ok ....... mya ne daj se, procice to brzo, mozda da probas jedno vece ipak da je ostavis .... cisto da vidis kako ce se ponasati ..... mozda ce bas pozitivno reagovati ..... dzaba draga, prije ili kasnije ce se desiti da moras ostaviti malo pile ...... nadam se da ce biti ok
Ja moju nažalost još uvijek ne mogu nigjde ostaviti. Ne zbog svog nekog straha, jer bih to uradila isti tren već još uvijek noću imamo dar mar. Zadnjih 5 dana se počela buditi vrišteći po jedno 4, 5 puta. Neće cucu, neće čaj, samo plače, a mi j eonda pokušavamo nekako smiriti. Sve ukupno traje nekih 5 minuta i onda nastavi sasvim normalno spavati, a više ni sama ne znam je li do zubića ili je opet nešto vezano za strah od odvajanja. U svakom slučaju - halllloooooooooo, koliko još dugoooooooo ovakoooooooo
mojbebac i mi ti zavidimo na ostavljanju i vikendu samo za vas a da ti ne kazem kako zavidim tvom muzu sto ide na gucu, uh sto i ja imam merak da nekad jedne godine odem, amozda se i to desi
inace kako je minja, imal temp danas
Povedite i mm na Guču...on je jednostavno lud za trubačima...
Nemamo turu, a dobili smo osip, tako da smo def. imali onu trodnevnu virozu. Ja sam sad puno mirnija jer nije bila neka upala
Poci, izgleda da nam je cijela generacija u rodu. Drastično manje beba znam koje noću spavaju OK. Fakat ne znam šta je u pitanju
Iako nikad nisam bila od tog posla, niti sam vjerovala u takve budalaštine, počinjem da sumnjam da nisu kakve sihre ili ti ga vradžbine po ovom Sarajevu ili Zenici i sl...ruku na srce, djeca su nam bas slatka kuc kuc
Poci, izgleda da nam je cijela generacija u rodu. Drastično manje beba znam koje noću spavaju OK. Fakat ne znam šta je u pitanju
Iako nikad nisam bila od tog posla, niti sam vjerovala u takve budalaštine, počinjem da sumnjam da nisu kakve sihre ili ti ga vradžbine po ovom Sarajevu ili Zenici i sl...ruku na srce, djeca su nam bas slatka kuc kuc
Ma, nisam ni ja, ali fakat mi padne na pamet kad vidim da se dešava nešto čudno s njom. Valjda nam je to u naravi, da tražimo razloge i u nekim nevjerovatnim stvarima.
ja i moj sin cijelo vecer hodali i trazili mami cipelice za silne svatove..nabavili smo haljine...pa smo pili kave po kaficima..i moj decko je bio dobar....i kupila sam mu onu plocu pisi- brisi sto ostavlja trag u boji..ma odusevljen je vec danima s njom..cim otvori oci trazi je..svugdje je nosi sa sobom i sara i crta...nista ga nije toliko zabavilo.. e tu je na tatu i mamu ..eto nesto da vam se djeca zabave dadaa- jessi se vratila.,.naleti nam ovih dana
ma dadada vas je mnogo pozelila...sve redom ...samo moram opet upasti u fazon...dugo sam bez neta pa sam stekla "neke druge navike" ...al' vratice se dadada na svoje...jos sam ni tamo ni vamo aj em lost ...