|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
12.8.2010 11:28:28   
Mya_81 RR
Hanady, hvalaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 401
12.8.2010 11:38:44   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Hanady, hvalaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

e žene moje ja sam sada sasvim slučajno stala na svoj ticker i skontala da je mojoj farah danas tačno godina i pol....
kako ovo vrijeme letiuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 402
12.8.2010 11:53:17   
R&T@
Hanady, user posted image

Znaci Farah nam 18 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
masallah...bas vrijeme leti...

Mene jutros pedijatrica pita koliko je maloj, ja jedva izracunala, ja bruke user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 403
12.8.2010 12:32:22   
pocahontas
mya zao mi je da je takva situacija, mada ako je curica ok, onda bar s te strane nemas brige, da nema temp. ili slicno....i nalazi ce biti ok sigurna sam, ili ce te bar utvrditi do cega je...

spominjala sam nedavno da je i Raffiju izolovan proteus i to 10 na 7, bas puno user posted image , helem, uz Zinat ga se mi riješismo hb....kaze dr. da je vrlo moguce da je ta bakt. na kraju bila samo na čundarakisu ispod kožice - jer ta bakt. normalno obitava kod djecaka na kozici prepucija kao dio kožne flore (što se ja izrazi user posted image ), ali ne moze vam to niko garantovati..tako da smo morali antibiotik..vise ne vraca kuc kuc user posted image ...

plan je da idemo na cap carap, ali na jesen aBd...o tom, po tom....

ljubac svima....odo raditi user posted image user posted image user posted image

eh da, ima jedna novina, Rafi je poceo da pije na kljun vodu sto do sada bas nije htio (ali mislim da je znao, ali nas je zaHebavao da prostite)....jos dojimo, i tako...danas nam je 7 dana od kada smo primili vakcinu 12 mjeseci, nadam se da necemo imati nikakvih problema..i da, probali smo orahe jutros u kolacu....user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 404
12.8.2010 13:47:18   
Anoniman
pozdrav
I mi smo slabo spavali .
Jutros bili malo na vikendici i skoro evo,jedva zaspo .
Mya,nebrini bit ce M.dobro puno je ljubimo i drzimo figeuser posted image
Hannice,ni A.spavanje nije dobro vidim ni kod vas ...al bit ce bolje tjesimo seuser posted image
Tajra e vala neka ste bocu rijesiliuser posted image user posted image user posted image svaka cast ......ljubimo rukicu .
Hanady,uzivaj u odmoruuser posted image
Nema nam Marinci,user posted image nije se javljala od kako je rekla da je drug  nahladjen.
Poslat cu joj danas sms.Nadam se da su dobro i zdravouser posted image i da negdje daleko uzivaju u suncu.

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 405
12.8.2010 13:54:40   
mojbebac
dobardancic i od mene ..... evo da se javim, konacno sam dobro i zdravo ..... zavrsila sa penicilinima .... hb ...... bebac je super sto je najbitnije ..... sad smo odlucile da idem malo na planinu da se setamo, jer je uzasno vruce ..... mama i tata sutra idu na rafting, iako se jako bojim, odlucila sam da probam ..... pa ako vam se vise ne budem javljala, da znate sta je ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 406
12.8.2010 13:56:24   
ivanak
Mi dobro spavamo. Skoro svugdje gdje stignemo. Nekad u vrtiću zaspne, nekad u krevetiću svome... ma kako mu dođe.
A jučer sam mu kupila Nukovu čašu na kljun. Pije, ali isto ga mora naćeravati... a nije baš da hoće da sam drži...
Ja ne znam, jeli ovo moje dijete ljeno ili su inače muški malo ljeni.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 407
13.8.2010 4:58:11   
Anoniman
pisem u neka doba noci,anel mi povraca citavu nocuser posted image user posted image user posted image ja oka jednog sklopoina nisam zeludac me boli rana ,a dusa jos vise
Gadi mu se i na cucu ,nema ture nije grlo vec stomu pokvario sigurno,ja se bojim da nas neostave u boln.vodim ga cim svane abd.
Nista jeo nije ,uzas se brinem user posted image user posted image pati se anel grca,a nema sta povratiti.
Ja sam kriva juce mu dala rizu iz frizdera skuhanu s povrcem,mozda sam mu stim pokvraila stomak,podfgrijavala sam to
Neznam nisam pametna,mene krive da sam mu ja tibu zafrkalauser posted image
oj,boze pomozi ......bas sam izludjena vise od brige
Pusa svima
Drzite nam fige da se vratimo kuci,da nas neostave user posted image

(odgovor članu ivanak)
  Neposredna veza do poruke: 408
13.8.2010 8:05:25   
pocahontas
felix joj bas mi je zao anelka...ne daj te se, drzim vam fige da sve prodje dobro user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 409
13.8.2010 8:39:12   
Mya_81 RR
Ma, Felix, ako je to u frižideru stajalo od dan prije onda mislim da se nije pokvarilo. Možda ga je ulovio neki virus user posted image Nadam se da nećete u bolnicu...nemoj odmah misliti na najgore. Bit će on dobrico...i javi se čim dodjete kući user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 410
13.8.2010 8:56:30   
emma.L
felix, mislim da to nije baš tako strašno da vas ostave, a znam kako je grozno user posted image . Smirit će se to, i nemoj odmah sebe kriviti, opet ima jako puno stomačnog virusa. Pa i da jeste do riže (u što sumnjam jer ja ostavim i po dva dana i podgrijavam), tko te ima pravo kriviti. Samo ti to još treba user posted image . Nego samo smireno, smiri svoj želudac i javi što su vam rekli.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 411
13.8.2010 9:19:38   
megi
felix draga nemoj se brinuti
najvjerovatnije nije od rize, cisto sumnjam
prije da je neki virus, nadam se da ce sve biti dobro, da vas nece ostaviti u bolnici
pusa

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 412
13.8.2010 10:09:22   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: felix

pisem u neka doba noci,anel mi povraca citavu nocuser posted image user posted image user posted image ja oka jednog sklopoina nisam zeludac me boli rana ,a dusa jos vise
Gadi mu se i na cucu ,nema ture nije grlo vec stomu pokvario sigurno,ja se bojim da nas neostave u boln.vodim ga cim svane abd.
Nista jeo nije ,uzas se brinem user posted image user posted image pati se anel grca,a nema sta povratiti.
Ja sam kriva juce mu dala rizu iz frizdera skuhanu s povrcem,mozda sam mu stim pokvraila stomak,podfgrijavala sam to
Pusa svima

najvjerovatnije je virus...jer pojavio se upravo takav povraćanje i proljev kod djece. nemojda brineš...malo dikjetalna ishrana i adekvatna terapija i brzo će biti bolje.
Može biti i upala grla apa povraća a ni to nije ništa strašno.

Mya neće mi PP.....
samo da ti kažem bila ostavila papir onaj i sad će ona sa šeficom da vidi pa javi....nadamo se ponedeljak je dan D. javim se jošuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 413
13.8.2010 10:12:54   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Mya neće mi PP.....
samo da ti kažem bila ostavila papir onaj i sad će ona sa šeficom da vidi pa javi....nadamo se ponedeljak je dan D. javim se jošuser posted image

Uh........user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 414
13.8.2010 10:28:34   
Hannica
user posted image Jutro.

Felix draga nemoj sebe kriviti,sigurno je neki virus,ne vjerujem da je do rize.user posted image
Bas mi je zao Anelka,nadam se da je sada bolje.user posted image
Mya da li ste danas uspjeli nakupit urin za nalaz?

Ljubimo sve mame i bebe.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 415
13.8.2010 11:56:04   
mojbebac
Felix draga, nemoj sebe kriviti, kako sam bila ovih dana bolesna i stalno u DZ vidim da masovno djeca imaju stomacne viruse, i dr mi je rekao da je to sasvim normalno u ovom periodu ..... nadam se da je sve ok i da ce drugar brzo ozdraviti.......
pusa svim vrsnjacima i mamicama ......

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 416
13.8.2010 12:02:12   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: felix

Pusa svima

joj ja sve čekam da se javiš....

a ovo što sebe kriviš i da te neko kriviuser posted image user posted image user posted image user posted image gluposti....
ti si mama svome sinu i najbolje radiš za njega....
nekada se djeci i daje malo hladnije da steklnu ''imunitet'' da ne budu osjetljivi kada sa 3 godine pojedu sladoled.

Javi se mila...nemogu da iščekam

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 417
13.8.2010 12:18:27   
škorpija
hajde felix drži se , prošla si to već nekoliko puta, znaš sve šta ti je raditi i kako ćeš ga sama najbolje izliječiti, to je virus i brzo će proći.
a riža ako je prenoćila u frižideru i samo jednom pdgrijavana sigurno ne može biti izroka takvim tegobama, opasno je samo ako se više puta podrgrijava ista količina

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 418
13.8.2010 12:30:05   
rose 87
da vas i mi pozdravimo
felix nedaj se znam da si se zabrinula ali samo polako,nadam se da vas nece ostaviti u bolnici i da cete nam ubrzo biti bolje aBd i nedaj da te krive niti ti trebas da krivis sebe,pa svi mi znamo koliko ti brines i pazis na njegauser posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 419
13.8.2010 16:24:37   
Hanady RR
felix se ne javlja...šta je ovouser posted image
jeli se neko čuo sa njom

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 420
13.8.2010 16:55:59   
Anoniman
evo me evouser posted image hvala sto ste uz nas.nemam kad pisat al bilo je uzasss placa bola,9.sati sam sjedila pored anela da inf.istekne samo da neostajem u boln.nedo Bog nikom patnje i muke uh boze srusit cu se umorna sam
A.je sad zasad dobro dobio lekova tj.znate sta ors.piti sipak,riza mrkva,supice nalazi svi o.k malo ima povisene leuk.
Nema nista kalijauser posted image pa mora jest bananu stalno
Rekla nam ako sutra bude veseo abd.nebude povraco da meremo ici na odmor al mene strah a i ide mi se sta ja znam vise
sve mi naopako izadje iskoplikova se
Postepene da pije mleko po malo to znam vec prosla sam stim sve
On je kuci,veseo ,igra se jede pomalo sad zasad kuc kuc videcu sta nosi noc i sutra dan
Nedo Bog u boln.da sam ostala poludila bi anel se toliko ispalko moze mu biti do 3god.svoje zivota zao mi ga dusa me boli boli su ga punooo
Vruce,sparina uh puna bolnuser posted image sve proliv,povracanje ,tura
Cuvajte svoje pilice
I jos jednom hvala svima na podrsci cujemeo se
Ovo je bilo,s nogu javljanje brzinsko
I da sta bi,vi da ste na mom,mjestu ako A.bude dobro abd.bil isle sutra na odmor????
Recete a lude vidi misli na odmor nije istina stvarno,nisam ja losa samo me zanima
jer se nemogu odluciti bojim se sad nesto uzas
Pusa svima

Neposredna veza do poruke: 421
13.8.2010 18:14:12   
Anoniman
A.zaspo pile umorno i uplakano.Ja nemogu spavat iako sam umorna puno,sam rastresena i premorena zeluda ce boli,upalio se moj gastritisuser posted image .
Nego,rece mi da kao da je A.ostao u boln.da bi mu davala inf.koje sadrze kalij,jer mu to fali.Reko hvala ti,necu .Kaze posto je A.veseo i dobar neka ga kuci.Sopat ce banane da nadoknadi taj vitam.
Nesto,se mislim pa mozda nema zubi zbog manjak nekog vitamina user posted image tko,ce znat al da je slabasan jest imunitet mu nije jaki,da sve podnese.
Kaze da opet dodjem,da mu izvade nal.Kalija ponove...U poned.ili ako bude dobro i ako slucajno odem na odmor da odem cim,dodjem.
Opet ce,ga bost.
Jedva su jutros urin skupili,cak su mi tako ruzno zalijepili traku da se zalijepilo mu za jaja,user posted image user posted image jedva su odlijepili on je vriskoooo,ko mamen
Mya,sjetila sam se odma tebe kako je vama sa pisom teskom da ju ulovite:(
U,meni neki neopisiv strah,,joj vise i ove viroze boze dokleeee....

Neposredna veza do poruke: 422
13.8.2010 18:25:54   
Sonja
felix draga bas mi je zao sto ste se ispatili
saljemo vam puno poljubaca za ozdravljenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

A je danas katastrofa..ne podnosi ovu vrucinu pa je nervozan
a i ja sam vala ...

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 423
13.8.2010 18:40:36   
Mya_81 RR
Felix, ja bih ipak pričekala s morem nekoliko dana, jer koliko mi se čini vas ne čeka apartman već ćete tamo tražiti smještaj tako da je svejedno. U par dana će se njemu stanje popraviti, a bolje da ste doma za ne daj bože neke loše situacije...želimo da nam drugar ozdravi što prije user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo popodne imali temperatutu...popila je paracetamol i sad je OK...a pretpostavljam da je to reakcija na vakcinu koju je primila prekjučer...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 424
13.8.2010 21:51:51   
Meri29
Upadamo kao padobranci da pozdravimo nase starije bebice i njihove mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mi smo se vratili sa mora i puuuno ste nam falili. Ko ce se naviknuti na ovu podjelu... ja cu vala morati ulijetati sa vremena na vrijeme da vidim kako napredujete user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *