|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
10.8.2010 10:07:14   
Mya_81 RR
Felix, jesi li ti bolje...nemoj da mi te sekiraju da im ja ne bi došla na vrata user posted image

Mojbebac, drago mi je da si bolje user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 351
10.8.2010 10:25:48   
R&T@
Mya, Minja... sram vas bilo...do ta doba skitale...
a gdje je ono crtici i krevet?...user posted image user posted image user posted image
Hvala bogu pa je nastavila spavati...
I nama se ljetos sve poremetilo...
Mislim ono malo reda sto smo imale...user posted image

Mozete misliti kad je jutros ustala kad je sad zaspala...

A za vakcinu, mene je prosto sramota...
dani i mjeseci prplaze, a ja nikako da se natjeram...
Kod mene uvijek: O tom cu misliti sutrauser posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 352
10.8.2010 10:41:43   
Hannica
Morgen user posted image .

Mi smo danas trebali ici da primimo vakcinu ali nismo otisli jer se Hana odlucila malo prehladit.user posted image
Svaki put kad  treba primit bocu njoj se nosic zacepi.Nije nista strasno ali nisam htjela ici,predpostavljam da joj nebi dali vakcinu.Ni ja se danas ne osjecam najbolje,glava me boli i muka mi je,valjda zbog nedovoljno sna.user posted image Hani trebaju gornje trice da izvire pa se stalno budi i zeza svoju mamu,bas je nervozna,jedva cekam da i to zavrsi.user posted image

Ljubimo vas sve,nadamo se da se vi osjecate bolje od nas.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 353
10.8.2010 10:51:12   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: tajra

Mya, Minja... sram vas bilo...do ta doba skitale...
a gdje je ono crtici i krevet?...user posted image user posted image user posted image
Hvala bogu pa je nastavila spavati...
I nama se ljetos sve poremetilo...
Mislim ono malo reda sto smo imale...user posted image

Mozete misliti kad je jutros ustala kad je sad zaspala...

A za vakcinu, mene je prosto sramota...
dani i mjeseci prplaze, a ja nikako da se natjeram...
Kod mene uvijek: O tom cu misliti sutrauser posted image user posted image

Da ti pravo kažem totalno mi neobično bilo vani...a u glavi si sve mislim šta ovi ljudi sad kontaju 'Vidi nje s djetetom'...malo sam blesava kao da je bitno šta misle, ali eto...

A kod nas je situacija s vakcinama otprilike kao i kod Hannice...bezbroj puta je bila situacija da baš kad planiramo ona se prehladi...tako da bi zaista trebala ići sutra da se ne bi opet desilo isto...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 354
10.8.2010 10:58:20   
R&T@
Ko ima dijete u kuci sve mu je jasno, i nece nista lose misliti...
Onome ko nema, mozemo pricati danima kako je, ali nas nece shvatiti...

Ponekad se pitam kako su mi dani prolazili dok one nisu dosle, je li moguce da su mi tako nevazne stvari bile bitne u zivotu...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 355
10.8.2010 11:05:06   
Mya_81 RR
Tajra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 356
10.8.2010 11:06:28   
emma.L
Želimo brzo ozdravljenje mamama i bebama koje šmrcaju, pa bilo od vakcina ili prehladica- samo da brzo prođe sve.
Kod nas je super. Ja zaista nemam osjećaj da imam bebu, nego curicu već. Samo nas pelene podsjećaju da je još mala user posted image . Dobra je prilično, iako ima neke napade energije pa je hvatam u letu po stanu i u letu sa trosjeda user posted image . Preksinoć sam samo molila Boga da mi ostane čitava do spavanja, toliko je divljala i smijala se.
Inače, zato su nam šetnje uvečer spas. Sinoć samo bili sa mojim rođakom i njegovom ženom (s njim sam odrasla, a pošto smo jedinci oboje, kao brat mi dođe i Ema ga zove "uki"). Jako ga voli, pa još u parku bili, pa nije bilo druge djece i tobogan i ljulje bili samo njeni... kad smo došli doma, Ema leži na izmaku snaga, pije mlijeko i kaže "joj, joj, tata, kako mi je jepo" user posted image . Sad baš zna uživati i pokazati i ljubav i zadovoljstvo i to je baš divna faza.
Mya, možda sam luda, ali Ema je cijelo prošlo ljeto izlazila s nama. Bili bismo joj posvećeni do 9, onda bih joj smućkala Aptamil, spustila kolica i znala je spavati do nekih doba u bašti u kafiću. Vidiš kako je i Minji godilo user posted image .
Samo da nam ljeto potraje za ove šetnje i spavanja na zraku.
I zaista od srca želim da ovi mali nespavači shvate koji je gušt kad dobro odspavaš u komadu user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 357
10.8.2010 13:53:40   
Anoniman
Mi skoro dosli A.zaspo ja poradila po kuci pa malo da virnem i idem se odmarati.
Mojbebac,drago mi je da je malenoj bolje hb.user posted image user posted image user posted image
Tajra,pa jos niste rjesili vakcinu cccuser posted image user posted image user posted image sram te bilo heheheh salim se ....
Samo,ti odgadjaj pa nece te je primiti do 3godineuser posted image .....Bolje vam se prije rjesiti....
I ja sam odgadjala,odgadjala,vidila nema fajde samo mislim na to vise i odem pa sta bude bude-...Samo da nesmislim na to vise.
Mya,M.uziva cura isla u vecernje setnjeuser posted image neka neka,samo neka je zdrava
Ljubimo je.....
Mi,se umorimo do 21.pa tako da zaspe do 22.bome kad jednom podani spava a kad  dva puta onda,kasno uvecer i zaspi.
Hannica,ti bar znas sto te mala zezi user posted image znas da je do zubica i da ce ubrzo niknuti.Ja neznam do cega je anelu pa se stalno,komesa budi ,njemu je haman do flaseuser posted image koliko sam ga mogla skontat!!!!!
Ljubimo nosic da brzo,stane curiti.

(odgovor članu emma.L)
  Neposredna veza do poruke: 358
10.8.2010 14:05:37   
R&T@
A, Anelu nije do zuba user posted image user posted image user posted image
user posted image

A za vakcinu, cim ja naumim do pedijatra...
ona ili proslini ili proljev...
To nam je odbrambeni mehanizam od vakcine...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 359
10.8.2010 14:24:05   
Anoniman
samo ti nas zeziuser posted image user posted image tajra,,vidjeces ti kod anela zubi abd.kad niknu jaki docekat ce abd.80god.a vi cete nositi socijalkeuser posted image ......
Ma  znam da bi nas ruzili da smo jos malo kasnili onda bi nam onu vakc.od 18,mjes.sto ide u januaru pomakli do martauser posted image .......
Ma bitno da ozdravi njena boca nju ceka:-)

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 360
11.8.2010 8:19:39   
mojbebac
i mi tu rodjendanski nismo primili, rekoh kad se vratimo sa mora, pa ionda...... sta cu, nesto nikako da stignemo!!!!
danas sam bolje, cici je super, nocas se nije javila cijelu noc mama bas super spavala .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 361
11.8.2010 8:56:59   
R&T@
Hvala bogu da ste obje dobro...

A i ja sam upratila da moja bolje spava kod nana, i duze ujutro...
A mene "nadigne" u pola sedam...user posted image

Jucer je obrukala muza ispred Mercatora, ja isla da se sisam...
Platio joj on voznu u onom vozicu...sama se vozila i to sve mahala i smijala se...user posted image Kad je vozic stao, nije htjela izaci... platio on drugu, trecu, user posted image user posted image ...cetvrtu... a cura nece van...
Na kraju je izvadio, a ona u plac...vriska, bacanje, udaranje...
On je jadan nosio do auta...kaze svi ga gledali, on se sav preznoio...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja se pocela smijati, a on kaze da ne razumijem kako mu je bilo...
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 362
11.8.2010 9:02:08   
emma.L
Mi još očekujemo takav incident, srećom, još uvijek je mogu zabeluhati s nečim i skrenuti joj pažnju user posted image . A ja ga potpuno razumijem, ne razumijem te ljude što su gledali kao "pih, da je moje, ja bih..." user posted image . Ma ja.
Nas ubi škrtost opet user posted image . Najveći dio komunikacije je igra i primjeri kako dijeliti/posuditi malo igračku nekom drugom. Ponekad ide super, nekad je problem, a ja samo želim da prođe prije vrtića (u što sumnjam).

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 363
11.8.2010 9:17:00   
ivanak
Znači da je to bacanje, vriska sasvim normalna stvar.
Ja misllim da ovaj moj to radi najviše kad ja pođem za sestrom u drugu sobu.... kad mu netko baš namjerno nešto ne da ( oduzme ) i još uvijek se nije rasplakao nasred ulice....
Pa šta... ja kad nešto radi ja odmah ga dignem, objasnim da to ne valja i da to ne radi i ako treba udarim ga malo po guzici.
Neke žene ne podržavaju udarac po guzi, ali kako će oni shvatiti da nešto ne valja kad ne pale riječi.

Moj, kad ja kažem NE... on malo gleda dokle su mu granice, ali opet pusti. A mislim da je zaslužno za to nekad i taj udarac po guzi.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 364
11.8.2010 9:21:51   
ivanak
IZVORNA PORUKA: Sonja

IZVORNA PORUKA: felix

Vjerovali ili ne sinoc ga u snu zvao,bogami ja da ga premjestim u krevetac a on spava kad ce u snu,tata.....
Valjda ga pozelio slabo ga vidja kako ima posla udani i navecer po terenu pa ga se zazelio.

i A je neku noc zvao taju u snu ..
on njega zove taticeee i mi mislili da se probudio i ustali a on spava nije se pomaknuo..mi se bas iznenadili

jao moram se pozalit..isli smo prije 2 dana na babine i a je bio katastrofda...spavalo mu se pa je samo kmezo i plakao ja poludila
al najsmjesnije je sto je u orginalu imitirao bebu kako place...bas smo se ismijali..
al je ljubomorann bolesno..nisam smjela uzeti bebu ..jednom je uhvatila za nogice i da joj tepam kad je on stao plakat i mamaaaa izvija se boze sacuvaj..ja necu smjet imati drugo dijete heheh

E moja sonja tako ti je i meni.
Čim uzmem sestru mu i malo duže držim ili nešto oko nje... odmah ili stane vrištati da privuče pažnju ili nešto pričati da se pokaže da zna ili se rasplače, što je najčešće.
Ali ako ga izljubim i zagrlim i onda pođem sa njome u drugu sobu, primjetila sam da ne plače toliko koliko bez toga.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 365
11.8.2010 10:19:43   
pocahontas

Hvala bogu da ste obje dobro...

A i ja sam upratila da moja bolje spava kod nana, i duze ujutro...
A mene "nadigne" u pola sedam...user posted image

Jucer je obrukala muza ispred Mercatora, ja isla da se sisam...
Platio joj on voznu u onom vozicu...sama se vozila i to sve mahala i smijala se...user posted image Kad je vozic stao, nije htjela izaci... platio on drugu, trecu, user posted image user posted image ...cetvrtu... a cura nece van...
Na kraju je izvadio, a ona u plac...vriska, bacanje, udaranje...
On je jadan nosio do auta...kaze svi ga gledali, on se sav preznoio...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja se pocela smijati, a on kaze da ne razumijem kako mu je bilo...

joj, dakle nasa generacija isto se ponasa..sve isto, bas, bas user posted image mislim da je onda to ipak faza kod njih jer evo, bas specificno da je samo u tom uzrastu....

moj pocne da lupa glavom od zid, izvija se, histericno place, ali sto neko rece, prodje ga za cas, skontala sam da je najbolje da ga ignorisem ili mrtva hladna predjem na drugu temu, tj, zaokupim mu paznju necim drugim, i on zaboravi....user posted image ....neki dan je htio da vozi auto, hajd ko malo je "vozio", pa kada sam ga odvojila od volana i krenula da ubacim na zadnje sjediste, tako se izvio, trznuo glavom i pukao od vrata auta..Boze sacuvajuser posted image ....ma sve su to FAZE grrrrrrrrrrrruser posted image citavo djetinstvo cemo ih opravdavati FAZAMAuser posted image nidje veze....treba to puc puc po guzama malimuser posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 366
11.8.2010 11:56:40   
Hanady RR
e vala pocy u pravu si...cjeli život neke im faze opravdavamo...a ko zna možda to nisu faze već skonali i oni da mi fazamo pa koriste....

kod mene farah postala prava zeznuta beba....
ljuta ko ris....
na sve reaguje dernjavom i gađa se čim stigne....
juče je muža pogodila daljinskim u glavu da je jutros sa modricom na posao otišao....

kaže sve je zvjezde preprojao...malo je falilo da je spuca štosem valjda od bola....

a razlog za isto je bio...zamisli člgao malo na ugao...
moje dijete ne voli da iko spava i leži...
čim u ležeći neko ona agresivu ispoljava katastrofa

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 367
11.8.2010 12:26:11   
megi
cccccccccccc ove generacije

hanady nasmija me, ni adna ne voli lezeci polozaj nikako, sto ti kazes kad vidi da neko lezi eto nje da ti pomogne da ustanes ko veli garant ti nije fino
ma ona ni flasicu nece piti dok lezi mora sjediti ili jos bolje dok stojiuser posted image

a sta cemo im, ne vrijedi da se nerviramo po hiljadu puta cemo objasnjavati nesto

mi smo lose spavali, nekoliko budjenja, nosanja, u 3 sata sjedi u krevetui i place, te je malo ljuljala i zaspavala ponovo, izgleda i da ce koji zubic sta radi ujeda se i to samo meneuser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 368
11.8.2010 12:31:07   
R&T@
Sve scena do scene...
user posted image user posted image user posted image

Mya, sto te nema bar da svratis...
Jesu li nam to drugaricu napokon bocnuli?

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 369
11.8.2010 12:34:08   
Hanady RR

Sve scena do scene...
user posted image user posted image user posted image

Mya, sto te nema bar da svratis...
Jesu li nam to drugaricu napokon bocnuli?

e a na moru...sjedi na plaži i igra se....
kad ide beba jedna i nosi flašicu...
otme joj iz ruke i kaže MOJE....

ja priđem uzmem i objašnjavam nije tvoje ima farah svoju u sobi...
pa ti si jutro spila meko...
pa vrati seki...
ona me gleda gleda i opali me flašom po glavi....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

žena sa svojom bebom se sažali na mene i kaže...pa neka joj bočice imamo mi druguuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 370
11.8.2010 14:36:36   
mala86
joj hanady al me ova tvoja mala slatko nasmija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

prava je,cmokni je jednom za mene

sta je s myom pravo mi neobicno nema je danas cini mi se nikako?

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 371
11.8.2010 14:44:54   
emma.L
hanady, i kod nas je sve "Emino", srećom ne smije nas udarati ( i nikoga - samo čekam kad će opet početi, ali prvi dio te faze smo  uspješno izbili iz male glavice user posted image ).
Upravo se vratih od psihologa (zadala se pa sva mišljenja tražim prije upisa u vrtić) i požalim se na škrtost. Znam da je faza, ali do kada će trajati? Kaže teta - jako dugo user posted image . Htjedoh se rasplakati.
A ta pravi mali agresivac, jadni tata user posted image . Mene je Ema jučer ubola namjerno prstom u oko, misli valjda da to nije udaranje. E sad zna da je kazna ista, šta god mislila da je.
Sita sam već sad kojekakvih faza u razvoju.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 372
11.8.2010 14:56:15   
R&T@
Draga moja, u vrticu nauce pravilo: Ko prvi uzme-njegovo je, pa cekas da ostavi...user posted image

To pravilo moju stariju u kuci u crno zavi...
Sa ovim razbojnikom...

Jedva cekam septembar...user posted image

A razbojnik od jutros koga god vidi pozdravlja sa "dbdan"...
a ja tek skontala da je to dobar dan...user posted image

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 373
11.8.2010 15:00:54   
Hanady RR

Draga moja, u vrticu nauce pravilo: Ko prvi uzme-njegovo je, pa cekas da ostavi...user posted image

To pravilo moju stariju u kuci u crno zavi...
Sa ovim razbojnikom...

Jedva cekam septembar...user posted image

A razbojnik od jutros koga god vidi pozdravlja sa "dbdan"...
a ja tek skontala da je to dobar dan
...user posted image

a moja opet cjeli dan stoji na tarasi uz ogradu i narodu maše pa-pa pa -pa i ako joj neko ne odgovori kao npr oni koji su autom poršli kaže evaljaju 8 neveljaju9 i napravi facu fol plačeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 374
11.8.2010 15:04:59   
iv@ncica
oohhhhoooo  generacije..pa  i  nas Andrej  je  takav..udari,  ogrebe,  ujede cim  mu  neto  ne  stima, s drugom  djecom trpi  do  jedne  granice,  a  onda  kad  vidi  da  je  dosta  on   preuzme  sve u svoje  ruke, ljubomoran je,  kad  me mm  dirne  odmah  dobije  mazu,  pa  sta  mu  je  pri  ruciuser posted image user posted image ,otima  cuce  i  boce  od  druge  djece...a  nece  svoje  koje  mu  uvijek nosim...hoce  on  tuđu  jer  mu  je  drugacija,  hoce da  proba  sto  je  to  ...kad neko  nesto  jede mora  i on  probati,  sve  vristi  i  mljacka, neki d an  curici  komad  pite  iz  kolica  otima..mene  stid  ko  da  jadan  nije  nista  okusio,  a non stop  nesto  mljacka i  proba. Na  kraju  ja  kupila  pitu  oboma  i  sve  kriju  jedno  od  drugog  da im neko  ne  bi  oteo...  a    bacanje i  vrisku  smo  prezivjeli  svugdje.. od  mora,  igraona..gostiju  uhhh....sve  dira  i otvara,  ja  svugdje zastite  stavila,  pa  kontam  sto  sam  s  tim  rijesila cim  negdje  dođemo  on se  razveseli  sve  mu  free...tako  da  sam ovih  dana  sve  skinula, a  njemu  nije  jasno,  ali  poslusa  kad  zagalamim  ne-ne ,  pa  cim  vidi  da  ja  otvaram  ko  ljtito  me  pogleda  i  onmeni  zatvarauser posted image  ko s to sad  ti  to  radis,  a meni  nedasuser posted image user posted image ....nego  ja  zbog  tog  bacanja  i  vriske  ubrala  jednu  sipkicu  i  zagalamila  ga  nedavno  i pucnula  pored  njega po  krevetu  i  jenom po  pempasu..sad  kad pocne  bacanje i  vriska  u  kuci cim  je  pokazem smiri se..reko  bi  covjek  da s am ga  tuklauser posted image user posted image ,  ali  su  se  incidenti  smanjili...
a  nocas  opet nismo  spavali..i  danas  je  mucan...i  tako  to...a  trebamo  na  2  babine  jos  ici...eto  sve  su nase  bebe  u  tim  fazamauser posted image user posted image   sta  ce  biti  kad  narastu

< Poruku je uredio iv@ncica -- 11.8.2010 15:08:32 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *