Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Generacijo...Jesmo li vam imalo falili...Ja stvarno vremena nizasto nemam samo trci na posao,s posla kuci pravi rucak navecer tamo-ovamo....pa past cu u depresiju nista ne stitzem,najteze mi sto Antonio izgleda ima sve nuspojave na vakcinu u 13 mj izludit cu.. Kako su mi Anelko,Minja,Adin, i sve ostalke beace i mamice....pozelila sam vas
mi smo bili malo u hodanciji,bilo je malo frke u autu ali preživjeli smo, kupili smo joj mini dvd misleći da će gledati bar desetak minuta crtaće u autu,zabluda to je uopšte ne zanima u gostima je bila super,pravo je druželjubiva,hoće sa svakim pa se mama baš odmorila čak i nešto pročitala
prekosutra ćemo na more sa prijateljima koji imaju klinca starijeg od Une šest mjeseci,Una ga u zadnje vrijeme malo ćuška što me malo brine
jutro A.je dobro spavao kao i ja trebala sam ustajat svaka 3 sata da ga hranim jer pije 50ml a nisam mogla sreca ni on se nije budio do 4.jeo i zaspo.Oko 7.opet jeo dala 100ml povecala dozu malo popio i posle plakao on,bi jos al nesmijem naglo davat puno malo,po malo.Od jutros je elhamdullilahi dobro nije povraco vise,samo eto gladan a nesmijem davat Jeo oko 9.malo banane posle cu dat sipak caj,i nista do 12.Tad cu skuhat rizu,mrkvu Evo i dalje se premisljam sta da radim,dal da pakujemo stvari ili ne??? Neznam boze ,,sta da radim.A.je veeseo.Malo je odjutros vruc nista strasno 35,tura Malo kise. Pusa
Felix ,drago mi je sto je Anelko bolje. Za more neznam sta da ti kazem,ti najbolje poznajes svoje djete.Ko zna,mozda ce mu odgovarati promjena,tebi bi sigurno dobro dosla. Ljubim vas.
Mi danas trebamo u Travnik... i da promahalamo po Fisu, moramo kad je usput... Krecemo u 2 i bas mislila kako cu s malom, jer nisam je imala kome ostaviti...svi rade ili su na putu... Kad u 10 zove moj tata, vratio se s puta... i on ce je cuvati...
Jedva cekam iftar u Travniku, abd.
Moj zenski djecak (a stvarno je moram prestati tako zvati ), hvala Bogu, svaki dan sve bolja... mnogo me razumije, mazi se, pocinje pricati, ...
Nova scena je da kad napuni pelenu dodje do mene, zacepi nos i kaze da "smudi"... A ja mislim: "znam, dijete, osjeti se smrad u po mahale"
tajra mi smo neki dan bili u Travniku i u Fisu naravno,gdje bi to propustili ,ti ćeš sama pa ćeš moći dobro promahalati a ja sa ovom svojom zaglavila na igračkama i ni makac dalje felix znam u kojoj si dilemi za more,ne znam šta bih ti rekla ,šta ti reče ped.da idete
mi smo se zapakovali,zapravo nismo se ni raspakovali samo smo još nekih sitnica dodali,ugurali, ko kad nam sve treba
upali mi opet da vidimo kako nam je A. i bas nam je drago da nije u bolnici ostao,nadam se da ce ti skroz ozdraviti pile malo felix a kazes da mu je slab imunitet jesi probala da mu das neki sirup da malo ojaca bar tako ,za more stvarno ti je nezgodno neznam sta bi ti rekla,ljubi ga puno tajra nadam se da cete se fino provesti moram i ovdje da se pohvalim poceli smo puzati pravooo i praviti belaje ljubimo
Mi danas trebamo u Travnik... i da promahalamo po Fisu, moramo kad je usput... Krecemo u 2 i bas mislila kako cu s malom, jer nisam je imala kome ostaviti...svi rade ili su na putu... Kad u 10 zove moj tata, vratio se s puta... i on ce je cuvati...
Jedva cekam iftar u Travniku, abd.
Moj zenski djecak (a stvarno je moram prestati tako zvati ), hvala Bogu, svaki dan sve bolja... mnogo me razumije, mazi se, pocinje pricati, ...
Nova scena je da kad napuni pelenu dodje do mene, zacepi nos i kaze da "smudi"... A ja mislim: "znam, dijete, osjeti se smrad u po mahale"
Meeeeeeeeeed mali I pametnica
Nadam se da uživate u Travniku
Ja sam isto danas ostavila curku s tatom i otišla u shopping s mamom i sestrom koje su me fino ponovile i kupile mi dvoje hlače, majicu, trenerkicu (taman sutra za izlet) i pidžamu
A cura je opet imala temperaturu oko 15... i baš mi čudno da se pojavila u skoro isto vrijeme kao i jučer
Felix, šta ima kod vas? Možda ste se već uputili na moreno
Ah, kad smo već kod mora...pa, nije valjda da se Dadada još brčka...
pozzzzzzzzz veliki Adin je danas nesnosljiv bio i od vrucine i od zubica egvo hvalimo se da imamo 12 zuba znaci 1,2 i 4 sve imamo i veceras vidim rascjepila mu se donja trica i malo ko krv al bas tackica zao mi ga mene je danas iznervirao i "galamila" sam na njega a sad mi zao jer vidim da je do zuba bas mu zubi brzo masala rastu sve jedan za drugim juce vidjela zadnju gornju cetvorku a vec danas prva trica skoro nikla
kod nas sve ide..i mi imamo sve 1,2,4...trice se naslucuju..ja idem na posao...A. ce 1,9 u vrtic.. ja sam poluluda vise od obaveza....ova godina je luda..i danas smo u istom danu dobili 3 pozivnice za svadbe ne planirane..kuku necu nikad iz minusa....ovo je bankrot vise...stalno negdje nesto, ne mogu vise financijski i psihicki stici...o A. je lopuza zlocesta..ali mi drago sto zna za sebe...ali brate me smori...penje se na sve zivo..maloprije u sekundi na stolu plese..oci mi ispadose ga prateci, uvijek je u steti..
a sad ce brzo zavrsiti ljeto pa ce se mamice vratiti na RR.
Mi smo danas opet provele dan s temperaturom...popne se na 38,5 otprilike onda je uspijemo spustiti i tako stalno...sad spava, čini mi se da je OK jer smo joj dali prije spavanja paracetamol i nadamo se mirnoj noći...ako ništa drugo danas je baš fino ručkila...
Dadada se preselila na more, ali nam ne želi javiti da se ne bi svi sjatili kod nje