|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
16.8.2010 8:43:15   
mojbebac
dobro jutro i od nas .......
sa raftinga stigla ziva i zdrava .... bilo je ekstra ..... malo hladnija voda ali ne pretjerano ...... svima predlazem da probaju, samo malo ranije, kraj juna kazu idealno .... kad je malo veca voda, zbog adrenalina ......
ja jos ovu sedmicu radim, pa na godisnji .... mm ide u gucu u petak, muska zurka, a u pon. idemo na more ..... preko vikenda veliko spremanje, cura ce biti kod babe i dede a u pon ka jugu ...... jedva cekam ......
cici je dobro, fino slusa, super se ucvrstila hodanjem, od zuba ni pomaka, stojimo na 6 komada ...... ljubimo vas sve puno .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 451
16.8.2010 8:49:58   
Hanady RR
Jutrouser posted image
ja oranila čekam važan pozivuser posted image
sad mi dosadno dok čekamuser posted image user posted image user posted image

Moja Farah se nekako čudno ponaša nisma sigurna jel zdrava il bolesna...user posted image
Opet je sinoć povratila malo...al meni se čini ona samo dinju povrati kad je pojede....

proljeva nema...i vesela je i sve drugo Ok...al dvije večeri povratila u isto vrijeme....user posted image

nisma pametna...kontam da je odvedem ljekaru danas poslijepodne a muž kaže da nema potrebe...
meni nešto neopisivo sumnjivo njeno ponašanje...a ne znam ni sama šta da radim.
čak mi se čini da mi je smršala malouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 452
16.8.2010 9:00:03   
ivanak
Ej, mene zanima jeli Antonievi vršnjaci, jeli hodaju samostalno?
A evo on ima 14 mjeseci pa napravi tu i tamo par koraka, ali neće da ide sam, jer se baš vidi da ga je strah. A inače kad se drži za jednu ručicu, stol, stolicu, namještaj.... piči ko strijela....
Ne znam, jeli to normalno?

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 453
16.8.2010 9:00:42   
Mya_81 RR
Joj, s našim pilićima nikako na zelenu granu...stalno neka briga user posted image

Hanady, a valjda nije nešto strašno...mislim nije sigurno i valjda se tvoje slutnje neće obistiniti...slušaj muža user posted image

Mi se još borimo s turom...popne se oko 38,7 onda je spustimo na nekoliko sati pa onda opet skoči i tako stalno...danas je treći dan pa nešto kontam možda je trodnevna groznica...ne kašlje, ne kiše, kad spadne tura normalno se ponaša i jede pa kontam da nije ni grlo...ali valjda će doktor sve sutra to da pregleda, je li tako Hanady user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 454
16.8.2010 9:03:25   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Joj, s našim pilićima nikako na zelenu granu...stalno neka briga user posted image

Hanady, a valjda nije nešto strašno...mislim nije sigurno i valjda se tvoje slutnje neće obistiniti...slušaj muža user posted image

Mi se još borimo s turom...popne se oko 38,7 onda je spustimo na nekoliko sati pa onda opet skoči i tako stalno...danas je treći dan pa nešto kontam možda je trodnevna groznica...ne kašlje, ne kiše, kad spadne tura normalno se ponaša i jede pa kontam da nije ni grlo...ali valjda će doktor sve sutra to da pregleda, je li tako Hanady user posted image user posted image

e dobro si ja čekam da nazovu me...
spremna za pokret....

pa nisma se ni javljala oko njene ture...kontam sve ćemo sutra znati miša muuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 455
16.8.2010 9:29:16   
Mya_81 RR
Hanady user posted image user posted image user posted image

Ivanak, naravno da je normalno. I mi smo ti isti takvi. Nekoliko koraka i onda tras na guzaru, a tako se njiše da mi fakat djeluje da mi se cura pošteno napila user posted image Ma, oni kad steknu sigurnost prohodat ce, budi bez brige user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 456
16.8.2010 9:55:14   
ivanak
Mya da nije radi zubi temperatura.
Moj je imao 3 dana zaredom, uvijek oko 3h poponoća febru i izbila mu 2 zuba i nema je više.
Ista takva febra.

A i ja sve kontam. Svaka čast onim koji prije prohodaju, ali ovi naši nikako da se osamostale pa eto sve kontam bolje pitati.

Hanady možda bebaču nije nešto odgovarala. Ne vjerujem da je to nešto strašno. I meni Antonio bi znao povratiti bez razloga, nekad bi trpao ruke u usta, jednom mu nije prijalo što je jeo, nekad namjerno dok ga hranim.... svašta nešto. Tako da po meni nema smisla dizati bunu. Jedino ako vidiš da ima febru i da je često i da nije zaigrana i da ima proljev...

< Poruku je uredio ivanak -- 16.8.2010 9:57:47 >

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

Neposredna veza do poruke: 457
16.8.2010 9:58:51   
megi
pozzz raji
nema felix da nije otisla na more
ako jeste nadam se da se fino provodi

ivanak ni mi jos sami ne hodamo, drzi se za moj prst i sto kazes pici ne mozes je stici, ali da se sama pusti jok
mi smo posteli prava huja, ako joj sta ne dam ili je malo naruzim krece bacanje vriska i tako to
ali proci ce
bar kazu ili ce biti malo veci pa ce se s njima moci popricatiuser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 458
16.8.2010 12:06:44   
Hanady RR
Mya imaš poruku na fb...mene nešto PP baš zezi....user posted image

sreća fb-a i muža inteligencije pa me napomenu da ga imamouser posted image user posted image user posted image

ma zdrava je ova moja...eno skače i pleše sa sestrom uz DVD palčići...slomi se...sva se oznojila do plesa...nit porljeviše nit povraća nit ima turuuser posted image user posted image user posted image
fakat ova će me djeca baš gubljenja živaca doći

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 459
17.8.2010 10:39:56   
Mya_81 RR
Dobro Tajra ti reče...raspada nam se tema user posted image

Ili smo se možda samo ulijenile.

Ali doći će zima pa ćemo se opet aktivirati user posted image

Mi smo OK. Trenutno nemamo temperaturu, svim srcem se nadam da se neće vraćati. Jučer smo imali dan iz pakla, nekih 6 sati nismo mogli spustiti temperaturu nikako ispod nekih 38,8. Ništa nije pomoglo. Sva sreća mm na godišnjem pa mi je bilo lakše sve to pretrpiti...

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 460
17.8.2010 11:07:41   
megi
mya user posted image user posted image   nadam se da ce curica danas biti bolje

moja cura je postala nesnosljiva, ajde mame utjestite me da je samo faza

zapravo nervoznaje, ujeda, kaki previse tako da su vjerovatno zubi pa joj to oprastam
al nismo bili kuci preko vikenda i odmah se oducila od hranilice tako da smo uce imali izljeve bjesa placa kad je vrijeme rucku
pa sam je sinoc na kraju morala izvaditi iz stolice, ona je stajala za stolom, naravno mora imati svoj tanjir i kasiku i kakve hrane u tanjiru da kao ona sama jede, lupa svom snagom u tanjir da joj zvoni, i tek tako jede
uh kad li ce ova faza proci

Neposredna veza do poruke: 461
17.8.2010 11:20:24   
R&T@
Ne damo mi temu nasu...user posted image
Mya, i temp. vise...i to na ovim vrucinama...
nadam se da ce doci lijepe vijesti...
ljubi curicu...user posted image

Megi, draga, ta faza prodje kad dodje druga...
jesam utjesna...user posted image user posted image user posted image
Moja nista nece pojesti ako nije njen tanjir ispred nje i u jednoj ruci kasika u drugoj viljuska...
a od bontona nista...user posted image

Hanady, i moja je nedavo tako povratila dva puta...
i to od voca...ona stvarno nema granice i trpa ogromne komade...user posted image

I da, meni se vratila velika moja curica...user posted image
pa sam sreeeeetna i pocinjem pripreme za rodjendan, abd...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 462
17.8.2010 11:23:20   
koka i po
pridružujem se opstanku i odbrani teme user posted image user posted image user posted image

mame i bebe do 2g....ujedinite se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 463
17.8.2010 14:06:22   
Hannica
Evo da se i mi javimo malo nakon krace pauze.user posted image
Osjecamo se super,imamo jedan novi zubic gornja 4.,sad ih imamo 7 ukupno.user posted image
Danas smo primili tu famoznu MMR bocu,za sad je sve ok,bila je prava dobrica,nije uopste plakala,jos ne mogu da vjerujem,bas me iznenadila.user posted image  Nadamo se da ce sve proci dobro i da nece imati nikakvih reakcija na vakcinu.Sve vakcine do sada je dobro podnijela,nikakvih promjena raspolozenja nije bilo.user posted image
Toliko od nas,nemamo bas puno vremena.Nadamo se da su sve bebe zdrave i vesele.
Ljubimo vas.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 464
17.8.2010 23:40:43   
iv@ncica
ja  i  moj  sin cijelo  vecer  hodali i  trazili  mami  cipelice  za  silne  svatove..nabavili  smo  haljine...pa  smo  pili  kave  po  kaficima..i  moj  decko  je  bio  dobar....i   kupila  sam  mu  onu  plocu  pisi- brisi  sto  ostavlja  trag u boji..ma  odusevljen  je  vec  danima  s njom..cim  otvori  oci  trazi  je..svugdje je  nosi  sa  sobom  i  sara  i  crta...nista  ga  nije  toliko  zabavilo..  e  tu  je  na tatu  i  mamuuser posted image ..eto  nesto  da  vam  se djeca  zabaveuser posted image
dadaa-    jessi se  vratila.,.naleti  nam  ovih  danauser posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 465
18.8.2010 8:59:37   
mojbebac
user posted image user posted image user posted image user posted image ma gdje da nam se raspadne tema ..... na damo .....
ja mislim da je to samo zbog odmora i lijepog vremena .....
ja sam zapocela veliko spremanje, u utorak idemo na more, pa rekoh da sve sredim prije nego krenemo ...... mm se dogovorio sa prijateljima da u petak idu u gucu ( sabor trubaca ), a mene i moje dvije drugarice je pocastio vkendom u etno selu stanisici u bijeljini ...... jedva cekam ..... samo moram obrlatiti svekrvu da cuva cici, da je ne vodim, da malo odmorimo, posto ce ovo ljetovanje biti posveceno njoj..... tako su tata i mama odlucili, zbog toga i idemo sami .....
ona je super, slusa nas, fino jede i pajki .... za sada sve ok .... mi jos nismo primili mmr, ali kad se vratimo sa mora ..... malo joj curi nosic, ali s obzirom da cemo sada na more, nisam je vodila kod dr ... izacice to ..... moram malo na onu temu sta ponijeti na more, da se podsjetim ..... ljubim vas sve i da bebice koje su bolesno sto prije ozdrave .....

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 466
18.8.2010 9:02:16   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: mojbebac

user posted image user posted image user posted image user posted image ma gdje da nam se raspadne tema ..... na damo .....
ja mislim da je to samo zbog odmora i lijepog vremena .....
ja sam zapocela veliko spremanje, u utorak idemo na more, pa rekoh da sve sredim prije nego krenemo ...... mm se dogovorio sa prijateljima da u petak idu u gucu ( sabor trubaca ), a mene i moje dvije drugarice je pocastio vkendom u etno selu stanisici u bijeljini ...... jedva cekam ..... samo moram obrlatiti svekrvu da cuva cici, da je ne vodim, da malo odmorimo, posto ce ovo ljetovanje biti posveceno njoj..... tako su tata i mama odlucili, zbog toga i idemo sami .....
ona je super, slusa nas, fino jede i pajki .... za sada sve ok .... mi jos nismo primili mmr, ali kad se vratimo sa mora ..... malo joj curi nosic, ali s obzirom da cemo sada na more, nisam je vodila kod dr ... izacice to ..... moram malo na onu temu sta ponijeti na more, da se podsjetim ..... ljubim vas sve i da bebice koje su bolesno sto prije ozdrave .....

e ovo je za teme Odlazak na moreuser posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 467
18.8.2010 9:22:25   
Mya_81 RR
Mojbebac, nadam se da će sveki biti nagodna za čuvanje user posted image

Ja moju nažalost još uvijek ne mogu nigjde ostaviti. Ne zbog svog nekog straha, jer bih to uradila isti tren user posted image već još uvijek noću imamo dar mar. Zadnjih 5 dana se počela buditi vrišteći po jedno 4, 5 puta. Neće cucu, neće čaj, samo plače, a mi j eonda pokušavamo nekako smiriti. Sve ukupno traje nekih 5 minuta i onda nastavi sasvim normalno spavati, a više ni sama ne znam je li do zubića ili je opet nešto vezano za strah od odvajanja. U svakom slučaju - halllloooooooooo, koliko još dugoooooooo ovakoooooooo user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 468
18.8.2010 10:03:11   
megi
mojbebac i mi ti zavidimo na ostavljanju user posted image  i vikendu samo za vas
a da ti ne kazem kako zavidim tvom muzu sto ide na gucu, uh sto i ja imam merak da nekad jedne godine odem, amozda se i to desi user posted image

mya ni ja bas ne bih user posted image  mogla ostaviti, bojim se da bi mi mamu samo izmaltretirala i ovako se pitam dok sam na poslu kako podnosi njene ispade, nervoze, tersanje
ona kad nesto naumi i krene prema necemu ne mozes je skrenuti sa tog puta i ako je malo s necim okupiras ona se nakon 5 minuta vraca na svoju misiju, ko veli pusti me da obavim sto sam posla user posted image

inace kako je minja, imal temp danas

Neposredna veza do poruke: 469
18.8.2010 10:05:02   
mojbebac
ha ha ha veselaaaaaaa u pravu si skroz ..... ma zezam se ...... ma samo opusteno, nek smo zdravi, sve ce biti ok .......
mya ne daj se, procice to brzo, mozda da probas jedno vece ipak da je ostavis .... cisto da vidis kako ce se ponasati ..... mozda ce bas pozitivno reagovati ..... dzaba draga, prije ili kasnije ce se desiti da moras ostaviti malo pile ...... nadam se da ce biti ok

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 470
18.8.2010 10:50:10   
pocahontas

Mojbebac, nadam se da će sveki biti nagodna za čuvanje user posted image

Ja moju nažalost još uvijek ne mogu nigjde ostaviti. Ne zbog svog nekog straha, jer bih to uradila isti tren user posted image već još uvijek noću imamo dar mar. Zadnjih 5 dana se počela buditi vrišteći po jedno 4, 5 puta. Neće cucu, neće čaj, samo plače, a mi j eonda pokušavamo nekako smiriti. Sve ukupno traje nekih 5 minuta i onda nastavi sasvim normalno spavati, a više ni sama ne znam je li do zubića ili je opet nešto vezano za strah od odvajanja. U svakom slučaju - halllloooooooooo, koliko još dugoooooooo ovakoooooooo user posted image

joj draga, da nisu rafi i minja nesto u roduuser posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 471
18.8.2010 12:12:17   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: megi

mojbebac i mi ti zavidimo na ostavljanju user posted image  i vikendu samo za vas
a da ti ne kazem kako zavidim tvom muzu sto ide na gucu, uh sto i ja imam merak da nekad jedne godine odem, amozda se i to desi user posted image

inace kako je minja, imal temp danas

Povedite i mm na Guču...on je jednostavno lud za trubačima...

Nemamo turu, a dobili smo osip, tako da smo def. imali onu trodnevnu virozu. Ja sam sad puno mirnija jer nije bila neka upala user posted image

Poci, izgleda da nam je cijela generacija u rodu. Drastično manje beba znam koje noću spavaju OK. Fakat ne znam šta je u pitanju user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 472
18.8.2010 12:45:44   
pocahontas

Poci, izgleda da nam je cijela generacija u rodu. Drastično manje beba znam koje noću spavaju OK. Fakat ne znam šta je u pitanju user posted image

Iako nikad nisam bila od tog posla, niti sam vjerovala u takve budalaštine, počinjem da sumnjam da nisu kakve sihre ili ti ga vradžbine po ovom Sarajevu ili Zenici i sl...ruku na srce, djeca su nam bas slatka user posted image kuc kuc user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 473
18.8.2010 21:20:09   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: pocahontas

Iako nikad nisam bila od tog posla, niti sam vjerovala u takve budalaštine, počinjem da sumnjam da nisu kakve sihre ili ti ga vradžbine po ovom Sarajevu ili Zenici i sl...ruku na srce, djeca su nam bas slatka user posted image kuc kuc user posted image

Ma, nisam ni ja, ali fakat mi padne na pamet kad vidim da se dešava nešto čudno s njom. Valjda nam je to u naravi, da tražimo razloge i u nekim nevjerovatnim stvarima.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 474
18.8.2010 21:40:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

ja  i  moj  sin cijelo  vecer  hodali i  trazili  mami  cipelice  za  silne  svatove..nabavili  smo  haljine...pa  smo  pili  kave  po  kaficima..i  moj  decko  je  bio  dobar....i   kupila  sam  mu  onu  plocu  pisi- brisi  sto  ostavlja  trag u boji..ma  odusevljen  je  vec  danima  s njom..cim  otvori  oci  trazi  je..svugdje je  nosi  sa  sobom  i  sara  i  crta...nista  ga  nije  toliko  zabavilo..  e  tu  je  na tatu  i  mamuuser posted image ..eto  nesto  da  vam  se djeca  zabaveuser posted image
dadaa-    jessi se  vratila.,.naleti  nam  ovih  danauser posted image user posted image user posted image

ma dadada vas je mnogo pozelila...sve redomuser posted image user posted image user posted image ...samo moram opet upasti u fazon...dugo sam bez neta pa sam stekla "neke druge navike"user posted image ...al' vratice se dadada na svoje...jos sam ni tamo ni vamouser posted image aj em lostuser posted image ...

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *