samedi
|
Eh valjda cu sad uspjeti da vam odgovorim! Konacno sam nasla upitnik na tastaturi????????? hihihi Kanita,odgovorila sam ti na pp,i molim vas da mi posaljete vase mailove na pp da vam mogu poslati slicice kad ih dobijem. Juce mi je bila seka i odmah sma je yaokupila da nas slika i rekla sam joj da mi posalje slike na mail da proslijedim svojim hanumicama na RR. Kaze ona meni `ti si opsjednuta s tom RR` Lilix,hvala na pitanju,nisam jos skroz ozdravila ali je puuuno bolje . Nemoj nam skakati s cetvrtog,ipak je to previsoko! Joj mogu misliti kako vam je sad sa dvoje pilica koji traze paznju non-stop. A i mene to ceka,nekad... Zoe,u jednu ruku i dobro je sto je F. takva,moze zacas otjerati nepozeljne goste Mala86,bravo za malog Leonceka Rose87,evo sad sam citala tvoju pricu o dojenju,i bas si me raznjezila. Blago tebi pa si imala tako divne osobe oko sebe,ja sam samo imala rospije,ne do Bog nikom! Glavno je da dojite,hB! A sto se tice kolica,mozda ce htjeti u njih kad bude malo veci Meni nisu ruke otpale od nosanja,nego ledja,ma krsta me bole nevjerovatno,isto ko da se rasklapam. Nosam je 10 min i ne mogu vise! Sta mislite ima li to veze sa porodom,na porodu su mi dvije sestre i doktor bukvalno izgurali bebu napolje,ja sve mislim da mi nije od toga kicma stradala. Marijanna,sretno u pronalasku tete cuvalice! To je bas zafrkano,ali moze se ipak naci neka fina zenica! Imas jos vremena. Aida,zar ga muce zubici? joooj pile malo,zelim da mu prodje sto bezbolnije! Bravo za kaficu! Kanita,to za sirkasto bljuckanje,moja N.obicno sirkasto bljucka kada prodje malo vise vremena otkako je popila flasicu,npr,nakon pola sata ako bljucka onda je sirkasto,a ako bljucne odmah onda je normalno. Nisam primijetila nikakvu vezu sa D3 kapima i bljuckanjem Amela,kako te nije stid reci da niste nikome nedostajali! Ja sam pitala za tebe Znaci necemo se cuti skoro mjesec dana, ,ma neka vam bude lijepo i Bajram serif mubarek olsun tebi i tvojoj porodici!! Jubi maju cujicu! Uh jesam se raspisala,odoh sad pa se tipkamo opet
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
|