|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
15.8.2010 10:29:36   
kanita25
jutro -dan ,kako komeuser posted image  kako su malisani??
samo da vas brzinski pozdravimo kod nas je ludnica gosti navalili ne znam gdje cu i sta prije da uradim i spremim...Alona je postala svaki sat nesnosljivijauser posted image
majkemi samo da je malo veca cini mi se da bi je bas pucnula po guziuser posted image  pa bi umrla od mukeuser posted image
Alen je masallah super...samo kuckam da ga ne ureknemuser posted image user posted image
mislimo mi na vas ali obaveze zovu,zelimo vam ugodan dan
pusica za sve bebare a mamama veeeliki user posted image

23.05.2008.-mama poljubila svoju djevojčicu
21.07.2010.-i svog malenog bumbarka

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 676
15.8.2010 10:32:48   
Meri29
Zoe ziva istina, bas joj fali more i kupanje. Place mi po cijeli dan sto je za nju jako neobicno. Moram je stalno stavljati u bazencic da se makar malo smiri. A naucila i na sirinu, hodanje oko kuce i sl., ovdje u gradu nema hodanja kada je sparina nepodnosljiva.
Mama ja bih pored Farah sad legla, vrijeme i nije ni za sta drugo

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 677
15.8.2010 10:40:10   
Meri29
Bambiiiii gdje si sad ti, ja stigla, a ti nam sad pobjegla user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 678
15.8.2010 10:47:12   
Zoe
Kod nas je sinoć bio iftar a + smo imali i goste na babinama, pa nam se sve sastalo, a obično kad nam tako biva, Farah poremeti ritam i onda je mali user posted image , a ja ni na nebu ni na zemljiuser posted image , mogu misliti Berija, kao i Farah, samo zvrnda očimauser posted image
Joj Meri-spavala bi mama da možeuser posted image , prosto sam ljuta na sebe što nemogu zaspati danjuuser posted image , ali eto nikad nisam mogla i šta ću, upravo razmišljam možda malo da izađem kad se lopendra probudi, napolju je prijatnije nego u kući, onako oblačno ali malo svježeuser posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 679
15.8.2010 10:50:56   
Meri29
Pa evo i ja obukla Majdu, hoce dajdza u setnju sa princezom, spavace napolju. Prijatnije je nego u kuci, to je sigurno. A mamu ceka sto poslovauser posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 680
15.8.2010 10:54:11   
Zoe
Blago tebi pa je dajdža pri ruciuser posted image user posted image , naš je udaljen, al je zato sinoć nosao i nosao user posted image user posted image , nego hajde ti mama lagano u raspremanje, ja sam danas mislila malo prašinu da obrišem ali ne mičem se definitivnouser posted image user posted image user posted image

Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 681
15.8.2010 11:35:28   
Meri29
ni ja user posted image user posted image Da mi je nekih viskova u parama pa da drugi rade umjesto mene... user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 682
15.8.2010 11:39:59   
de_de
Evo da se i mi javimo na ovoj temi. Meri kako je bilo na moru:)) Ljubi nam drugaricu.
Velikiiiiiiiiiiii pozdrav i ostalim drugovima i drugaricama:))))
Bas mi nedostaje nase druzenje, al imam sve manje i manje vremenauser posted image user posted image user posted image
Valjda cemo uskoro nadoknaditi sve

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 683
15.8.2010 12:01:35   
samedi
Evo mene opet user posted image  Joj i kod nas je sparina u kuci,a napolju pada kisa user posted image
Kanita,sta je sa Alonom,zbog cega je postala nesnosljiva,da nije ljubomorna na bracu_

Sta,kako je mali David_ kako napreduje_ jubni ga malo
Zoe,ja sad evo usisala i obrisala prasinu,stavila rucak da se kuha,Nejra pajki a ja se nacrtala odmah na RR user posted image  Nije se ni meni radilo,bas mi je bilo mrsko,a onda me neka huja ufatila,a najbolje radim kad sam bijesna,nekako se ispusem user posted image  pa mi bude lakse! Gledala sam slicice,Farah je predivna,mashallah!!! Na mamicu svoju user posted image  I moja bubicica se sva unervozi kad nam gosti dodju,valjda joj se poremeti onaj njen ritam,pa pocne kmeziti i nece da zaspi dugo.
Meri,bravo za dajdzu,mi imamo samo tetke user posted image  malo polijene,pa dodju u mjesec dana jednom user posted image
Idacha draga,bas mi je zao sto ti je nakon svih problema mlijeka nestalo,nekako sam navijala da uspijete s dojenjem,ali sta ces,hvala Bogu pa ima i Ad. Kad smo vec kod toga,koji AD dajes Imranu,znam da je na pocetku povracao od nekih formula.
Marijanna,samo ti uci  i polazi ispite,nemoj da se ulijenis,natjeraj se nekako,sto prije zavrsis bice ti bolje.Cim se vratite iz Capljine navali na knjigu user posted image
Aida.,nek si nam se makar malo javila! Ti stalno u pokretu,ma tako i treba,samo hodaj!
Rose,zar tvoj maleni bas nikako nece u kolica_ Jesi li ga probala staviti kad zaspi_Ja sam svoju N. prvo par puta provozala kroz kucu,tek toliko da se navikne pa smo onda krenuli u prave pohode user posted image
Marina,nadam se da i danas nema ture user posted image . Ma vazno je da je maleni dobio nove stvarcice,zato je i ozdravio hihihi user posted image  A djedovi su meni najbolji,kako su samo smijesni a i simpaticni. Nisam mogla zamisliti takve njihove reakcije,bas su super user posted image  . Dok se nene prepucavaju koga dijete vise voli,djedovi uzivaju i igraju se s bebom(barem je tako kod nas).
Leena,pusa tebi i Esmici,maloj smijalici user posted image
Hanady,hvala za savjet.bas sam bila user posted image  nisam se sjetila ni zahvaliti cccc !
Lilix,blago tebi kad ti svi hoce spavati,moja N.se jutros u pola7 probudila i nece opet da zaspi,mala lopuzica,samo se smije i hoce da se igra a ja user posted image   Mogu misliti Berine u igraoni,joooj evo vec mi je scena njenog odusevljenja u glavi! user posted image user posted image

Imam jos nesto da prijavim,N.je pocela stavljati nogicu u usta,pojma nemam kako ali eto i to joj je uspjelo! I juce je malo falilo da se prevrne sa ledja na stomak,dosla je na pola pa se valjda umorila user posted image

Stvarno gdje je Bambi_i amela2208,nema ih nesto,i tajcika,Sulty_

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 684
15.8.2010 12:03:03   
samedi
IZVORNA PORUKA: de_de

Evo da se i mi javimo na ovoj temi. Meri kako je bilo na moru:)) Ljubi nam drugaricu.
Velikiiiiiiiiiiii pozdrav i ostalim drugovima i drugaricama:))))
Bas mi nedostaje nase druzenje, al imam sve manje i manje vremenauser posted image user posted image user posted image
Valjda cemo uskoro nadoknaditi sve

Izgleda da smo svi ljeti vise zauzeti,.zato kad dodje zima ima da okupiramo RR user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 685
15.8.2010 12:26:50   
Meri29
De_de user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Gdje ste nam ti i Kemo, nigdje vas nema user posted image user posted image Na moru bilo super, uskoro cu staviti slikice na FB, Majda kao da je ljetno, a ne zimsko dijete, ne izlazi iz vode.
Dajdza nam je spas, hocete da ga iznajmim user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 686
15.8.2010 13:13:21   
Zoe
Samedi, iako sam rekla da se nigdje ne mičem, eto opet sam uspjela par stvari odraditi brzinski, Farah kao priljepakuser posted image , neće da leži, hoće da se nosa stalnouser posted image user posted image user posted image , sad je zaspala pa idem i ja u napad na prašinu, usisavanje juče odrađeno user posted image
Eeee gledala si slikice, hvalauser posted image , a mi čekamo Nejrineuser posted image user posted image user posted image
Vala što reče Meri, da je kakvog viška para, pa neku pomoćnicu u kućuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Eno probudi se F., hajmo Jovo nanovouser posted image

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 687
15.8.2010 13:38:06   
aida.
samedi bas mi je drago da nema ture... ma digitalni je ja sam cula, opet, najpouzdaniji, pogotovo ako se rektalno mjeri, sto ja rijetko radim, inace stavim pod pazuh i drzimc cvrsto rukicu, malo ga to srkleti sto se ne moze razmahat user posted image al opet brzo zapisti da je gotovo user posted image

Zoe i mi smo spavalice, a bebacha bas i nije user posted image tako da ne idemo s njima u jutarnje setnjice, a navece nikad se potrefit zajednouser posted image inace, ja E. bas kasno stavljam na spavanje, i ne gledam da moram u kuci bit do odredjenog vremena tak da mi kasno znamo ic setat s tajom, kad zavrsi s poslom... nista nama vrijeme ne predstavlja. Sreca pa ije sincek pravi sjeldzija user posted image a i mama i tajo su nas naucili da bude takav user posted image user posted image

user posted image ley31.gif]user posted image user posted image user posted image za tebe i naseg druga... Mi se bas rijedje javljamo, al evo sad smo se malo aktivirali... Nemoj da se brines zbog mlijeka.. Bas si dovoljno izdrzala, treba ti stafetu dodijelit za toliku borbu user posted image user posted image kod nas ima jos mlijeka... Nekad manje, nekad bas ima... kako kad... ja sam prezadovoljna i do sad sto sam izdrzala... user posted image

lilix, kanita25 user posted image user posted image user posted image

de_de znam kako ti je... i meni bas dodje period kad se nemam kad javit... evo sad kad je moj andjelo zaspo, sto se ne desava tako cesto user posted image stignem se javit... i to bila nam je nena pa dok se igrala s njim ja poradila... inace bih sad radila a ne bih bila ovdje user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 688
15.8.2010 15:03:33   
aida.
idacha za tebe je ovaj veliki user posted image user posted image user posted image user posted image nego prethodni post mi se nesh poremetio user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 689
15.8.2010 23:33:33   
idacha
hello, drage moje...
e, vala, jesam smotana, to nigdje nema... smjestila mm i bebaru na spavanjac i rekoh da ispostujem svoj ritual - samacku kaficu.. i taman skuham i sjednem za laptop i prevrnem vrelu solju kafu sebi u krilo.. sprzila se sva.. uh.. al, nisam odustala :) pobrisala sve, namazala se gelom i skuhala novu kafu... :)
mi nedjeljom uvijek idemo kod edinih (mm), oni imaju kucu, dvoriste, a nas, Bog dao ko cigana, pa se svi kod sveki skupimo na maslenjaku.. tako smo i danas, najvise radi djece, da budu napolju, na vazduhu..
moj malac i dalje hropti i zacepljen mu nosic.. i pored svega sto mu dajem, ne primjecujem da popusta.. hvala Bogu, nema tempr nema proljev, ali zato rokce ko malo prasence.. dusa me moja boli.. sutra cu ga vala odvesti doktoru.. mozda ima neki poseban sirup, caj, kapi ili bilo sta da mu malo pomogne..
samedi, mila, jeste..u pocetku je moj Imran sve vre+ste hrane odacivao, ja ludila.. pokusali sa Hipp 1, Humanom, Bebimilom, ali je sve u mlazu izbacivao-.. poslije cujem da je Hipp PRE najslicniji majcinom mlijeku i uzmem njega, kao posljenjeg, i hB, prihvatio je, tako da je jos uvijek na Hipp PRE.. njemu ce za 5 dana punih 4 mj i pedijatrica me pitala dokle mislim davati PRE.. ja joj ispricam kako je sve bilo i da ne bih mijenjala, jer on lijepo napreduje i, poslije hranjenja, 3-4 sata se ne javlja, tako da mislim da mu jos godi.. a, i aBd, uskoro cu poceti sa sokicima i kasama, pa mislim da necu ni prelaziti na ''jace''..
aida., user posted image user posted image user posted image Erolu i tebi.. i sretan mali rodjos!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :)
lilix, bravo za Berinicu, pametnica mala prava..

e, vala, moram i ja da se pohvalim.. i ja imam pametnjakovica malog :) juce, dolazili nam gosti i ja od jutra zasukala rukave.. prvo kucu sredjivala, poslije u kuhinji pola dana provela spremajuci, a on se, dusa lijepa, nije cuo ziv.. igrao se svo vrijeme, kada je gladan oglasi se, ja ga nahanim, vratim u lezaljku sa igrackama, on nastavi da se igra i sve tako.. ali je zato sijelio sa nama do ponoci.. niko nije mogao doci do rijeci od njega.. ko god progovroi on pocne svoje i nadjacava nas -:) padali smo mu od smijeha..

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 690
15.8.2010 23:51:53   
Anoniman
Dobro vece dragi nasi...

vidimo ovdje smo falili user posted image user posted image user posted image

da vas ne bi pojedinacno imenovali, svima saljemo

mi smo bili malo na selu, pa smo vas puno pozeljeli... Nane je dobar hvala Bogu, napreduje kao veliki, skripi zubicima, ima ih 3 komada a 4-ti se sprema da izbije, pa je malo neurostican... cak je i cuclu na flasici od soka pregrizao... user posted image user posted image user posted image user posted image ali nema veze, imamo rezervu... poceo je sam da ustaje na noge, cim se ima za bilo sta uhvatiti... ne smijemo ga sekunde ostaviti samog... puzati izgleda nece, nije zainteresovan za tu akrobaciju... baba i dalje zove, a mame ni na mapi nema... user posted image rukicom je poceo da trazi ono sto zeli... kad ga hranim, ako se sta zapricam, udara me nogicom i zijeva... poguzija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uglavnom eto i mi smo se malo odmorili od svega, cak i od struje... user posted image user posted image user posted image user posted image

cestitamo svima sto se cestitati ima... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 691
16.8.2010 8:08:24   
bebacha
jutro i od nas.mi redovno citamo al nemamo vremena pisatuser posted image
uglavnom smo super.mamin misko se samo smije,jede i  spava.
joj mrzim ponedeljak.poslije vikenda,posto nemogu nista stignut,kuca mi ostane katastrofa.posla preko glave.odo pomalo sredivat pa mozda odemo iu setnju oko 10,ako vec ne ugrijeje

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 692
16.8.2010 8:43:46   
kanita25
dobro jutro i od nas
ovo mi je postao najdrazi dio dana user posted image user posted image
ona jedina kafica koju uspijem popiti s nekim a da ne pricam user posted image user posted image user posted image
kako su vasi maleni vragolani..--moji oboje sinoc dernek pravili user posted image user posted image
Alona samo skace i vristi,prepadne ga svaki put i probudi,onda on hoce samo da rucki,ma dehidrirala sam bila,samo sam ga dojila svakih pola satauser posted image

lilix ne znam kako ti ali ja cu skocit sa šestog ako mi nastave ovakouser posted image user posted image user posted image

samedi i Zoe zaista bi voljela vidjet vase princeze...samedi Alona nezna nesto bas da pokaze ljubomoru,pa samo vristi..ovo je bas neka faza user posted image  
jos je juce vodila da kupi nekih igrackica samo da se zanima necim novim ali uzalud ...kad smo dosle kuci ona jos gora..vjerovatno je i vruce a nesmijem klimu da ukljucujem zbog malog pa nece ni da jede..ni da spava po danu..ludim draga.ljubi nam Nejricu..

idacha kako si nam ti i drugar jutros? jel ti velika opekotina? jesi li vodila Imrana pedijatru?meni je Aloni najbolje pomagalo parenje na kamilicu po minutu nekoliko puta u toku dana..
tako mi je pedijatrica rekla jer joj kapi nisu pomagale..a pedijatrica nije dala da je nosimo na inhalacije kaze i to je jedna vrsta inhalacija ali bolje kuci pokusati nego u D.Z.
nadam se da ce mali smjesko biti brzo bez zacepljenog nosicauser posted image user posted image

Leena,bebacha,aida,Dzenana_G,š t a,mona,...i sve mamice i bebice imate veliko mahanje od nasuser posted image

23.05.2008.-mama poljubila svoju djevojčicu
21.07.2010.-i svog malenog bumbarka

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 693
16.8.2010 9:42:06   
lilix
jutro user posted image ,
evo i ja uživam u jutarnjoj kafici na miru user posted image ; kanita Alona na taj način iskazuje ljubomoru, a i Benjo je počeo nešto da skiči i kad priča dere se toliko da ga svi u zgradi čuju user posted image , a gospođici opet s druge strane sve smeta user posted image , helem, ako dođe do toga da se skače ja sam u boljoj poziciji jer ću skakati sa četvrtog user posted image user posted image ; a saburli sa Alonom, probaj ignorisati taj njen način ponašanja prije će se vratiti u "normalu"
Meri i ja tražim kakav višak para user posted image , prozori mi plaču za pranjem, al budući da me zubar isjedi do zadnje markice izleda da ću ja Berinu u jednu a krpu u drugu ruku pa dokle stignemo user posted image ; kako Majda je li "prebolila" more, duša slatka, zna i ona šta valja user posted image
Zoe ja sam ove godine odustala od pravljenja iftara, Berina je nekad takva da nema šanse da je pustim iz ruku, baš me nekad slomi s tim nosanjem user posted image , al gosti joj uglavnom ne smetaju, izgleda da voli gužvu i galamu, partijaner mali user posted image
Bambi09 masala Nane već veliki momak, a kao da je juče bilo kad ste se ti i Meri javljale na temi -u iščekivanju...; leti vrijeme, leti
idacha mene tvoj Imran podsjeća na mog Benju i on je duša moja bio tako baš prava dobrica, čini mi se da sam s njim na sve stizala; ljubni bucana malog
samedi i ja djeci koristim digitalni toplom., a bebama je najsigurnije mjeriti temperaturu u guzi; kako si ti jesi li ozdravila?

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 694
16.8.2010 9:42:10   
Zoe
Evo brzinski pozz od nas dok F. pajkiuser posted image user posted image user posted image
Ja sam zorom otišla do D.Z. da izvadim nalaze, pa ćemo danas vidjeti na čemu samuser posted image
idacha, tvoj Imran pravi veseljakuser posted image user posted image , moja gospođica kada dođu gosti se uzjoguni pa bi se samo nosalauser posted image , izuzev ako se ne smiluje pa zaspi makar 1huser posted image , e vala najkomičnije mi je to kad gosti dolaze a mi njih pravo u ležaljke, ona se samo okreće i gleda mamu kako leta čas ''''''''vam čas tam''''''''user posted image user posted image  i bude dobra neka 2h i onda drekaaaaauser posted image  ko veli DOSTA TE JEuser posted image nadam se da će mali veseljko brzo ozdravitiuser posted image
alona, ako imaš profil na FB pošalji mi ime na pp pa te dodamuser posted image , jao i kod tebe je strka, frka, ja se divim mamama sa dvoje i više djece kako izdržeuser posted image user posted image user posted image  i još odrade posla i posla po kući, svaka častuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bebacha, de ti otpuhni, pa skuhaj sebi kaficu, pa lagano, šta stigneš-stigneš, bježi bolan , ma nećeš se još zbog kuće srkletitiuser posted image
bambi, aaa uživalooooo se na seluuser posted image user posted image user posted image , ma neka nam se mala raja odmorilauser posted image
lilix user posted image user posted image  veliš ove naše princeze su prave princeze, kako pjevaju mi tako plešemouser posted image user posted image , ja sam jedan iftar pravila, da li će biti prilike za drugim-vidjet ćemo, sva nam je family dalekoooouser posted image user posted image
Ostale mame, drugari i drugarice user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Zoe -- 16.8.2010 9:46:31 >

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 695
16.8.2010 10:57:25   
Meri29
Jutro user posted image

Mi smo poranili nema sta user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 696
16.8.2010 11:16:00   
mala86
cao svima user posted image
vikend iza nas je bio prva liga user posted image !obavili smo sve sto smo trebali,jos se fino okupali!Leoncek je cak puzo po kamenju,nista mu ne smeta,uso puzajuci sam u vodu,seto po vodi,doso skoro do ramena,spavo na plazi ma uzivancija prava...

ja sad imam tonu posla,moram se raspakirati,uh user posted image

cestitamo sve male rodjendane,zubice sve sto smo propustili u ova 3 dana!
pusa za sve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 697
16.8.2010 11:37:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Meri29

Jutro user posted image

Mi smo poranili nema sta user posted image user posted image

ne mogu da vjerujem da ste tako "uranili" aaaaaaaaaa... sta more cini... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 698
16.8.2010 12:48:41   
rose 87
dan,kako ste nam
bambi pa nema te sto godina,nek ste se vi odmorili,a drug ce izgleda odmah da hoda,muce li ga zubici,kako je S. slusa li
meri ma niste valjda tako okasnili
mala znaci i vi se kupali pa sto nam bar niste malo vode ponijeli da mozemo reci da smo se i mi okupali user posted image user posted image user posted image znaci slusao L.
samedi ma nece E. kolica a spava na stomaku uvijek tako pa nemoze u kolica ni kad zaspi,a pokusali smo sve prvo malo u kuci pa ajd po malo napolju pa razne igracke ali nece,nemiran je pa valjda zna lopov da vise vidi i prostora ima kad ga ja nosim
svima veliki pozdrav i ljubite user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 699
16.8.2010 14:25:23   
Anoniman
hej žene..slusaju li bebice.. ja sam zadnjih dana zau zeta traženjem vrtica il  tete da cuva Nikolu, al tražim nekoga bas provjerenoga i jos nista nisam nasla.. valjda cu uspjet, vježbe na faxu pocinju u 10 mjesecu pa valjda cu dotad nesto rijesiti. inace je sve super, djecak je prilicno dobar jucer smo ga ostavili sestri od mm na 2 sata i slusao je nije plakao kao sto je dosad uvijek bilouser posted image

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *