idacha
|
ah, evo i mene... premorena, a ne znam od cega valjda malo i ova vrucina smori... lilix, mila, kao sto samedi rece, bas vam zavidim na vikendima van kuce ili grada.. i ja bih rado, ali problem je sto mm radi u smjenama, pa nikako da se uskladimo.. i kada je konacno slobodan za vikend, onda se obavezno neko najavi u goste... i sutra mi je bas takav slucaj, a kuca mi u haosu, ne znam kako cu sve stici.. a jaaaaaaaaaaaaaa..ko puz, teska sama sebi.. eh, sto se tice preseljenja u Sa, mm je u srijedu bio na intervjuu za taj posao, valjda cisto forme radi... sl nedjelje su kao rezultati, pa cemo definitivno znati.. valjda se pocinje raditi od 1. septembra, tako da ce mm otici sada sam, i traziti adekvatan smjestaj za nas troje.. mada, vjerovatno cemo Imran i ja malko kasnije otici, jer smo planirali da ga sunetimo krajem sept, pocetko okt, a ja bih vala volila ovdje to da obavimo, jer ovdje imam pomoc, a u Sa nikoga.. tako da, draga moja, jos smo u planovima, pa cemo vidjeti.. sto se tice dojenja i svega toga.. jao, vise mi je muka, ako mi vjeujes.. konacno je sve proslo, i bakterije i upala, i bol, a onda, da ne povjerujes, mlijeka nestaloooooooo.. tako da ga sada hranim AD i dajem siku da cucla.. inace, koristimo mi ovo lijepo vrijeme itekako.. svako jutro i vece idemo u setnjice, ali, kako sam ja po prirodi nestalna, brzo mi dojadi jedan te isti ritam, ovo vec pocinje da mi stvara nervozu.. uzivam ja sa svojim sincinom, nema sta, ali da mi je se malo iskljuciti iz svega i, bar na dan, prestati biti SAMO mama i supruga.. uzasno zvuci, ali eto.. to sam ja :) samedi, kao sto vidis gore, slicna nam je situacija :) i mene nerviraju svi :) ja imam i auto i vozim i sve, ali eto opet ne mogu tek tao da se ''izgubim'' negdje :) mona, jako mi je drago da je tvoja bebica sa tobom i da je sve iza vas.. mogu samo zamisliti koliko si se brinula, ali hvala Bogu, pa je proslo.. Meri, dobrodoslica sa mora.. mogu misliti kako je Majda uzivala.. a, cuj, udvaraca nasla.. ljepotica mala :) neka ste se vala odmorili.. hocu i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa odoh se natjerati da bar nesto uradim.. uf! bem ti goste, mogli su doci i neki dr put.. hehehehe, jesam grozna