|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
12.8.2010 15:59:30   
amela2208
pozrdav od nas za sve mamice i njihove bebice

Mi bili kod djeda i nene i vratili se, tamo nam bilo super svjeze ovdje uzas i pretoplo... Danas smo radili UZ kukova i hvala dragom Allahu sve u reduuser posted image Bili na kontrolu i primili vakcinu. Sa 6 mjeseci ima 7 450 gr i 68 dugauser posted image
Pusa velika za sve do sledjeceg javljanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 626
12.8.2010 16:07:34   
selina
super amela user posted image user posted image user posted image user posted image pogotv za saru sto je junacki primila bocu a i sto su joj hvala bogu kukovi uredni a nekazes nam nista za nausnice jel to niste u crnoj gori probusili ili ????? ti rece da hoces!
masallah bucka napreduje i moja melina mozda je otprilike tu sa kilazom ali je duza ona je 72 duga bila zadnji put pa dobro malo je i starija pa malkice veca hehhehe pusa velika tebi i sari i ostalim bebicama!
mi tek idemo doktoru na bocu u septembru pa do tad nista neznamo........

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 627
12.8.2010 16:13:08   
amela2208
ma nismo busili usi jer sam se uplasila da joj se ne inficiraju a i kratko smo bili pa cu vidjet sad nedje sto ugrabima prvu priliku. Meli pravo dobro stoje nausniceuser posted image Nasa sledjeca boca je tek kad napunı godınu danauser posted image user posted image user posted image bucka mala fino napreduje medju srednje je nje ni prevelika ni premala mada nema na koga da je visoka ni na mene ni na oca vec ako se ne uzlici na daidze i amidzeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Uskoro cemo i za Liban ici pa mozda  tamo probusimo usiuser posted image user posted image user posted image user posted image  a se jadno dijete naşetauser posted image user posted image user posted image
pubni slatku Melu od nas dvije

Sara&Mohammad

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 628
12.8.2010 19:21:41   
mala86
ej drage moje samo da vas pozdravimo!mi cemo sutra za Split,imamo dosta obaveza,ali planiramo ako Leon bude dobar,ne bude nervoze,ostat do nedelje!oticemo u Supetar na Bracu...
eto mozda se cujemo sutra (nadam se da necemo user posted image user posted image user posted image ),a mozda u nedelju...

ljubite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 629
12.8.2010 19:28:10   
Mona Mohamed
Eh..Danas smo moja djevojcica i ja bili na kontroli..Zutilo je iscezlo hvala Bogu..Doktor ju je izvagao..I sad je tu drugi problem..Rodena je sa 2300..Danas je imala 2030..
Za dvije sedmice ponovno na kontrolu..Ako bude ovako slabo napredovala, preci cemo na bocicu..I to me je jako rastuzilo.user posted image
Ona doji lijepo..Vuce, guta..Iz obje dojke..Ne znam zasto slabo dobija na kilazi..Prije nego je otisla u bolnicu, poslije svakog podoja je imala stolicu..Kako smo dosli iz bolnice nije je imala dva dana, pa tek onda treci dan..I tako svaki dan..Jednom dnevno..Doktor je pitao spava li dobro, place li..Ona zaista spava nakog podoja, ne place mnogo..Samo kada se probudi i kada je gladna..I ne tako mnogo..Onako nesto..Rekla bih da je beba pravo mirna..
Je li imala neka od vas isto ili slicno iskustvo..Trebam savjet, podrsku..Svekar i svekrva su mi tu..I bas me *mrcvare*..Trebam mir, da se opustim..Ovako mi tog mnogo fali..Mozda cu zvucati okrutno no jedva cekam da odu kuci..

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 630
12.8.2010 19:34:23   
Mirkica
Mona zao mi je da kroz sve to prolazis , nadam se da ce uskoro doci sve na svoje mjesto a ako ti smetaju svekrva  i svekar zatso ne  zamolis muza da im kaze da odu , jer tebi treba mir , a sve sto tebi treba treba i bebi , nadam se da ce ti neko uvezi kilaze pomoci user posted image user posted image user posted image , mada ja znam da je norlmalno da prvih dana beba izgubi na kilazi sada mozda je ona i kroz to zutilo izgubila , najvaznije je da je ona dobro i zdravo sve ce na svoje mjesto user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 631
12.8.2010 19:36:49   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Mona Mohamed

Eh..Danas smo moja djevojcica i ja bili na kontroli..Zutilo je iscezlo hvala Bogu..Doktor ju je izvagao..I sad je tu drugi problem..Rodena je sa 2300..Danas je imala 2030..
Za dvije sedmice ponovno na kontrolu..Ako bude ovako slabo napredovala, preci cemo na bocicu..I to me je jako rastuzilo.user posted image
Ona doji lijepo..Vuce, guta..Iz obje dojke..Ne znam zasto slabo dobija na kilazi..Prije nego je otisla u bolnicu, poslije svakog podoja je imala stolicu..Kako smo dosli iz bolnice nije je imala dva dana, pa tek onda treci dan..I tako svaki dan..Jednom dnevno..Doktor je pitao spava li dobro, place li..Ona zaista spava nakog podoja, ne place mnogo..Samo kada se probudi i kada je gladna..I ne tako mnogo..Onako nesto..Rekla bih da je beba pravo mirna..
Je li imala neka od vas isto ili slicno iskustvo..Trebam savjet, podrsku..Svekar i svekrva su mi tu..I bas me *mrcvare*..Trebam mir, da se opustim..Ovako mi tog mnogo fali..Mozda cu zvucati okrutno no jedva cekam da odu kuci..

Dobro je da je djevojčica bolje....
nemoj da brineš....
očito imate nekih malih problemčića sa dojenjem pa treba to nadomirit...kalirala je ali nije ništa strašno....

Ti možeš dojiti kao i sve durge...samo moramo naći najbolji položaj bebe, tebi obezbejditi odmor, bebu stalno stavljati na siku i naravno da je isprazni do kraja jer posljdenj mlijeko je ono od koga bebe napreduju.

sad je pred iftar i moram ići...ali ću ovaj tvoj post prenijeti na porbleme sa dojenjem gdje će se sigurno javiti i lejla k savjetnica za dojenje koja će ti pomoći da ovo prebrodiš uspješno.
user posted image user posted image user posted image user posted image ljubim i tebe i bebicu imena najljepšeguser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 632
12.8.2010 19:42:59   
Hanady RR
Mona molim te javi se na temu

problemi sa dojenjem

imam par pitanja tamo za tebe.....
javim se kasnije
samo hrabro i bez panike milauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 633
12.8.2010 20:15:46   
Anoniman
Pozdrav svima, mi smo danas bili na drugoj  vakcini, malo smo pakali, a hb sve smo dobro podnijeli, 72 cm i 7 i po kila momcina prava....Inace ovih dana nemamo puno vremena imamo goste a i dedo nam dosao..
Mona normalno je da beba prvih sedmica izgubi do pola kg iako dobro doji, ali se drzavaju na bebi masnoci(nadam se da se to i kod nas tako kaze)Nemoj se brinuti, sve ce dobro biti, samo ne odustaj od dojenja....
Svim ostalim bebicama velika pusa....

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 634
12.8.2010 22:02:25   
tajcika
ma drage moje ja vam se sad nesto slabije javljam ne mogu bas sve ni da upratim zato veliki user posted image za moje drage mame i bebe
p.s. lilix Berina i Benjo su med medeni,nek su zivi i zdravi puno godina

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 635
12.8.2010 22:43:10   
Leena
Drage nase, samo da znate da vas nas dvije nismo zaboravile! Evo nas u Bihacu, uzivamo, setamo svako jutro i vece... Esmica je juce zaspala kod muzevih rodjaka pored Une, valjda je zrak omamio, zaspala oko 8 i probudila se u 4 ujutro tek, mi je donijeli kuci, presvukli, sve, ona spavala, ali zato u 4, ne zna se ko je pospaniji mm ili ja, a ona place li place, djetetu jutro hoce da se igra:). A zato smo popodne odspavali sve troje:)
Meni prijateljica treba da se porodi ovih dana, pa sam sva k'o na iglama, tacno kao da ja trebam opet:), samo zato mi je zao sto sam ovdje, sto necu nekako biti uz nju kada se bebana rodi...Uh, jedva cekam!
Lilix, nista samo sam ti napisala da je isto kod Esme bilo, iste reakcije na vakcinu:)
Dzenana, Nejlica bas napredna, masalla, jedva cekam da je vidim!
Kanita, ja sam Esmi kamilicom cistila, njoj se svako malo upali lijevo oko, ja cistila mlijekom, nista, vodom isto i onda pocela kamilicom i rijesimo to za dan, onako se vuklo danima.
Radoznalice, user posted image
Drage moje, ljubim vas sve puuuno, i bebice jos vise, ja uvijek izbjegavam nabrajanja, sve se bojim da nekoga ne zaboravim:)

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu tajcika)
Neposredna veza do poruke: 636
12.8.2010 23:03:14   
idacha
caos, drage nase ljepotice i ljepotani... evo, da se na brzaka javimo, da ne mislite da smo vas zaboravili :) ja posudila snahi laptop na nekoliko dana, pa mi sve cudno bez vas :) bas pozelim malko da tipkam.. danas sam ga dobila nzada, pa odmah u akciju..
mi smo manje vise dobro..

Imranu mi je začepljen nosić vec treci dan.. dusa lijepa, kako se samo pati dok dise.. kapam mu šljez i Sunce moje malo, pa se nadam da ce uskoro biti bolje.. inace uzivamo u svakom trenutku.. poceo je da ''prica'' :) :) haos je, ja se valjam od smijeha.. kad pocne da proizvodi te zvukove, nikad kraja.. ima da bude prava pricalica..
eh, ja.. ja sam posebna prica.. uh, pravo sam se bila zabrinula.. u petak me uhvatilo povracanje i mucnine, a kasni mi menstruacija.. eno, rekoh, trudna, garant.. ja sam u 40nici odmah dobila, i poslije toga pocetkom mjeseca dobijala.. evo, sada trebala treci put dobiti otkako sam se porodila i nisam dobila.. ne dade mi djavo mira i ja fino kupim test prije 2 dana.. pokazao je negativno.. a, bas sam se bila ufrkala.. sta bih sada da opet zatrudnim, a Imranu ce, aBd, 4 mj za 10 dana.. ja jos nisam dobila.. kontam da je sve jos svjeze, hormoni su to ipak... tjesim samu sebe :) valjda nisam user posted image sada...

inace, kod nas, pored toga, nista posebno nema.. sve se dogadja ''po satu'', pa me to vec po malo pocinje i nervirati.. pozelim da promijenim okolinu, samo na dan, a ne uspijevamo mm i ja nikako da se skontamo pa da negdje odemo... ova rutina u koju sam zapala me polako pocinje deprimirati.. sve je lijepo i krasno, ali se pozelim iskljjuciti na kratko..

eto, drage moje, nadam se da ste sve dobro i zdravo sa svojim bebicama..
odoh sada da citam sta ste sve pisale ovih 4-5 dana :)

veliki kiss

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 637
13.8.2010 10:14:13   
lilix
user posted image
idacha zeno pa gdje si ti, dolaziš li ti nama u Sa? šta je to sa dosadom, pa lijepo je vrijeme napravite neki izlet, mi smo ti pravo vikendaši, svaki vikend smo negdje, doduše sad kako je Ramazan ne znam kako ćemo, planirali smo ovaj vikend malo do Goražda al mm posti pa razmislićemo još; kako sa dojenjem jeste li nastavili ili ste na AD i dalje; što se tiče tih testova za trudnoću ja svaki mjesec po jedan odradim za svaki slučaj pošto nisam još dobila pa ne mogu ni da se orijentišem i mogu ti reći da me svaki put malo spuca trema dok čekam one crtice user posted image
Leena user posted image joj legenda si i iz Bihaća nam se javljaš, uf zavidim vam na tom šetanju pored Une i ja bih malo, a mogu misliti što Esmić uživa user posted image
tajčika samo se ti nama javni da znamo kako nam je Jusuf, ja sam slala pp al nešto ne prolazi, probaću ponovo
MarinaDK kako bebica poslije vakcine?
amela2208 kako je curica podnijela put?bravo za kukiće user posted image
Zoe popustiše li te gosti malo user posted image user posted image , i kod mene slična situacija je bila, jedno vrijeme nije bilo nikog a onda svi odjednom ko da su se sačekivali iza ćoška user posted image ; bravo za kukove i nek se je više riješila tog širokog povijanja, samo joj još to treba na ovim vrućinama; i Berina trpa sve živo u usta i samo bali
bebana user posted image user posted image za nagradu drugu Ibrahimu

eto saljemo veliki pozdrav svim bebarama user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 638
13.8.2010 11:06:17   
samedi
Evo i mene!!! Bolesna sam,ma raspadam se,a niko nema obzira joooj gotov sam pukla majke mi,dodje mi da se svima posteno nabrojim ali eto,ramazan je pa se suzdrzavam nekako,mada mi je vec puna kapa svega!
Idacha,nek si nam se javila user posted image user posted image  
Lilix,blago tebi,bas ti zavidim na tim vikendima,i ja bih rado pobjegla od svega ali ne mogu nikako,najdalje sto odem to je do prodavnice a i to mi dobro dodje da odmorim mozak od kuce. Ovih dana planiram malo obnoviti voznju,tj.malo vjezbati,nisam vozila vise od godinu dana,tako da imam osjecaj da sam sve zaboravila. A onda ja odoh,u kola sa svojom N. i bjezim od ovih odvratnih ljudi sto dalje!!!!
Marina,kako je maleni podnio vakcinu,ima li kakvih nuspojava_
Mona,nadam se da si dobila dosta savjeta za dojenje i da je sad sve dobro!!! user posted image user posted image

Puno pozdrava svima!!!

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 639
13.8.2010 11:19:42   
Anoniman
Jutro klinci i klincezeuser posted image user posted image , mama pije caj mali A. doji....Nocas je imao povisenu temperaturu, pa smo slabo spavali.ali smo sad puno veseliji....
Nadam se da ste vi bolje spavali, ljubimo vas i javimo se kasnije

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 640
13.8.2010 12:42:16   
rose 87
jutro i od nas,mi smo zvanicno poceli puzati gdje zamisli tu i stigne i poceo je belaje da pravi,dira produzne i uticnice,a ljut je pravo pa kad ga odmaknem jedva ga utjesim
Mona nadam se da si dobila savjete a ja koliko znam normalno je da beba malo izgubi na tezini na pocetku,zbog zutila bebe samo spavaju i slabije jedu,nadam se da necete odustati od dojenjauser posted image user posted image user posted image
Marina to od vakcine temp. hajd neka je prosla
ostalima pozdrav,ljubite user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 641
13.8.2010 13:37:02   
š t a
Moj sin danas malo nervozan a sve mi izgleda kao da smo ga naučili na ruke, spava samo dok je u naručju čim ga spustim on kreči i kenjka.
Primjetila sam da mu se na mjestu gdje je u porodilištu primio vakcinu ,stvorila bobuljica veličine biže-graška. Jel to nečija beba imala?

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 642
13.8.2010 14:58:40   
Zoe
IZVORNA PORUKA: lilix

Zoe popustiše li te gosti malo user posted image user posted image , i kod mene slična situacija je bila, jedno vrijeme nije bilo nikog a onda svi odjednom ko da su se sačekivali iza ćoška user posted image ; bravo za kukove i nek se je više riješila tog širokog povijanja, samo joj još to treba na ovim vrućinama; i Berina trpa sve živo u usta i samo bali

user posted image user posted image  Gosti popustiliuser posted image user posted image , drago mi je vala kada dođu a još draže kada odu user posted image user posted image user posted image user posted image
Nešto se ne osjećam dobro ovih dana, nesvjesti mi se, pa me strah i Farah nosati, samo ću bubnuti na pod, pa sam danas išla da uzmem uputnicu da vadim nalaze, dr.izmjerila pritisak, nizak totalnouser posted image user posted image , valja prionuti na sokuser posted image user posted image ..
Eh kako bi rado sada spucala na moreuser posted image
Danas sam otišla sa Farah do kolegica na posao, odmah sam se vratila energičnijauser posted image , žena otupila već kod kuće, još malo pa ću se u djete pretvoritiuser posted image

Hajde ti ženo samo hodaj ako se može, da mi nije vikenda, postala bih user posted image user posted image user posted image
Odoh, slatkiš zove...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 643
13.8.2010 16:14:35   
Leena
Ciao, drage,
da se opet javnemo kratko:)
Tajcika, ljubi nam druga puuuuuno, a Boga mi, i Lamijicu;)
Idacha, dusho, ja pitala doktoricu kako sada mogu ocekivati ciklus, ona rekla dok god dojim da je svasta moguce, tako ne sekiraj se. Doduse, ja sam tek prvi put dobila prije nekoliko dana. A, vjerovala ili ne, ja sam od brata starija 13 mjeseci, znaci tacno kad sam imala 4 mjeseca mama zatrudnila, i evo nas, nista nam ne fali, a ona se zali samo na prvih godinu dana sa dvije bebe, hehehe, dalje je kaze bilo lako:)
Lilix, ma uziva Esmic, samo nas dvoje neispavani, prerano zaspi, cim malo zahladi, valjda je ovaj cist zrak omami, a onda u 4-5 buđenje, a mi ne možemo rano zaspati, pa smo k'o zombiji po cijeli dan:), a ujutro kad ona zakmeci, mi samo gurkamo jedno drugo:"haj' ti sad, ja sam maloprije" hehehe
Samedi, dusho, ne daj se i ljubni nam to pilence:*
Marina, drzimo fige da princica sto prije temperatura popusti:)
Rose, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za malog puzaca
Šta, imala je Esma to, kažu da je jedna faza te vakcine gnojenje, tako da se ne prepadnes k'o ja kad krene gnoj curiti, nista ne radi, ne diraj, i ne istisci gnoj, samo ce proci brzo:)
Zoe, ne daj se, dusice, ja sam pila one crvene sokove HIPP za dojilje i dođem sebi brzo kad me te nesvjestice spopadnu:)

Ljubimo vas sve Esma i ja!:**********

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 644
13.8.2010 16:19:32   
Honey3
kako ste nam dragi nasi????evo nas malo da pozdravimouser posted image user posted image user posted image Esmica eno pjeva,mashallah veselica mamina pravauser posted image svima vam puuunouser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 645
13.8.2010 16:27:05   
Anoniman
hej žene da se javim dok mi andjelcic spava,evo da se pohvalimo imamo 3 nova zubica i izgleda da ogrlica od jantara stvarno djeluje jer ih skoro nismo ni osjetili,malo nervoze al nista posebnouser posted image user posted image pusa svim bebacima

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 646
13.8.2010 17:22:01   
Leena
Zaha, mora da je do imena, i moj Esmic je, masalla, vesela beba, stalno se smjeska, a mm i ja mrgudi, svi kazu k'o da nije vasa:)
Marijana, user posted image user posted image user posted image user posted image za zubice. i ja sam cula da djeluju ogrlice, gdje si je nabavila i koliko kosta, ako smijem pitati? ja samo preko neta vidjela da ima kupiti, ali su preskupe.

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 647
13.8.2010 18:03:16   
bebacha
evo da i mi pozdravimo generaciju.nema se vremena pisatuser posted image user posted image user posted image mi smo super.Alen je masala super bebica,sad se vec smije a ja samo uzivamuser posted image user posted image user posted image bas je lijepo.danas mu je malo vise vruce al 4et jos malo i gotovouser posted image user posted image stalno idemo u setnje.uzivamo.vec reaguje na seku i vec sad se primjeti koliko se vole.aha da mama je sinoc pocela s onim aktivnostimauser posted image user posted image user posted image konacnouser posted image user posted image user posted image user posted image uh sad me frka da opet ne ostanem trudnauser posted image user posted image ma valjda neceuser posted image user posted image
sto se tice bebe ja nemam nikakvu pomoc muza jer se on brine o velikoj bebiuser posted image user posted image user posted image mi podjelili djecu

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 648
13.8.2010 18:05:01   
bebacha
prekuce sam bila na kontroli,onoj poslije porod.sve je super,doktorica radila uzv i kaze da necu dobiti jos minimalno 2 mjesca a posto sam prosli put dobila nakon 6 mjesci da ce vjerovatno i sad biti tako

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 649
13.8.2010 21:17:50   
Meri29
Helooo user posted image

Na brzinu upadam da javim da smo se vratili sa mora. Bilo je fenomenalno, Majda je u dusi morsko dijete, iako je rodena u zimuuser posted image
Nadam se da su bebice ok i da slusaju mamice.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *