|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
13.8.2010 21:47:42   
Meri29
Torbe stoje na sred hodnika, posla kao u prici, ali mora tetkica prvo da vidi sta se ovdje izdesavalouser posted image
Prvo Mona drago mi je da je bebica dobro i da je dosla kuciuser posted image
Drugo, trece, cetvrto... ima zubica, rijeci, kakanja u tutu... sve cestitamo. Mi smo pametna generacija, nema sta.
Ivanak nam se porodila, kad sam prolazila kroz Dubrovnik mislila sam bas na nju. Cestitamo

Majda nije dobila nijedan zubic na moru, pocela je hodati u plicaku po pijesku, govori mama, tata, daj i mase rukicom kada joj neko kaze "zdravo" ili "cao". Upoznala je puno djece na plazi, imala je i malog udvaraca koji joj je pravio svaki dan kule od pijeskauser posted image user posted image user posted image Nije izlazila iz vode, bila je ili u moru ili u bazencicu. Dobila je lijepu bojicu, ma sva mi je kao med. Naucila se na AS, cijeli put od 500km nije se cula, igrala se ili spavala. Iznenadila me koliko je dobro dijeteuser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 651
13.8.2010 22:24:51   
salmy
Bravo za Majdicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lijepo  je  cuti da je sve dobro proslo! nadam se da se i mama odmorilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 652
13.8.2010 22:30:55   
Meri29
Uh ne pitaj. Majda je pravo dobro dijete, nijedan dan nije pravila problem, odmorila se mama, napunila baterije, pozelila tatu...user posted image ... ma pozelila sam i kompjuter i net i svoje mace i svoje akvarijume... sve, sve... Majda je pozelila svoje igracke i kreveticuser posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 653
13.8.2010 22:35:15   
idacha
ah, evo i mene... premorena, a ne znam od cegauser posted image user posted image valjda malo i ova vrucina smori...
lilix, mila, kao sto samedi rece, bas vam zavidim na vikendima van kuce ili grada.. i ja bih rado, ali problem je sto mm radi u smjenama, pa nikako da se uskladimo.. i kada je konacno slobodan za vikend, onda se obavezno neko najavi u goste... i sutra mi je bas takav slucaj, a kuca mi u haosu, ne znam kako cu sve stici.. a jaaaaaaaaaaaaaa..ko puz, teska sama sebi..
eh, sto se tice preseljenja u Sa, mm je u srijedu bio na intervjuu za taj posao, valjda cisto forme radi... sl nedjelje su kao rezultati, pa cemo definitivno znati.. valjda se pocinje raditi od 1. septembra, tako da ce mm otici sada sam, i traziti adekvatan smjestaj za nas troje.. mada, vjerovatno cemo Imran i ja malko kasnije otici, jer smo planirali da ga sunetimo krajem sept, pocetko okt, a ja bih vala volila ovdje to da obavimo, jer ovdje imam pomoc, a u Sa nikoga.. tako da, draga moja, jos smo u planovima, pa cemo vidjeti..
sto se tice dojenja i svega toga.. jao, vise mi je muka, ako mi vjeujes.. konacno je sve proslo, i bakterije i upala, i bol, a onda, da ne povjerujes, mlijeka nestaloooooooo.. tako da ga sada hranim AD i dajem siku da cucla..
inace, koristimo mi ovo lijepo vrijeme itekako.. svako jutro i vece idemo u setnjice, ali, kako sam ja po prirodi nestalna, brzo mi dojadi jedan te isti ritam, ovo vec pocinje da mi stvara nervozu.. uzivam ja sa svojim sincinom, nema sta, ali da mi je se malo iskljuciti iz svega i, bar na dan, prestati biti SAMO mama i supruga.. uzasno zvuci, ali eto.. to sam ja :)
samedi, kao sto vidis gore, slicna nam je situacija :) i mene nerviraju svi :) ja imam i auto i vozim i sve, ali eto opet ne mogu tek tao da se ''izgubim'' negdje :)
mona, jako mi je drago da je tvoja bebica sa tobom i da je sve iza vas.. mogu samo zamisliti koliko si se brinula, ali hvala Bogu, pa je proslo..
Meri, dobrodoslica sa mora.. mogu misliti kako je Majda uzivala.. a, cuj, udvaraca nasla.. ljepotica mala :) neka ste se vala odmorili.. hocu i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

odoh se natjerati da bar nesto uradim.. uf! bem ti goste, mogli su doci i neki dr put.. hehehehe, jesam grozna

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 654
13.8.2010 22:46:42   
idacha
Leena, draga, utjesi ti mene sa postom.. bar prvim dijelom :) cuj razlika 13mj.. jao, ne znam kako bih, majke mi.. izmedju mog brata i mene je razlika 18 mj, ali mama kaze da je ludila.. jedno propuzalo, drugo prohodalo.. uh, ne znam... ne bih volila sada bas... cisto iz razloga sto se ne bih mogla u potpunosti posvetiti Imranu kada bih najvise trebala.. ma, hajde, valjda nisam ''zakacila'', mada jos nisam dobila.. kontam i ja da ima veze sa dojenjem, jer, kao sto sam gore napisala, mlijeka mi je odjednom nestalo i to bas kada sam trebala dobiti.. sada nit imam mlijeka, nit imam menstruacije... divota od zivota :)
bebacha, user posted image user posted image user posted image za Alena.. a, vidim i ti brigu brines :) valjda necemo :) mada, ja sam rekla, pocetkom septembra odoh dinekologu da se posavjetujem oko zastite... vjerovatno cu spiralu uzeti.. ma, ne mogu ja da razmiljam jesam li ili nisam.. ovako cu biti rahat, i udri brigu na veselje :)

svima veliki poljubac i pozdrav...
Zoe, tajjcika,aida., amela, selina, zaha, šta, rose, kanita, srculence, marina, mala, .... user posted image

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 655
13.8.2010 23:43:35   
š t a
Pusa i tebiuser posted image

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 656
14.8.2010 8:29:45   
lilix
naraode user posted image ,
šta je ovo najutro ovako upeklo, ima danas da se ispečemo user posted image , Meri29 u nevakat si se vratila, nego ti dok su ti torbe još spakovane nazad na more user posted image user posted image ;  bravo za Majdum mogu misliti kako je uživala user posted image
idacha ne brini se svima nam dođe ta žuta minuta, to ti je ustvari da nam je da se odmorimo same od sebe; za sunet ne brini, najteži dio je sam sunet, čini mi se da traje ko vječnost, a bebe kad stignu kući ponašaju se kao i da nisu osunećene
bebacha nasmija ti mene sa ovom podjelom user posted image user posted image isti smo ti takvi user posted image , šta ćeš, nužda zakon mjenja user posted image
marijana user posted image za zubiće user posted image
Leena ma otkud ti da si mrgud user posted image , ja imam osjećaj da se ti uvijek smiješ baš kao i Esma
zaha tvojoj Esmici pjevalici i veselici šaljemo jedan cvjetić user posted image
Zoe jesi li ti to Farah privikavaš na radno okruženje user posted image user posted image ?

eh što se tiče mog vikendašenja malo ćemo da smirimo tempo dok je ramazana, još samo da smislim u koje doba Berinu da vodim vani, to nam je sad baš malo user posted image , al snaći ćemo se već
pusa...

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 657
14.8.2010 9:40:04   
samedi
eheeej evo i mene!
Meri user posted image user posted image  za Majdicu!!!
Idacha,joj vise i tih gostiju mi je preko glave,taman pomislim da sam ih se rijesila kad eto ih opet user posted image  Razumijem te,meni da je tako pocesto da se iskljucim od svega ali ne mogu,uvijek ima nekih obaveza,uvijek nekome nesto treba,jedva ugrabim malo vremena za sebe. Evo sad sam ostavila i sudje i rucak i sve i pijem kaficu sama na spratu,sveki cuva Nejru,malo da odmorim.
Lilix,joj jest i kod nas vruce,evo nema ni 10 a vec je u sobi 27 stepeni! Ne znam kako cemo danas izdrzati.A u setnju jedino rano ujutro,ili oko 8 navece.
Leena,drago mi je da vam je lijepo u Bihacu,i moja mama je tamo,dolazi u nedelju,kaze da joj je prelijepo,svaki dan seta pokraj Une,ma nek makar neko uziva!

Ja sam jutros bolje,nema temperature,onaj Tylolhot je zakon,jest da sam se okupala u znoju ali je i pomoglo! Hvala lilix user posted image user posted image  Samo me krsta bole otkako sam se porodila,ma otpadaju,ne znam sto ali svaki dan me bole bas puno. Joj ja sam grozna,ja jos nisam bila na pregledu nakon poroda,sve danas cu/sutra cu!

Bebacha,kako je mali djecak sad_ drago mi je da je sve proslo dobro nakon suneta!! Gdje nam je Aida_

Cujemo se opet!! pozzzzz

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 658
14.8.2010 11:00:49   
Anoniman
hej žene.Nikola mi se jutros ustao tek u 10,ne mogu vjerovati,kad sam pogledala na sat nisam mogla sebi doc , sto bi bilo dobro da je ovako svaki dan heheuser posted image leena ogrlicu sam kupila u lupriv ljekarni ovdje u mostaru,kosta oko 30-40km imas razlicitis, a cula sam od mnogih mama da pomaže i da zubice ne osjete .jedino kažu da zubi sporije izbijaju, Nikola je prvi dobio sa 8 mjeseci.  meri bas mi je drago da ste se lijepo proveli i odmorili.
mi danas idemo malo do capljine  kod kumova,a moram pocet ovih dana i ucit ,imam jos jedan ispit pa da upisem 3.god faxa pa ne smijem zabusavati saduser posted image eto žene javim se kasnije  

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 659
14.8.2010 11:53:44   
š t a
Pusa ženice, ja se pravo naspavala, sad čekam brata da popijem kavicu i mogu dalje. Juče smo išli u prvu šetnju kolicima i David odmah zaspo, al je mami prijalooooooooooooooo

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 660
14.8.2010 12:44:53   
aida.
Evo i mene... Nemamo se kad javit od hodanja, e danas nam je bas prevruce pa smo u kuci user posted image danas su nam punih 5 mjeseci user posted image mamin momcina raste... eto da vas pozdravim i pratim ja vas samo se nemam kad javit user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 661
14.8.2010 12:47:33   
bebacha
nema cak vremena ni meni na kafu dociuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 662
14.8.2010 13:02:31   
aida.

IZVORNA PORUKA: bebacha

nema cak vremena ni meni na kafu dociuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image doci cu AJ PROMES user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 663
14.8.2010 15:31:42   
rose 87
uh evo i nas,danas isli malo u kupovinu,vruceeeee
meri misa mu pa gdje ste vi,bas ste se odmorile i Majda pametnica prava svasta ona zna,ljubi nam je user posted image user posted image user posted image
idacha i meni je kasnila user posted image sad a i kad je dosla bilo je nestouser posted image user posted image user posted image bas bezveze i bila sam se prepala,kad sam uradila test minus ko kuca hB,nisam bas sad spremna na jos jedno
marijanna cestitamo zubice i user posted image za spavalicu ja bih bila zadovoljno bar jednom do 8 da odspava a on svako jutro u 6 ustajeuser posted image user posted image
sta bas je pametan user posted image ja uvijek zavidim mamama koje voze kolica jer mi ih nikako ne volimouser posted image user posted image user posted image
aida cestitamo mali rodjendan user posted image user posted image user posted image ,samo hodajte kad dodje zima samo cemo mahalati po rruser posted image user posted image user posted image
bambiiiiiiiiiiiiiii javi seeeeee

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 664
14.8.2010 17:12:49   
Anoniman
Tu spas nas user posted image  evo da malo zavirimo, Adriano je imao temperaturu cetvrtak noc oko 38 , ali sva srecaiduci dan je sve bilo po starom, otkrio je da moze skakutati na nogicama, pa se ne smiruje a mi ostali niko ne osjeca vise ruke, otegle nam se do poda....Imali smo gostiju dedo danas otisao, pa odmaramo i nista ne radimo + pada kisa,  nikud iz kuce....Juce smo bili malo sa dedom u gradu, dedo sretan gura kolica ko veliki neda nikom priciuser posted image user posted image ..Malo smo Adriano obnovili sa garderobom i igrackama tj nije malo vec dobro, raste u visinu mashala pa bodica nikad dosta...
Vidim  bebare se vracaju sa mora, rastu zubici ....
Ne vidjam Bambi, Lady26 i Aidu na ovoj temi....Nedostajete nam a ostalim beberonima velika pusa

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 665
14.8.2010 20:16:34   
samedi
molim vas hitno savjet
kako mjerite bebama,malim,temperaturu,ispod payuha ili rektalno_
i na koji nacin to radite,molim detaljan opis
ja kad god pokusam mjeriti Nejri ona se toliko vrti da uvijek mislim kako nisam dobro iymjerila
sad mi je vruca,a svi smo bolesni u kuci
jel pritisnete ruku kad mjerite ispod payuha,kolko dugo treba dryati toplomjer_
user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 666
14.8.2010 20:24:50   
myb@by
Najbolje je da temperaturu mjeris rektalno. Ako mjeris ispod pazuha onda joj stisni rucicu. Toplomjer drzi nekih 3- 5 minuta. Ja imam onaj na bateriju pa on kad izmjeri zapisti. Ako budes mjerila rektalno odbij za pola stepena. Znaci ako je rektalno temperatura 37.5 to ti je onda ispod pazuha 37. Nadam se da ce biti ok i da sam ti pomogla user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 667
14.8.2010 20:28:52   
samedi
hvala ti puno user posted image user posted image
Kad mjeris rektalno,jel stavis bebu preko koljena ili je polegnes pa dignes nogiceuser posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 668
14.8.2010 22:05:08   
Leena
Mi se ne stigosmo danas javljati,
prijateljica mi je rodila zdravu djevojcicu danas, duga 53, teska 3100, divna je, presretni smo:))))! Eto, odoh sada uspavati Esmu, pa se javim sutra kada iscitamo sta ima kod vas;)

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 669
14.8.2010 22:16:12   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: samedi

hvala ti puno user posted image user posted image
Kad mjeris rektalno,jel stavis bebu preko koljena ili je polegnes pa dignes nogiceuser posted image

najbolje je rektalno mjerit...
očito imaš obični toplomijer...najmanje 5 minuta ga moraš držati da bi dobila stavrno stanje i tada odbijaš poal stepena od onga što piše...

bebu polegni preko koljena, svojim nogama joj zagradi nogice i stavi toplomijer i drži...kako ti je obični u pitanju morat će ti neko biti tu da sjedi pored vas i zabavlja je...

a za ubuduće imama savjet...kupi toplomijer na baterije digitalni...košta 8,50 KM u apoteci...njega uključiš i ona zapišti nakon 3 minute čak i amenj ua zavisnoti dali beba ima temperaturu...sa njim je lakše i brže i vjerodostojnije.

Nadam se nema turuuser posted image a ako ima bez panike sve je to OK....smao polako mamice.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 670
14.8.2010 23:26:05   
aida.
Evo nas... Dosli iz setnjice, pupali se i spavanac... Danas je bas bilo vruceee... samedi draga nadam se da je Nejrica ok i da nema turu... i ja bih ti savjetovala da kupis digitalni toplomjer jer je puno bolji i prakticniji, pogotovo za bebu, od obicnog... Javi nam kako nam je dlugalica user posted image user posted image i nemoj se brinut, mozda je toplija jer je ionako vruce i sparina....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 671
15.8.2010 7:31:29   
samedi

Ma nije problem u parama,niti je problem kupiti digitalni toplomjer. amo su mi rekli da je digitalni jako nepouydan,yato ga i nisam kupovala user posted image  . A ture nema,bas yasad,hB!

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 672
15.8.2010 9:42:49   
Meri29
Jutro user posted image
Mi smo odlucili da danas samo vristimo, probi nam svima usi, jos je nedelja ujutro, nema spavanjauser posted image user posted image
Hanady ni ja nemam taj toplomjer, bas cu ga kupiti, ja sve mjerila sa ovim nasim

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 673
15.8.2010 9:59:17   
Zoe
Jutro svima, kako ste nam danas mamice user posted image
Ja sam dibidus, nisam oka čestito sklopila, sinoć sam imala osjećaj kao da živim u tropimauser posted image  A maleni vrtiguz je samo puhkala i okretala se user posted image user posted image , zato sada user posted image , a mama ništa.......
Meri, dobro nam se vratila, ah mogu misliti meraka, tri duge sedmice user posted image user posted image user posted image , možda zato Majdica  sada ispoljava nezadovoljstvouser posted image
Samedi kako nam je drugarica danas? Ja svojoj temparaturu mjerim običnim toplomjerom, prvi put sam rektalno, a sada ispod rukice, ja joj držim rukicu 5 min, tako da nema tata mata, jest da se buni al je zabavljam i brzo prođeuser posted image
Aida, bebacha, vas dvije se pravo zadale u šetnjice, moja voli jutrom da spava, tako da nama ostaju večernje hodancijeuser posted image
Leena, hvala na savjetu za sokić, bogme ću morati probati svašta - moram se malo povratiti, čak i kolegice s posla vele da sam smršavitisuser posted image
lilix, kako jutros kod tebe? Aaaa Farah uči odmalena šta je "biznis"user posted image
Juče sam se ismijala pravo svojoj lopendri, krenula da usisam i odmaknem ja nju poprilično od usisivača da se ne prepadne, međutim čim je on zabrundao, ona se tako momački vrcnula da sam mislila da će ispasti iz one nosiljke, sreća pa nije zaplakala, al joj je bilo čudno, poslije se navikla, ali sada je izgleda u fazi kad reaguje i na najmanje šumove, što veli moj tata - njoj kao da je glava na klizećoj podlozi, samo se okreće i pokušava sve da upratiuser posted image user posted image
idacha, baš mi je žao koliko si se napatila oko tog dojenja i herojski sve istrpila i sada da nestaneuser posted image , ali bitno je da Imran mašala napredujeuser posted image  (joj ovo mi je ime user posted image user posted image user posted image ), hajde da vama sada bude sretno sa sunetom, a ostalo polako...
I ja sam ured pošizitisuser posted image , treba mi odraslog svijeta da razgovaram, MM  vazda radi, a mala raja je mala raja user posted image , još malo pa ću komotno i ja u tu dobuser posted image
Mona, drago mi da je princeza sada dobrouser posted image user posted image
Za ostalu raju veliki pozzzuser posted image user posted image

< Poruku je uredio Zoe -- 15.8.2010 10:06:51 >

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 674
15.8.2010 10:29:07   
lilix
dobro jutro...
ja sam jutros progledala tačno u 10 ne mogu da vjerujem, glava me je zabolila od silnog spavanja; Berina a i muškići još uvjek spavaju isto ko da su omamljeni user posted image , biće da je od ovog vremena
Berina je sinoć prvi put bila na većoj rođendaski-iftarskoj zabavi, bila je prava pametnica, nosila sam je u igraonu ma samo kad nije prhnula od sreće, valjda joj sve šareno; kasnije je zaspala u kolicima i prespavala cijelo vrijeme

čitam kasnije šta ste pisale, nadam se da su sve bebe i mame dobro, pusica

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *