|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
10.8.2010 12:47:19   
kanita25
lilix bila nam je patroznazna sestra i isto mi rekla samo da ispiram prokuhalom mlakom vodom a da ni slucajno mlijekom jer moze da stvori infekciju..user posted image  a ako se zadrzi duze od 3 dana da idem pedijatru da mi dadnu cini mi se rece dobrostan kapi..user posted image  ma znam ja da su tvoji savjeti najuser posted image   slusal Berina bracu??user posted image

Ivanak znaci isti dan smo rodileuser posted image  kako je tvoja princeza..jel je brat prihvatio?

Radoznalice user posted image  za drugara i za tebeuser posted image

gdje je nasa mala ljepotica Vegicauser posted image

23.05.2008.-mama poljubila svoju djevojčicu
21.07.2010.-i svog malenog bumbarka

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 601
10.8.2010 13:08:55   
melly__
Evo i nas..pozdrav za djecicu i mamice...
Mi juce bili na vakcini,kak je samo miran bio (kao i uvijek)plakao samo dok je boca bila u nogici i poslije super hB..sad ima 5.160 i dug je 62 cm..raste Masalla...user posted image user posted image a samo da mu je napolje,ne voli u kuci nikakouser posted image
Mona super za Aishuuser posted image user posted image sad uzivajte zajednouser posted image
Leena sretan put i lijepo se provedite,ljubi malenu slatkicu od nasuser posted image
Kanita ja licno mislim da te patronazne nemaju pojmauser posted image nasa je bas smotanauser posted image ,pusse za slatku djecicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mya..jeli se spavanjac popravio imalo..poljupci i vama..
Radoznalice..dobrodoslauser posted image user posted image
Ma ja sam se malo nasikiralauser posted image onaj osip sto Mirza ima je zapravo pocetak neuro-dermatitisa (valjda se tako zove) juce nam doktorica reklauser posted image ..a mm ga ima pa je vjerovatno od njega naslijedio ili od mog silnog nerviranja u trudnoci...kad sam tukauser posted image user posted image ..a to je tako dosadna,iritirajuca bolest..bas mi je teskouser posted image user posted image
Eto pozdrav i cuvajte se,ljubite malu djecicuuser posted image user posted image

< Poruku je uredio melly__ -- 10.8.2010 13:10:55 >

17.06.

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 602
10.8.2010 14:04:33   
Anoniman
Melly,masalah zauser posted image user posted image user posted image user posted image ljubimo none.
Zao,mi je za dermatitisuser posted image ,nebrini nisi jedina otidji na tu temu pa nadji ima dosta sigurno dobri savjeta :-)
Ma bit ce on dobro,jake su bebare maleuser posted image
Srculence,kako mi je D.jestel ispili lijekove?

(odgovor članu melly__)
  Neposredna veza do poruke: 603
10.8.2010 16:56:13   
š t a
pusa ženice, moj sinčić spava pa da malo virnem . Šta ima? Mona super za izlazak iz bolnice, to je sad super.....
MM i ja se jutros rasplakali od sreće David se probudio maše nogicama i rukicam i nešto "priča" pa galami mi se istopili skroz, Pravi je anđeo samo Bog da nam ga čuva....Presrećni smo....
Nisam mogla da vjerujem da tako malo stvorenje može toliko da usreći mater.........user posted image

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 604
10.8.2010 17:28:48   
mala86
cao svima user posted image
mi smo postali zlocesti,nema mira ni 5 minuta,ali ja se samo tjesim da ova faza nece dugo trajat user posted image ,i da cu je nekad sa osmjehom prepricavat user posted image user posted image user posted image !vise sam odustala od kafica sa prijateljicama koje nemaju djecu-do danas definitivno!sjedimo a on se vrti tamo vamo,a mene prijateljica cudno gledauser posted image -ne moze se nekako smirit-moze dat cu mu apaurin user posted image user posted image user posted image user posted image ...

evo ga sad ganja neku plasticnu jabuku po kuci samo u peleni je!sunce nam udari na ovu stranu popodne pa je ziva sauna!rucak se kuha,muzic nije radio mjesec dana pa mi sad fali a i neobicno mi opet pravit rucak,jer smo dosad sve gotovo ili na brzinu jeli...

u petak cemo do Splita!mama me nagovara da ostanemo kod tetke 2-3 dana(ako se mm moradne vratit na poso)a meni muka jer ne znam kako cu s njim u bus,jel ima netko iskustva user posted image ?

saljem velik kisic svim mamicama i user posted image ,ima nas puno pa je stvarno tesko nabrojat,a nebi izdvajala user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 605
10.8.2010 17:37:41   
lejlašh
Evo jedna pusica i od nas za sve vršnjake. Ovaj moj hairlija pajki, a sada moram uspavati i ovu veliku curicu koja mu stalno galami na uho, a njemu ne smeta nimalo,hvala Boguuser posted image
Inače se sinoć po drugi put okrenuo sa stomačića na leđa, pravo nas je iznenadio, masallah. Mi imamo problema sa pupkom, bili smo kod dječijeg hirurga, spaljivali su mu granulom, kaže dr. da je pupak otpao pod upalom. Sutra dolazi patronažna, jako nas interesuje koliko smo dobili na kilaži, pa u četvrtak idemo na kontrolu za pupak.
Uh sa ovom djecom nikada nisi miran, uvijek nešto mora zezati, ali biće dobro aBd, čuvajte nam fige

Merjem, 11.11.2007.
mamina sultanija
Arman, 23.07.2010.
mamin pasha

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 606
10.8.2010 22:35:30   
Srculence
IZVORNA PORUKA: felix

Ispio je večeras hvala Bogu dragomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo dobro sad za sad fino jedemo,malo zezimo ali nema vezeuser posted image Počeo je da se diže uz sve i da hoduca po malo uz namještaj ali samo 2 ili 3 koraka i staneuser posted image
Mona baš mi je drago zbog malene.Nek je ona došla svojoj kućiuser posted image user posted image user posted image
Semedi prošla je upala hvala Bogu dragomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo Dino pozdravlja Nejruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 607
10.8.2010 22:40:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mala86

cao svima user posted image
mi smo postali zlocesti,nema mira ni 5 minuta,ali ja se samo tjesim da ova faza nece dugo trajat user posted image ,i da cu je nekad sa osmjehom prepricavat user posted image user posted image user posted image !vise sam odustala od kafica sa prijateljicama koje nemaju djecu-do danas definitivno!sjedimo a on se vrti tamo vamo,a mene prijateljica cudno gledauser posted image -ne moze se nekako smirit-moze dat cu mu apaurin user posted image user posted image user posted image user posted image ...

evo ga sad ganja neku plasticnu jabuku po kuci samo u peleni je!sunce nam udari na ovu stranu popodne pa je ziva sauna!rucak se kuha,muzic nije radio mjesec dana pa mi sad fali a i neobicno mi opet pravit rucak,jer smo dosad sve gotovo ili na brzinu jeli...

u petak cemo do Splita!mama me nagovara da ostanemo kod tetke 2-3 dana(ako se mm moradne vratit na poso)a meni muka jer ne znam kako cu s njim u bus,jel ima netko iskustva user posted image ?

saljem velik kisic svim mamicama i user posted image ,ima nas puno pa je stvarno tesko nabrojat,a nebi izdvajala user posted image user posted image user posted image user posted image
ZA lopovluk ti mogu,reci to je samo pocetak sta te ceka josuser posted image user posted image user posted image da te utjesim malo,i mi smo jakoooooo nemirni al neka je zdrav sta cu ja nisam jedinauser posted image
Pusa drugu i Sretno.
Srculence ,user posted image user posted image konacno da ste se rijesili antibiotika nepili ih vise nikada bas mi je drago
Ljubi druga puno.

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 608
10.8.2010 22:45:21   
Srculence
Felix hvala ti na lijepim željama, ljubi i ti Anelka puuunooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 609
11.8.2010 8:23:03   
Dzenana_G
Drage moje mamice i bebice samo na kratko da vas pozdravim...
Malo smo skitale po moru, planini, vikendici pa smo se konacno skrasile kuci.
Nejlici danas tri mjeseca. Velika mamina cura.
Juce je primila vakcinu. Plakala je bas puno. Poslije je temp.bila 37,6 dala sam malo paracetamo i proslo je. Cijeli dan i cijelu noc je prespavala.
Teska je 6750 gr.
Prije par dana snimali smo kukie i sve je uredu hB.
Pocela je, kad je drzim, sama da se dize u sjedeci polozaj, a i da hvata rukicama igracke. Malo se promangupisala nece dugo da lezi, a pogotovo ne sama.Moram stalno biti uz nju. A kad dosadi nosaj do spavanja. Po danu sve manje spava, ali zato hB i dalje prespava cijelu noc.
Toliko od nas za ovaj put. Dosla mi je mama da mi pomogne u ciscenju kuce user posted image
Pusa za sve od Nejle i mame

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 610
11.8.2010 8:50:18   
lilix
jutro...
Dzenana user posted image pa gdje si ti ženo, baš smo vas poželili, vi se pravo nahodali, neka tako i treba, nadam se da ste uživali, kako je Nejla podnijela more? to kako si opisala svoju curicu i kod mene ti je isto, moram non-stop biti pored nje; i ako nešto nije po njenom odmah u vrisku
Srculence znači uho više ne boli user posted image , super
lejlašh držimo vam fige da sa pupom bude sve uredu, i mi smo imali taj granulom al hB povukao se sam od sebe
melly nadam se da će taj osip brzo da se smiri i da se u stvari radi o nekom od bezazlenih dječijih osipa
Kanita jesi li naučila balansirati između to dvoje pilića, kod mene nekad sve super ide a nekad bih iskočila iz svoje kože da mogu user posted image
Radoznalice user posted image , čuješ li se sa Aisom šta je s njom i s njenim Ahmedom (ako sam dobro zapamtila) kako su, ne javlja nam se više?

šaljemo pusu svim bebicama...

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 611
11.8.2010 9:43:24   
ivanak
kanita pa to je super, nisam znala.
Pa i nije baš prihvatio - ljubomoran je. A što se tiče tvoje djevojčice, kako ona reagira na bracu????
A kako inače bebica?

Malo više mu pažnje dajem i to je to. Malo gaupoznajem sa sestrom, ali on bi nju cijelu rašćerupo da može.
Zna da je nešto živo, ali nema onaj osjećaj.

Najviše čega sam se bojala, je to spavanje. Mogu vam reći, bar za sad sve super funkcionira. Oboje mogu spavati u istoj sobi, svakako netko pođe prije spavati pa kad malo utvrdne san, onda drugo dođe....
On je već isto veliki pa kad se probudi, okrene se na drugu stranu pa opet zakunja.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 612
11.8.2010 10:48:55   
kanita25
jutro i od nas za malu i veliku rajuuser posted image
nama hvala Bogu prestale krmeljice cim sam mu jednom nakapala prokuhale vode i ocistila vise se nije nimalo pojavilouser posted image user posted image
lilix ma balanisiram uglavnom dobro dok me Alona ne izbaci iz cipelica user posted image user posted image user posted image  zeno draga izluduje me ovih dana skroz malo spava i jede..tako je nesnosljiva,najgore sto nece jos da prica pa da mi kaze sta hoce sta nece samo mjauce user posted image user posted image  a oko njega vjeruj nemam neke velike obaveze bar ne jos, jer samo ga presvucem i nahranim on samo u kreveticu i dan i noc..sevap ga uzet bar malouser posted image user posted image
vidjela sam slikice masallah Berinica veelika princeza..ljubi joj one medene obrascice i noniceuser posted image  i Benju  naravno velikog drugara..
gdje nam je to Sulty nesto nam se ne javlja nikako,da nisu na moru??
ja sam se neki dan cula sa Aišom dobro su i ona i Ahmed.
Ivanak znaci kod vas ima ljubomore,e moja Alona je vec sada dobra sto se tice brace,samo neda nikako da mu obujem carapice jer nema ni ona pa netrebaju ni njemuuser posted image  a prvi dan sam samo plakala i ona i ja ...nije dala da ga dojim nikako,samo ga gurala jos kad ga jednom uhvati za glavicu kad nisam poludila..vec sutradan je sve bilo ok..nadam se da ce i tvoj Antonio brzo da se navikne na sekicu..

Melly_ ova patronazna sto je nama dolazila izgleda iskusna zena i dosta toga mi je objesnila a i dolazila mi je 5 puta..
vi ste bas super napredovali user posted image  za mamu i Mirzu..user posted image

Mona kako nam je princeza Aichauser posted image

pozdrav za sve user posted image  i mamice zove veeelika curauser posted image user posted image user posted image

23.05.2008.-mama poljubila svoju djevojčicu
21.07.2010.-i svog malenog bumbarka

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 613
11.8.2010 13:54:27   
rose 87
evo i nas da vidimo kako ste nam,kod nas sve standardno,noc bila onako nismo bas dobro spavali ali bice bolje valjda
felix nismo se organizovali na vrijeme pasos i to a i mm nije dobio godisnji ma user posted image user posted image user posted image ,ljubi druga
mala imas temu nemirno dijete cini mi se ja se tu malo izjadamuser posted image user posted image
ljubimo sve user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 614
11.8.2010 15:08:59   
samedi
IZVORNA PORUKA: Srculence

Ispio je večeras hvala Bogu dragomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Semedi prošla je upala hvala Bogu dragomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo Dino pozdravlja Nejruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  bas mi je drago!!!! user posted image user posted image  hihihi evo i Nejra salje jedno user posted image  Dini,cini mi se da su se zaljubili njih dvoje user posted image user posted image

Dzenanaaaa!!! Pa bas smo te pozelili!!!! Mashallah Nejla vec velika cura!!! Ma neka ste se vi nahodali,a bice zime i kuce i previse!!! Ljubimo vas!!!

Lilix,ivanak i ostale mame sa dvoje i vise pilica,stvarno vam se divim!!! Ja ne mogu evo jos uvijek da se izorganizujem sa jednom bebom. Kuca mi je ko da je bomba pala u nju,stalno se crvenim,a ni na sta ne mogu stici kako treba,uvijek imam osjecaj da sam nesto zaboravila,ma uvijek mi je neka frka.

Felix,kako je Anelko,ima li zubica,sorry nisam upratila da si pisala user posted image

Evo sad hocu da kupam Nejru prvi put sama,ne znam kako ce ispasti,bas me je strah,ona ionako place kad god se kupa a ja se preznojim 1000 puta. Vidjet cemo kako ce sad ispasti,drzite mi fige!!
Joj ja se nekad osjecam kao najgora majka na svijetu,nespretna i tupava! Ma odoh,da ne nastavljam dalje! Pozzzzzzzzz

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 615
11.8.2010 15:43:50   
melly__

IZVORNA PORUKA: samedi

IZVORNA PORUKA: Srculence

user posted image user posted image  bas mi je drago!!!! user posted image user posted image  hihihi evo i Nejra salje jedno user posted image  Dini,cini mi se da su se zaljubili njih dvoje user posted image user posted image

Dzenanaaaa!!! Pa bas smo te pozelili!!!! Mashallah Nejla vec velika cura!!! Ma neka ste se vi nahodali,a bice zime i kuce i previse!!! Ljubimo vas!!!

Lilix,ivanak i ostale mame sa dvoje i vise pilica,stvarno vam se divim!!! Ja ne mogu evo jos uvijek da se izorganizujem sa jednom bebom. Kuca mi je ko da je bomba pala u nju,stalno se crvenim,a ni na sta ne mogu stici kako treba,uvijek imam osjecaj da sam nesto zaboravila,ma uvijek mi je neka frka.

Felix,kako je Anelko,ima li zubica,sorry nisam upratila da si pisala user posted image

Evo sad hocu da kupam Nejru prvi put sama,ne znam kako ce ispasti,bas me je strah,ona ionako place kad god se kupa a ja se preznojim 1000 puta. Vidjet cemo kako ce sad ispasti,drzite mi fige!!
Joj ja se nekad osjecam kao najgora majka na svijetu,nespretna i tupava! Ma odoh,da ne nastavljam dalje! Pozzzzzzzzz

Pa imas li onaj peskiric sto user posted image legne na njega kad se kupa..on ti je super stvar,moj mm sam kupa malca ja ga samo saperem..sretno..
Ostale pozz i user posted image

17.06.

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 616
11.8.2010 16:25:28   
ivanak
A draga šta da ti kažem... trudim se da što više postižem sve, i jedno i drugo djete, te škola, te kuća, a ostalo da ne govorim.

A najbitnije je da ne skvići za svaku sitnicu... pa ću ja lako njih dvoje skompati. Ona će mu se vjerojatno više i sviđati kad počme neke glasove puštati i igrati se sa igračkom....

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 617
12.8.2010 7:01:26   
mala86
jutro svima user posted image
ja sam totalno nenaspavana,em smo imali goste,pa sam legla u 12,zaspala iza 1 user posted image ,em se on budio svako malo!zaspo u pola 8 user posted image ,i dodju ovi i probude ga,ajd igro se,sve ok nije bio ni kenjkav ni nista!otisli ja ga nahranim,i zaspe,ali teze,ajd kontam poremetio se sav pa zato!u neka doba noci kenjka u snu,pa place,ja ga stavim kod nas malo prestane,pa se opet probudi,i sve takouser posted image !

ma luda sam nenaspavana totalno,poslije cu otic do mame i nek ga malo cuva da odspavam jer cu poludituser posted image user posted image user posted image user posted image !

mislim da su zubi,jer mu ova druga dvica ili trica user posted image  samo sto nije izbila!joj nek nicu vise al nek ga ne muce,jer izludit ce i mene i njega

jos cemo sutra u Split,sve nas se nesto dohvatilo,ako veceras bude i slican necu ni mislit hocu li ostat dole i sata,odmah se vracam kuci kad sve obavim...

saljem vam veliku pusu,nadam se da je vase jutro pocelo bolje nego moje

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 618
12.8.2010 9:57:25   
rose 87
jutro
mi smo isto slabo spavali sinoc,u neka doba sam ga prenijela kod sebe jer nisam mogla vise ustajati i nama se bijeli donja dvica a ko da je malo i vruc pa se nadam ovih dana da ce se pojaviti a bojim se da cu ga naviknuti da spava kod mene u krevetu ako nastavimo ovako
mala pocele smo isto ni ja nisam naspavana a vise sam se pocela i navikavati na to
samedi i ja se divim ovim mamama ja se bas nemogu organizovati,sreca imam mladju seku pa kad mi zagusti dodje mi i pricuva ga dok ja malo dovedem u red i sebe i kucuuser posted image user posted image user posted image ,nadam se da je uspjelo kupanje
puse saljemo svima

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 619
12.8.2010 10:08:52   
lilix
dobro jutro....po drugi put user posted image
ja maloprije napisah čitav esej i onda mi javi nekavu grešku user posted image za poludit, evo sad ukratko

mi smo hB dobro pajkili, dvaputa smo se budili radi dojenja i odmah nazad u krevet
samedi kako prođe kupanje, sorry ja tebi zaboravih odgovoriti za ono postolje, ja sam ga kupila u interexu al prije 3-4 godine, al viđala sam to po ovim većim TC i radnjama sa dječijom opremom
kanita, ivanak kod vas je još manja razlika između djece, pogotovu kod ivanak, pa vam je vjerovatno i teže, meni je sreća što je Benjo navikao bez mene jer sam se vratila na posao kad su mu bila 4 mjeseca, tako da je on i sad skoro svaki dan van kuće, uglavnom kod tete koja ga inače i čuva; mog Benju još nije prošla ljubomora mada čini mi se da se polako miri sa novim poretkom u kući, za seku ne pokazuje nikakvo interesovanje kada je neko tu s njima, al kad misli da ga niko ne vidi onda on nju samo miluje i tepa joj, pokazuje joj igračke, ma milina ih vidjeti, ja se sva istopim
mala86 pomažu li vam štaoni gelovi za hlađenje desni, nama je onaj calgel spasio miran san user posted image , baš nam je bio spas
kanita i mi smo se krmelja riješile s tom vodom, sad se po nekada malo jave ali ništa strašno

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 620
12.8.2010 12:15:39   
bebana27
drage moje nisam vam se dugo javljala
ali zato se sad javljam i jako sam sretna jer je moj mali ljepotan pobjedio u nagradnoj igri i osvojio prvo mjesto
ovom se prilikom svima zahvaljujem sto ste glasale za njega

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 621
12.8.2010 13:13:27   
Honey3
evo da vas brzinski pozdravim,slabo imam vremena da se javim samo na brzinuuser posted image bebana cestitamo drugu Ibrahimuuser posted image user posted image user posted image svima veeelikiuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 622
12.8.2010 13:42:35   
Zoe
Evo i nas nakon 100 godina user posted image user posted image
Kod nas je naroda i naroda navalilo sad pred Ramazan dolaziti na babine, kao da su svi čekali zadnji momenat, tako da sam samo virkala šta se ovdje dešavauser posted image
Prvo drugu Ibrahimu čestitamo osvojeno 1.mjesto user posted image user posted image user posted image
Pošto nisam u toku, šta je kod koga, evo ja ću onako šta sam zapamtila iz zadnjih postovauser posted image
Samedi, u vezi kupanja, ja koristim onu mrežicu - razapne se preko kadice ( ima je kupiti u svim dječjim radnjama, ja je u TC nisam vidjela), tako je spustim i svu je okupam, na kraju podignem je sebi u naručje, istrljam leđa,  i još jednom je "zalijemo" user posted image i to je to, mrežica je zakonuser posted image user posted image
Leena je negdje otišla, pa eto puno je pozzz i da se ona i Esmica lijepo proveduuser posted image user posted image
Dženana ti si cool, pa čak si i do moreta stiglauser posted image user posted image , mašala Nejla je prava buckauser posted image
lilix, za drugaricu smo ti već sve rekliuser posted image , joj Benje što je dobar, mogu misliti tebi topline oko srca kad ih tako vidišuser posted image user posted image user posted image , meni je strašno žao bilo što nisam imala starijeg brata, vjerujem da je to nešto posebnouser posted image
Sad šta ima kod nas:
Danas bili na UZV, kukići odlično, više nema širokog povijanjauser posted image user posted image
Ima već 2 sedmice kako momački hvatamo igračkice i lupkamo ih, a u usta unosimo sve čega se dočepamouser posted image  ( prvo ide siper, pa onda balavimo rukicuuser posted image ), zvečke i ostali folovi nas ne privlače, uživamo gledati TV ( Fifi i Spužva Bob, tad smo mami pravo mirniuser posted image  i slušati pjesmicu : Kad si sretan...user posted image user posted image )

< Poruku je uredio Zoe -- 12.8.2010 13:43:08 >

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 623
12.8.2010 13:52:41   
Anoniman

Ma sta ce te biti strah,mada poznajem taj strah dobrouser posted image nemas sta vidjet ces kad je jednom okupas sama pozelit ces svaki dan i sve tako ma uzivacija zivauser posted image
Mene je bilo strah jer je bio sicusan skroz mali,a nisam znala ni kako da ga uzmem jetrva mi objasnila jednom i otad sam ga kupam I da zene su mi pomogle na rr.takodjeuser posted image
Javi nam seuser posted image
Ostalim da nenabrajam vas puno ljubiteuser posted image user posted image (rose,bambi,mala,zaha,zoe,lilix,ivanka,melly,samedi,srculence)i sve ostale

(odgovor članu Zoe)
  Neposredna veza do poruke: 624
12.8.2010 13:58:00   
ivanak
Njera pa ne trebaš se strašiti. Naravno da te je strah - voda, mala ne stabilna glavica, a ne smiju sjedati....
Kad jednom okupaš, već će drugi puti biti rutina.... Ne brini, samo polako i to je to

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

STRIJE!!!
nina belucci

Porodila sam se skoro prije 2 mjeseca,a strije jos crvene :( Koliko treba vremena da izblijede strije po trbuhu..?????

MOLIM ODG... (96%)

ODG... (4%)

Broj svih glasova: 52

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *