|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
8.8.2010 21:22:02   
cucu
Drzi se mona, bice sve ok akoBogda, nije to strasno uopste, moja mati kaze da sam ja imala zutilo do 4og mjeseca pa sam evo jos ziva i zdrava :-) Bice user posted image dobjo!  jubi bebu od nas a tebi vejikiuser posted image user posted image user posted image

Moja mala princeza je moj veliki svemir...
19.02.2010

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 551
8.8.2010 21:23:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mona Mohamed

Hvala vam na brizi..
Doktor kaze da je bolje nego jucer..hvala Bogu..Sutra ce joj vaditi krv pa ako razina bilirubina bude manja, idemo kuci svojoj..
Danas sam par puta bila kod nje..
A nedostaje..Stalno drzim njenu rozu krpicu i mirisem..Samo da mi dode sto prije ziva i zdrava aBd..

Maloj Aishi brz oporavak i da aBd sto brze bude sa svojom mamicom, da uzivate u svakom trenutku,i nadoknadite propusteno vrijeme.user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 552
8.8.2010 21:42:16   
Anoniman

Hvala vam na brizi..
Doktor kaze da je bolje nego jucer..hvala Bogu..Sutra ce joj vaditi krv pa ako razina bilirubina bude manja, idemo kuci svojoj..
A nedostaje..Stalno drzim njenu rozu krpicu i mirisem..Samo da mi dode sto prije ziva i zdrava aBd..

user posted image   Mona,baš mi je žao zbog žutila...sigurno ti strašno nedostaje mala bebica,ali proće ako Bog da i to,a čudno mi da su je zadržali samu,možda jer ti je stan blizu,ili je to inače tako?
Drži se draga,biće sve ok,od srca želim Aiši što brži oporavak i da se što prije vrati svojoj mami u zagrljaj!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 553
8.8.2010 21:49:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

draga Mona nadam se da ce tvoja bebana sto prije kuci... user posted image
bas mi je zao mila uz tebe smo,sad ce bebi kuci abd.user posted image user posted image user posted image user posted image nebrini

(odgovor članu Visnja RR)
  Neposredna veza do poruke: 554
8.8.2010 22:08:14   
selina

Hvala vam na brizi..

amin ako bog da i ja ti to zelim od srca i tebi i tvojoj princezi i ako bog da da ti dragi allah podari sabura i da izdrzis ovo vrjeme bez nje pa kad ti dodje nepusta je vise pa nadoknadite svo propusteno vrjeme...........vjeruj suosjecam sa tobom!!!!

Neposredna veza do poruke: 555
8.8.2010 22:30:40   
Anoniman
dobro vecer drage moje,
evo malo samo da vam se javnem, nesto ovih dana nisam u "elementu" pa ne mogu ni da pisem... uglavnom hvala Bogu dobro smo i zdravo, napredujemo fino, Nane zove baba uvelike, pomalo tasuna, zove da da da... danas je ovarisao da puze al na guzi... user posted image user posted image kad sjedi cima se naprijed i bas je interesantan...
ja sam malo u guzvi ovih dana s pripremama pred Ramazan, hocu pomoci mami, hocu svekrvi, hocu sebi... pa me nema ni na mapi... al mislim na vas...

rose, Mya, felix.... sve sve sve... da vas ne nabrajam... user posted image

Mona, nemoj se sikirati mila, to ti je normala, mislim ta zutica, to ce brzo proci... eto tebi tvoje princeze sutra kuci ako Bog da imsallah... hvala Bogu pa ima i sunca i sto vise je na sunce izlazi, a i jos ako dojis ma ljepota... za par dana kao da nista nije ni bilo... user posted image

fali i meni Meri... brat njen ostavlja izvjestaj o Majdici na fb pa sam malo u toku... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala mu do nebesa zbog toga... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cestitam sve sto sam propustila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu selina)
  Neposredna veza do poruke: 556
8.8.2010 22:38:15   
selina
bambi i nane vec govori babo hocel to trece biti ponovo muskouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hehheheh salim se
i melina vec zove uveliko babu ali kad krene nestaje samo babababbabbababab a ja hocu da je pojedem ko secer je pravi,ona jos nepuze pravo nego se vuce naprjed nije se jos odigla a u hodi ide samo unazad a stoji vec sama naravno ako je uz nesto naslonjena ma svaki dan nesto novo i interesantnije se desava stvarno sam zapanjena kkao djeca brzo rastu,bubi ga od nas puno i naravno binu isto!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 557
8.8.2010 22:40:07   
samedi
Dobro vece,evo i nas!
Mona draga,zelim da ti Aisha sto prije ozdravi i da brzo dodje kuci. Drzi se i budi jaka !
Ja evo pokusavam da uspavam Nejru,probudila se i hoce da se igra! Mala lopovka!
Bambi,i kod mene je frka ovih dana pa te potpuno razumijem,kad malo bolje razmislim,kod meen je frka stalno,kad jedno prodje drugo dodje i sve tako! Sta  je sa Meri,nisam u toku,sto je nema na RR,
Srculence,je li prosla upala_
Joj sad me zeza tastatura,ne znam gdje je upitnik a umjesto z se pojavi y i obrnutouser posted image
Pusa svim mamicama a bebama user posted image  posebno!
Ako ima neka da ima profil na fb,neka mi posalje pp pa da se i tamo tipkamo user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 558
8.8.2010 22:52:00   
Anoniman
samedi, meri nam je na moretu mora se... user posted image user posted image user posted image user posted image ako Bog da ovih dana trebaju doci kuci... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image majke mi ko da mi je neki rod kako mi fali... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

selina, ma kazu koga prvo zovne da ce slijedece biti tog spola, ali meni to nije bitno nego ja ti ganjam da lici na mene, posto ovo dvoje lice na babauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nane isto malo stoji nalsonjen ali teska guza pa brzo tropi... a u hodi fura na sve strane... user posted image

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 559
8.8.2010 22:56:03   
selina
super samo nek trckara a guza ce spasti kad bude iso u visinu a sta ces ti draga ganjati da lici na tebe ja mislim da je ermin pravi pogodak za tebe, a ja sam sebi rodila ljepoticu a sad drugo nadam se da ce biti musko da se ne bi mucila po treci put..........a sta ti je sabina prvo progovorila jel bilo u zenskom ili muskom srodstvu mozda tu ima neke istine ko ce znatiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 560
8.8.2010 23:13:16   
Anoniman
pa vidis mi u potpisu... babuuuuuuuuuuuuuu... i bas je tako zvala... babuuuuuuu.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu selina)
  Neposredna veza do poruke: 561
8.8.2010 23:16:38   
selina
aha sad sam vidjela a i mali ima zubice a moija melina jos nema a muci se jadna od 3 mjeseca ali hajd nece zaskasnit kad god bude bit ce!!!!
znaci i u mene ce sa bozijom voljom biti braco user posted image user posted image za jedno dvije godine ako bog da

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 562
8.8.2010 23:24:13   
Anoniman
ako Bog da... ma samo nek bude zdravo normalno zivo... i nek ima medju nogama da visi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako muski govore... hahahahhha... 

(odgovor članu selina)
  Neposredna veza do poruke: 563
8.8.2010 23:26:26   
selina
heheheheheh dobri su

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 564
8.8.2010 23:27:50   
Mirkica

Hvala vam na brizi..

zao mi je sto si morala kroz to proci , ali vjeruj nije to nista bitno je da se doktori brinu o njoj nadam se da ce sutra biti jos bolje ljubim vas obadvije i Ako
BOGda da ce ti brzo kuci :)))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 565
9.8.2010 9:51:47   
Hanady RR
Pozdrav mamice i ljubec za bebice....

pokušavam da upijem sve informacije o svima za ovih 9 dana dok me nije bilo al vrijedne ste bile pa teško ...treba vremena za iščitata....

da sam vas poželila i da ste nedostajale znate sigurno....user posted image

vidim Monina djevojčica ima malih belajčića sa bilirubinom.
Mona dušo sve će to biti ok...želim da ti bebana brzo bude u naručju stalno...user posted image user posted image

ostale...livo vas plaho....

vidim felix mi šeta po temi tamo vamo....
za nju i bebača poseban zagrljajuser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 566
9.8.2010 11:57:15   
leona81
veliki pozdrav svima, i mi smo se vratili s mora i otkrili da nam beba uziva u vodi:) put od skoro 8 sati je podnijela super, kao i cjelodnevni izlet brodom...mama je ponosna na nju:) imamo doduse problema sa spavanjem navecer, cestim budjenjem i ne zeli da je niko drzi navecer osim mene??? nije mi jasna ta promjena nikako, imate li slicna iskustva

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 567
9.8.2010 11:59:32   
teacher75
IZVORNA PORUKA: leona81

veliki pozdrav svima, i mi smo se vratili s mora i otkrili da nam beba uziva u vodi:) put od skoro 8 sati je podnijela super, kao i cjelodnevni izlet brodom...mama je ponosna na nju:) imamo doduse problema sa spavanjem navecer, cestim budjenjem i ne zeli da je niko drzi navecer osim mene??? nije mi jasna ta promjena nikako, imate li slicna iskustva

m ismo na moru prvu noc imali isti problem, stalno se budila i htjela da doji, al je kasnije bila bolje. sto se tice budjenja po noci, niko je drugi ne moze smiriti osim mene, tako da je nikako ne ostavljam po noci. kad se probudi hoce ili siku ili da je samo malo uzmem i privijem uza se, spustim je, dam cucu i nastavi spavati. mm je pokusao isto ali nema sanse, cim sam je ja uzela smirila se

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 568
9.8.2010 12:03:47   
leona81
moja samo dodji, nece cucu... i nece u svoj krevetic vise?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 569
9.8.2010 12:06:22   
teacher75
IZVORNA PORUKA: leona81

moja samo dodji, nece cucu... i nece u svoj krevetic vise?

moja hoce, nije ni na moru htjela spavati s nama vec je spavala na spuzvi na podu- sreca da smo ponijeli tu spuzvu, nije htjela s nama u krevetu nikako, a sad mi je drago user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 570
9.8.2010 12:15:21   
Anoniman
Pozdrav maloj rajiuser posted image
Teacher,vidis dobro me podsjeti za spuzvuuser posted image na more ponijet cu i ja nebi bas da spava samnom na krevetu kako ruzno,spava bojim se da bi spao sigurnouser posted image
Bambi,mila nane masallah sve zna vidi i puzi misek maliuser posted image ja sam cula kad bebi zovne prije babo da ce drugo/trece djete biti zenskouser posted image pa sta fali Sabinici,jos jednu seku.Ti,mlada zdrava iskusna :-) a hb.i dobro i brizna majka trebala bi ih imati 10terouser posted image .....
Hanady,mila tu sam svrljam dok anel spava koristim guzvu da sve obidjem jer posle nemam kad.
Pozdrav veliki,za tebe i ljubi medene curice user posted image
Mona,kako je malena od jutros???Kad ce kuci.Ljubim none maje .

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 571
9.8.2010 13:41:58   
samedi
Pozdrav drage moje,nismo nesto bas aktivne na ovoj temi,ma pretpostavljam da je vecina na godisnjem odmoru pa je to razlog! Mi smo hB dobro,evo bubicica spava kraj mene,bas uziva!
Mona,kako je danas malena bebica _
Felix ima li zubica_
Hanady svaka ti cast na organiyaciji,ja jos ne mogu da se dobro organizujem a imam samo 1 dijete i ne radim! A ti sve stignes! Ma svaka cast!
Srculence,kako je sa upalom,jel prosla_

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 572
9.8.2010 14:04:45   
selina
pozdrav zenice evo da se i ja malo javnem,meni dosadno ona moja spava jedan popodnevski san pa jos neustaje vec 2 i po sata spava a ja reko da vidim sta ima na nasoj rr i da vidim kako su nam bebice nase mile???jel niko kojoj zubici ili koja propuzala,mozda progovorila???

amele nam jos nema iz crne gore,izgleda ona se tamo udomacila pravo!!!

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 573
9.8.2010 14:12:25   
š t a
Pusa drage moje, ja ovih dana imam puno gostiju a otišla mi je sestra pa sve moram sama.... malo zapinjem al čupamo se nekako.
Mona znam da je teško, znam da se mora otplakati ali vjeruj mi proći će i ja bih znala tješiti al kad si u takvoj situaciji čini ti se da je tebi najgore, ali napominjem ti da je žutica "najbolje" što se moglo desiti.
pusa cure i bebače

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 574
9.8.2010 14:13:05   
š t a
Pozdravčić Kanita nastavljamo druženje, poljubac Aloni!!!

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

cAJ zdravac
amaniamanic

dRAGE MOJE DAME.. DA LI STE CULE ZA CAJ "ZDRAVAC" I JESTE LI GA PILE... Molim napisite

DA (32%)

ne (52%)

cula nisam pila (16%)

Broj svih glasova: 25

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *