Leena
|
joj pisla i sve se obrisalo:(((((, da nije Mone, ne bi mi se dalo ponavljati.... Mona, i moja Esma je isto bila 2 dana u bolnici, a ja sam 2x dnevno isla da je podojim (ostalo sam izdajala kod kuce da bih zadrzala mlijeko), a i to jedva, jer sam jos imala bolne savove... Znam kako ti je tesko, i ja sam samo plakala, ali onda kad sam otisla tamo prvi put i vidjela kakvih sve bolesnih bebica ima, samo sam Bogu zahvaljivala sto je moja dusica zdrava! To suncanje je smijesno, skinu ih u pelenice, stave im naocale male i stave ih u te inkubatore, kao mali solariji, a oni se suncaju i masu nonicama i rucicama, preslatki su:). I sto je najbitnije, kada bebana izadje kuci za 2-3 dana je potpuno zdrava, a na kucnom lijecenju zutica se zadrzi i do 40 dana. Ti iskoristi to vrijeme i dobro se naspavaj, pa da svojoj curici budes vedra i odmorna kada ti se vrati! Ne daj se i imaj na umu da je Aiša, hvala Bogu dragom, zdravo dijete i da je to suncanje samo brz nacin da se rijesi tog zutila i vise stvar prevencije bolesti, nego lijecenja. lilix, jeste Sulty govorila za đus, ali nama nije pomagao:( Melly, hvala, draga, i mirza je lutak mali, ne urek'o se, mašalla!
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|