samedi
|
IZVORNA PORUKA: lilix jutro, ja jedva da stignem i pročitati šta ste pisale a kamoli da se javim, Berina je postala prava nemirna beba, non-stop moram biti uz nju Mona za curicu, sada uživajte bez problema i briga kanita ja sam Berinu vodila kod oftalmologa kad je imala otprilike mjesec i po, rekli su mi da je bebama oči najbolje čistiti i po potrebi ispirati običnom prokuhalom vodom, pa probaj Leena sretan put i lijep provod, ja ti zadnju poruku na mob. nisam uspjela pročitati ugasio mi se mobitel, ali ne bih ni mogla juče imam neke goste pa sam sva u nekakvim obavezama; kako je sad Esma, Berina sad samo traži da ustaje i da se nosa, čim je spustim ona u vrisku samedi baš mi je drago za internet, kako ste ti i Nejra? moja dva zezatora i ja šaljemo veliki pozdrav svim mamama i bebama eheeej lilix pa gdje ste vas troje,stalno nekud tutnjate!!! Evo internet je tu,funkcionise,al se ja sad slabo snalayim,navikla na mob pa ga svugdje nosam i svugdje sam online,ma navici cu ja i na ovo!! Mi smo dobro hB,Nejra trayi dosta paynje,jos uvijek je mirna,ali samo dok ima neko kraj nje,cim vidi da nema nikoga odma place. I ona voli da se nosa,a najvise voli da joj se prica,ma stalno joj nesto pricam,bilo sta,a ona se smije i smije,bacaka se rukicama i nogicama ma milina jedna,ali bey cuce nema sanse da yaspi,kad negdje podjemo ja samo gledam gdje mi je cuca,da je ne yaboravim Kako je Beni_ mogu misliti kako ti je sad sa dvoje,pa ne ynas kome ces prije Gledala sam slike na mail/u,mashallah Berinica je ko meeeed,lici malo na moju Nejru Gdje si kupila onu kadicu ya kupanje,tacnije,gdje da nadjem onaj dio na kojem beba lezi_ Sad je kupanjac prava avantura,mm je drzi a ja polivam i kupam,sad mu postalo tesko da je drzi jer trza i rukama i nogama,pa nas strah da ne isklizen iz ruku. Moramo naci novi nacin kupanja! Mona ya malenu Aishu!!! Drago mi je da je dosla kuci,ma nigdje nije kao kod kuce i kod svoje mamice,jubi je puno!!! Ostale zenice,kako ste_ slusaju li bebe_ Veeeeliki pozzz
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
|