|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
9.8.2010 17:16:19   
Mona Mohamed
user posted image  hvala Bogu, Aisha nam je kuci. Dobro je, zdravo..Nije zaboravila dojiti sto me jako raduje jer mi je muka bila vidjevsi bocice i Bebelac..

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 576
9.8.2010 17:20:57   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Mona Mohamed

user posted image  hvala Bogu, Aisha nam je kuci. Dobro je, zdravo..Nije zaboravila dojiti sto me jako raduje jer mi je muka bila vidjevsi bocice i Bebelac..

user posted image user posted image user posted image bravo i za dojenje i za sve, Aisha je divna i hrabra djevojcica user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 577
9.8.2010 17:22:01   
Hanady RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bravo za hrabru bebu i dragu mamu....user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 578
9.8.2010 17:25:36   
Leena
Samo da posaljemo pusu svima Esma i ja! Pakujemo se za Bihac i bicemo 15ak dana, pa dok spakujem nju, mm, sebe... Javnem se:)

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 579
9.8.2010 17:27:37   
Leena
user posted image user posted image user posted image user posted image za Aishicu!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 580
9.8.2010 17:27:42   
mala86
cao cure user posted image
jurim moram pravit rucak,mm samo sto nije stigo,ali moram poslati jedan veliki user posted image moni i njenoj curici koja je dosla kuci mami i nije zaboravila sikiti 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image malena

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 581
9.8.2010 17:47:21   
sara.at

sad sam procitala sta je bilo draga Mona,al mi je drago da je sad sve uredu i da je tvoja princeza dosla kuci
i sto je bitno da hoce mamine domace proizvodnje da rucki user posted image user posted image user posted image

a za sve ostale user posted image  i eto i mene jos malo aBd user posted image  ako uspijem ovo svoje djete delozirati user posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

Neposredna veza do poruke: 582
9.8.2010 19:16:02   
kanita25
mona za tvoju princezu i tebe puuno poljubaca i user posted image user posted image user posted image bas se obradovah kad vidjeh da ste skupa tvoja najdraza i ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zelim da vam se vise nikad to ne ponoviuser posted image

jedno pitanje za mamice,
mom malenom od jutros na jedno oko pocele da se skupljaju krmeljice ...dal bi trebala sa necim da mu ispiram ili mazem??malo sam na gazicu iscjedila mlijeka pa ocistila ..sad nema ali ako bude opet ne znam sta cu???bil ga trebala odvest dr??

saro  cekamo teuser posted image user posted image

23.05.2008.-mama poljubila svoju djevojčicu
21.07.2010.-i svog malenog bumbarka

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 583
9.8.2010 19:20:03   
myb@by
kanita ja ne bi bebu vodila doktoru zbog toga, stavi ponovo mlijeko ili kamilicu i to ce da bude ok, jedino ako primjetis neko pogorsanje onda vodi druser posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 584
9.8.2010 19:22:07   
Nanica Sarajevo
Topla kamilica i gaza :)

Mamin život - Naida se rodila 19.12.2008. godine....
Mamina radost - Adi se rodio 08.07.2010. godine.
“Good children make good mothers.”

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 585
9.8.2010 19:28:04   
kanita25
cure hvala na brzom odgovoru user posted image user posted image  
pokusacu ponovo mlijeko jer mi je djevojcica alergicna na kamilicu pa me strah da eksperimentisem i na njemu..

(odgovor članu Nanica Sarajevo)
Neposredna veza do poruke: 586
9.8.2010 20:16:33   
Hepi
pozz...

Kanita, moj bebacu je sad dva mjeseca, a sa mjesec dana su ga mucile krmelje na desnom oku... odveli smo ga u pedijatra i dao mu je kapi... medjutim po nasem misljenju to je premala beba da vec prima kapi, pa smo pokusali sa mojim mlijekom... prvo na gazu pa ocistiti... zatim ispod oka u unutarnji kut pritisnuti prstom taj kanal da sto vise tih nakupljenih krmelja izade, te zatim kap svog mlijeka kapnuti direktno u oko...i opet preci cistom gazom... proslo mu je za dva dana , i jako mi je drago sto nismo koristili kapi... bebama se to najcesce dogadja na desnom oku...

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 587
9.8.2010 20:31:44   
R&T@
Mona, puuuuuuno mi je drago sto je mrvica kuci...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da joj vise nikad u zivotu ljekari ne zatrebaju...

Moze za nekog da se uda, akobogda, ali o tom po tom...
user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Hepi)
Neposredna veza do poruke: 588
10.8.2010 7:29:36   
kanita25
jutro ,jutroo..
kako su male bebice i mamice spavale ??mi bi super spavali da nas seka nije ometala uz crtani...

Hepi hvala ti na objasnjenju..evo jutros je manje nego juce..ne znam od cega mu je i samo je na desnom oku kao sto ti i napisa..jooj bas me nasikiralo al valjda ce brzo proci..vani jos nikako nismo izlazili da setamo ali jesmo na balkon nekih 5-10 minuta,dva dana..

Melly_ kako nam je mali drugar??
Mona jel dusa malena dobro pajkila uz svoju mamicu???jooj mogu samo da mislim sto si se isikirala?? user posted image

š t a nastavak slijediuser posted image user posted image  evo i za tebe veelika pusa od Alone a od mene i Alena za tvog ljepotanauser posted image
kako slusa David?

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 589
10.8.2010 7:38:58   
Mirkica
Jutro evo mene s vama :)) moram aj za svojom ekipom da letim :)))  kanita ova djeca iskiraju nisu ni na svijet dosla , ja mislim da se ni zasto covjek ne brine kao za ovom djecom , ja ludog osjecaja hahahahah djeca su naj jaca droga definitivno.

Nego mamice zelim vam ugodan dan s vasim bebarama :)))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 590
10.8.2010 7:48:43   
kanita25
e moja Mirkice djeca su nas centar svijetauser posted image user posted image user posted image
nismo ni svjesni koliko su brinuli nasi roditelji dok mi nismo dobili svoje bebe..uvjek mislis sta brinu bezveze..nije nista strasno.... a vidi evo moj je hvala Bogu dobro samo sto mu se pojavila krmeljica na jednom oku i ja ga samo nadgledam..nije mi Alona to imala pa mi novo iskustvo..
cekamo i vas dvoje na druzenjeuser posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 591
10.8.2010 7:50:00   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: kanita25

e moja Mirkice djeca su nas centar svijetauser posted image user posted image user posted image
nismo ni svjesni koliko su brinuli nasi roditelji dok mi nismo dobili svoje bebe..uvjek mislis sta brinu bezveze..nije nista strasno.... a vidi evo moj je hvala Bogu dobro samo sto mu se pojavila krmeljica na jednom oku i ja ga samo nadgledam..nije mi Alona to imala pa mi novo iskustvo..
cekamo i vas dvoje na druzenjeuser posted image

sad ce on da se udruzi sa svojim jaranima :))) a masala i cura na izbor :)) user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 592
10.8.2010 8:42:16   
rose 87
jutro svima,kako ste nam,mi smo imali groznu noc,sve se nesto budio,tako da je od pola 3 spavao s nama u krevetu jer nisam imala snage da ustajem viseuser posted image user posted image user posted image
inace i mi pricamo i to u zadnje vrijeme zabrza baba baba baba mama mama baba i bas je smijesan,znam ja da on jos nerazumije sta radi ali je sladak,iz mog krila se dize u stojeci polozaj uz stvari,puzi sve bolje i vec moze da dodje do cilja,rusi sve redom,otvara latice i baca stvari...
mona tako mi je drago da je malena izasla i da je uz tebe a jos bolje je sto nije zaboravila dojenjeuser posted image user posted image user posted image
kanita nadam se da ce oko slatko brzo da bude bolje,nama se nije desavalo pa neznam sta bi ti savjetovala
bambi user posted image user posted image user posted image i kod nas je neka frka stalno ali eto javim se ponekad
felix kako nam je A. sad cete se i vi morati a mi nista do sledece godine aBd
 mya mislim da sam vas vidjela jucer u gradu ali ste bili sa nekim pa vas ne pozdravih,zao mi je zbog spavanja i nama je isto grozno
mala i vi ne spavate a ja se sve nadam da ce za koji mjesec biti bolje,uhh
trudnice milkite svoje stomacice i sad ce to proci aBd pa cete biti tu sa nama,user posted image sve ljubimo a mamama veliki pozdravuser posted image user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 593
10.8.2010 9:56:29   
Anoniman
jutroo
Mi smo slabo spavali kao male bebeuser posted image smo,uzadnje vrijeme
Mona user posted image user posted image user posted image user posted image drago mi je da je malena dosla svojoj mami!!!!
Rose nema ,kod nas nista anel lopov slabo spava zubi jos nemauser posted image ....Koraca pomalo ,uz stvari sve zna skoro pricati nesto i na svoj jezik brbljauser posted image
A zasto,vi necete ove god.na moretouser posted image pa nije drug mali ?
Pusa velika svima

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 594
10.8.2010 10:05:32   
lilix
jutro,
ja jedva da stignem i pročitati šta ste pisale a kamoli da se javim,  Berina je postala prava nemirna beba, non-stop moram biti uz nju
Mona user posted image za curicu, sada uživajte bez problema i briga user posted image
kanita ja sam Berinu vodila kod oftalmologa kad je imala otprilike mjesec i po, rekli su mi da je bebama oči najbolje čistiti i po potrebi ispirati običnom prokuhalom vodom, pa probaj
Leena sretan put i lijep provod, ja ti zadnju poruku na mob. nisam uspjela pročitati ugasio mi se mobitel, ali ne bih ni mogla juče imam neke goste pa sam sva u nekakvim obavezama; kako je sad Esma, Berina sad samo traži da ustaje i da se nosa, čim je spustim ona u vrisku
samedi user posted image baš mi je drago za internet, kako ste ti i Nejra?

moja dva zezatora i ja šaljemo veliki pozdrav svim mamama i bebama user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 595
10.8.2010 10:37:52   
Anoniman
mm izveo Nikolu do trgovine pa da se i ja kratko javim,mona bas mi je drago da je aisha sad kuci i da je sve dobrouser posted image
kod nas je sve super,Nikola se vec sam pusta da stoji mislim da ce brzo prohodati, izbijaju mu gornje dvice pa je nemiran nocu al inace sve 5. možda odemo jos koji dan na more,prijatelji nas zovu da idemo oko 15. kod njih u Ston pa cemo vidjeti,Nikola obožava vodu a i dobar mi je bio na plaži ,spavao,jeo,super..

(odgovor članu lilix)
  Neposredna veza do poruke: 596
10.8.2010 10:38:04   
ivanak
kako bebe?
Evo moja spava.... iako joj nekad treba 300 godina da zaspne... a dobro još je mala

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 597
10.8.2010 10:53:07   
Radoznalica
Ja bih samo da se tuspasim na ovu temu. Nisam stizala do sad da se javim, moj bebč se rodio 23.07., malo je sitnija beba rodio se sa 2900kg i 50cm, ali imamo vremena da narastemo ako Bog da. On je dobro, ruča i spava. Samo što su mami jaaako bolne bradavice pa joj dojenje nije baš najugodnije ali nadam se da će i to brzo proći. Evo upravo me zove da ga hranimuser posted image  Sve vas user posted image i nadam se da ćemo se lijepo družiti na ovoj temi.

Nikada nemojte mnogo govoriti o sebi, jer drugi uvijek imaju više za kazati o toj temi

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 598
10.8.2010 12:22:22   
Anoniman
ivanak kako se snalazis s njih dvoje,svaka cast ženo sigurno nije nimalo lako user posted image
radoznalice tako je i meni dojenje prvih mjesec dana bilo nocna mora al poslije cim podju rane to mi je bilo nesto najljepse,a mene je spasila purelan krema,malo je skuplja al stvarno vrijedi..

(odgovor članu Radoznalica)
  Neposredna veza do poruke: 599
10.8.2010 12:47:14   
samedi
IZVORNA PORUKA: lilix

jutro,
ja jedva da stignem i pročitati šta ste pisale a kamoli da se javim,  Berina je postala prava nemirna beba, non-stop moram biti uz nju
Mona user posted image za curicu, sada uživajte bez problema i briga user posted image
kanita ja sam Berinu vodila kod oftalmologa kad je imala otprilike mjesec i po, rekli su mi da je bebama oči najbolje čistiti i po potrebi ispirati običnom prokuhalom vodom, pa probaj
Leena sretan put i lijep provod, ja ti zadnju poruku na mob. nisam uspjela pročitati ugasio mi se mobitel, ali ne bih ni mogla juče imam neke goste pa sam sva u nekakvim obavezama; kako je sad Esma, Berina sad samo traži da ustaje i da se nosa, čim je spustim ona u vrisku
samedi user posted image baš mi je drago za internet, kako ste ti i Nejra?

moja dva zezatora i ja šaljemo veliki pozdrav svim mamama i bebama user posted image

eheeej lilix pa gdje ste vas troje,stalno nekud tutnjate!!! Evo internet je tu,funkcionise,al se ja sad slabo snalayim,navikla na mob pa ga svugdje nosam i svugdje sam online,ma navici cu ja i na ovo!! Mi smo dobro hB,Nejra trayi dosta paynje,jos uvijek je mirna,ali samo dok ima neko kraj nje,cim vidi da nema nikoga odma place. I ona voli da se nosa,a najvise voli da joj se prica,ma stalno joj nesto pricam,bilo sta,a ona se smije i smije,bacaka se rukicama i nogicama ma milina jedna,ali bey cuce nema sanse da yaspi,kad negdje podjemo ja samo gledam gdje mi je cuca,da je ne yaboravimuser posted image  Kako je Beni_ mogu misliti kako ti je sad sa dvoje,pa ne ynas kome ces prije user posted image  Gledala sam slike na mail/u,mashallah Berinica je ko meeeed,lici malo na moju Nejru user posted image  
Gdje si kupila onu kadicu ya kupanje,tacnije,gdje da nadjem onaj dio na kojem beba lezi_ Sad je kupanjac prava avantura,mm je drzi a ja polivam i kupam,sad mu postalo tesko da je drzi jer trza i rukama i nogama,pa nas strah da ne isklizen iz ruku. Moramo naci novi nacin kupanja!
Mona user posted image  ya malenu Aishu!!! Drago mi je da je dosla kuci,ma nigdje nije kao kod kuce i kod svoje mamice,jubi je puno!!!

Ostale zenice,kako ste_ slusaju li bebe_ Veeeeliki pozzz

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *