Leena
|
Ciao, drage, da se opet javnemo kratko:) Tajcika, ljubi nam druga puuuuuno, a Boga mi, i Lamijicu;) Idacha, dusho, ja pitala doktoricu kako sada mogu ocekivati ciklus, ona rekla dok god dojim da je svasta moguce, tako ne sekiraj se. Doduse, ja sam tek prvi put dobila prije nekoliko dana. A, vjerovala ili ne, ja sam od brata starija 13 mjeseci, znaci tacno kad sam imala 4 mjeseca mama zatrudnila, i evo nas, nista nam ne fali, a ona se zali samo na prvih godinu dana sa dvije bebe, hehehe, dalje je kaze bilo lako:) Lilix, ma uziva Esmic, samo nas dvoje neispavani, prerano zaspi, cim malo zahladi, valjda je ovaj cist zrak omami, a onda u 4-5 buđenje, a mi ne možemo rano zaspati, pa smo k'o zombiji po cijeli dan:), a ujutro kad ona zakmeci, mi samo gurkamo jedno drugo:"haj' ti sad, ja sam maloprije" hehehe Samedi, dusho, ne daj se i ljubni nam to pilence:* Marina, drzimo fige da princica sto prije temperatura popusti:) Rose, za malog puzaca Šta, imala je Esma to, kažu da je jedna faza te vakcine gnojenje, tako da se ne prepadnes k'o ja kad krene gnoj curiti, nista ne radi, ne diraj, i ne istisci gnoj, samo ce proci brzo:) Zoe, ne daj se, dusice, ja sam pila one crvene sokove HIPP za dojilje i dođem sebi brzo kad me te nesvjestice spopadnu:) Ljubimo vas sve Esma i ja!:**********
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|