idacha
|
hello, drugari :) evo da se i mi javnemo poslije haoticnog jucerasnjeg dana i noci.. preksinoc sam savala ukupno 2 sata.. prvo, nisam mogla da zaspem i legnem u pola 4, a onda se moj smrdo, ko nikad, probudi u 5, hoce da jede.. kada sam sev zavrsila bilo 6, a ja ustala u 7, jer su nam dolazili gosti na iftar.. necete vjerovati njih 15!!!! hajde, stigla sam ja to nekako, ali sa po ila i ja.. aida., sada citam tvoj posto od sveki i smijem se :) moja nije nista bolja.. ima 3 sina, ovo je 5. unuce, ali ona ko da jepala s marsa.. drzi ona Imrana, ja se u jednom momentu okrenem da ga vidim, ona njega fino posela na krilo.. rekoh nemojte tako, ne moze on jos da sjedi..ispravi ona njega.. kasnije, ja njega nahranila, sa njega KIPI znoj, sve morkor na njemu, kaze ona ''sta mislis da malo propuha napravimo da svjezine udje''.. ja stala,gledam u nju i sosmjehom je pitam jel se to ona sali..i, tako, milion scena, da ostanes paf... jos posebno, svi se razisli, ona jedina ostala, a mm ce ''jao, ja sam u 5 ustao, dusa m spava, odoh leci'' i mene ostavi sa njom... danas, kazem ja njemu ''ne bih sjedila sa svojom materom, a ne sa tvojom, nisam oka sklopila, jos citav dan rintala ko konj''..joooooooooooj, kako me i mm nervira, ne mozete vjerovati.. dodje mi da ga zadavim nekada.. ono sto mi je najbitnije i hvala na pitanjima, moj guzi je malko bolje.. niisam ga vodila pedijatru, jer bi mu odmah ukljucila antibiotike, garant.. hvala Bogu pa ima ovaj RR, nasla sam dosta korisnih savjeta za zacepljen nosic, i eto, odcepili smo ga uz pomoc luka :) odoh sada da fino iscitam sta ste sve pisale, samo sam preletila pogledom..