Zoe
|
Jutrooo radni narode samedi, sretnoo i da sve bude kako ti želiš bebacha, šta nam je s drugom Alenom? Nadam se da će se ta temperatura izgubiti a stolica uredovati, ja svaki dan Bogu zahvaljujem što sa svojom lopužicom nemam nekih većih briga, mada evo primjetila sam da joj se dlanovi i tabani znoje aman , morat ću pitati dr. za to kad odemo na vakcinu.. Za začepljen nosić je dobar onaj Nisita sprej, 1x dnevno, i ja onda štapićem za uši izvadim balice, kod nje je svako jutro tako, mada Nisitu neupotrebljavam dok ne vidim da ona baš "rokće"-moram se tako izraziti jer mi najviše na to liči...od začepljenog nosića, i da..uvijek možeš napraviti sebi kapi od šljeza, i to svaka 2h koristiti po kap-dvije... Aiša, dobro nam došla, u vezi uredovanja bebinog dojenja- ja ti odmah kažem odustani, samo ćeš se pogubiti,dadni bebaću kad on traži- znači na njegov zahtjev i to je to tajcika, pa zar je već vrijeme za dohranu, al i brzo leti , nek nam je drug dobro lilix, vala ti mene nasmija sa svoje dvoje , eh da imam još jedno, fakat ne znam u šta bih udarala, moja se tako prolopovila, samo nosaj, pričaj, sve drugo stoji zbog nje, a od MM i nema neke fajde kad dođe kući, to je obično oko 6-7 i mortus je, tako da sam ja ured , samo me sekunde dijele od migrene Ostale mame i bebice
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
|