samedi
|
Evo mene opet Joj i kod nas je sparina u kuci,a napolju pada kisa Kanita,sta je sa Alonom,zbog cega je postala nesnosljiva,da nije ljubomorna na bracu_ Sta,kako je mali David_ kako napreduje_ jubni ga malo Zoe,ja sad evo usisala i obrisala prasinu,stavila rucak da se kuha,Nejra pajki a ja se nacrtala odmah na RR Nije se ni meni radilo,bas mi je bilo mrsko,a onda me neka huja ufatila,a najbolje radim kad sam bijesna,nekako se ispusem pa mi bude lakse! Gledala sam slicice,Farah je predivna,mashallah!!! Na mamicu svoju I moja bubicica se sva unervozi kad nam gosti dodju,valjda joj se poremeti onaj njen ritam,pa pocne kmeziti i nece da zaspi dugo. Meri,bravo za dajdzu,mi imamo samo tetke malo polijene,pa dodju u mjesec dana jednom Idacha draga,bas mi je zao sto ti je nakon svih problema mlijeka nestalo,nekako sam navijala da uspijete s dojenjem,ali sta ces,hvala Bogu pa ima i Ad. Kad smo vec kod toga,koji AD dajes Imranu,znam da je na pocetku povracao od nekih formula. Marijanna,samo ti uci i polazi ispite,nemoj da se ulijenis,natjeraj se nekako,sto prije zavrsis bice ti bolje.Cim se vratite iz Capljine navali na knjigu Aida.,nek si nam se makar malo javila! Ti stalno u pokretu,ma tako i treba,samo hodaj! Rose,zar tvoj maleni bas nikako nece u kolica_ Jesi li ga probala staviti kad zaspi_Ja sam svoju N. prvo par puta provozala kroz kucu,tek toliko da se navikne pa smo onda krenuli u prave pohode Marina,nadam se da i danas nema ture . Ma vazno je da je maleni dobio nove stvarcice,zato je i ozdravio hihihi A djedovi su meni najbolji,kako su samo smijesni a i simpaticni. Nisam mogla zamisliti takve njihove reakcije,bas su super . Dok se nene prepucavaju koga dijete vise voli,djedovi uzivaju i igraju se s bebom(barem je tako kod nas). Leena,pusa tebi i Esmici,maloj smijalici Hanady,hvala za savjet.bas sam bila nisam se sjetila ni zahvaliti cccc ! Lilix,blago tebi kad ti svi hoce spavati,moja N.se jutros u pola7 probudila i nece opet da zaspi,mala lopuzica,samo se smije i hoce da se igra a ja Mogu misliti Berine u igraoni,joooj evo vec mi je scena njenog odusevljenja u glavi! Imam jos nesto da prijavim,N.je pocela stavljati nogicu u usta,pojma nemam kako ali eto i to joj je uspjelo! I juce je malo falilo da se prevrne sa ledja na stomak,dosla je na pola pa se valjda umorila Stvarno gdje je Bambi_i amela2208,nema ih nesto,i tajcika,Sulty_
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
|