|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
5.7.2010 23:58:34   
gvendolina
teacher jeste li isli u Tucepe,kako je bilo,ima li guzve kakve su cijene....mi smo mislili iduce sedmice pa ako moze izvjestajuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 701
5.7.2010 23:59:29   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

spadoh s konja na magarca, s Turske na Albaniju user posted image user posted image user posted image user posted image
mada sam gledala reportažu o Albaniji, hoteli.. more...sve je za 10 al nisam nikada upoznala nekog ko je tamo ljetovao, nemam pojma odakle da krenem
Tugo jesenjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

znam par osoba ...bili odusevljeni... ali ti se ipak jos raspitaj... user posted image  

u katalozima naših agencija nema ponude za ALbaniju, ne bi sad da direkt rezerviram hotel pa da putujem do tamo presjedanjem
Vjerovatno Sarajevo-Skoplje-Tirana pa daljeuser posted image user posted image user posted image
Ako šta saznam oko Albanije napišem da i druge cure znaju, odoh ja sutra u neku pekaru il slastičarnu po info user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 702
6.7.2010 0:01:26   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: milenium

vesela ,za te pare možeš biti uživat kao grof na Jadranuuser posted image

al na jadranu nemas na sta potrositi tih 8000km user posted image

ma to je to, Jadran je truba, ja na Jadran idem nakon Egipta, Turske il Tunisa al ove godine joooooj žene
Teacher neznam kud da gonimuser posted image user posted image user posted image
S malim djetetom ne bi riskirala za hotel manji od 5 zvjezdica..... i bez all inclusiva, kud ću s djetetom od 1,5 godinu da hodam i da kontam gdje i kako
Nahebala sam ovo ljeto, ovim taksama i dodatnim kartama  se nisam nadala user posted image

ne kontam sto je bitno 5*. kako smo mi ko djeca kampovali pa nam nista nije bilo, bogami moji svake godine kampovali od moje 1.godine i nista mi he faliuser posted image jest da su me malo komarci izujedali. salim se malo, al nista ne fali ni hotelima sa 3-4*-polupansion- dodje sigurno skoro duplo jeftinije od all inclusive sa 5*

nisam imala uvid u hotele sa manjim brojem zvjezdica al mi je raja pričala da nisu baš ok, ja po tome donijela sud, mahaluša

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 703
6.7.2010 0:02:23   
veeseelaa

Ilhana ja ću ko i ti ići na more u oktobruuser posted image user posted image user posted image danas vičem burazeru vidi kakve su cijene u januaru user posted image user posted image user posted image user posted image
A sorry koliko košta tvoj aranžman po osobi?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 704
6.7.2010 0:03:30   
Medić*

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

spadoh s konja na magarca, s Turske na Albaniju user posted image user posted image user posted image user posted image
mada sam gledala reportažu o Albaniji, hoteli.. more...sve je za 10 al nisam nikada upoznala nekog ko je tamo ljetovao, nemam pojma odakle da krenem
Tugo jesenjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

znam par osoba ...bili odusevljeni... ali ti se ipak jos raspitaj... user posted image  

u katalozima naših agencija nema ponude za ALbaniju, ne bi sad da direkt rezerviram hotel pa da putujem do tamo presjedanjem
Vjerovatno Sarajevo-Skoplje-Tirana pa daljeuser posted image user posted image user posted image
Ako šta saznam oko Albanije napišem da i druge cure znaju, odoh ja sutra u neku pekaru il slastičarnu po info user posted image user posted image user posted image user posted image

taman, ako budes presjedala bujrum kod mene u Skoplje svrati u to vrijeme bicu kod svekrve pa da mi upoznas moju ljepoticu user posted image , a sto se ljetovanja u Albaniji tice, cula sam stvarno sve pohvale, ali ja licno bih se odlucila za nesto drugo recimo Grcka user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

Neposredna veza do poruke: 705
6.7.2010 0:07:20   
teacher75
IZVORNA PORUKA: gvendolina

teacher jeste li isli u Tucepe,kako je bilo,ima li guzve kakve su cijene....mi smo mislili iduce sedmice pa ako moze izvjestajuser posted image

pocela je guzva od 1.jula mada je i do tada bilo iznenadjujuce puno ljudi. ali je srecom plaza velika pa se naslo mjesta. bojim se da ce vas zahvatiti bas najveca guzva. navecer smo se skoro sudarali s kolicima, hahaha. puno porodica sa bebama i djecom. bilo nam je super, moze se dugo setati, puno je kafica i restorana i ne moze vam biti dosadno. ima puno hladovine na plazi, tako da nam nije uopce trebao suncobran. tucepi su dosta skuplji od ostalih mjesta na makarskoj rivijeri, npr. kukuruz na plazi je 13 kuna a kad smo svratili u gradac, tamo je bio 8 kuna...ja ne bih isla u tom periodu tamo jer ne volim guzvu na plazi...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 706
6.7.2010 0:08:05   
veeseelaa
a niko se nije dosjetio ljetovanja na Ohridskom jezeru? garant je divno
Jel medic kako je tamo ljeti
Ja sam bila par puta al u rano proljeće

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 707
6.7.2010 0:09:44   
Medić*
meni je ta Grcka nekako primamljiva jer nisam isla, a sto se tice hrane u pravu si potuno

Neposredna veza do poruke: 708
6.7.2010 0:14:11   
milenium

IZVORNA PORUKA: medic slatki

meni je ta Grcka nekako primamljiva jer nisam isla, a sto se tice hrane u pravu si potuno

i ja bi radije u Grčku nego Italiju.iz Italije dolaze na Jadran,šta ću ja tamouser posted image

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 709
6.7.2010 0:14:26   
sporty mamaa
Kad putnik namernik u današnje vreme poželi da ode do Albanije učiniće to bez problema. Iz Beograda se do Tirane  stiže za 45 minuta leta. Inače, danas mnoge evropske avio kompanije imaju vezu sa albanskom prestonicom. Naš nacionalni prevoznik, JAT ima 5 polazaka nedeljno iz  Beograda za Tiranu. Najjeftinija varijanta je da se uz promotivnu cenu avio karte od 115 Eura  i odlazak u terminu od 1. jula do 30. septembra, kad se ne plaća ni viza, iskoristi prilika i premosti rastojanje između 2 grada.   user posted image Za nedelju dana boravka u par gradova sam videla puno toga što mi se dopalo. Ni jedan dan nije bio nalik na prethodni. Svaki je doneo nešto novo i zanimljivo. Prikazano redom, moje vidjenje Albanije izgleda ovako: Kad uveče kasno sletite na aerodrom u Tirani, prođete carinske formalnosti i platite ulaznu taksu od 10 Eura,  vozićete se džombavim putem jedno 35 km do grada. Usput ćete videti puno hotela, benzinskih pumpi i predstavništava stranih firmi. Sve su to nova zdanja koja se kupaju u svetlosti. Sutradan, kada pogledate kroz prozor svoje zgrade ili dok se šetate gradom, slika zna da bude malo neobična, jer odmah uočite dosta kontrasta kojima ova zemlja obiluje: - primetite visoke planine koje opasuju grad i puno lepih, novih zgrada raznih visina i oblika koje su smeštene u kotlini, - vidite na ulicama dosta luksuznih automobila (uglavnom se voze Mercedesi, poneki Golf, Opel  i Pežo) a ulice džombaste i raskopane pa je teško kroz njih hodati; četvorotočkaša ima raznih tipova i modela pa se tako vidi i dosta džipova, - vidite zgrade koje su poluzavršene i useljene a nisu omalterisane spolja niti imaju stakla na stepenišnim delovima?! Veš koji se mlati jer se suši po prozorima je normalan dekor grada. Ponegde su i električne instalacije razvučene duž spoljašnjih zidova umesto da su uzidane u njih, - na svakoj zgradi dobar deo stanova ima klima uređaje i satelitske antene, - vidite veliku čistoću na ulicama a oni još uvek nemaju dovoljno vode. Zato je normalno da mnoge zgrade visine 3-4 sprata imaju svoje rezervoare gde se u vreme kiša skuplja ova dragocena tečnost,  - hodajući gradom, pada u oči da su zgrade farbane u različitim bojama: ima ih sa neobičnim šarama i sa skladno uklopljenim bojama. Neke su obojene u jarkim tonovima a druge u pastelnim nijansama, user posted image   - takođe, ima puno i savremenih, mermernih i staklenih višespratnica u kojima su smeštena razna ino- predstavništva, - Albanke su ljubiteljke cveća pa su u njihovim malim baštama na terasama ili prozorima zasađene mnogobrojne  sorte različitog, uglavnom mediteranskog bilja, - pošto je klima u ovom gradu pogodna za rastinje, jer je more udaljeno svega 30-ak kilometara,  po parkovima su zasađene najrazličitije vrste palmi, eukaliptusi, banane, lijanderi, mnoštvo belih  magnolija, borovi. Ima cveća koje se sreće i kod nas (muškatle, verbene, salvije...). Sve cvetne površine su brižljivo negovane a sezonsko cveće se redovno menja u rondelama  kako se smenjuju i godišnja doba, -          vodoskoci, kojih ima nekoliko u gradu, rade i okolo njih su smešteni restorani i kafići gde prija osveženje na letnjoj vrućini, - uveče je pogotovo velika popunjenost mnogobrojnih restorana i kafića. Ovih zdanja ima toliko da čovek na momente pomisli da svaki Tiranac ima svoju kafanu, - na ulicama srećete mlade moderno obučene Albanke koje bi kako zbog odevenosti tako i zbog fizionomije komotno mogle da prođu kao neka druga nacija; mladež dosta kupuje robu u buticima koji su snabdeveni italijanskim stvarima, pa su tu i i cene nešto više, - prodavnice, koje su izuzetno snabdevene prehrambenim proizvodima, uglavnom prodaju italijanske i grčke  artikle a nađe se poneki proizvod i sa naših prostora – kao što su  crnogorska vina; od albanskih namirnica jedino ima mlečnih stvari i kvalitetnog maslinovog ulja, - pijace imaju bogatu ponudu voća i povrća a cene su bliske našim. Nađe se ponešto čega nema na ovim prostorima pa se oduševite što ste recimo uspeli da vidite bamnju koja tamo sada stiže; pijačni prodavci su neumoljivi kada je cenkanje u pitanju – nema šanse da vam spuste cenu ili da vam odmere koji gram više, pogotovo ako vide da ste stranac, - uz prosek plata od oko 300 $, pitate se kako mogu sebi da priušte luksuz i voze skupe automobile. Odgovor je verovatno u tome što dobar deo Albanaca radi po inostranstvu i sa  zaradom u tuđini može da kupi skup auto.   user posted image  

Opšti utisak je da je Tirana jedno veliko gradilište jer na sve strane niču nove višespratnice i raskopavaju se ulice radi polaganja raznih instalacija i zamene pokrivnog sloja asfaltom. U ovom gradu se već nalazi puno stranih banaka i predstavništava a biće i onih koji će tek doći. Ovde su već prisutni: Sony, Philips. Bosh, DHL, ... kao i čuvene banke: Američka, Pro kredit, Rajfajzen, Western Union,... nekoliko operatera mobilne telefonije: AMC, Vodafone, Sitel, razne avio kompanije: JAT, Malev, Alitalia, Austrian lines,... Što se sporazumevanja tiče, mlađi svet pored albanskog govori engleski i italijanski a dobar deo starijih razume i srpski.
Ovo je samo za veselu ako odluci poci u Albanijuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 710
6.7.2010 0:15:02   
veeseelaa
neznam mila za takvu info
Ja bila na Kosovu, u gradu PEA iliti PEĆ i nigdje nema svinjetine kuputi a tvoja prijateljcia je možda bila u jedinom gradu gdje su pravoslavci u Mitrovici

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 711
6.7.2010 0:15:20   
Medić*

ove godine idemo na Ohrid, meni ce to biti prvi put, mm kaze prelijepo je, s obzirom da sam ja pokrivena ja vise idem u neke obilaske a ne na ljetovanje, kupam se tamo gdje malo naroda ima, znas vec kako to ide, u Ohrid bude vise makedonaca neko pripadnika islamske vjeroispovjesti pa ja zbog marame iako to niko apsolutno ne gleda idem u Strugu 15 min mjesto udaljeno od Ohrida.

Neposredna veza do poruke: 712
6.7.2010 0:16:26   
veeseelaa
sporty mama srce si velikooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 713
6.7.2010 0:17:02   
milenium

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

IZVORNA PORUKA: milenium

vesela ,za te pare možeš biti uživat kao grof na Jadranuuser posted image

al na jadranu nemas na sta potrositi tih 8000km user posted image

Imas imas, pizze, cevapi, skampe, srdelice, morski psiciuser posted image user posted image user posted image user posted image Sve na gradeleuser posted image user posted image user posted image   Onda morska cuda banana, skuteri,letovi, pedaline, izleti, user posted image user posted image user posted image

to sve me nce kostati ni 1000km user posted image ljudi hvatajte se spanije, italije, grcke, kube itd... ako imate 8000 km. hebo tursku i jadran user posted image

potroše se pare za tren.mi smo sad za 3 dana potrošili 700km bez troškova noćenja i hrane,malo šoping,malo ...svašta nešto.
a vesela je rekla 8000 a njih ide 4 i 2 djece ako sam upratila,to su 2 para ,što znači svatko po 4 000.lako ti je to potrošit.
jedna večerica obična za 2 osobe s najjeftinijim vinom košta 100km.

Neposredna veza do poruke: 714
6.7.2010 0:17:35   
veeseelaa

ove godine idemo na Ohrid, meni ce to biti prvi put, mm kaze prelijepo je, s obzirom da sam ja pokrivena ja vise idem u neke obilaske a ne na ljetovanje, kupam se tamo gdje malo naroda ima, znas vec kako to ide, u Ohrid bude vise makedonaca neko pripadnika islamske vjeroispovjesti pa ja zbog marame iako to niko apsolutno ne gleda idem u Strugu 15 min mjesto udaljeno od Ohrida.

Znam gdje je Struga, imam i jednog prijatelja Albanca koji tamo živi user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 715
6.7.2010 0:19:18   
sporty mamaa

sporty mama srce si velikooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Samo ja bih ipak negdje drugo, ne zvuci mi bas da mozes potrositi ovih 8 ooo km, koje toliko zelis potrosituser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 716
6.7.2010 0:21:49   
Medić*
mm je albanac a zamisli nije pekar ni slasticar vec nesto vise, hahahhah, zamisli te kombinacije on iz Mk ja iz Sandzaka, dijete Sarajlica, tri pasosa razlicita u nasoj maloj familiji user posted image  i super funkcionisemo user posted image

Neposredna veza do poruke: 717
6.7.2010 0:25:10   
veeseelaa

mm je albanac a zamisli nije pekar ni slasticar vec nesto vise, hahahhah, zamisli te kombinacije on iz Mk ja iz Sandzaka, dijete Sarajlica, tri pasosa razlicita u nasoj maloj familiji user posted image  i super funkcionisemo user posted image

pa naravno mila moja, al ja u Sa neznam ni jednog Albanca... zato sam spomenula pekare i slastičare, ništa lično protiv Albanaca nemam
Kad smo već kod predstavljana : mm Bosanac, ja Sandžak, malena isto Sandžak hahahah šalim se, valjda mješanac user posted image user posted image user posted image user posted image

Da se vrnemo temi, i eto nas troje bi na more u Albaniju user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 6.7.2010 0:28:06 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 718
6.7.2010 0:28:42   
Ilhana RR

Ilhana ja ću ko i ti ići na more u oktobruuser posted image user posted image user posted image danas vičem burazeru vidi kakve su cijene u januaru user posted image user posted image user posted image user posted image
A sorry koliko košta tvoj aranžman po osobi?

Jos nisam otisla na spavanje hahahha

Ma ja idem odavde... nas troje kosta 3000 KM tamo 8 dana, stize se u noci tako da semogu iskoristiti 7 dana... odlazi se predvece....

Nama je to sasvim okej... a tada su najskuplji bili, sada da odem ili u u augustu mogli smo proci sa 2000 km....

moji platili dvije sedmice 2000 eura.... =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Neposredna veza do poruke: 719
6.7.2010 0:37:20   
teacher75

neznam mila za takvu info
Ja bila na Kosovu, u gradu PEA iliti PEĆ i nigdje nema svinjetine kuputi a tvoja prijateljcia je možda bila u jedinom gradu gdje su pravoslavci u Mitrovici

ova moja drugarica je bila u pristini

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 720
6.7.2010 0:45:12   
Ilhana RR
Drage moje svi postovi koji nisu vezani za temu brisem... bez ljutnje molim lijepo.

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Neposredna veza do poruke: 721
6.7.2010 0:50:24   
Ilhana RR
Drzimo se teme!

Vesela sutra da vidim da si narucila putovanje al malo jeftinije od 8 000 KM ;) Ipak mozete izabrati hotel sa manje zvjezdica i platiti manje ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 722
6.7.2010 0:54:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

Drage moje svi postovi koji nisu vezani za temu brisem... bez ljutnje molim lijepo.

hvalauser posted image zaista neki postovi zasluzuju da budu na naj radikalnijim internet stranicama a ne na obiteljskom-porodicnom forumu..

(odgovor članu Ilhana RR)
  Neposredna veza do poruke: 723
6.7.2010 1:08:32   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

hvalauser posted image zaista neki postovi zasluzuju da budu na naj radikalnijim internet stranicama a ne na obiteljskom-porodicnom forumu..

user posted image user posted image user posted image user posted image ja ne vidjeh tako nešto al haj
Oko svinjetine? pa to nije radikalno, isto kao da sam rekla npr da ne jedem teletinu, ne kontam noa jel na to misliš???
ja baš nisam nacionalista

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 724
6.7.2010 8:38:49   
denny
mi idemo 1.8. na Brač.
Sporty jesi ti ono govorila da i vi idete na Brač? kada vi idete?

L 21.12.2004.
L 10.10.2008.

Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *