Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 2.7.2010 14:16:20
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
moja pocy je zaljubljenik Egipta MM i ja inace smatramo besmislenim ljetovanjem u Egiptu jer nam je Egipat= piramide... jedino zbog cega bih otisla tamo je da vidim piramide a hoteli sa zvjezdicama i bazeni su mi totalno nezanimljivi... a more... katastrofa iz video zapisa vidjela... nigdje mora od Jadranskog...e sad na Azurnoj obali nisam bila , garant je tamo ljepse mi htjeli ici jednog decembra u Egipat (kad jos niko nije isao sad nekako brate mili sve se coporativno ide sto ja ne volim...volim otici negdje gdje nikog poznatog necu vidjeti...da budem svima i sebi stranac ) medjutim te godine kad smo htjeli uplatii desio se pokolj turista u autobusu i neka hvala... MM i ja imamo zelju otici u juznoafricku republiku na odmor al to ce malo da priceka dok Asja ne poraste... do tada BRELA i samo BRELA
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 2.7.2010 14:21:35
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: hanabanana
Višnja, Jordan - toplo preporučujem. Preko ZG.
ja imam tri zelje : da vidim piramide, Nijagarin vodopad i da udahnem miris orhideja u Meleziji...sve drugo mi nije bitno... Ajfel sa vala zbog mene nije morao sagraditi ...hrpa zeljeza
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 2.7.2010 14:27:34
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: dadada
ja vala...cim se neke ozbiljne love dokopam odoh na kubu ...e to je zemlja koju stvarno zelim obici
ja sam naopaka, cim se nesto "provali" i postane IN mjesto meni nije zanimljivo...rekoh naopaka zena
a pa provalilo se jer nam viza ne treba...a nesto cisto sumnjam da cu tamo naletiti na nekog meni poznatog...a turista imas svugdje...pa cak i u sarajevu
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 2.7.2010 14:38:18
Mona Mohamed
Zelja mi je bila provesti ljeto u Bosni..Malo pokraj rijeke, negdje u planinama, travnicki cevapi sa kajmakom, dimljeni sir sa tjesteninom, plantaze kupusa, kukuruza, mirisno cvijece.. No ipak je to ostala zelja koja ce se realizirati ako Bog da iduce godine.. Sada mi preostaje grad sa jednom od najljepsih plaza na svijetu..Sharm el Seikh..i Crveno more..No ne zalimo se..
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 2.7.2010 14:38:44
m.i.n.a.
Mi smo se prije dva mjeseca vratili sa medenog iz Turske i iako vrijeme nije bilo ni blizu za kupanja bilo je super..a more sad..pa obzirom da nas je bebac odlucio iznenaditi vidjecemo,zavisi od mojih mucnina al bar pet dana jadrana ce se moci izdrzat..ucinicu taj napor.. P.S.lijep provod svima gdje god bili
< Poruku je uredio m.i.n.a. -- 2.7.2010 14:39:15 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 2.7.2010 19:33:15
leona81
Egipat je nekoliko godina imao problema sa napadima na turiste pa je zbog toga rasporedjena vojska sa automatima, jer ljudi ne zele da im takvo nesto unisti turizam, a bili su pali pravo nakon toga...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 3.7.2010 23:00:21
teacher75
evo i mene da se konacno tuspasim. maloprije se vratili iz tucepa- bili tamo 8 dana. bilo nam je super, snasla sam se s lanom ,iako sam se malo bojala, posto nam je to bio prvi odlazak na more a i bila sam 2 dana sama s njom. uglavnom, sve nam se svidjelo, mada je bila veca guzva nego sto smo ocekivali, plaze su vec pune al srecom velike su i ima dosta hladovine pa se moze ugrabiti mjesta. idealno za duge setnje... lana je super slusala, nije voljela u more jer je bilo hladno, ali je uzivala u bazencicu
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 3.7.2010 23:02:52
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: teacher75
evo i mene da se konacno tuspasim. maloprije se vratili iz tucepa- bili tamo 8 dana. bilo nam je super, snasla sam se s lanom ,iako sam se malo bojala, posto nam je to bio prvi odlazak na more a i bila sam 2 dana sama s njom. uglavnom, sve nam se svidjelo, mada je bila veca guzva nego sto smo ocekivali, plaze su vec pune al srecom velike su i ima dosta hladovine pa se moze ugrabiti mjesta. idealno za duge setnje... lana je super slusala, nije voljela u more jer je bilo hladno, ali je uzivala u bazencicu
dobro nam došle natrag
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.7.2010 0:30:33
tweety
Jeli mi može neko preporučiti grad i hotel u Turskoj?Naime moja sestra i njen momak žele u Tursku ali se ne mogu odlučiti gdje.Rekli su im da je Alanya super,ali većinom hoteli sa 5* su napravljeni podalje od centra Alanye.Našli su jedan sa 4* u katalogu Avio Expressa koji je u centru.Kakva su vaša iskustva iz Turske i ako nije problem,preporuke molim?
Što se mene i moje fam. tiče mi i ove godine idemo u Crnu Goru,tačnije u Rafailoviće.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.7.2010 0:42:24
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: tweety
Jeli mi može neko preporučiti grad i hotel u Turskoj?Naime moja sestra i njen momak žele u Tursku ali se ne mogu odlučiti gdje.Rekli su im da je Alanya super,ali većinom hoteli sa 5* su napravljeni podalje od centra Alanye.Našli su jedan sa 4* u katalogu Avio Expressa koji je u centru.Kakva su vaša iskustva iz Turske i ako nije problem,preporuke molim?
Što se mene i moje fam. tiče mi i ove godine idemo u Crnu Goru,tačnije u Rafailoviće.
ja sam dva puta išla u hotel Porto Belo u Antaliji, mislim da ću i ove godine ići u isti! udaljen je 30 km od aerodoroma a nekih par kilometara od grada... meni je hotel predivan, 5 zvjezdica, fitnes sala, tursko kupatilo, džakuzi, sauna, švedski sto za svaki obrok, bezbroj vrsta hrane, sve je na nivou Caffe bar sa vanjskim i unutrašnjim dijelom, extra bazen, svako veče program, muzika uživo itd Cijena je oko 1500 KM, 8 dana za termine od 16/07 i 23/07, all inclusive, za djecu do 6 godina boravak je besplatan ali plaća se avionska karta cc nekih 450 KM Plaža haman uz hotel Da stoni tenis, bilijar itd Za dječicu takodje ima prigodan program i ima park s ljuljama i ostalim sadržajem Hotel Porto Belo Antalya
< Poruku je uredio veeseelaa -- 5.7.2010 0:52:10 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.7.2010 0:55:24
veeseelaa
ja sad ne smijem da rizikujem da mijenjam mjesto i hotel, kontam da se ne razočaram jer ovaj mi je stvarno extra a i blizu je aerodroma, ne voza mi se brate nakon leta autobusom sat il dva, jo sa djetetom, ma bježi A ja kako znam svi avioni slete u Antalyu zatim prevoze raju po hotelima, o tome treba voditi računa i onako neznam kako ću smiriti malenu u avionu a o busu ne smijem ni da mislim
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.7.2010 0:59:43
Ilhana RR
jeste upravu si... svi slijecu u antaliju... dva sata ce nam trebati do Alanya al odavde kad se putuje po noci se ide tako da se dobije prilika da se malo odmoris u busu dok stignes ;)
A hotel nam je odma do plaze a inace mi je svejedeno kakav je hotel i nako samo tu prenocim ;)