|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
5.7.2010 1:02:32   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

jeste upravu si... svi slijecu u antaliju... dva sata ce nam trebati do Alanya al odavde kad se putuje po noci se ide tako da se dobije prilika da se malo odmoris u busu dok stignes ;)

A hotel nam je odma do plaze a inace mi je svejedeno kakav je hotel i nako samo tu prenocim ;)

ma sav sadržaj imaš u hotelu, nećeš poželjeti ići dalje, bar ja nisam user posted image gradovi im nisu nešto

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 676
5.7.2010 1:05:09   
Ilhana RR
joj ja sam ti lutalica velika... ja vise hodam nego sto lezim na plazi :P moram sve da vidim sve da "pipnem" da probam hahaha... nisam neki ljubitelj lezanja i kupanja haha...

A idemo svi pa mozda bude zabavnije... troje djece i 6 odrastlih (mami i babi Lamiju navece da valjnem hahahahha)

A neslazem se to sto kazes da im gradovi bas nisu nesto... bila sam u Side fakat se ima svega lijepog nagledati... a moji prosle godine bili u Alanyi i kazu da je fenomenalno a i slike su im prelijepe tako da znam da cu se stici nahodati ;)

Odoh mila da spavam pa se cujemo... kisssssssssssss

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 677
5.7.2010 1:11:29   
veeseelaa
e možda, ja valjda s djecom kad sam ništa ne kužim, samo pratim gdje su ona... da gdje ne padnu itd hahahah
ajde lijepo mi spavaj

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 678
5.7.2010 1:21:52   
teacher75
i ja sam ko ilhana, volim hodati, nikad nisam u hotelu kad negdje odem, samo prespavam tamo user posted image zato mi je uvijek bila glupost placati tolike pare na hotele sa *****, dovoljno mi ***user posted image i volim vecerati na razlicitim mjestima, restoranima, nisam ljubitelj polupansiona, onda sam ogranicena da uvijek jedem-veceram na istom mjestu i da ustajem ujutro na dorucak, da mi je sve programirano. ja to ne volim, daj mi slobodu i spontanost na odmoru, dosta sto mi je vecina stvari ionako isplanirana u zivotu...sto se tice turske, meni je alanya bila skroz bezveze, mada ima tvrdjavu koja je zanimljiva al mi grad nije nesto u odnosu na bodrum i marmaris koji su 100 puta ljepsi i zanimljiviji. u antaliji nisam bila. doduse, ja sam ljetovala po turskoj kao djevojka sa drugaricama pa nam je bio najbitniji nocni provoduser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 679
5.7.2010 8:07:59   
Mona Mohamed
IZVORNA PORUKA: leona81

Egipat je nekoliko godina imao problema sa napadima na turiste pa je zbog toga rasporedjena vojska sa automatima, jer ljudi ne zele da im takvo nesto unisti turizam, a bili su pali pravo nakon toga...

I opet se dizemo hvala Bogu.user posted image
Napadi na turiste su imali politicke konotacije. Gradani Egipta to vrlo dobro znaju. Poslije napada u Sharm El Seikhu je broj turista opao ali ne drasticno..Ipak su Talijani, Rusi, Spanjolci, Njemci najvjerniji do sada. I par Bosanaca je videno ovdje..Voljela bih da ih je vise.

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 680
5.7.2010 10:08:08   
mala86
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Mi idemo krajem sedmog na Bracuser posted image user posted image Jedva cekam!!!! P.S. Vec smo i camac veliki kupili, da se mama i beba vozaju po moru..... A tata da veslauser posted image

u koje mjesto na Brac idete?

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 681
5.7.2010 23:35:13   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: tweety

Jeli mi može neko preporučiti grad i hotel u Turskoj?Naime moja sestra i njen momak žele u Tursku ali se ne mogu odlučiti gdje.Rekli su im da je Alanya super,ali većinom hoteli sa 5* su napravljeni podalje od centra Alanye.Našli su jedan sa 4* u katalogu Avio Expressa koji je u centru.Kakva su vaša iskustva iz Turske i ako nije problem,preporuke molim? user posted image

Što se mene i moje fam. tiče mi i ove godine idemo u Crnu Goru,tačnije u Rafailoviće.

ja sam dva puta išla u hotel Porto Belo u Antaliji, mislim da ću i ove godine ići u isti! udaljen je 30 km od aerodoroma a nekih par kilometara od grada...
meni je hotel predivan, 5 zvjezdica, fitnes sala, tursko kupatilo, džakuzi, sauna, švedski sto za svaki obrok, bezbroj vrsta hrane, sve je na nivou
Caffe bar sa vanjskim i unutrašnjim dijelom, extra bazen, svako veče program, muzika uživo itd
Cijena je oko 1500 KM, 8 dana za termine od 16/07 i 23/07, all inclusive, za djecu do 6 godina boravak je besplatan ali plaća se avionska karta cc nekih 450 KM
Plaža haman uz hotel
Da stoni tenis, bilijar itd
Za dječicu takodje ima prigodan program i ima park s ljuljama i ostalim sadržajem

Hotel Porto Belo Antalya

evo mene s novim informacijama od kojih mi se user posted image user posted image user posted image user posted image
danas je brat išao u agenciju i vako stvari stoje
Cijena po jednoj osobi je 1500,00 KM za tremin 23/07, 8 dana, all inculise, sa uslugom kojom sam napisala
Ali plaća se avionska karta za dijete cc nekih 450 KM + aerodromska taxa za svakog putnika u iznosu od 150,00 KM
Helem za nas 4 osobe + 2 djece ljetovanje od 8 dana (6 dana jer dva gubimo na dolasku i odlasku) izadje oko 8000,00 KM sa osiguranjem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sad neznam šta mi je činiti, dal dati toliki novac???
I još jedno pitanje zna li neko turističku agenciju koja organizira ljetovanje u Albaniji? ozbiljno pitam

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 682
5.7.2010 23:37:28   
veeseelaa
spadoh s konja na magarca, s Turske na Albaniju user posted image user posted image user posted image user posted image
mada sam gledala reportažu o Albaniji, hoteli.. more...sve je za 10 al nisam nikada upoznala nekog ko je tamo ljetovao, nemam pojma odakle da krenem
Tugo jesenjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 5.7.2010 23:38:41 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 683
5.7.2010 23:40:30   
Dida79
Vesela draga to je malo muzike a puno parauser posted image
Mani se ti Turske lijepo nase Jadransko moreuser posted image

Neposredna veza do poruke: 684
5.7.2010 23:42:14   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

i ja sam ko ilhana, volim hodati, nikad nisam u hotelu kad negdje odem, samo prespavam tamo user posted image zato mi je uvijek bila glupost placati tolike pare na hotele sa *****, dovoljno mi ***user posted image i volim vecerati na razlicitim mjestima, restoranima, nisam ljubitelj polupansiona, onda sam ogranicena da uvijek jedem-veceram na istom mjestu i da ustajem ujutro na dorucak, da mi je sve programirano. ja to ne volim, daj mi slobodu i spontanost na odmoru, dosta sto mi je vecina stvari ionako isplanirana u zivotu...sto se tice turske, meni je alanya bila skroz bezveze, mada ima tvrdjavu koja je zanimljiva al mi grad nije nesto u odnosu na bodrum i marmaris koji su 100 puta ljepsi i zanimljiviji. u antaliji nisam bila. doduse, ja sam ljetovala po turskoj kao djevojka sa drugaricama pa nam je bio najbitniji nocni provoduser posted image

ama ista sam od A do S ovo sto si napisala osim ovo sto si pisala za alanya, neznam kako je nisam bila Side mi je bilo fenomenalno ;)

eh sad odoh opet da spavam.... cujemo se mile i Vesela sretno u Albaniji =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 685
5.7.2010 23:42:34   
veeseelaa
imal Kosovo more? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lele al sam u degeneku, čuj 8000,00 KM za 4 odrasle osobe i 2 djeceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dijete od 1,5 godinu mora imati kartu avionsku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Prije kad sam putovala sva dječica Boga mi do 4-5 godina mamuški u krilo a sad Turkich airleans pohaveto, i onako su katastrofa od prevoza, halalim se svaki put kad im sjednem u avion
Sad su našli mijenjat pravila kad ja imam dijete user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 5.7.2010 23:44:46 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 686
5.7.2010 23:45:21   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

ama ista sam od A do S ovo sto si napisala osim ovo sto si pisala za alanya, neznam kako je nisam bila Side mi je bilo fenomenalno ;)

eh sad odoh opet da spavam.... cujemo se mile i Vesela sretno u Albaniji =)

halo ba vas dvije ja imam problem user posted image user posted image user posted image user posted image fokusirajte se malo

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 687
5.7.2010 23:45:21   
milenium
vesela ,za te pare možeš biti uživat kao grof na Jadranuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 688
5.7.2010 23:47:23   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: milenium

vala baš, sestro slatka očajna sam
Počela sam praviti s bratom vikendicu, pa sprat cijeli mogu odraditi za taj iznos
A kako mi se samo išlo, mm veli ajmo, hebeš pare, rintamo cijelu godinu, zaslužili smo al meni se i ide i ne ide
Još ćemo da vidimo
Zlatni Ulcinj, 10 dana, 300 eura s hranom i spavanjem hahahah
Al da ja kuham? ma nećuuuuuuu

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 689
5.7.2010 23:47:39   
teacher75

IZVORNA PORUKA: tweety

Jeli mi može neko preporučiti grad i hotel u Turskoj?Naime moja sestra i njen momak žele u Tursku ali se ne mogu odlučiti gdje.Rekli su im da je Alanya super,ali većinom hoteli sa 5* su napravljeni podalje od centra Alanye.Našli su jedan sa 4* u katalogu Avio Expressa koji je u centru.Kakva su vaša iskustva iz Turske i ako nije problem,preporuke molim? user posted image

Što se mene i moje fam. tiče mi i ove godine idemo u Crnu Goru,tačnije u Rafailoviće.

ja sam dva puta išla u hotel Porto Belo u Antaliji, mislim da ću i ove godine ići u isti! udaljen je 30 km od aerodoroma a nekih par kilometara od grada...
meni je hotel predivan, 5 zvjezdica, fitnes sala, tursko kupatilo, džakuzi, sauna, švedski sto za svaki obrok, bezbroj vrsta hrane, sve je na nivou
Caffe bar sa vanjskim i unutrašnjim dijelom, extra bazen, svako veče program, muzika uživo itd
Cijena je oko 1500 KM, 8 dana za termine od 16/07 i 23/07, all inclusive, za djecu do 6 godina boravak je besplatan ali plaća se avionska karta cc nekih 450 KM
Plaža haman uz hotel
Da stoni tenis, bilijar itd
Za dječicu takodje ima prigodan program i ima park s ljuljama i ostalim sadržajem

Hotel Porto Belo Antalya

evo mene s novim informacijama od kojih mi se user posted image user posted image user posted image user posted image
danas je brat išao u agenciju i vako stvari stoje
Cijena po jednoj osobi je 1500,00 KM za tremin 23/07, 8 dana, all inculise, sa uslugom kojom sam napisala
Ali plaća se avionska karta za dijete cc nekih 450 KM + aerodromska taxa za svakog putnika u iznosu od 150,00 KM
Helem za nas 4 osobe + 2 djece ljetovanje od 8 dana (6 dana jer dva gubimo na dolasku i odlasku) izadje oko 8000,00 KM sa osiguranjem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sad neznam šta mi je činiti, dal dati toliki novac???
I još jedno pitanje zna li neko turističku agenciju koja organizira ljetovanje u Albaniji? ozbiljno pitam

ja ne bih user posted image dodaj na to jos najmanje 1000km sto cete potrositi van hotela na izaske i obilaske i shopping. nas dvoje smo na medeni mjesec od 2 sedmice u spaniji potrosili ukupno oko 5000km- madrid i andaluzija, avionom do tamo, bili nekoliko dana u centru madrida, obisli citavu andaluziju rent-a-carom i tamo spavali po hotelima, jeli po restoranima, obilazili gradjevine, ispijali kafe, obavili shopping-obukli se oboje od glave do pete+ pokloni... doduse nismo bili u all inclusive hotelima vec u sasvim pristojnim hotelima od ***, al ko da je bitno user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 690
5.7.2010 23:49:08   
teacher75

al na jadranu nemas na sta potrositi tih 8000km user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 691
5.7.2010 23:49:35   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: mala86

Mi idemo krajem sedmog na Bracuser posted image user posted image Jedva cekam!!!! P.S. Vec smo i camac veliki kupili, da se mama i beba vozaju po moru..... A tata da veslauser posted image

u koje mjesto na Brac idete?

Sutivan user posted image user posted image Zasto pitas, hocete mozda vi  na Brac????

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 692
5.7.2010 23:51:42   
veeseelaa

ma to je to, Jadran je truba, ja na Jadran idem nakon Egipta, Turske il Tunisa al ove godine joooooj žene
Teacher neznam kud da gonimuser posted image user posted image user posted image
S malim djetetom ne bi riskirala za hotel manji od 5 zvjezdica..... i bez all inclusiva, kud ću s djetetom od 1,5 godinu da hodam i da kontam gdje i kako
Nahebala sam ovo ljeto, ovim taksama i dodatnim kartama  se nisam nadala user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 693
5.7.2010 23:52:07   
sporty mamaa

Imas imas, pizze, cevapi, skampe, srdelice, morski psiciuser posted image user posted image user posted image user posted image Sve na gradeleuser posted image user posted image user posted image   Onda morska cuda banana, skuteri,letovi, pedaline, izleti, user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 694
5.7.2010 23:53:09   
veeseelaa

Imas imas, pizze, cevapi, skampe, srdelice, morski psiciuser posted image user posted image user posted image user posted image Sve na gradeleuser posted image user posted image user posted image   Onda morska cuda banana, skuteri,letovi, pedaline, izleti, user posted image user posted image user posted image

ja ću se otisnuti s leteće zezancije nek me odnese propuh hahahahha
baš sam se deprimirala

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 695
5.7.2010 23:53:47   
teacher75

to sve me nce kostati ni 1000km user posted image ljudi hvatajte se spanije, italije, grcke, kube itd... ako imate 8000 km. hebo tursku i jadran user posted image

Neposredna veza do poruke: 696
5.7.2010 23:54:59   
veeseelaa
Ilhana ja ću ko i ti ići na more u oktobruuser posted image user posted image user posted image danas vičem burazeru vidi kakve su cijene u januaru user posted image user posted image user posted image user posted image
A sorry koliko košta tvoj aranžman po osobi?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 697
5.7.2010 23:55:45   
veeseelaa

to sve me nce kostati ni 1000km user posted image ljudi hvatajte se spanije, italije, grcke, kube itd... ako imate 8000 km. hebo tursku i jadran user posted image

vala si u pravu, moj buraz kaže ajmo za Njujork hebo more

< Poruku je uredio veeseelaa -- 5.7.2010 23:56:29 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 698
5.7.2010 23:56:11   
Visnja RR

spadoh s konja na magarca, s Turske na Albaniju user posted image user posted image user posted image user posted image
mada sam gledala reportažu o Albaniji, hoteli.. more...sve je za 10 al nisam nikada upoznala nekog ko je tamo ljetovao, nemam pojma odakle da krenem
Tugo jesenjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

znam par osoba ...bili odusevljeni... ali ti se ipak jos raspitaj... user posted image  

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 699
5.7.2010 23:56:59   
teacher75

ma to je to, Jadran je truba, ja na Jadran idem nakon Egipta, Turske il Tunisa al ove godine joooooj žene
Teacher neznam kud da gonimuser posted image user posted image user posted image
S malim djetetom ne bi riskirala za hotel manji od 5 zvjezdica..... i bez all inclusiva, kud ću s djetetom od 1,5 godinu da hodam i da kontam gdje i kako
Nahebala sam ovo ljeto, ovim taksama i dodatnim kartama  se nisam nadala user posted image

ne kontam sto je bitno 5*. kako smo mi ko djeca kampovali pa nam nista nije bilo, bogami moji svake godine kampovali od moje 1.godine i nista mi he faliuser posted image jest da su me malo komarci izujedali. salim se malo, al nista ne fali ni hotelima sa 3-4*-polupansion- dodje sigurno skoro duplo jeftinije od all inclusive sa 5*

Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *