teacher75
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: tweety Jeli mi može neko preporučiti grad i hotel u Turskoj?Naime moja sestra i njen momak žele u Tursku ali se ne mogu odlučiti gdje.Rekli su im da je Alanya super,ali većinom hoteli sa 5* su napravljeni podalje od centra Alanye.Našli su jedan sa 4* u katalogu Avio Expressa koji je u centru.Kakva su vaša iskustva iz Turske i ako nije problem,preporuke molim? Što se mene i moje fam. tiče mi i ove godine idemo u Crnu Goru,tačnije u Rafailoviće. ja sam dva puta išla u hotel Porto Belo u Antaliji, mislim da ću i ove godine ići u isti! udaljen je 30 km od aerodoroma a nekih par kilometara od grada... meni je hotel predivan, 5 zvjezdica, fitnes sala, tursko kupatilo, džakuzi, sauna, švedski sto za svaki obrok, bezbroj vrsta hrane, sve je na nivou Caffe bar sa vanjskim i unutrašnjim dijelom, extra bazen, svako veče program, muzika uživo itd Cijena je oko 1500 KM, 8 dana za termine od 16/07 i 23/07, all inclusive, za djecu do 6 godina boravak je besplatan ali plaća se avionska karta cc nekih 450 KM Plaža haman uz hotel Da stoni tenis, bilijar itd Za dječicu takodje ima prigodan program i ima park s ljuljama i ostalim sadržajem Hotel Porto Belo Antalya evo mene s novim informacijama od kojih mi se danas je brat išao u agenciju i vako stvari stoje Cijena po jednoj osobi je 1500,00 KM za tremin 23/07, 8 dana, all inculise, sa uslugom kojom sam napisala Ali plaća se avionska karta za dijete cc nekih 450 KM + aerodromska taxa za svakog putnika u iznosu od 150,00 KM Helem za nas 4 osobe + 2 djece ljetovanje od 8 dana (6 dana jer dva gubimo na dolasku i odlasku) izadje oko 8000,00 KM sa osiguranjem Sad neznam šta mi je činiti, dal dati toliki novac??? I još jedno pitanje zna li neko turističku agenciju koja organizira ljetovanje u Albaniji? ozbiljno pitam ja ne bih dodaj na to jos najmanje 1000km sto cete potrositi van hotela na izaske i obilaske i shopping. nas dvoje smo na medeni mjesec od 2 sedmice u spaniji potrosili ukupno oko 5000km- madrid i andaluzija, avionom do tamo, bili nekoliko dana u centru madrida, obisli citavu andaluziju rent-a-carom i tamo spavali po hotelima, jeli po restoranima, obilazili gradjevine, ispijali kafe, obavili shopping-obukli se oboje od glave do pete+ pokloni... doduse nismo bili u all inclusive hotelima vec u sasvim pristojnim hotelima od ***, al ko da je bitno