|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
7.7.2010 12:48:32   
M kao Mama
Cure, je li nekoprošle godine ljetovao u Ulcinju, meni bi trebao apartman za nas dvoje i L. Da je plaža blizu, ako imate neke informacije šaljite na PP.

(odgovor članu denny)
Neposredna veza do poruke: 726
7.7.2010 13:20:08   
mala86
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

IZVORNA PORUKA: mala86

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Mi idemo krajem sedmog na Bracuser posted image user posted image Jedva cekam!!!! P.S. Vec smo i camac veliki kupili, da se mama i beba vozaju po moru..... A tata da veslauser posted image

u koje mjesto na Brac idete?

Sutivan user posted image user posted image Zasto pitas, hocete mozda vi  na Brac????

ja sam u Supetru zivila jedno 2 godine,imam tetku tamo tako da njega dozivljavam ko da sam kuci i nimalo se ne osjecam da sam turista user posted image user posted image user posted image user posted image

a idemo tamo svako malo,u petak i subotu cemo vjerovatno bit tamo,ali krajem 7 necemo user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 727
7.7.2010 14:17:47   
w.pooh
Je li ko bio u Baškim vodama-apartman blizu plaže?

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 728
8.7.2010 14:09:31   
lavić Simba
Ja se vratila,bila u Gradcu ma samo da malo odmorim...ja i muz sami i nasli super blizu plaze po 8 eura znaci soba 16 eura za nas 2 sa kupatilom i kuhinjom pa opet u septembru 2-3 dana samo da se pobjegne od svakodnevnice....user posted image

mamina radost....moj mali djecak
03.10.2009.
prvi zubic sa 9.5 mjeseci
prohodao sa 11 mjeseci

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 729
8.7.2010 14:29:09   
M kao Mama
8 eura, pa me mogu vjerovati, svaka čast, gdje ste bili otprilike, baš me zanima, ako ti nije problem, to je super povoljno

(odgovor članu lavić Simba)
Neposredna veza do poruke: 730
8.7.2010 14:34:19   
lavić Simba
Gradac 30m od plazeuser posted image ,nisu nesto sobe ali ja sam isla bez bebe 4 dana tako da nam je super a i gazdarica ma raja prava...Nama super bilouser posted image

mamina radost....moj mali djecak
03.10.2009.
prvi zubic sa 9.5 mjeseci
prohodao sa 11 mjeseci

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 731
8.7.2010 14:42:35   
mamana
Imaš li neki kontak od te gazdarice? Pa nam pošalji na pp

Neposredna veza do poruke: 732
8.7.2010 16:05:30   
gvendolina
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: gvendolina

teacher jeste li isli u Tucepe,kako je bilo,ima li guzve kakve su cijene....mi smo mislili iduce sedmice pa ako moze izvjestajuser posted image

pocela je guzva od 1.jula mada je i do tada bilo iznenadjujuce puno ljudi. ali je srecom plaza velika pa se naslo mjesta. bojim se da ce vas zahvatiti bas najveca guzva. navecer smo se skoro sudarali s kolicima, hahaha. puno porodica sa bebama i djecom. bilo nam je super, moze se dugo setati, puno je kafica i restorana i ne moze vam biti dosadno. ima puno hladovine na plazi, tako da nam nije uopce trebao suncobran. tucepi su dosta skuplji od ostalih mjesta na makarskoj rivijeri, npr. kukuruz na plazi je 13 kuna a kad smo svratili u gradac, tamo je bio 8 kuna...ja ne bih isla u tom periodu tamo jer ne volim guzvu na plazi...

hvala na odgovoru,ali si me malouser posted image   zar su vec tolike guzve,ja nisam nika isla u ovom periodu pa nisam znalauser posted image   vjerovatno je takva situacija u svim ostalim mjestima.mozda je onda bolje da probam u nekom manjem mjestuuser posted image   

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 733
8.7.2010 20:07:36   
teacher75

IZVORNA PORUKA: teacher75

teacher jeste li isli u Tucepe,kako je bilo,ima li guzve kakve su cijene....mi smo mislili iduce sedmice pa ako moze izvjestajuser posted image

pocela je guzva od 1.jula mada je i do tada bilo iznenadjujuce puno ljudi. ali je srecom plaza velika pa se naslo mjesta. bojim se da ce vas zahvatiti bas najveca guzva. navecer smo se skoro sudarali s kolicima, hahaha. puno porodica sa bebama i djecom. bilo nam je super, moze se dugo setati, puno je kafica i restorana i ne moze vam biti dosadno. ima puno hladovine na plazi, tako da nam nije uopce trebao suncobran. tucepi su dosta skuplji od ostalih mjesta na makarskoj rivijeri, npr. kukuruz na plazi je 13 kuna a kad smo svratili u gradac, tamo je bio 8 kuna...ja ne bih isla u tom periodu tamo jer ne volim guzvu na plazi...

hvala na odgovoru,ali si me malouser posted image   zar su vec tolike guzve,ja nisam nika isla u ovom periodu pa nisam znalauser posted image   vjerovatno je takva situacija u svim ostalim mjestima.mozda je onda bolje da probam u nekom manjem mjestuuser posted image   

ne znam sta da ti kazem, tucepi su oduvijek bili medju popularnijim mjestima. mi smo bili svratili jedno vece u gradac i nije bila tolika guzva, a opet u manjim mjestima ima i manje ljudi. a u julu u avgustu je svugdje guzva. ne znam, raspitaj se kod nekog ko je ovih dana u nekom manjem mjestu kakva je situacija

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 734
21.7.2010 11:51:01   
sporty mamaa
Mi danas idemo - za Bracuser posted image user posted image user posted image Jedva cekam!!!!

Neposredna veza do poruke: 735
21.7.2010 11:53:34   
anidl
idemo za dva dana u Sukosan user posted image  na dva dana user posted image  odavde sve blizu, preko dana se isplati otici na more i vratiti se

Neposredna veza do poruke: 736
21.7.2010 11:54:22   
veeseelaa
ja u subotu aBd idem za Ulcinj, padoh s konja na magarca user posted image user posted image user posted image  a imala nijet ići za Tursku user posted image user posted image user posted image

a lijepo mi je mama govorila prvo skoči pa reci hop user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 21.7.2010 12:04:05 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 737
21.7.2010 12:05:43   
M kao Mama
Akobogda u nedjelju u Ulcinj, baš sam ushičena, tamo sam zadnji put bila 2000. i bilo mi je nezaboravno.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 738
21.7.2010 12:06:54   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Akobogda u nedjelju u Ulcinj, baš sam ushičena, tamo sam zadnji put bila 2000. i bilo mi je nezaboravno.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa možda se sretnemo! velika il mala plaža?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 739
21.7.2010 12:09:15   
Visnja RR
kad nas mama alma i veeseelaa "opletu" u Ulcinjuuser posted image  na pomolu "Ulcinj klan" user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 740
21.7.2010 12:09:57   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image  ma jok user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 741
21.7.2010 12:12:13   
M kao Mama
Vesla imaš PP, pa sve zavisi kako mi odgovoriš, hahahaha.

Ma, ne znam ženo, samo da mi se okupati, pa taman i na Skadarskom, hahahah.

A, Višnja, molim lijepo samo da znaš LP ide na put, tako da ćemo da ganjamo konekciju po Ulcinju, a od klana ništa, znaš da nisam pristalica istih,

Neposredna veza do poruke: 742
21.7.2010 12:22:51   
Amelaa RR
Mi ove godine ako Bog da imamo nijet poslje Ramazana se malo odvuci  na remo...inace idemo svake godine u Dubrovnik pa tako ce ako Bog da biti i ove...
Ovo ljeto tj:u vrijeme kad inace idemo na more a to je poslje 02.08..idemo u Swedsku...i jedva cekam.

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 21.7.2010 12:33:23 >

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

Neposredna veza do poruke: 743
21.7.2010 13:45:28   
leonora
Ja sam trebala ići za vikend na more, tako sam se radovala, a sad sam se zabrinula za vrijeme, kažu od nedelje pogoršanje, zahlađenje...user posted image , sve se nadam da to nije baš tako...šta vi mislite o tome user posted image ?

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 744
21.7.2010 13:48:10   
Amelaa RR
IZVORNA PORUKA: leonora

Ja sam trebala ići za vikend na more, tako sam se radovala, a sad sam se zabrinula za vrijeme, kažu od nedelje pogoršanje, zahlađenje...user posted image , sve se nadam da to nije baš tako...šta vi mislite o tome user posted image ?

Hej draga nisam cula za to zahladjenje...a bas mi je zao ako bude..jer ce vam poremetiti planove...Al opet uzmi u obzir da je to za BiH a na jugu nasih susjeda uvijek bude bolje vrijeme nego kod nas...

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu leonora)
Neposredna veza do poruke: 745
21.7.2010 13:49:33   
Dinkica

i ja sam mislila ovaj vikend, ali na weather.com barem za Dubrovnik je suncano oba dana vikenda a u ponedjeljak kiše. Mada će u Sarajevu kiša već u nedjelju pa se spušta dole južno.
Uglavnom mi idemo akoBogda, jedino me meca može spriječiti ako porani  user posted image

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

(odgovor članu leonora)
Neposredna veza do poruke: 746
21.7.2010 14:07:23   
leonora
Ma i ja sam gledala na meteo hr-prognoza državnog hidrometeorološkog zavoda, i kažu za ponedeljak kišicu, a temperature ponedeljak i utorak  23 i 24 stepena...a tako mi se ide, ne mogu više na poslu da izdržim....uhhhh, a i na more mi se ideeee

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 747
21.7.2010 15:18:05   
teacher75

Ma i ja sam gledala na meteo hr-prognoza državnog hidrometeorološkog zavoda, i kažu za ponedeljak kišicu, a temperature ponedeljak i utorak  23 i 24 stepena...a tako mi se ide, ne mogu više na poslu da izdržim....uhhhh, a i na more mi se ideeee

pa bolje vam je to nego ove paklene vrucine. kad smo mi bili u tucepima maximalna dnevna temperatura prva 3 dana je bila oko 24-25. more je doduse bilo hladno, lose za kupanje al smo iskoristili za setnju po cistom zraku, ostale dane je bilo sve toplije i toplije, zadnja 2 dana je bas bilo super, taman za kupanje i suncanje ali ne pakao.(ostali smo 8 dana). meni je gore kad su ova paklene vrucine ici negdje sa user posted image . vecinu dana bi provodili u sobi, to mogu i kod kuce...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu leonora)
Neposredna veza do poruke: 748
21.7.2010 16:36:28   
niki83
teacher slazem se s tobom..
mi isto idemo u subotu u Promajnu i bas jutros s muzem gledam prognozu po netu, meni se svidja, ne volimo vrelinu, a i za user posted image nije dobra..a za 8 dana cemo se sigurno uspjeti i okupati aBd user posted image

N&N

Neposredna veza do poruke: 749
21.7.2010 16:46:37   
mama2009
IZVORNA PORUKA: lavić Simba

Ja se vratila,bila u Gradcu ma samo da malo odmorim...ja i muz sami i nasli super blizu plaze po 8 eura znaci soba 16 eura za nas 2 sa kupatilom i kuhinjom pa opet u septembru 2-3 dana samo da se pobjegne od svakodnevnice....user posted image

mozes li mi na pp poslati broj

hvala

Princeza dosla 05.02.2010

Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *