|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
3.8.2010 0:09:57   
veeseelaa
eh moja Tičerko a vidi im bona Američkih krofni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a tek ringišpil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 3.8.2010 0:14:04 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 776
3.8.2010 0:17:44   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Nisam bila u Tučepima pa ne mogu dati sud al ovo gdje sam bila, što se tiče plaže i mora jedino bi Ulcinj mogla uporediti sa Turskom, Egiptom il Tunisom...
postavila sam slike pa pogledaj
E sad sve drugo je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja mislim da Ulcinj nema veze sa obalom Egipta, Tunisa i Turske...Meni nije uporedivo....user posted image  Ali eto nisam bila bas u svakom dijelu ove tri zemlje...ja sam bila u Hurgadi, Kemeru i Port al Kantaoui i mogu reci da su mnogooo bolji od Ulcinja...To je moje misljenje....

A slike sam pogledala, vidjela sam da ste uzivali, a to je najbitnije...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 777
3.8.2010 0:20:28   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Nisam bila u Tučepima pa ne mogu dati sud al ovo gdje sam bila, što se tiče plaže i mora jedino bi Ulcinj mogla uporediti sa Turskom, Egiptom il Tunisom...
E sad sve drugo je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja mislim da Ulcinj nema veze sa obalom Egipta, Tunisa i Turske...Meni nije uporedivo....user posted image  Ali eto nisam bila bas u svakom dijelu ove tri zemlje...ja sam bila u Hurgadi, Kemeru i Port al Kantaoui i mogu reci da su mnogooo bolji od Ulcinja...To je moje misljenje....

A slike sam pogledala, vidjela sam da ste uzivali, a to je najbitnije...user posted image

mislim da se ovdje slazem sa Skvo skroz na skroz...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 778
3.8.2010 0:22:11   
Mirkica

eh moja Tičerko a vidi im bona Američkih krofni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a tek ringišpil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gdej ti stoje sliek da i ja vidim :)) ako nije skriveno ;)))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 779
3.8.2010 0:24:42   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

mislah na onaj dio pješčane plaže, nema ježeva user posted image i suncobran od trstike user posted image user posted image
ja u Hrvatskoj (do duše tamo ne idem godinama) nisam imala priliku vidjeti tako nešto
I ja sam bila u Hurgadi user posted image podjećaju me plaže Ulcinja na plažu hotela u Hurgadi gdje smo bili smješteni

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 780
3.8.2010 0:25:36   
veeseelaa

http://img715.imageshack.us/i/dsc04065k.jpg/

http://img688.imageshack.us/i/dsc04221w.jpg/

evo Mirkice

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 781
3.8.2010 0:27:22   
Mirkica

evo Mirkice

izgleda super moracu muzu predloziti za sledecu godinu :)) 

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 782
3.8.2010 0:28:25   
milenium
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: kaktuscic

Draga Vesela nek si me prosvijetlilauser posted image user posted image user posted image Hocu sad i ja u ovaj Ulcinjuser posted image user posted image user posted image
Aj kad budes imala vremena napisi nam kakav izvjestaj, mozes i na pp.

Od Sarajeva do Ulcinja ima cc 300 km, nekih 7-8 sati vožnje
Ulcinj ima dvije plaže, jednu tzv Malu (dužine cc 2 km) i veliku plažu dužine cc 18 km
Plaže su pješčane...
Velika plaža (tamo sam ja bila) je podijeljana na 7-8 plaža al sve su jedna uz drugu i nose simpatićne nazive kao što je Safari, Kopakabana i sl. Svaka plaža ima svoje besplatne parkinge za auta, mada je bez obzira na prostor teško naći mjesto za parking al eto ja sam ga nalazila i ako sam tek oko 12-13 sati dolazila na plažu
Suncobrani + 2 ležaljke se naplaćaju 5 eura a na nekim plažama i 6 eura...možete izmajniti i samo suncobran, isti košta 3 eura al se nalaze samo na određenim dijelovima plaže
Dobiješ računčić i isti čuvaj jer za par sati momak obilazi ko revizor traži tiket na uvid user posted image user posted image user posted image user posted image
More je čisto i plitko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ideš 100 metara a voda do struka user posted image user posted image user posted image user posted image za djecu nema da brigaš
Plaže imaju svoje kafiće, sladoledare, štand s voćem, štand sa kuhanim i pećenim kukuruzor (kukuruz košta 1 euro user posted image user posted image user posted image user posted image ), sladoled točeni 1 euro user posted image user posted image user posted image user posted image a redovno te trzne lik koji prodaje američke krofne (1 euro)user posted image user posted image user posted image user posted image
naravno tu su razni prodavači ORIGINAL naočala, peškira, odjeće i posteljine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image najbolje ih je ignorisati
A da tu je i ciganka koja za 1 euro gleda u karte user posted image user posted image user posted image user posted image
e sad cijene u gradu:
skuuuplje nego kod nas, love u mutnom user posted image user posted image user posted image user posted image jedino im je kola i neki sokovi jeftiniji, npr kola je 1,10 eura
ostalo je sve skuplje
Preporučujem namirivanje u dva Merkatora i u supermarketu Max
Spremite se na ogromne gužve i naoružajte se strpljenjem user posted image
Velika plaža se nalazi na periferiji grada i ako ti je smještaj blizu iste do centra imaš 2-3 km al su gužve u saobraćaju ogromne
E da postavljena su i dva ringišila sa ostalim sadržajem (karta za jednu zezanciju je 1 euro), pored ringišpila je i parking koji se naplaćuje, takodje košta 1 euro, mada se možeš prošvercovati jer lik koji naplaćuje je ubleha prava
E sad smještaj: ja sam plačala dvije sobe, s jednim kupatilom, dva balkona + upotreba kuhinje 35 eura dan.... ako ćete ići na V.plažu logično je uzetiu smještaj na istoj, ali nema kuće koja je bliža plaži od nekih 600 metara, tako zaboravite na pogled na more user posted image user posted image user posted image user posted image
Pogled na more jedino možete imati ukoliko smještaj nadjete na Maloj plaži al Mala plaža je užasno prljava i jadna, i besplatna tako da je gužva užas
E da što se tiče restoranske hrane pica je smiješna, ćevapi su dobri, pite su bezveze..... toplo preporučujem ponijeti u frižderčić koje kilo mesauser posted image user posted image user posted image user posted image jer su im mesare užas, samo gledaju da uvale
JA sam doručak pravila kući a za ručak i večeru smo kupovali gotovu hranu kojom nisam baš bila zadovoljna al hajde... preživjelo se... i da cijene su visoke i oni su samo fokusirani na roštilj user posted image user posted image user posted image user posted image
Doner im je npr 2,5 eura; pica 4,5-5 eura itd

evo bujrum koju američku krofnicu, dobre su majke mi

http://www4.slikomat.com/10/0803/mei-DSC040.jpg

e vala, iskreno, ne zvuci mi nimalo primamljivo. tucepi bolji 100 puta a cijene su tu negdje...

dobrodošla veselauser posted image aj ti nama na neku slasnu temuuser posted image nego,što se tiče ovih cijena,skuplje nije nego u hrvatskoj,jeftinije možda je.
u hr ležaljka je 20kuna jedna,dvije znači 40 kuna.kao i u ulcinju 5 eura za dvije,kukuruz je 10 kuna, sladoled točeni 10,kugla 5 kuna itd.tako da je sve je to tu negdje.a pizza je tolko i kod nas u herc.a u hr je još skupljauser posted image user posted image user posted image .dobro si ti prošla veseliceuser posted image user posted image

< Poruku je uredio milenium -- 3.8.2010 0:29:07 >

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 783
3.8.2010 0:30:48   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Mirkica

evo Mirkice

izgleda super moracu muzu predloziti za sledecu godinu :)) 

Višnja reče da se mama Alma nešto žalila na Ulcinj  user posted image user posted image user posted image e sad neznam šta je kod nje bio problem
Ma ljetovanje ti ovisi od masu drugih stvari.... raspoloženja, zdravlja, društva itd
A i smještaj ako nije ok onda ti je belaj
Ja sam zadovoljna plažom i morem u Ulcinju a ostalo je šareno, mada mi je i smještaj bio ugodan

< Poruku je uredio veeseelaa -- 3.8.2010 0:32:40 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 784
3.8.2010 0:32:08   
veeseelaa
Milenium ja sam mislila na cijene hrane, uporedivši ih sa ovim u Sarajevu, skuplji su dosta a suncobran itd predpostavljam da je svugdje slično

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 785
3.8.2010 0:36:06   
milenium
ma hajd muke ti,ne ide nitko na more da kuha.za što smo radili cjelu godinu i mučili se ako nećemo na moru malo više potrošit i uživat.user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 786
3.8.2010 0:37:22   
veeseelaa
vala i to što kažeš al ja sam cicija user posted image user posted image user posted image user posted image dinar efendija, kad npr skontam da im je mlijeko 1 l = 1 euro hoće mi zlo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kud rekoh ne ponesoh koji litar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne mogu si pomoći user posted image user posted image user posted image user posted image i tako se stalno prebrojavam user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 3.8.2010 0:38:13 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 787
3.8.2010 0:38:52   
Mirkica

vala i to što kažeš al ja sam cicija user posted image user posted image user posted image user posted image dinar efendija, kad npr skontam da im je mlijeko 1 l = 1 euro hoće mi zlo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kud rekoh ne ponesoh koji litar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahahah ti si onda kao i ja ja sve sabirem a mm on  bi za cejf dao sve a ja kocim hahahhahahaha

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 788
3.8.2010 0:40:32   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Mirkica

hahahah ti si onda kao i ja ja sve sabirem a mm on  bi za cejf dao sve a ja kocim hahahhahahaha

ja šta god kupih dole u Ulcinju prokomentarisah i uporedih s cijenama u Sarajevu
ma ja sam takva u ovim stvarima a npr u nekim drugim sam rasipnauser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 789
3.8.2010 0:41:32   
milenium
e ne teglila ga ja za pola marke više.da se mene pita ja bi i ručnike kupila dole samo da ne vučem.još otkad je user posted image ,de ponesi ovo,ono,jedva stane i osnovno.user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 790
3.8.2010 0:43:40   
veeseelaa
dobro si milenium, imaš možda pravo al ja sam drugačija, ja i fax i veniš ponesem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i čačkalice i toalet papir user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 791
3.8.2010 0:46:02   
marny

meni djeluje baš lijepo za onog tko voli pijesak, a naročito za djecu, kod nas baš i nema nešto pjeska, više je šljunak i stine.
mi smo večeras do kasno bili na plaži, imamo pjeska u krugu lokalnog kafića šta je čovik donio, pa kad djeca navaleuser posted image , začas ga raznesu u kanticama okolo, pa ovaj nanovo donosiuser posted image . Ma vesela baš lijepo.....

Neposredna veza do poruke: 792
3.8.2010 1:09:23   
teacher75
ma ne kazem da plaza ne valja, lijepa je, al ja kad idem na more hocu i sve okolo da mi je lijepo i da mi odgovara... meni ne smeta ni sljunak, volim kad more ima dubinu, jest da je za djecu zgodniji pijesak i plicak. a ne provodim po citav dan na plazi kad negdje odem, nego volim i okolo da razgledam, da imam gdje prosetati i da je sve ugodno, uredno i lijepo oko mene, ne mogu prljavstine i nereda (to imam i ovdjeuser posted image ).bila sam i ja i u turskoj i u tunisu i u jordanu, pa u grckoj, lijepe su i pjescane plaze, al ja ipak volim sljunak i uvale viseuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu marny)
Neposredna veza do poruke: 793
3.8.2010 1:15:34   
veeseelaa
ma ja ti moja tičerko sa ovom svojom vragolankom nisam za šetnje user posted image user posted image user posted image user posted image
A da u pravu si kad hoćeš šetati i hodati naravno da ima uvijek bolje
Al ima u Ulcinju i Ada Bojana, e to ti je merak

Poslije jednog velikog nevremena, sredinom XIX vijeka, na mjestu gdje se Bojana odvaja od Velike plaže, nasukao se brod "Merito". Na tom mjestu su postojala i dva mala ostrva. Godinama se oko trupa potonulog broda i ova dva ostrva skupljao riječni nanos od koga je najprije nastao sprud, a zatim i ostrvo. Izronjavanjem na površinu vode, ostrvo je rijeku podijelilo na dva kraka.

Trouglastog je oblika, dvije strane zapljuskuje rijeka Bojana, a treću Jadransko more, prema kom je okrenuta pješčana plaža. Desni rukavac rijeke Bojane dijeli ostrvo od Velike plaže. Plaža i morsko dno su prekriveni sitnim pijeskom.

Adu Bojanu krasi i suptropsko i mediteransko rastinje, a neke od biljnih i životinjskih vrsta su jedinstvene u Evropi. Upravo gusta i bujna vegetacija daje Adi poseban čar i zajedno sa neobičnim životinjskim svijetom pretvara je u poseban mikroekološki prostor.

< Poruku je uredio veeseelaa -- 3.8.2010 1:19:47 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 794
3.8.2010 1:16:16   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: teacher75

ma ne kazem da plaza ne valja, lijepa je, al ja kad idem na more hocu i sve okolo da mi je lijepo i da mi odgovara... meni ne smeta ni sljunak, volim kad more ima dubinu, jest da je za djecu zgodniji pijesak i plicak. a ne provodim po citav dan na plazi kad negdje odem, nego volim i okolo da razgledam, da imam gdje prosetati i da je sve ugodno, uredno i lijepo oko mene, ne mogu prljavstine i nereda (to imam i ovdjeuser posted image ).bila sam i ja i u turskoj i u tunisu i u jordanu, pa u grckoj, lijepe su i pjescane plaze, al ja ipak volim sljunak i uvale viseuser posted image

uvala borova user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 795
3.8.2010 1:18:25   
Visnja RR
te plaze djeluju egzoticno ali ja volim kamencice user posted image  ...
mamaalma je imala dobru recenicu :" dodjes skoro do Albanije a ono jos voda do dupeta" user posted image
ja volim plaze koje ako vec nemaju prirodan hlad onda poneses svoje suncobrane i zabodes ko co`ek u postolje ( platis ga dvadesetak maraka i traje oko 5 godina )
obicno dok Asja i ja spavamo MM sidje ispod kuce i zauzme teritoriju s dva suncobrana i prostirkama... a kad zavrsimo sa doruckom onda ponesemo jos peskire i ostalu skalameriju... i ko sto rece milenium na more idem da prstm ne mrdnem oko kuhanja ili pranja i pospremanja... necu da gubim vrijeme na to.. user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 796
3.8.2010 1:19:37   
marny
čuj tičerka bili ti ja i muž u Hammametu, ono pjeska ko u priči, ja ono uživala pod nogama, al kada dođosmo u hotel, pa tog pjeska nitko se rješiti, svuda, pa je rekoh da se cili dan tuširam opet ga negdje ostalo, pa po podu, pa roba, samo ne znam kako ga i u ustima bilo, stalno nešto škripi, pa peri i zube nakon plaže,meni više dop...ja velim mm ajmo mi lipo svojoj kućiuser posted image
al, opet kažem ima mnogo ljudi koji vole pjesak, ima i on svoje dražiuser posted image
uglavno tamo nikako do dubine doći tako sam se samo do pojasa okupala pa pravac u hotel na bazenuser posted image , ovdje tko ne zna plivati, nehebo je, korak-dva i hop već si dva metra u moru, pa se misliuser posted image , nema puno šetanjcije.

Neposredna veza do poruke: 797
3.8.2010 1:22:55   
milenium

dobro si milenium, imaš možda pravo al ja sam drugačija, ja i fax i veniš ponesem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i čačkalice i toalet papir user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kakvo pranje te spopalo na moruuser posted image ,kupi prljavo u kesu ili nek opere gazdarica u vešeraju od apartmanaa.user posted image

Neposredna veza do poruke: 798
3.8.2010 1:32:41   
veeseelaa
za bebicu uvijek imam nešto za oprati a baš miješati veš sa tudjim user posted image nisam za to
A za pijesak, ma pješčana plaža je pješčana plaža user posted image i bebica mi lijepo hoda a kad ugrije nigdje iz hlada ne smije
Samo viče žišauser posted image user posted image user posted image user posted image   a i ne sekiram se kad krene prema vodi da će upasti u dubinu, kod mene je malena baš živa, ja ne bi sa njom smjela ići tamo gdje je duboko
I da sjećam se da bi uvijek nosila one plave natikače kad bi išla na more po Hrvatskoj, malo malo ježuser posted image   ovako nešto, samo gore user posted image user posted image user posted image

http://img693.imageshack.us/i/80erballerinasgelb1.jpg/
al eto ukusi su različiti

i daj postavite slike plaža gdje ste ljetovale, baš bi voljela vidjeti, ono da se baš vidi plaža, sadržaj i slično

< Poruku je uredio veeseelaa -- 3.8.2010 1:42:27 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 799
3.8.2010 1:37:03   
milenium
nama je gazdarica prala naše ručnike iako smo mi govorili da ne treba jer ponijeli smo ih bili dosta.zašto bi mješala s tuđim,samo naše opereuser posted image .bubanj se smanji na kolko ti treba koliko veša imaš.pa jedna majica-jedna majicauser posted image user posted image

i ja volim pješčane,dobar pjesak za piling,za user posted image a dobar i za valjanje po ''blatu''user posted image

Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *