|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
21.7.2010 23:21:57   
Honey3
mi jutros stigli iz Ulcinja,bilo nam je super,super,super....bili 10 dana,beba uzivala u pijesku a mi veliki pogotovo,trebali ici za Makarsku i u zadnji momenat promijenili plan......

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 751
22.7.2010 8:45:49   
babina beba
Mama alma, Veseela i Zaha mozete li mi pls, na pp poslati info o smjestaju u Ulcinju jer i ja tamo planiram akb. Hvala

< Poruku je uredio babina beba -- 22.7.2010 8:46:56 >

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 752
2.8.2010 12:49:58   
Anoniman
Mi,abd.idemo ovaj mjesec na moreuser posted image user posted image jedva cekam .......Mada,iskreno imam brigu kako ce sve biti sa anelom jer prvi put idemo sa bebom na more.....
Nebojim se njegovog,nestasluka i nemira izdrzat ce se vec nekakouser posted image
Vec,se bojim promjene klime kako ce reagovati,tj.bojim se ture,povracanja ....hmm...
Al,nadam se opet abd.dobrom valjda.....
Jos se omisljamo gdje cemo,ili u promajnu ili u tucepe.....

(odgovor članu lavić Simba)
  Neposredna veza do poruke: 753
2.8.2010 12:55:36   
Nedi
felix draga nemoj se unaprijed sekirati. Mi smo isli kad je N imao nepunih 8 mjeseci, pa 1 god i 7 mjeseci i sad 2 god i 7 mjeseci i sad nam je bilo najteze. Nekako smo se najvise uspjeli okupati kad je bas bio beba a tvoj je vec momak. A more i klima će mu goditi ( bio je bolestan nedavno ako se dobro sjećam) izbaciti ce sav šlajm i baje i ove zime abd biti zdrav k'o dren. Mi ćemo opet za vikend ako pasoš bude gotov. 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 754
2.8.2010 12:58:12   
Anoniman
Joj,hvala nedi na odg.da bio je anel nahladjen stalno ima upalu grla skoro svaki mjesec pa se najvise toga bojim nedo bog da,ga tamo to safata nista drugo.
Al,bit ce dobro abd.....
Smijel se anel pupat u moruuser posted image ????
Jesil ti pupala svoje pile ???
Mi cemo ili 15.ili iza 21.abd.sve zavisi od mm .dok zavrsi jos malo posla sta imauser posted image ....
Kod,nas je pasos gotov za anela.
Mislila sam seku,povesti sa nama da bar kad idem da i odmorimuser posted image .....
Nebi,bili dugo jedno 5.dana ....sve zavisi kako ce nam biti.....

< Poruku je uredio felix -- 2.8.2010 13:00:31 >

(odgovor članu Nedi)
  Neposredna veza do poruke: 755
2.8.2010 13:10:38   
Nedi
Mi smo svog kupali, odvedmo ga u čamcu malo dublje pa ga bućnemo (N voli vodu) i nebi vjerovala šta je šlajma izašlo iz tako malog djeteta. Onda smo jos vise bućkali da izbaci sve, nosić mu je neprestano curio 3 prva dana, slabo je spavao ( nije mogao disati) ali zato je sve izbacio. Ne smijem ni pomisliti kako bi nam se razbolio da nije izbacio taj šlajm koji je sigurno ostao od upale pluća.
Samo pazi da nije u vodi duze od 5-10 minuta, nemoj ga izlagati suncu prije 17 sati, maži ga kremom i neka pije puno tekućine. A najbolje je prošetati rano ujutru...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 756
2.8.2010 13:17:11   
Anoniman
Hvala nedi na lijepim savjetimauser posted image user posted image

(odgovor članu Nedi)
  Neposredna veza do poruke: 757
2.8.2010 22:17:10   
veeseelaa
ja bila u Ulcinju, bilo je divno, ako koga zanimaju pojedinosti javim na ovoj temi ili putem pp-a

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 758
2.8.2010 22:19:58   
Visnja RR
ooo ko nasm doso? user posted image
jel to onaj isiti Ulcinj u kome je bila mamaalma user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 759
2.8.2010 22:21:41   
kaktuscic
Joj zene drage ja sam se sad nasikirala, sav smjestaj do sad sto smo imali nam je otpao jer je sve zauzeto u vrijeme kad mi idemo, a to je oko 20-og. Sad me bas prpa uhvatila, jer idemo s bebom i moram ici na sigurno. Treba nam smjestaj blizu plaze, do nekih 100 m, s pogledom na more, u nekom manjem mjestu, Drvenik, Promajna, Gradac... Mjesto mi nije toliko bitno, ali mi je bitan ovaj pogled s teraseuser posted image
Molila bih vas ako imate neke kontakte da mi posaljete na pp.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 760
2.8.2010 22:23:05   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ooo ko nasm doso? user posted image
jel to onaj isiti Ulcinj u kome je bila mamaalma user posted image

valjda jeste user posted image user posted image user posted image user posted image što ona se žalila?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 761
2.8.2010 22:23:29   
Visnja RR
kaze ne bi vise ni mrtva otisla user posted image

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 762
2.8.2010 22:28:48   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

kaze ne bi vise ni mrtva otisla user posted image

svašta, šta je bilo?
ja ću sad postaviti par slika

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 763
2.8.2010 22:31:05   
Visnja RR
mislila sam da je vec pisala ovdje... javice se ona sutra vjerovatno

fooootke! user posted image  ima li jedna onako emotivno a sexy kao ona od prosle godine gdje ste ti TM i Curetak zajedno ?

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 764
2.8.2010 22:41:09   
veeseelaa
ima, ima al bez muža ovaj put user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 765
2.8.2010 22:42:08   
veeseelaa
http://img715.imageshack.us/i/dsc04065k.jpg/

http://img688.imageshack.us/i/dsc04221w.jpg/

< Poruku je uredio veeseelaa -- 2.8.2010 22:45:15 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 766
2.8.2010 22:45:17   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ima, ima al bez muža ovaj put user posted image user posted image user posted image user posted image

to mi onda nije zanimljivo user posted image  samo u kompletu user posted image

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 767
2.8.2010 22:45:41   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 768
2.8.2010 22:48:57   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: babina beba

Mama alma, Veseela i Zaha mozete li mi pls, na pp poslati info o smjestaju u Ulcinju jer i ja tamo planiram akb. Hvala

ja sinoć došla, javi ako nije kasno pošaljem ti info
Tamo gdje sam ja bila smještena, vlasnik ima curice od 2 i 4 godine pa je moja malena imala zabavu, dali su joj da koriste i njihove igračke i da s njima gleda crtane filmove a u bašti je bila i ljulja pored pregrš mandarina user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 769
2.8.2010 23:04:33   
kaktuscic
Draga Vesela nek si me prosvijetlilauser posted image user posted image user posted image Hocu sad i ja u ovaj Ulcinjuser posted image user posted image user posted image
Aj kad budes imala vremena napisi nam kakav izvjestaj, mozes i na pp.

Neposredna veza do poruke: 770
2.8.2010 23:18:16   
teacher75

ja bila u Ulcinju, bilo je divno, ako koga zanimaju pojedinosti javim na ovoj temi ili putem pp-a

ma nek si se ti nama vratila user posted image neko te pozelio puno, punouser posted image i spominjao te na Potraga za starim forumasicama...user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 771
2.8.2010 23:26:04   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljubi te vesela

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 772
2.8.2010 23:58:55   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: kaktuscic

Draga Vesela nek si me prosvijetlilauser posted image user posted image user posted image Hocu sad i ja u ovaj Ulcinjuser posted image user posted image user posted image

Od Sarajeva do Ulcinja ima cc 300 km, nekih 7-8 sati vožnje
Ulcinj ima dvije plaže, jednu tzv Malu (dužine cc 2 km) i veliku plažu dužine cc 18 km
Plaže su pješčane...
Velika plaža (tamo sam ja bila) je podijeljana na 7-8 plaža al sve su jedna uz drugu i nose simpatićne nazive kao što je Safari, Kopakabana i sl. Svaka plaža ima svoje besplatne parkinge za auta, mada je bez obzira na prostor teško naći mjesto za parking al eto ja sam ga nalazila i ako sam tek oko 12-13 sati dolazila na plažu
Suncobrani + 2 ležaljke se naplaćaju 5 eura a na nekim plažama i 6 eura...možete izmajniti i samo suncobran, isti košta 3 eura al se nalaze samo na određenim dijelovima plaže
Dobiješ računčić i isti čuvaj jer za par sati momak obilazi ko revizor traži tiket na uvid user posted image user posted image user posted image user posted image
More je čisto i plitko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ideš 100 metara a voda do struka user posted image user posted image user posted image user posted image za djecu nema da brigaš
Plaže imaju svoje kafiće, sladoledare, štand s voćem, štand sa kuhanim i pećenim kukuruzor (kukuruz košta 1 euro user posted image user posted image user posted image user posted image ), sladoled točeni 1 euro user posted image user posted image user posted image user posted image a redovno te trzne lik koji prodaje američke krofne (1 euro)user posted image user posted image user posted image user posted image
naravno tu su razni prodavači ORIGINAL naočala, peškira, odjeće i posteljine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image najbolje ih je ignorisati
A da tu je i ciganka koja za 1 euro gleda u karte user posted image user posted image user posted image user posted image
e sad cijene u gradu:
skuuuplje nego kod nas, love u mutnom user posted image user posted image user posted image user posted image jedino im je kola i neki sokovi jeftiniji, npr kola je 1,10 eura
ostalo je sve skuplje
Preporučujem namirivanje u dva Merkatora i u supermarketu Max
Spremite se na ogromne gužve i naoružajte se strpljenjem user posted image
Velika plaža se nalazi na periferiji grada i ako ti je smještaj blizu iste do centra imaš 2-3 km al su gužve u saobraćaju ogromne
E da postavljena su i dva ringišila sa ostalim sadržajem (karta za jednu zezanciju je 1 euro), pored ringišpila je i parking koji se naplaćuje, takodje košta 1 euro, mada se možeš prošvercovati jer lik koji naplaćuje je ubleha prava
E sad smještaj: ja sam plačala dvije sobe, s jednim kupatilom, dva balkona + upotreba kuhinje 35 eura dan.... ako ćete ići na V.plažu logično je uzetiu smještaj na istoj, ali nema kuće koja je bliža plaži od nekih 600 metara, tako zaboravite na pogled na more user posted image user posted image user posted image user posted image
Pogled na more jedino možete imati ukoliko smještaj nadjete na Maloj plaži al Mala plaža je užasno prljava i jadna, i besplatna tako da je gužva užas
E da što se tiče restoranske hrane pica je smiješna, ćevapi su dobri, pite su bezveze..... toplo preporučujem ponijeti u frižderčić koje kilo mesauser posted image user posted image user posted image user posted image jer su im mesare užas, samo gledaju da uvale
JA sam doručak pravila kući a za ručak i večeru smo kupovali gotovu hranu kojom nisam baš bila zadovoljna al hajde... preživjelo se... i da cijene su visoke i oni su samo fokusirani na roštilj user posted image user posted image user posted image user posted image
Doner im je npr 2,5 eura; pica 4,5-5 eura itd

evo bujrum koju američku krofnicu, dobre su majke mi

http://www4.slikomat.com/10/0803/mei-DSC040.jpg

< Poruku je uredio veeseelaa -- 3.8.2010 0:03:18 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu kaktuscic)
Neposredna veza do poruke: 773
3.8.2010 0:06:32   
teacher75

IZVORNA PORUKA: kaktuscic

Od Sarajeva do Ulcinja ima cc 300 km, nekih 7-8 sati vožnje
Ulcinj ima dvije plaže, jednu tzv Malu (dužine cc 2 km) i veliku plažu dužine cc 18 km
Plaže su pješčane...
Velika plaža (tamo sam ja bila) je podijeljana na 7-8 plaža al sve su jedna uz drugu i nose simpatićne nazive kao što je Safari, Kopakabana i sl. Svaka plaža ima svoje besplatne parkinge za auta, mada je bez obzira na prostor teško naći mjesto za parking al eto ja sam ga nalazila i ako sam tek oko 12-13 sati dolazila na plažu
Suncobrani + 2 ležaljke se naplaćaju 5 eura a na nekim plažama i 6 eura...možete izmajniti i samo suncobran, isti košta 3 eura al se nalaze samo na određenim dijelovima plaže
Dobiješ računčić i isti čuvaj jer za par sati momak obilazi ko revizor traži tiket na uvid user posted image user posted image user posted image user posted image
More je čisto i plitko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ideš 100 metara a voda do struka user posted image user posted image user posted image user posted image za djecu nema da brigaš
Plaže imaju svoje kafiće, sladoledare, štand s voćem, štand sa kuhanim i pećenim kukuruzor (kukuruz košta 1 euro user posted image user posted image user posted image user posted image ), sladoled točeni 1 euro user posted image user posted image user posted image user posted image a redovno te trzne lik koji prodaje američke krofne (1 euro)user posted image user posted image user posted image user posted image
naravno tu su razni prodavači ORIGINAL naočala, peškira, odjeće i posteljine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image najbolje ih je ignorisati
A da tu je i ciganka koja za 1 euro gleda u karte user posted image user posted image user posted image user posted image
e sad cijene u gradu:
skuuuplje nego kod nas, love u mutnom user posted image user posted image user posted image user posted image jedino im je kola i neki sokovi jeftiniji, npr kola je 1,10 eura
ostalo je sve skuplje
Preporučujem namirivanje u dva Merkatora i u supermarketu Max
Spremite se na ogromne gužve i naoružajte se strpljenjem user posted image
Velika plaža se nalazi na periferiji grada i ako ti je smještaj blizu iste do centra imaš 2-3 km al su gužve u saobraćaju ogromne
E da postavljena su i dva ringišila sa ostalim sadržajem (karta za jednu zezanciju je 1 euro), pored ringišpila je i parking koji se naplaćuje, takodje košta 1 euro, mada se možeš prošvercovati jer lik koji naplaćuje je ubleha prava
E sad smještaj: ja sam plačala dvije sobe, s jednim kupatilom, dva balkona + upotreba kuhinje 35 eura dan.... ako ćete ići na V.plažu logično je uzetiu smještaj na istoj, ali nema kuće koja je bliža plaži od nekih 600 metara, tako zaboravite na pogled na more user posted image user posted image user posted image user posted image
Pogled na more jedino možete imati ukoliko smještaj nadjete na Maloj plaži al Mala plaža je užasno prljava i jadna, i besplatna tako da je gužva užas
E da što se tiče restoranske hrane pica je smiješna, ćevapi su dobri, pite su bezveze..... toplo preporučujem ponijeti u frižderčić koje kilo mesauser posted image user posted image user posted image user posted image jer su im mesare užas, samo gledaju da uvale
JA sam doručak pravila kući a za ručak i večeru smo kupovali gotovu hranu kojom nisam baš bila zadovoljna al hajde... preživjelo se... i da cijene su visoke i oni su samo fokusirani na roštilj user posted image user posted image user posted image user posted image
Doner im je npr 2,5 eura; pica 4,5-5 eura itd

evo bujrum koju američku krofnicu, dobre su majke mi

http://www4.slikomat.com/10/0803/mei-DSC040.jpg

e vala, iskreno, ne zvuci mi nimalo primamljivo. tucepi bolji 100 puta a cijene su tu negdje...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 774
3.8.2010 0:08:37   
veeseelaa
Nisam bila u Tučepima pa ne mogu dati sud al ovo gdje sam bila, što se tiče plaže i mora jedino bi Ulcinj mogla uporediti sa Turskom, Egiptom il Tunisom...
postavila sam slike pa pogledaj
E sad sve drugo je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala Ilhana, al morala sam user posted image user posted image user posted image user posted image mislim to je naj opisuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 3.8.2010 0:11:24 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *