teacher75
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: kaktuscic Draga Vesela nek si me prosvijetlila Hocu sad i ja u ovaj Ulcinj Aj kad budes imala vremena napisi nam kakav izvjestaj, mozes i na pp. Od Sarajeva do Ulcinja ima cc 300 km, nekih 7-8 sati vožnje Ulcinj ima dvije plaže, jednu tzv Malu (dužine cc 2 km) i veliku plažu dužine cc 18 km Plaže su pješčane... Velika plaža (tamo sam ja bila) je podijeljana na 7-8 plaža al sve su jedna uz drugu i nose simpatićne nazive kao što je Safari, Kopakabana i sl. Svaka plaža ima svoje besplatne parkinge za auta, mada je bez obzira na prostor teško naći mjesto za parking al eto ja sam ga nalazila i ako sam tek oko 12-13 sati dolazila na plažu Suncobrani + 2 ležaljke se naplaćaju 5 eura a na nekim plažama i 6 eura...možete izmajniti i samo suncobran, isti košta 3 eura al se nalaze samo na određenim dijelovima plaže Dobiješ računčić i isti čuvaj jer za par sati momak obilazi ko revizor traži tiket na uvid More je čisto i plitko ideš 100 metara a voda do struka za djecu nema da brigaš Plaže imaju svoje kafiće, sladoledare, štand s voćem, štand sa kuhanim i pećenim kukuruzor (kukuruz košta 1 euro ), sladoled točeni 1 euro a redovno te trzne lik koji prodaje američke krofne (1 euro) naravno tu su razni prodavači ORIGINAL naočala, peškira, odjeće i posteljine najbolje ih je ignorisati A da tu je i ciganka koja za 1 euro gleda u karte e sad cijene u gradu: skuuuplje nego kod nas, love u mutnom jedino im je kola i neki sokovi jeftiniji, npr kola je 1,10 eura ostalo je sve skuplje Preporučujem namirivanje u dva Merkatora i u supermarketu Max Spremite se na ogromne gužve i naoružajte se strpljenjem Velika plaža se nalazi na periferiji grada i ako ti je smještaj blizu iste do centra imaš 2-3 km al su gužve u saobraćaju ogromne E da postavljena su i dva ringišila sa ostalim sadržajem (karta za jednu zezanciju je 1 euro), pored ringišpila je i parking koji se naplaćuje, takodje košta 1 euro, mada se možeš prošvercovati jer lik koji naplaćuje je ubleha prava E sad smještaj: ja sam plačala dvije sobe, s jednim kupatilom, dva balkona + upotreba kuhinje 35 eura dan.... ako ćete ići na V.plažu logično je uzetiu smještaj na istoj, ali nema kuće koja je bliža plaži od nekih 600 metara, tako zaboravite na pogled na more Pogled na more jedino možete imati ukoliko smještaj nadjete na Maloj plaži al Mala plaža je užasno prljava i jadna, i besplatna tako da je gužva užas E da što se tiče restoranske hrane pica je smiješna, ćevapi su dobri, pite su bezveze..... toplo preporučujem ponijeti u frižderčić koje kilo mesa jer su im mesare užas, samo gledaju da uvale JA sam doručak pravila kući a za ručak i večeru smo kupovali gotovu hranu kojom nisam baš bila zadovoljna al hajde... preživjelo se... i da cijene su visoke i oni su samo fokusirani na roštilj Doner im je npr 2,5 eura; pica 4,5-5 eura itd evo bujrum koju američku krofnicu, dobre su majke mi http://www4.slikomat.com/10/0803/mei-DSC040.jpg e vala, iskreno, ne zvuci mi nimalo primamljivo. tucepi bolji 100 puta a cijene su tu negdje...