Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.7.2010 12:48:32
M kao Mama
Cure, je li nekoprošle godine ljetovao u Ulcinju, meni bi trebao apartman za nas dvoje i L. Da je plaža blizu, ako imate neke informacije šaljite na PP.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.7.2010 13:20:08
mala86
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: mala86
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
Mi idemo krajem sedmog na Brac Jedva cekam!!!! P.S. Vec smo i camac veliki kupili, da se mama i beba vozaju po moru..... A tata da vesla
u koje mjesto na Brac idete?
Sutivan Zasto pitas, hocete mozda vi na Brac????
ja sam u Supetru zivila jedno 2 godine,imam tetku tamo tako da njega dozivljavam ko da sam kuci i nimalo se ne osjecam da sam turista
a idemo tamo svako malo,u petak i subotu cemo vjerovatno bit tamo,ali krajem 7 necemo
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.7.2010 14:09:31
lavić Simba
Ja se vratila,bila u Gradcu ma samo da malo odmorim...ja i muz sami i nasli super blizu plaze po 8 eura znaci soba 16 eura za nas 2 sa kupatilom i kuhinjom pa opet u septembru 2-3 dana samo da se pobjegne od svakodnevnice....
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.7.2010 16:05:30
gvendolina
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: gvendolina
teacher jeste li isli u Tucepe,kako je bilo,ima li guzve kakve su cijene....mi smo mislili iduce sedmice pa ako moze izvjestaj
pocela je guzva od 1.jula mada je i do tada bilo iznenadjujuce puno ljudi. ali je srecom plaza velika pa se naslo mjesta. bojim se da ce vas zahvatiti bas najveca guzva. navecer smo se skoro sudarali s kolicima, hahaha. puno porodica sa bebama i djecom. bilo nam je super, moze se dugo setati, puno je kafica i restorana i ne moze vam biti dosadno. ima puno hladovine na plazi, tako da nam nije uopce trebao suncobran. tucepi su dosta skuplji od ostalih mjesta na makarskoj rivijeri, npr. kukuruz na plazi je 13 kuna a kad smo svratili u gradac, tamo je bio 8 kuna...ja ne bih isla u tom periodu tamo jer ne volim guzvu na plazi...
hvala na odgovoru,ali si me malo zar su vec tolike guzve,ja nisam nika isla u ovom periodu pa nisam znala vjerovatno je takva situacija u svim ostalim mjestima.mozda je onda bolje da probam u nekom manjem mjestu
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.7.2010 20:07:36
teacher75
IZVORNA PORUKA: teacher75
teacher jeste li isli u Tucepe,kako je bilo,ima li guzve kakve su cijene....mi smo mislili iduce sedmice pa ako moze izvjestaj
pocela je guzva od 1.jula mada je i do tada bilo iznenadjujuce puno ljudi. ali je srecom plaza velika pa se naslo mjesta. bojim se da ce vas zahvatiti bas najveca guzva. navecer smo se skoro sudarali s kolicima, hahaha. puno porodica sa bebama i djecom. bilo nam je super, moze se dugo setati, puno je kafica i restorana i ne moze vam biti dosadno. ima puno hladovine na plazi, tako da nam nije uopce trebao suncobran. tucepi su dosta skuplji od ostalih mjesta na makarskoj rivijeri, npr. kukuruz na plazi je 13 kuna a kad smo svratili u gradac, tamo je bio 8 kuna...ja ne bih isla u tom periodu tamo jer ne volim guzvu na plazi...
hvala na odgovoru,ali si me malo zar su vec tolike guzve,ja nisam nika isla u ovom periodu pa nisam znala vjerovatno je takva situacija u svim ostalim mjestima.mozda je onda bolje da probam u nekom manjem mjestu
ne znam sta da ti kazem, tucepi su oduvijek bili medju popularnijim mjestima. mi smo bili svratili jedno vece u gradac i nije bila tolika guzva, a opet u manjim mjestima ima i manje ljudi. a u julu u avgustu je svugdje guzva. ne znam, raspitaj se kod nekog ko je ovih dana u nekom manjem mjestu kakva je situacija
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 21.7.2010 12:22:51
Amelaa RR
Mi ove godine ako Bog da imamo nijet poslje Ramazana se malo odvuci na remo...inace idemo svake godine u Dubrovnik pa tako ce ako Bog da biti i ove... Ovo ljeto tj:u vrijeme kad inace idemo na more a to je poslje 02.08..idemo u Swedsku...i jedva cekam.
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 21.7.2010 12:33:23 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 21.7.2010 13:45:28
leonora
Ja sam trebala ići za vikend na more, tako sam se radovala, a sad sam se zabrinula za vrijeme, kažu od nedelje pogoršanje, zahlađenje... , sve se nadam da to nije baš tako...šta vi mislite o tome ?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 21.7.2010 13:48:10
Amelaa RR
IZVORNA PORUKA: leonora
Ja sam trebala ići za vikend na more, tako sam se radovala, a sad sam se zabrinula za vrijeme, kažu od nedelje pogoršanje, zahlađenje... , sve se nadam da to nije baš tako...šta vi mislite o tome ?
Hej draga nisam cula za to zahladjenje...a bas mi je zao ako bude..jer ce vam poremetiti planove...Al opet uzmi u obzir da je to za BiH a na jugu nasih susjeda uvijek bude bolje vrijeme nego kod nas...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 21.7.2010 13:49:33
Dinkica
i ja sam mislila ovaj vikend, ali na weather.com barem za Dubrovnik je suncano oba dana vikenda a u ponedjeljak kiše. Mada će u Sarajevu kiša već u nedjelju pa se spušta dole južno. Uglavnom mi idemo akoBogda, jedino me meca može spriječiti ako porani
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 21.7.2010 14:07:23
leonora
Ma i ja sam gledala na meteo hr-prognoza državnog hidrometeorološkog zavoda, i kažu za ponedeljak kišicu, a temperature ponedeljak i utorak 23 i 24 stepena...a tako mi se ide, ne mogu više na poslu da izdržim....uhhhh, a i na more mi se ideeee
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 21.7.2010 15:18:05
teacher75
Ma i ja sam gledala na meteo hr-prognoza državnog hidrometeorološkog zavoda, i kažu za ponedeljak kišicu, a temperature ponedeljak i utorak 23 i 24 stepena...a tako mi se ide, ne mogu više na poslu da izdržim....uhhhh, a i na more mi se ideeee
pa bolje vam je to nego ove paklene vrucine. kad smo mi bili u tucepima maximalna dnevna temperatura prva 3 dana je bila oko 24-25. more je doduse bilo hladno, lose za kupanje al smo iskoristili za setnju po cistom zraku, ostale dane je bilo sve toplije i toplije, zadnja 2 dana je bas bilo super, taman za kupanje i suncanje ali ne pakao.(ostali smo 8 dana). meni je gore kad su ova paklene vrucine ici negdje sa . vecinu dana bi provodili u sobi, to mogu i kod kuce...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 21.7.2010 16:36:28
niki83
teacher slazem se s tobom.. mi isto idemo u subotu u Promajnu i bas jutros s muzem gledam prognozu po netu, meni se svidja, ne volimo vrelinu, a i za nije dobra..a za 8 dana cemo se sigurno uspjeti i okupati aBd
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 21.7.2010 16:46:37
mama2009
IZVORNA PORUKA: lavić Simba
Ja se vratila,bila u Gradcu ma samo da malo odmorim...ja i muz sami i nasli super blizu plaze po 8 eura znaci soba 16 eura za nas 2 sa kupatilom i kuhinjom pa opet u septembru 2-3 dana samo da se pobjegne od svakodnevnice....