|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kada ste saznale spol djeteta
1.11.2009 0:43:11   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Evo danas, 19+1, dr. Mehmedbašić nam je rekao da je user posted image .

Evo izrovih user posted image kad sam saznala pol.

Dzenana, mogao bi se pol vidjeti ako user posted image nije stidljiva user posted image Pozzzz za tebe user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 351
1.11.2009 0:47:02   
Birsen
ja sam saznala da nosim sina sa 10sedmica trudnoce..nisam mogla ni sama da vjerujem niti mi je iko vjerovao ali stvarno smo dobili sina..a za kcerku su mi rekli da je curica nakon 6 mjeseci trudnoce..

my beautiful life -
BAKS

(odgovor članu cija)
Neposredna veza do poruke: 352
1.11.2009 9:09:20   
sarayka
Ja sam od jedne medicinske sestre cula da se pol djecaka vidi relativno rano dok se za djevojčice nemoze utvrditi duze vrijeme (u narodu kazu zato sto su stidne user posted image ) radi polozaja intimnih dijelova...mi smo cekali skoro do 8 mj da saznamo za našu pišuljuuser posted image

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

(odgovor članu Birsen)
Neposredna veza do poruke: 353
1.11.2009 9:37:59   
Dzenana_G
Enisa pozdrav i za tebe i nadam se da cemo brzo saznati :)
user posted image za tebe, Saru i Benju :)

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 354
2.11.2009 9:06:56   
lilix
u prvoj trudnoći u 12 nedjelji su rekli da je dječak, kasnije su potvrdili, naviše sa UZ imam njegovih slikica ćunice
sad sam u 14 nedjelji još ne vide šta je, a ja jedva čekam da znam šta je, da svojoj bebici dam ime i razgovaram s njomuser posted image user posted image user posted image , možda je nekom smiješno, al kad smo prvi put saznali da je dječak, MM je rekao da bi volio da se zove Benjamin, i ja sam cijelu trudnoću s njim razgovarala tepajući mu Benjo, Beni i 100% sam sigurna da me je čuo, jer u bolnici kad su mi ga donijeli, kad pođe da kmeči ja ga zovnem i pričam mu i on prestane da plače

E sad nemojte mi se smijati, al ja ću aBd opet takouser posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 355
5.11.2009 9:11:33   
anidla
sa 12 sedmica smo saznali da je user posted image i svaka naredna kontrola je bila potvrdjena da je djecak...imam punooo slika malenog pise user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sd jos cekamo da krene porod pa da se i sami uvjerimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 356
7.11.2009 14:20:40   
Nenci
Pozdrav svim forumasicama :)
Mi smo prije 2 dana saznali da cekamo user posted image . (do tad nismo htjeli da pitamo,, bilo nam tako draze)
Tacnije 25sed+4dana.
Nas bebac mali ne voli nikako cokoladu, mami odmah bude muka pa je ne jedemo nikako  ali kolace voli pa navalimo nekontrolisano na njih s vremena na vrijeme.....user posted image

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 357
13.12.2009 12:47:17   
lost
 Ja sam u 14 sednici i meni je Dr rekla da joj izgleda kao user posted image ali još nije 100% sigurna user posted image

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 358
13.12.2009 22:05:14   
semmy
nama je cini mi se u 24 sedmici rekao dr. da je 80% user posted image

bebach 09.01.1999 ;)
mala princeza nam se pridruzila 02.02.2010 ;)))

(odgovor članu lost)
Neposredna veza do poruke: 359
14.12.2009 14:40:37   
samedi
Ja bila danas na UZ, u 20.sedmici sam,ali moj maji jopov stavio nogicu gdje ne treba i doktor nije mogao vidjeti da li je user posted image ili user posted image , ali nije to toliko ni vazno,vazno je da je user posted image za sada dobjo hB!!!

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu semmy)
Neposredna veza do poruke: 360
14.12.2009 14:42:36   
samedi
IZVORNA PORUKA: lilix

u prvoj trudnoći u 12 nedjelji su rekli da je dječak, kasnije su potvrdili, naviše sa UZ imam njegovih slikica ćunice
sad sam u 14 nedjelji još ne vide šta je, a ja jedva čekam da znam šta je, da svojoj bebici dam ime i razgovaram s njomuser posted image user posted image user posted image , možda je nekom smiješno, al kad smo prvi put saznali da je dječak, MM je rekao da bi volio da se zove Benjamin, i ja sam cijelu trudnoću s njim razgovarala tepajući mu Benjo, Beni i 100% sam sigurna da me je čuo, jer u bolnici kad su mi ga donijeli, kad pođe da kmeči ja ga zovnem i pričam mu i on prestane da plače

E sad nemojte mi se smijati, al ja ću aBd opet takouser posted image

Meni je ovo bas fenomenalno!!! I ja bih voljela tako,samo sto ne znam sta je pa ga zovem "moje majo" hihihhhihi

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 361
19.12.2009 17:26:52   
Super dada
Ja sam saznala u 16. sedmici trudnoce da nosim user posted image . Obradovala sam se pravo. A kazu da bi se svakako obradovala da mi je Dr Blitvic rekla da je i user posted image . Jednostavno je to poseban momenat.

Car mamin je stigao 13.8.2009.

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 362
19.12.2009 20:51:14   
Nrla
Ja sam u 15 sedmici saznala da je djecak user posted image

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 363
19.12.2009 21:00:54   
lirio
tek u 5-tom mjesecu rekli mi da je user posted image ...i bila sam presretna što će braco dobiti bracu...

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

(odgovor članu Nrla)
Neposredna veza do poruke: 364
19.12.2009 21:10:18   
teacher75
ja sam saznala krajem 6.mjeseca jer je do tada bila okrenuta naopako pa se nije moglo vidjeti. nakon toga su nam jos 2 puta potvrdili da je curica

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu lirio)
Neposredna veza do poruke: 365
21.12.2009 22:46:04   
mišur
Kad sam prvi put bila trudna, u 12. sedmici su nam rekli da nosim dječaka i nisu pogriješili.
Sad, na zadnjem pregledu, u 19. sedmici nam je rečeno da je curica, ali dr nije bila 100% sigurna, tako da ni mi to još ne uzimamo ozbiljno.
Šta god da je, svejedno je, i ja ne bih mogla izdržati da ne pitam ranije, da čekam porođaj da se iznenadim.
A voljela bih, jer mi je to tako lijepo kad te iznenadi mali pišonja ili pišuljicauser posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 366
12.1.2010 18:55:19   
aida.
kad sam bila 16. sedmica dr. mi je rekla da je user posted image i od tad na svakom pregledu potvrdila user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu mišur)
Neposredna veza do poruke: 367
14.1.2010 14:01:47   
lost
Evo danas 20. sedmica Dr. potvrdila da je user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 368
9.2.2010 15:28:50   
talisman
Danas sam KONACNO saznala da je user posted image user posted image user posted image user posted image Moja doktorica mi nije htjela kazati, a i ja do skoro nisam insistirala, mada sam od trenutka kad sam saznala da sam u " vanredno stanje" znala da ce se bebica, ako bude zensko, zvati Lejla. Kada sam je konacno ubjedila da mi kaze, bebica bila okrenuta guzom i nije se moglo vidjeti user posted image U 30 sedmici sam, otisla na 4D i nakon sto sam pitala za svaku sitnicu i Dr mi ispricao da se bebica lijepo razvija i da je hvala Bogu sve u redu sa njom, pitala sam i za pol user posted image Cudan je osjecaj i nevjerovatno lijep, kada saznas da se bebici koju nosis nemoras obracati u srednjem rodu ( jer neznas jeli curica ili djecak ) vec je mozes rahat oslovljavati u zenskom rodu user posted image Neznam za ostale, ali ja samo mogu svim roditeljima pozeljeti da ih dragi Bog nagradi zdravom i hairli djecicom, a svakoj mami pozeljeti da ima cerkicu, jer nekako mislim da sin nikad nemoze biti mami ono sto i cerka. Mozda grijesim, ali eto to je neko moje misljenje user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 369
9.2.2010 15:35:14   
sara.at
mi jos neznamo sta smo user posted image al doktor je rekao na sljedecem pregledu ce pokusati da mi kaze tad cu biti 16sedmica al sad kako se vrtilo nije se nista vidjelo, al ja imam neki osjecaj da ce biti mali deckic neznam zasto al imam osjecaj

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu talisman)
Neposredna veza do poruke: 370
9.2.2010 15:41:24   
Nellica
U 5-om mjesecu na 4D dr. rekao da je dečko, a u 7-om da je ipak cura , i rodila se moja mala  djevojčica.....

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 371
9.2.2010 15:41:54   
Anoniman
Meni je u 16-oj rekao da je user posted image
U 20-oj to nesigurno potvrdio
a u 24 bio 100% sigran da je user posted image

(odgovor članu sara.at)
  Neposredna veza do poruke: 372
9.2.2010 15:47:41   
talisman
Nelice i Pahuljice nemojte me sad zbunjivati, kako to na 4D jednom kazu jedno, a ispadne sasvim drugo user posted image Ja sam u 7 mjesecu pa se valjda sad definitivno zna user posted image Hajd razumijem dok je bebica manja, jer su ipak mm u pitanju, ali zar i sada kad je veca user posted image Zar se nekom desilo da u trecem tromjesecju na 4 D pogrijese pol ????

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 373
9.2.2010 16:11:07   
Mirkica
jel moguce da se kaze u 13-14 sedmici pol djeteta , meni o bas zvuci nemoguce al et kao mojoj rodici je rekla da misli da je "neznam sta " niej htjela reci ali kaonjoj je vec doktorica rekla sta je , ja valane vjerujm al et 

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu talisman)
Neposredna veza do poruke: 374
9.2.2010 16:12:14   
škorpija
meni je dr. rekla spol bebe u 12 sedmici, ja joj nisam vjerovala ali kasnije se potvrdilo da je bila u pravu

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *