Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kada ste saznale spol djeteta 31.8.2009 17:00:45
Ela35
Ja sam konacno saznala juce (19+3) da je moja mala bebica , . Oboje i ja i MM smo presretni i poslije smo ko dva ludjaka setali po kisi i u uzivali u nasem saznanju, dok nisam skontala da ce nam se beba prehladiti, . Mada mislim da bi bili presretni i da je u pitanju, samo neka je sve u redu. Doduse ja sam zaista imala predosjecaj cijelo vrijeme i eto obistinio se, .
RE: Kada ste saznale spol djeteta 13.9.2009 21:00:15
de_de
I kod nas je isti omjer, dr je na zadnjem pregledu rekla da je djevojcica, ali da nije 100% sigurna, i da zaboravimo da je to rekla . Ma samo neka je zivo i zdravo.
RE: Kada ste saznale spol djeteta 13.9.2009 21:25:44
jednaa
ja sam u 22 sedmici saznala da je poslije su nam jos dva dr potvrdila, ali ja dok ne vidim ne vjerujem Inace nisam imala nikakav osjecaj od pocetka je srednji rod, beba...ma samo da je zivo i zdravo
RE: Kada ste saznale spol djeteta 13.9.2009 21:28:31
Junior
Ja sam iz Mostara...u 12oj sedmici mi je dr.Saric rekao da je vjerovatno deckic ...na iducem pregledu potvrdio...hehehehehee...i ja rodila djecacica...hahahahaha... ali, stvarno ima super ultrazvuk, da i laik moze vidjeti i skontati spol...tako da sam ja svoju cundalu jasno vidjela i dok je bio u stomaku... ...masala!!!!!!!
RE: Kada ste saznale spol djeteta 14.9.2009 9:52:12
meli
ja sam tek u 29 sedmici saznala da je djecak. nekako se krio svo vrijeme. mi smo vec gledali stvarcice za djevojcicu i skontali da joj damo ime Iman. samo nek je zivo i zdravo, nek mu nista ne fali.....
RE: Kada ste saznale spol djeteta 29.10.2009 22:57:36
Doraa
Ja sam 19sedmica i ne znam još ali se nadam da ću uskoro saznati. Imam osjećaj da je (možda zbog želje)a svi drugi da je Ma samo nek je živo i zdravo i da na vrijeme dođe na ovaj svijet aBd.
RE: Kada ste saznale spol djeteta 29.10.2009 23:06:52
muby
Nama je dr vec u 12-oj sedmici rekla da je djecak. A u 14-oj sedmici nam cak i uslikala :). Ja sam od pocetka nekako zamisljala djevojcicu ali naravno da sam se jednako obradovala i djecaku
RE: Kada ste saznale spol djeteta 29.10.2009 23:21:41
leona81
IZVORNA PORUKA: de_de
Leona i kod nas je pisonja bio okrenut zadkom i sve je guzu krio iza moje stidne kosti, i sad kad se okrenuo na glavu pokazo i pisu
ja se sve nadam da ce se okrenuti al evo za jedan dan ulazimo u 37 sedmicu i kontam ako dosad nije nikako se micala bebica da nece ni odsad al eto...cekamo jos da vidimo
RE: Kada ste saznale spol djeteta 29.10.2009 23:29:56
Anoniman
Meni je dr. u 16.-oj sedmici rekao da je , da bi u 22.-oj rekao da je tako da...malo smo zbunjeni, ali i sretni jer je trudnoca, HB, uredna. Samo neka je sve normalno, a da li je ili nebitno je.
RE: Kada ste saznale spol djeteta 29.10.2009 23:32:35
dady
Meni u 16-oj sedmici doktorica rekla da je ,i onda kada je MM išao na kontrolu sa mnom u 20-oj ponovo nam potvrdila da je ,i sada imamo dječakko od 4 mjeseca i 9 dana!!! :)
RE: Kada ste saznale spol djeteta 29.10.2009 23:33:55
de_de
Draga Leona zelim ti puno srece i da se bebica okrene. Uh mali lopovi, zezaju nas dok su u stomaku, zamisli kakvi ce biti kad se aBd rode. Ma ja kazem neka samo budu zivi i zdravi a nama kako bude, izdrzat cemo
RE: Kada ste saznale spol djeteta 30.10.2009 9:54:13
Nellica
U 24-oj na 4D dr. nam je rekao da je dječak , a u 33-oj ponovo na 4D da je djevojčica :) bili smo malo zbunjeni ali svakako sretni, samo da nam dodje ziva i zdrava ...
RE: Kada ste saznale spol djeteta 30.10.2009 9:59:35
maja78 RR
Meni je u 14 sedmici doktorica rekla da izgleda da je djecak i sljedeci put u 16 se potvrdilo i nikad se nije promijenilo, a bebac uopste nije bio stidan pa nam nije okretao ledja :)))))
RE: Kada ste saznale spol djeteta 30.10.2009 10:09:21
Nellica
Nasa beba se na svakom pregledu skrivala, stiskala nogice, pokrivala lice a tako je do danas ostalo, na 4D je dr. jedva uspio napraviti par snimaka lica... Lopužica mala
RE: Kada ste saznale spol djeteta 30.10.2009 16:39:52
Dzenana_G
Ja na sljedeci pregled idem u 17 sedmici i nadam se da ce moci da se vidi. Prije trudnoce smo dragi i ja uvijek govorili da nikada necemo htjeti da znamo sta je, a sada nas bas zanima. Naravno svejedno nam je sta je samo neka je zivo i zdravo...