Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kada ste saznale spol djeteta 29.5.2009 10:57:30
Mya_81 RR
Ja u zadnje vrijeme sve vise razmisljam i nadam se da nije FULAO spol.....jest on potvrdio 3 puta dosad, a na pocetku kad nije bio siguran nije htio reci - veli necemo nagadjati...tako da je valjda ok....
Rodjaku od muza su tako govorili cijelo vrijeme , a ona rodila
RE: Kada ste saznale spol djeteta 29.5.2009 11:03:23
dina_89
ja sam saznala da je kad je bilo 19 sedmica do sada je to 3 puta potvrdila cak je i meni objasnila kako se to gleda i ja vjerujem da nije pogrijesila, vec sam kupila sve za malu princezu
RE: Kada ste saznale spol djeteta 29.5.2009 11:04:25
bebana27
ja sam saznala u 19 sedmici da je musko i danas mi je ponovo potrdila da je musko
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Kada ste saznale spol djeteta 29.5.2009 18:07:47
amarilis
Ja sam 21/22 tjedan . Juče na kontroli ljekar mi je rekao da misli da je ... A pošto prošli put (16/17 tjedan) nije želio da špekuliše jer nije najbolje vidio, ja zaista mislim da je moj mali ... Curice se kriju, kao stidljive su, ma prava mala mafija
RE: Kada ste saznale spol djeteta 29.5.2009 21:22:13
biloko
Amatilis, mislim da u tim pricama o i stidljivosti ima i neke istine. Moja se tako krila do 26-e sedmice kada se napokon saznalo da je ....sto mi je i potvrdjeno na sljedecoj kontroli .
RE: Kada ste saznale spol djeteta 29.5.2009 21:26:37
Nunichi
IZVORNA PORUKA: dina_89
ja sam saznala da je kad je bilo 19 sedmica do sada je to 3 puta potvrdila cak je i meni objasnila kako se to gleda i ja vjerujem da nije pogrijesila, vec sam kupila sve za malu princezu
Posto je i mene vodila tvoja dr. samo da ti kazem da je meni u 14. sedmici rekla...i nije bilo greske.
RE: Kada ste saznale spol djeteta 29.5.2009 21:42:13
Chuchi
Meni je Indira Serak za prvog sina u 17 sedmici rekla da je decko, i nije pogrijesila! U drugoj trudnoci mi je Lejla Mesalic rekla u 16 sedmici da misli da jeste decko ali se to ne moze sigurno reci nikada do 18 sedmice, ali se ipak nije zeznula,i drugi je bio decko
RE: Kada ste saznale spol djeteta 26.6.2009 1:18:57
Junior
meni je dr definitivno potvrdio da je deckic u 16oj sedmici, mada sada je vec jasno vidljivo-masala!!! ...mada prije nekoliko god, mojoj rodici rekli da ce roditi musko, kad zamislite ona rodila 2 curice...nije mi jasno kako nisu primijetili 2 bebe...
RE: Kada ste saznale spol djeteta 26.6.2009 10:54:51
budućamama
Ja sam sa nepune 22 sedmice saznala da nosim curu, a bila sam ubijeđena da nosim dječaka Sad se nadam da doktorica nije pogriješila Imamo još 16 sedmica da saznamo
RE: Kada ste saznale spol djeteta 26.6.2009 23:26:46
emy24
ja nisam zeljela da znam sta nosim ,ali sam imala neki filing da je djecak.i citavu trudnocu sam izdrzala da ne pitam doktora sta je,sve pokupovala zeleno i zuto ,kada sam otisla na zadnju kontrolu zena od ginekologa(zajedno rade)namjerno mi rekla da je djecak i jos mi i dala sliku,ma sve se vidjelo.
RE: Kada ste saznale spol djeteta 23.7.2009 19:11:07
bubuli
ja sam saznala sa 20 sedmica...doktor rece 95% je zensko...mm se u onih 5% jos nada da je musko a za mjesec dana na kontroli vidjet cemo sta je sa tih 5% hehehe
RE: Kada ste saznale spol djeteta 24.7.2009 10:41:58
Aki Sa
U prvoj trudnoci u 13 sedmici a sad u drugoj u 12 toj Doduse u oba slucaja su rekli da je prerano ali da misle da je i vec na iducim kontrolama potvrdili su pol bez greske
RE: Kada ste saznale spol djeteta 24.7.2009 10:48:54
Schecherlemica
Meni je dr u 16oj sedmici rekao da je decko,medjutim ovaj na 4D nije mogao potvrditi,kaze nije siguran da li je decko ili curica.E za desetak dana opet idemo i nadam se da doktor nije pogrijesio i da je nasa beba mali djecak,Tatici je svejedno,ali ja navijam za decka. A mojoj mami su cijelu trudnocu govorili da nosi blizance,da bi joj u devetom mjesecu rekli da je ipak jedna beba.I zaista rodio se moj brat,moja najveca Ljubav... Znaju fulati i dr ,sta cemo...
RE: Kada ste saznale spol djeteta 24.7.2009 10:55:19
Eli83
Ja sam tek u 19 sedmici saznala da nosim malog dječaka, nije doktor 100% siguran ali kaže da vidi malu k..... . Ja sam kao i schecherlemica za dječaka, uvijek mi je želja bila da mi prvo dijeta bude muško, ali najvažnije je da je aBd zdravo i živo. Ali mm me pravo iznenadio njemu je želja da dobijemo curicu, ma uvijek postoji popravni , a možda se doca i zeznuo, neka bude kako je suđeno.
RE: Kada ste saznale spol djeteta 26.7.2009 16:39:53
scarlett
Meni je dr. u 12oj sedmici rekla da je , ali da sačekamo još malo da budemo sigurni i to su na svakom sl. UZ pregledu potvrdili i ona, a i drugi doktori.