|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kada ste saznale spol djeteta
29.5.2009 10:57:30   
Mya_81 RR
Ja u zadnje vrijeme sve vise razmisljam i nadam se da nije FULAO spol.....jest on potvrdio 3 puta dosad, a na pocetku kad nije bio siguran nije htio reci - veli necemo nagadjati...tako da je valjda ok....

Rodjaku od muza su tako govorili cijelo vrijeme user posted image , a ona rodila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 276
29.5.2009 11:03:23   
dina_89
ja sam saznala da je user posted image  kad je bilo 19 sedmica do sada je to 3 puta potvrdila cak je i meni objasnila kako se to gleda i ja vjerujem da nije pogrijesila, vec sam kupila sve za malu princezuuser posted image user posted image user posted image

08.06.2009 godine -nasa princeza & Sarah &

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 277
29.5.2009 11:04:25   
bebana27
ja sam saznala u 19 sedmici da je muskouser posted image i danas mi je ponovo potrdila da je muskouser posted image user posted image user posted image

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu dina_89)
Neposredna veza do poruke: 278
29.5.2009 18:07:47   
amarilis
Ja sam 21/22 tjedan user posted image . Juče na kontroli ljekar mi je rekao da misli da je user posted image ... A pošto prošli put (16/17 tjedan) nije želio da špekuliše jer nije najbolje vidio, ja zaista mislim da je moj mali user posted image user posted image ... Curice se kriju, kao stidljive su, ma prava mala mafijauser posted image user posted image

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 279
29.5.2009 21:22:13   
biloko
Amatilis, mislim da u tim pricama o user posted image  i stidljivosti ima i neke istine. Moja user posted image  se tako krila do 26-e sedmice kada se napokon saznalo da je user posted image ....sto mi je i potvrdjeno na sljedecoj kontroli user posted image .

Jedna mala zabica uskoro dolazi da se upoznamo :)
15.06.09

(odgovor članu amarilis)
Neposredna veza do poruke: 280
29.5.2009 21:26:37   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: dina_89

ja sam saznala da je user posted image  kad je bilo 19 sedmica do sada je to 3 puta potvrdila cak je i meni objasnila kako se to gleda i ja vjerujem da nije pogrijesila, vec sam kupila sve za malu princezuuser posted image user posted image user posted image

Posto je i mene vodila tvoja dr. samo da ti kazem da je meni u 14. sedmici rekla...i nije bilo greske. user posted image

(odgovor članu dina_89)
Neposredna veza do poruke: 281
29.5.2009 21:42:13   
Chuchi
Meni je Indira Serak za prvog sina u 17 sedmici rekla da je decko, i nije pogrijesila!
U drugoj trudnoci mi je Lejla Mesalic rekla u 16 sedmici da misli da jeste decko ali se to
ne moze sigurno reci nikada do 18 sedmice, ali se ipak nije zeznula,i drugi je bio decko
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo su tri muškarca u mom životu ;))

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 282
3.6.2009 21:41:17   
kasper
25sedmica user posted image i u 27 potvrdjeno user posted image

**** ĐorĐe-26.08.2009.****
****31.08.2013.-dolazi nam nasa princeza****

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 283
4.6.2009 14:00:34   
anamaria_at
U 27oj sedmici sam i doktor i u bolnici su mi rekli..da je vise zensko ..nego musko...ali jos nije sigurno..pa sad...videcemo...

(odgovor članu kasper)
Neposredna veza do poruke: 284
25.6.2009 20:47:17   
Nunny
Sutra idem na UZ i bice to prvi dan 16 sedmice, mislite li da mogu saznati sta je moja zabica user posted image ili user posted image ?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 285
25.6.2009 20:51:54   
Medić*
U 15 sedmici dr mi je rekao da je musko, ali da nije 100 % siguran, u 18 je potvrdio, tako i bi rodi se medeniuser posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 286
26.6.2009 1:18:57   
Junior
meni je dr definitivno potvrdio da je deckic u 16oj sedmici, mada sada je vec jasno vidljivo-masala!!!user posted image ...mada prije nekoliko god, mojoj rodici rekli da ce roditi musko, kad zamislite ona rodila 2 curice...nije mi jasno kako nisu primijetili 2 bebe...

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 287
26.6.2009 10:17:01   
Lady26
Ja idem na kontrolu za 4 sedmice, nadam se da ce mi tada moci reci sta je...bit cu 20 sedmica

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Junior)
Neposredna veza do poruke: 288
26.6.2009 10:54:51   
budućamama

Ja sam sa nepune 22 sedmice saznala da nosim curu, a bila sam ubijeđena da nosim dječakauser posted image
Sad se nadam da doktorica nije pogriješila user posted image
Imamo još 16 sedmica da saznamo user posted image user posted image user posted image

Una 18.10.2009.
Azra 05.08.2013.

Ako želiš dugu, prvo se moraš pomiriti s kišom....

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 289
26.6.2009 16:49:38   
Nunny
nista moje mame ...ipak nisam saznala sta je moja zabica...dr nije mogao da vidi, a i malko je zurio...

(odgovor članu budućamama)
Neposredna veza do poruke: 290
26.6.2009 16:53:54   
Eli83
Mi nećemo ni pitati, neka bude iznenađenje, samo da nam je aBd živo i zdravo user posted image user posted image

01.12. rodila se naša princezica Melisa...
Nema ljepšeg osjećaja na svijetu.
Ljubi je mama....

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 291
26.6.2009 20:14:21   
niki83
Ma meni su suze na oci krenule kad je dr rekao da je user posted image ..tada sam bila 19,4
Na sljedecem pregledu sa 24,4 potvrdio isto!!! user posted image user posted image user posted image

N&N

(odgovor članu Eli83)
Neposredna veza do poruke: 292
26.6.2009 23:16:17   
luna77
u 18 tjednu i kasnije još 2 dr potvrdila da je princeza

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 293
26.6.2009 23:26:46   
emy24
ja nisam zeljela da znam sta nosim ,ali sam imala neki filing da je djecak.i citavu trudnocu sam izdrzala da ne pitam doktora sta je,sve pokupovala zeleno i zuto ,kada sam otisla na zadnju kontrolu zena od ginekologa(zajedno rade)namjerno mi rekla da je djecak i jos mi i dala sliku,ma sve se vidjelo.user posted image user posted image

(odgovor članu luna77)
Neposredna veza do poruke: 294
23.7.2009 19:11:07   
bubuli
ja sam saznala sa 20 sedmica...doktor rece 95% je zensko...mm se u onih 5% jos nada da je musko a za mjesec dana na kontroli vidjet cemo sta je sa tih 5% hehehe

(odgovor članu emy24)
Neposredna veza do poruke: 295
24.7.2009 10:41:58   
Aki Sa
U prvoj trudnoci u 13 sedmici a sad u drugoj u 12 toj
Doduse u oba slucaja su rekli da je prerano ali da misle da je user posted image i vec na iducim kontrolama potvrdili su pol bez greske

Mali princ Kian stigao 01.09.09
Veliki princ Nur 19.09.04

(odgovor članu bubuli)
Neposredna veza do poruke: 296
24.7.2009 10:48:54   
Schecherlemica
Meni je dr u 16oj sedmici rekao da je decko,medjutim ovaj na 4D nije mogao potvrditi,kaze nije siguran da li je decko ili curica.E za desetak dana opet idemo i nadam se da doktor nije pogrijesio i da je nasa beba mali djecak,Tatici je svejedno,ali ja navijam za decka.
A mojoj mami su cijelu trudnocu govorili da nosi blizance,da bi joj u devetom mjesecu rekli da je ipak jedna beba.I zaista rodio se moj brat,moja najveca Ljubav...
Znaju fulati i dr ,sta cemo...

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

(odgovor članu Aki Sa)
Neposredna veza do poruke: 297
24.7.2009 10:55:19   
Eli83
Ja sam tek u 19 sedmici saznala da nosim malog dječaka, nije doktor 100% siguran ali kaže da vidi malu k..... user posted image .
Ja sam kao i schecherlemica za dječaka, uvijek mi je želja bila da mi prvo dijeta bude muško, ali najvažnije je da je aBd zdravo i živo. Ali mm me pravo iznenadio njemu je želja da dobijemo curicu, ma uvijek postoji popravni user posted image , a možda se doca i zeznuo, neka bude kako je suđeno.

01.12. rodila se naša princezica Melisa...
Nema ljepšeg osjećaja na svijetu.
Ljubi je mama....

(odgovor članu Schecherlemica)
Neposredna veza do poruke: 298
26.7.2009 13:35:16   
nanika
Evo i ja sam uradila test i kaze da je 75% user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 299
26.7.2009 16:39:53   
scarlett
Meni je dr. u 12oj sedmici rekla da je user posted image , ali da sačekamo još malo da budemo sigurni i to su na svakom sl. UZ pregledu potvrdili i ona, a i drugi doktori.

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

da li

pricate sami sa sobom , u kuci i da li se zaneset____e nekad i kad idete uliccom pa kad vidite da vas neko gleda okrenete kao da ste pevale i sl :D

pa desi se ponekad ;) (58%)

nije do sada (42%)

Broj svih glasova: 95

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *