Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kada ste saznale spol djeteta 28.1.2009 23:22:02
Anoniman
E baš tako Ma rekao je meni Mehmedbašić a eto i ovaj iz Kumrovca, dr. Eskić isto potvrdi još raširene none lijepo i g-din mali sjedi, valjda će se okrenuti do kraja A BTW sad sam u 22-oj sedmici. Polako biće ti slađe što kasnije saznaš pol mada kažu da se kod kasnije vidi....
RE: Kada ste saznale spol djeteta 28.1.2009 23:36:05
idana_85
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
E baš tako Ma rekao je meni Mehmedbašić a eto i ovaj iz Kumrovca, dr. Eskić isto potvrdi još raširene none lijepo i g-din mali sjedi, valjda će se okrenuti do kraja A BTW sad sam u 22-oj sedmici. Polako biće ti slađe što kasnije saznaš pol mada kažu da se kod kasnije vidi....
cestitam draga, predpostavljam da ti je drago jer vec imas curicu...
RE: Kada ste saznale spol djeteta 15.2.2009 16:32:43
andddy
Cao Mame ja sam u 35 nedelji i jos uvijek mi nisu rekli sta nosim isla sam i privatno i u domu zdravlja nemogu zbog polozaja bebe okrenuta je karlicno i sjedi tako sto gleda u moja ledja a guzu je izbacila naprijed krije se oce mamu da iznenadi ...
RE: Kada ste saznale spol djeteta 15.2.2009 16:44:00
mudrost
bas se mm i ja neku noc smijali.. kaze on: sta mislis na kraju se rodi .. rekoh ja: onda ce biti u rozoj odjeci... samo nek su oni nama zivi i zdravi, a je li ili , nije toliko ni vazno.
RE: Kada ste saznale spol djeteta 15.2.2009 16:55:52
S.mama
ja sam imala osjecaj kada ga obucem u roze odjecu da je I svi su to mislili,ali kada odem pedijatru nikoga nisam ispravljala jer mi dosadili da objasnjavam da nije nego
RE: Kada ste saznale spol djeteta 22.2.2009 10:12:42
cija
hvala...
A čuj...mene su drugi ubijedili da je muško...i sama sam kontala da je muško iako sam se nadala curci....i pita nas doktor na pregledu 2 dali vas interesuje spol" ...a nas oboje "naravno" .. ja kažem.... "jel muško?" ... a doktor "e curica" ... nije bilo sretnije od mene ... ma samo nek su živi i zdravi!
RE: Kada ste saznale spol djeteta 3.3.2009 19:22:23
nita
IZVORNA PORUKA: felix
ziv---- htjela sam rec neka ti je ziva!!!!
Pitali nekog čovjeka: "Šta bi volio da ti žena rodi?" Kaže on: "Nije važno, samo nek je on meni živ i zdrav!" Ja sam saznala da je u 19. sedmici. Sa mnom u porodilištu je ležala žena kojoj su cijelu trudnoću govorili da nosi , a ona rodila . Poručila je mužu da kupi nešto plavo u čemu će iznijeti bebu, jer je sve kupila roze.
RE: Kada ste saznale spol djeteta 7.3.2009 12:11:47
mamin_zivot
ja sam saznala u 26-toj tek jer bebica je uvijek bila okrenuta u tom polozaju da se nije moglo vidjeti.. i sad smo presretni roditelji jer nosim malog djecacica
16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!! 01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina. Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**
RE: Kada ste saznale spol djeteta 9.3.2009 16:10:23
biloko
Hehe, i ja kao i ti mamin_zivot tek sam danas sa pune 26 sedmice saznala pol, jer nam je bebica uvijek okretala ledja. I tako poslije 2 mjeseca skrivanja, danas sam otisla na pregled sa malim ocekivanjima da cu saznati sta je...ali eto iznenadila nas i otkrila da je .
RE: Kada ste saznale spol djeteta 9.3.2009 19:59:00
pepeljuga
meni je doktorica sa 20 sedmica rekla da je i to potvrdila sa 24.Neki dan sam kupovala neke stvarcice i meni prodavacica govori "vi sve nesto na plavo" pa rekoh "tako su mi rekli" a ako se predomisli i bude cura bice u plavom.