|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kada ste saznale spol djeteta
28.1.2009 23:22:02   
Anoniman
E baš tako user posted image
Ma rekao je meni Mehmedbašić a eto i ovaj iz Kumrovca, dr. Eskić isto potvrdi još raširene none lijepo i g-din mali sjedi, valjda će se okrenuti do kraja user posted image
A BTW sad sam u 22-oj sedmici. Polako biće ti slađe što kasnije saznaš pol user posted image  mada kažu da se kod user posted image  kasnije vidi....

(odgovor članu cija)
  Neposredna veza do poruke: 226
28.1.2009 23:36:05   
idana_85
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

E baš tako user posted image
Ma rekao je meni Mehmedbašić a eto i ovaj iz Kumrovca, dr. Eskić isto potvrdi još raširene none lijepo i g-din mali sjedi, valjda će se okrenuti do kraja user posted image
A BTW sad sam u 22-oj sedmici. Polako biće ti slađe što kasnije saznaš pol user posted image  mada kažu da se kod user posted image  kasnije vidi....

cestitam draga, predpostavljam da ti je drago jer vec imas curicu...

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 227
29.1.2009 0:22:24   
cija
i meni je doktor rekao da se curice kasnije vide user posted image

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 228
29.1.2009 0:30:09   
Anoniman
Idana_85, ma drago mi je stvarno i MM naravno, lijepo je imati i user posted image  i user posted image
Nek` su nama svima naši pilići živi i zdravi user posted image

(odgovor članu cija)
  Neposredna veza do poruke: 229
11.2.2009 7:16:39   
marinči
ja sam u 18 tjednu saznala da ću dobiti jednog malog dečkića user posted image  ,ma samo nek mi je živ i zdravuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 230
15.2.2009 16:32:43   
andddy
Cao Mame ja sam u  35 nedelji i jos uvijek mi nisu rekli sta nosim isla sam i privatno i u domu zdravlja nemogu zbog polozaja bebe okrenuta je karlicno i sjedi tako sto gleda u moja ledja a guzu je izbacila naprijed krije se oce mamu da iznenadi ... user posted image

(odgovor članu marinči)
Neposredna veza do poruke: 231
15.2.2009 16:37:36   
mudrost
jest,jest hoce da iznenadi svoju mamu user posted image  dusa draga...
ja sam saznala da je user posted image  u 20-oj sedmici.

(odgovor članu andddy)
Neposredna veza do poruke: 232
15.2.2009 16:40:42   
S.mama
Ja u 35 da je deckic,do tada je sve  bilo kupljeno za djevojcicu i onda je bio deckic u roze odjeciuser posted image

(odgovor članu mudrost)
Neposredna veza do poruke: 233
15.2.2009 16:44:00   
mudrost
user posted image  user posted image  bas se mm i ja neku noc smijali.. kaze on: sta mislis na kraju se rodi user posted image .. rekoh ja: onda ce biti user posted image  u rozoj odjeci...user posted image  samo nek su oni nama zivi i zdravi, a je li user posted image  ili user posted image , nije toliko ni vazno.

(odgovor članu S.mama)
Neposredna veza do poruke: 234
15.2.2009 16:55:52   
S.mama
user posted image  ja sam imala osjecaj kada ga obucem u roze odjecu da je user posted image user posted image I svi su to mislili,ali kada odem pedijatru nikoga nisam ispravljala jer mi dosadili da objasnjavam da nijeuser posted image  nego user posted image user posted image

(odgovor članu mudrost)
Neposredna veza do poruke: 235
21.2.2009 13:12:49   
cija
Ja saznala prekjuče 19.02. da je user posted image user posted image

(odgovor članu S.mama)
Neposredna veza do poruke: 236
21.2.2009 13:20:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: cija

Ja saznala prekjuče 19.02. da je user posted image user posted image
cestitam  neka ti je ziv i zdravauser posted image user posted image abd.ja bi isto voljela da budeuser posted image ali,,cisto sumnjam prije ce bituser posted image imam takav osjecajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cija)
  Neposredna veza do poruke: 237
21.2.2009 13:40:42   
Anoniman
ziv----user posted image user posted image htjela sam rec neka ti je ziva!!!!

< Poruku je uredio felix -- 21.2.2009 13:41:53 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 238
22.2.2009 0:45:16   
Anoniman
Čestitam za princezu user posted image

(odgovor članu cija)
  Neposredna veza do poruke: 239
22.2.2009 10:12:42   
cija
hvala...

A čuj...mene su drugi ubijedili da je muško...i sama sam kontala da je muško iako sam se nadala curci....i pita nas doktor na pregledu 2 dali vas interesuje spol" ...a nas oboje "naravno" .. ja kažem.... "jel muško?" ... a doktor "e curica" ... nije bilo sretnije od mene ... ma samo nek su živi i zdravi!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 240
3.3.2009 16:48:02   
Anoniman
ja sam danas u 18est.tjednu saznala da jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cija)
  Neposredna veza do poruke: 241
3.3.2009 18:30:02   
Crvena
IZVORNA PORUKA: felix

ja sam danas u 18est.tjednu saznala da jeuser posted image user posted image user posted image

Nek ti ziv i zdrav mamin princuser posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 242
3.3.2009 19:22:23   
nita

IZVORNA PORUKA: felix

ziv----user posted image user posted image htjela sam rec neka ti je ziva!!!!

Pitali nekog čovjeka: "Šta bi volio da ti žena rodi?" Kaže on: "Nije važno, samo nek je on meni živ i zdrav!"user posted image user posted image user posted image
Ja sam saznala da je user posted image u 19. sedmici. Sa mnom u porodilištu je ležala žena kojoj su cijelu trudnoću govorili da nosi user posted image , a ona rodila user posted image . Poručila je mužu da kupi nešto plavo u čemu će iznijeti bebu, jer je sve kupila roze.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 243
3.3.2009 22:59:15   
sanja bagarić
ja sam tek u 25tom tjednu saznala da jeuser posted image i tad nije bila sigurna  tek mi u 28om potvrdila....user posted image  

(odgovor članu nita)
Neposredna veza do poruke: 244
4.3.2009 7:56:01   
Crvena
Samo neka su ziva i zdrava, od srca vam zelim sto laksi porod.user posted image user posted image user posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

(odgovor članu sanja bagarić)
Neposredna veza do poruke: 245
7.3.2009 12:11:47   
mamin_zivot
ja sam saznala u 26-toj tek jer bebica je uvijek bila okrenuta u tom polozaju da se nije moglo vidjeti..user posted image i sad smo presretni roditelji jer nosim malog djecacicauser posted image

16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!!
01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina.
Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**

(odgovor članu BUBI*)
Neposredna veza do poruke: 246
9.3.2009 16:10:23   
biloko
Hehe, i ja kao i ti mamin_zivot tek sam danas sa pune 26 sedmice saznala pol, jer nam je bebica uvijek okretala ledja. I tako poslije 2 mjeseca skrivanja, danas sam otisla na pregled sa malim ocekivanjima da cu saznati sta je...ali eto iznenadila nas i otkrila da je user posted image  user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 247
9.3.2009 19:59:00   
pepeljuga
meni je doktorica sa 20 sedmica rekla da je user posted image i to potvrdila sa 24.Neki dan sam kupovala neke stvarcice i meni prodavacica govori "vi sve nesto na plavo" pa rekoh "tako su mi rekli" a ako se predomisli i bude cura bice u plavom.

(odgovor članu biloko)
Neposredna veza do poruke: 248
11.3.2009 12:47:08   
poetesa
moja bebica je okrenuta na guzu, inače doktorica kaže da bi vidjela spol iako je tek 15 sedmica

(odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 249
12.3.2009 17:18:18   
Anoniman
Meni je doktor već u 12 sedmici rekao: 'Evo nešto visi user posted image . Pretpostavićemo da je  da je user posted image ...'  

(odgovor članu poetesa)
  Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dominantnost u braku
veeseelaa

da li ste dominantni u braku?

Da (55%)

Ne (45%)

Broj svih glasova: 122

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *