Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kada ste saznale spol djeteta 16.12.2008 20:42:48
škorpija
Ja sam u 21 sedmici i još ne znam da li je ili . Ustvari doktrica mi je dva puta rekla da bi mooogao biti dječak, ali ja to ne fermam. Čekam rezultate amniocenteze pa ću valjda saznati šta je,iako kao i uvijek vrijedi samo nek je živo i zdravo. Ipak ja bih volejla znati kako da oslovljavam bebu i kad razmišljam o njoj da je zamišljam kao bebačicu ili bebaća. Kad sam tek ostala trudna bila sam 100 % siguran da je , ali dr. mi je pomutila milsli i sad već razmišljam i govorim o bebi u muškom licu. A dobila sam neke robice u zelenoj i narandžastoj boji tako da nije frka što se toga tiče:-)
RE: Kada ste saznale spol djeteta 17.12.2008 15:46:57
travnik
Ja sam u 20+4sedmici ,a jucer smo saznali da je .Imamo vec curicu od10,5 god,mada je ona vise volila da je ,ali bitno je da je sve ok i da sve prodje u redu.pozdrav iz kisnog Travnika
RE: Kada ste saznale spol djeteta 18.12.2008 12:41:20
HannaS
Joj ja jos ne znam sta je,a vec sam u 19 sedmici,i to me pojede ...dr nesto zapinje s tim,prosli put mi nije radio ni uzv,a ja se ponadala da ce mi rec da li je ili Sljedece sedmice idem na pregled pa valjda ce to bit to
RE: Kada ste saznale spol djeteta 18.12.2008 13:34:58
marinči
ja sljedeći tjedan idem na ultrazvuk bit ću trudna 12 tjedana ..jeli to prerano da bi doktor mogao viditi spol?nije mi baš važno jeli ili al eto znatiželjna sam
RE: Kada ste saznale spol djeteta 22.12.2008 20:30:16
cija
Ja još ne znam....nije mi vidio sad na uzv-u ,a u 13.ojsam sedmici....kaže da se mogu vidjeti na samom početku,a kasnije.Ja bih voljela da vidi kasnije
RE: Kada ste saznale spol djeteta 23.12.2008 12:35:38
sarayka
Meni se pol nije vidio do 7 mj Beba se stalno vrtila, ja sam imala osjećaj da je a i po svim bapskim pričama sam tako navodno izgledala, tako da sam se sokirala kad je dr rekao . Nemam ništa protiv curica vec samo onako. Sad je medena mazana mamina i nebih je dala za 100 !!!
RE: Kada ste saznale spol djeteta 14.1.2009 18:09:40
Anoniman
Evo danas, 19+1, dr. Mehmedbašić nam je rekao da je . Bebac je živahan i ima 300g više u odnosu na sedmicu trudnoće (ukupno =čitavih 500g). Sve je u najboljem redu. E baš mi je drago s obzirom da imamo .
RE: Kada ste saznale spol djeteta 14.1.2009 18:47:40
Nunichi
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
Evo danas, 19+1, dr. Mehmedbašić nam je rekao da je . Bebac je živahan i ima 300g više u odnosu na sedmicu trudnoće (ukupno =čitavih 500g). Sve je u najboljem redu. E baš mi je drago s obzirom da imamo .
Pisonja maleni...drago mi je da je uz dobro prosao,znam da si ga zeeeljno cekala.
RE: Kada ste saznale spol djeteta 14.1.2009 19:09:21
Nunichi
Pa pitaju da li zelis znati kad su oni sigurni da vide sta je. Meni je jedan dr. na 4D u cetrnaestoj sedmici rekao da je ,a moja dr. kroz dva dana na 3D je rekla da je . I ona je ostala pri svom,evo ulazimo u tridesetu polako,sad na svakom pregledu samo ponovi curetina prava.