Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kada ste saznale spol djeteta 27.11.2008 15:58:00
sanjarka
Ja sam 13. sedmica i jucer sam bila na pregledu. Pitala sam doktoricu kada mi moze reci sta nosim. Njen odgovor je bio: pa ja vec sada vidim ali ne prektikujem govoriti prije 16. sedmice. Onda sam ja bila malo dosadna i rekla mi je da je ali da ima jos 3 sedmice fore da se spuste testisi ako je musko. Ja imam osjecaj da nece
RE: Kada ste saznale spol djeteta 28.11.2008 0:04:29
Anoniman
Ja idem ideuže sedmice aBd na kontrolu. Tada ću biti nešto više od 14 sedmica i nadam se da ću saznati pol . Sanjarka pošto vidim da si iz Sarajeva, kod koje dr. vodiš , koja ti je tako rano rekla, hoću i ja
RE: Kada ste saznale spol djeteta 28.11.2008 10:06:06
valika
ja sam 16 tjedana i jucer sam bila kod doktorice...rekla mi je da nije sigurna i nista jos nepotvrduje al misli da je curica ....mama je to i mislila tako da sam sad jos sigurnija....
RE: Kada ste saznale spol djeteta 1.12.2008 16:28:24
taze_mlada
ja sam bila prosle sedmice, dakle negdje 17-1 sedmica, i dok je posao da mi kaze pol, ali sam zamolila da odgodimo do sljedeceg pregleda, za mjesec dana, kada ce aBd biit i MM sa mnom na pregledu....
RE: Kada ste saznale spol djeteta 1.12.2008 16:35:35
Pankica
Čini mi se da sam bila u 13-toj nedelji, kad mi je dr. Lejla Imširija rekla da nosim dječaka ! Ja sam takođe predosjećala, ma znala sam da opet nosim dječaka ! Neka su dječica zdrava i normalna, nek' im je sve na broju, a nije uopšte važno da li je ili ....
RE: Kada ste saznale spol djeteta 4.12.2008 22:27:30
happymama
Meni su svi govorili da nosim curicu. Zato sto hodam na odredjeni nacin, pa stomak mi je sirok.. pa suze mi oci( a ja alergicar, pa me stalno svrbe oci)! Uglavnom, vrlo rano mi je doktorica rekla da je sigurna da je djecak, ali nikada nije dopustio da vidimo.. onda mi je drugi jedan doktor, onako blesavo rekao " vidi mu ćune!" A onda sam radila amniocentezu i nalaz je potvrdio da je zdrav djecak. Toliko o babskim pricama i glupostima, kazem vam svi ljudi koje znam su rekli da mora da je curica!! Ili ima jos onih gluposti da ako je zena lijepa, mora da nosi djecaka, a bas znam nekolik prelijepih trudnica koje ce roditi curice!!
RE: Kada ste saznale spol djeteta 9.12.2008 21:51:26
Sonja
bila sam na uzv bilo mi je 19+1 i doktor mi je rekao da je tako sam i mislila heheh svima sam i prije toga govorila da je najvjerovatnije musko...neki predosjecaj.. ljubi ga mama samo da je ziv i zdrav
RE: Kada ste saznale spol djeteta 9.12.2008 22:18:35
dalmatinka
Mnn ima jos jedna beba hiperaktivna muz se zeza da je to njegov nogometas. Malo mi je cudno da je ovako malo a ovako nemirno,sta ce biti kada bude veci.
RE: Kada ste saznale spol djeteta 10.12.2008 17:48:19
Anoniman
Ja idem u petak aBd na UZV. Zvala sam dr. Nejru Pašić i dobila termin za petak al mi reće da će me pregledati dr. Rovčanin Ima li neka od vas iskustva sa tim dr.?
RE: Kada ste saznale spol djeteta 11.12.2008 20:49:34
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Sonja
bila sam na uzv bilo mi je 19+1 i doktor mi je rekao da je tako sam i mislila heheh svima sam i prije toga govorila da je najvjerovatnije musko...neki predosjecaj.. ljubi ga mama samo da je ziv i zdrav
Eto meni Sonja zeta mog Samo sto ce moja princeza aBd biti mjesec starija od tvog princa,ali nema veze to je sad moderno.
RE: Kada ste saznale spol djeteta 12.12.2008 23:02:56
Anoniman
Ja sam danas bila na UZV-u. Beba je čitavo vrijeme bila u profil izdanju, skače, stoji uspravno , pruža rukicu, "češe" se po glavi tako da nismo uspjeli vidjeti pol al smo se zato ismijali, bebac je pravooooooo živahan!!!! Sve je super, dr. je zadovoljan. Valjda će se sljedeći put pokazati..... Znači sa 15 sedmica - ništa.
RE: Kada ste saznale spol djeteta 13.12.2008 11:21:33
Ex Yu
Ja sam prije 2 dana isla u Zenicu na pol. Sunce jer sam htjela raditi 4D i narucila se kad sam dosla tamo sva srecna doktor mi je rekao d anema iskustva i edukacije za 4D i da mora ici u Banja Luku na obuku tako da mi nebi preporucio da mi radi 4D, 15 sedmica mi je i radio je obicni UZ ali nista nije vidio, ja nemam neki predosjecaj ali ni posebnih zelja da je ovo ili ono jer imam mentalno retardiranu sestru i veliki strah za svoje bebce tako da nemam kad razmisljati u spolu ...
RE: Kada ste saznale spol djeteta 14.12.2008 22:20:09
Anoniman
Ma naravno da mi je najbitnije da je sa sve u redu. Ali ako već imam mogućnost doznati kojeg je pola, zašto ne? Ja recimo imam "osjećaj" da je dječak e sad živo me interesuje da li taj osjećaj ima veze sa stvarnošću , to ćemo još da vidimo....
RE: Kada ste saznale spol djeteta 14.12.2008 22:47:03
tajjra
Enisa_sara samo da ti kazem da sam i ja imala predosjecaj da je djecak,ali sam se prevarila odnosno ostej jos par dana da budemo 100% sigurni jer je termin 22.12 pa... a svi su mi do sad rekli da je djevojcica,naravno da je najvaznije da vse bude ok sa nasim a dijete dijete zar ne drage moje???
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Alternativna medicina bebacha
Kad ste bolesni vi ili vase dijete,dali prvo pokusate sa alernativnom medicinom,homeopatijom ili odma idete doktoru i posezete za lijekovima,antibioticima.
domaci lijekovi (66%)
homeopatija (6%)
biljni lijekovi iz apoteke (8%)
antibiotici (11%)
nesto drugo (9%)
Broj svih glasova: 64
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!