Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo konacno gotovo Juce je sve bilo gotovo za 15min.Said je bio kenjkav...Najteze mi je palo sto nije piskio do 18h,onda se bas isplakao i napunio pelenu,bio je max. iscrpljen,nocas je super spavao,i to sam ga stavila da spava na ledjima,a on se okrenuo na stomak...Danas kao da nista bilo nije,cuna nam je superiska P.S.Hvala vam svima na lijepim zeljama
Evo konacno gotovo Juce je sve bilo gotovo za 15min.Said je bio kenjkav...Najteze mi je palo sto nije piskio do 18h,onda se bas isplakao i napunio pelenu,bio je max. iscrpljen,nocas je super spavao,i to sam ga stavila da spava na ledjima,a on se okrenuo na stomak...Danas kao da nista bilo nije,cuna nam je superiska P.S.Hvala vam svima na lijepim zeljama
Bas lijepo draga,hvala Bogu da je sve zavrsilo super... Ljubi Saida od mene,one lijepe okice....
Neki nek je hairli, ali molim te sve detalje, gdje ste radili, je li iko bio uz njega dok je to trajalo (mislim ti ili TM), mažete li ćunu i čime, kako izgleda, koliko konaca itd, znam da sam dosadna ali i nas to čeka pa sam
Neki nek je hairli, ali molim te sve detalje, gdje ste radili, je li iko bio uz njega dok je to trajalo (mislim ti ili TM), mažete li ćunu i čime, kako izgleda, koliko konaca itd, znam da sam dosadna ali i nas to čeka pa sam
Hvala vam svima od srca Evo detalja...Imali smo zakazan termin na Kosevu,doktor Hadzimuratovic je radio(u dezuri)...Rekao nam da povadimo nalaze(vrijeme krvarenja i vrijeme koagulacije)...Dosli smo u 9:45h,pricekali malo,i oko 10h nas je doktor pozvao unutra,pripremili se on i sestrica...Nije nam uopste uputnicu ni trazio,a mi je pripremili...Sestrica mi rece da skinem Saida,da ostane samo u bodiju i peleni...Uze ga i on nam mahnu,i odvede ga...Pita MM doktora da i on bude tu,kaze doktor moze naravno,ali bice vam muka,ali kako hocete,onda je MM ipak odustao...Rekose nam da ce biti gotovo za 15min.Tako je i bilo,ja sam malo plakala,hodala onuda dok su ga doveli...Kaze doktor:zuti se bas opirao,nestasan pravo Sestrica dovede Saida,a on dusha moja poceo plakati kad me vidio Doktor rece da ima 6 konaca,da ce ukoro sami ispasti,da mu mazemo cunu kantarionovim uljem,sve ok.Said je ubrzo zaspao,ali je bio kenjkav...Dosli smo kuci oko 11h,ali on nije piskio do 18h,sve trpio i plakao Onda se bas u momentu isplakao i napunio pelenu...Sad smo ko novi,bio je jako iscrpljen,i naspavao se fino nocas... Na cunu kapamo kantarionovo ulje i to je to:)Masallah on se danas citav dan igra kao da nista bilo nije,a mama je presretna sto smo rijesili i tu brigu
Neki, cestitam vam, nek je ziv i zdrav. Moj ima mjesec dana i danas na kontroli nam je ped. rekla da mu je mali otvor na cuni i da ga moramo sto prije osunetiti. Meni ga je nekako zao jer je jos mali, ali izgleda da cemo morati. Kazi mi, molim te, na kojem odjelu se radi obrezivanje?
Gvendolina,Allahraziolsun,hvala ti draga moja Atarka,mi smo radili na Kosevu na djecijoj hirurgiji... Imam jedno pitanje usput,do kad traje ovo crvenilo cune,kad ispadaju konci Ja mu obilno nakapam kantarionovo ulje pri svakom presvlacenju...
Plavi telefon, savjetodavna, anonimna i besplatna linija za
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.