Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jest, moja Adela, 29.09. Jedva čekam da sve prođe! stvarno sam se zabrinula kako ću ovo čistiti... Al moram haman... Ljubi mi Alimčića, stvarno je presladak! Gledala sam vaše slike na FB-u.
Izvadili smo juce nalaze i sutra poslijepodne aBd idemo da osunetimo Ajdina. Mamu je vec trema uhvatila Spremila sam sta cu mu obuci da ga ne steze.Samo ne znam kako cu ga staviti u AS,necemo ga moci svezati Pile moje malo sad pajki malo se unervozi juce mu se prvi zubic pojavio pa valjda od toga Samo da sve dobro prodje aBd,ne znam ko ce iscekati sutra popodne
Izvadili smo juce nalaze i sutra poslijepodne aBd idemo da osunetimo Ajdina. Mamu je vec trema uhvatila Spremila sam sta cu mu obuci da ga ne steze.Samo ne znam kako cu ga staviti u AS,necemo ga moci svezati Pile moje malo sad pajki malo se unervozi juce mu se prvi zubic pojavio pa valjda od toga Samo da sve dobro prodje aBd,ne znam ko ce iscekati sutra popodne
mislim da je najbolje da legi poslije(vezanje-ni slučajno), pitaj doktora, zapiši na papirić sve šta trebaš pitati jer ćeš od nervoze zaboraviti sretno
Drage moje samo da vam javim da smo osunetili Ajdina veceras u 19h. Radili smo na Kosevu sa lokalnom anestezijom.Dobro je proslo hB,jeste da je plakao kad su ga iznijeli,ali je u autu brzo zaspao.Kad smo dosli kuci bio je super raspolozen gugutao i smijao se,mamin hrabri momak.Problem je nastao kad je trebao piskiti,tad se rasplakao.Doktor nam je preporucio da mu stavimo cepice i nakon toga je zaspao.Jadnicak je bio pravo izmoren.
Hvala Bogu da je i ovo zavrseno dnas sam citava dan nervozna,nisam mogla ni spavati. Dr nam je rekao da ne treba posipati bivacinom,samo da mu kamilicom nakvasimo da skinemo flaster.
Fino mi je sinoc spavao tako da sam se i ja malo odmorila.Nije piskio cijelu noc tek ujutru.Malo je plakao iz pocetka,ali sad je vec bolje.Raspolozen je smije se i guguce,ko da nista nije bilo.Malo me strah kad mu mijenjam pelenu da ga ne uvrijedim. enisice da i vi aB to ubrzo obavite i da sve dobro prodje.Brzo se misici oporave kad su mali
da se pohvalimo i mi :) u utorak se osunetili. kod dr dizdarevica (na grbavici). danas se okrecemo, pokusavamo da puzimo, i uopste, ponasamo se kao da se nista nije ni desilo... eto!
da se pohvalimo i mi :) u utorak se osunetili. kod dr dizdarevica (na grbavici). danas se okrecemo, pokusavamo da puzimo, i uopste, ponasamo se kao da se nista nije ni desilo... eto!
cestitamo hrabrom momku
Ajdin se jos nije poceo okretati,cijelo vrijeme spava na leđima.Danas smo se i kupali i uzivao je.
Stavljate li vi ista na cunu,kako izgleda?Kod Ajdina je jarko crveno i pomalo curi nesto kao gnoj.
ja mu mazem glavic jekogalom, po savetu dr-a, svaki put kad mu menjam pelenu (na dva sata) a stavljam mu i 2-3 puta na dan i kantarionovo ulje. mislim da je to sto se cini kao gnoj, u stavri "to" nesto sto se stvara na glavicu. on je to imao dok nisam drugog dana pocela da ga mazem jekogalom. sad je glavic crven, ali bez nekih naslaga. misilim da ga ne boli, cim spava na stomaku, i cim se okrece... najgori deo mi je kad se iskaki :) pozdrav za ajdina
čestitke, a i ti ćeš u sveki još malo pripreme završene
"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer
Neki ja sam cula koliko je u "dezuri" ali ne znam koliko je regularno kad ides sa uputnicom. U "dezuri" je oko 150 km. Ali probaj regularnim putem mozda se ni ne placa.
Ama nama zakazase termin bas u dezuri,mi pitali doktora ima li cijena,kaze on ma eto ne znam,to se placa na blagajni,ali lahko cemo se za to dogovoriti Nije mi jasno nikako,ako ima cijena odredjena,pa brate reci mi da znam(mislim na doktora ) Maja78,je li placam na blagajni,ili doktoru u ruke
Plavi telefon, savjetodavna, anonimna i besplatna linija za
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.