|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sunet muškog djeteta
26.10.2009 14:14:22   
maja78 RR
javit ti ubrzo da prozovem drugaricu, ali mislim da je u ruke zato sam i stavila pod navodnike

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 551
26.10.2009 14:16:38   
neki
IZVORNA PORUKA: maja78

javit ti ubrzo da prozovem drugaricu, ali mislim da je u ruke zato sam i stavila pod navodnike

Ma ne mogu da vjerujem,pa mogla sam i privatno otici za te pare,aaaaa svasta...Ma da znam da se pripremim,da se ne obrukamuser posted image user posted image user posted image Hvala ti dushouser posted image

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 552
26.10.2009 14:18:01   
leli§

IZVORNA PORUKA: neki

Neki ja sam cula koliko je u "dezuri" ali ne znam koliko je regularno kad ides sa uputnicom. U "dezuri" je oko 150 km. Ali probaj regularnim putem mozda se ni ne placa.

Ama nama zakazase termin bas u dezuri,mi pitali doktora ima li cijena,kaze on ma eto ne znam,to se placa na blagajni,ali lahko cemo se za to dogovoritiuser posted image user posted image user posted image Nije mi jasno nikako,ako ima cijena odredjena,pa brate reci mi da znam(mislim na doktorauser posted image )
Maja78,je li placam na blagajni,ili doktoru u rukeuser posted image

boze sacuvaj. pa sta se imate dogovarati? nece se niko cjenkati oko djetetove cune user posted image ili ima cjena i kolika je ili nema... ma joj te nase doktore treba dobro nadegeneciti!!!bas me ljute...sram ih bilo jos kad uhvate nesto strajkovatiuser posted image user posted image user posted image

draga neka vam je sa srecom i da hairli torrpodje kao i onaj period poslijeuser posted image user posted image user posted image

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 553
26.10.2009 14:20:48   
neki
IZVORNA PORUKA: leli§

Neki ja sam cula koliko je u "dezuri" ali ne znam koliko je regularno kad ides sa uputnicom. U "dezuri" je oko 150 km. Ali probaj regularnim putem mozda se ni ne placa.

Ama nama zakazase termin bas u dezuri,mi pitali doktora ima li cijena,kaze on ma eto ne znam,to se placa na blagajni,ali lahko cemo se za to dogovoritiuser posted image user posted image user posted image Nije mi jasno nikako,ako ima cijena odredjena,pa brate reci mi da znam(mislim na doktorauser posted image )
Maja78,je li placam na blagajni,ili doktoru u rukeuser posted image

boze sacuvaj. pa sta se imate dogovarati? nece se niko cjenkati oko djetetove cune user posted image ili ima cjena i kolika je ili nema... ma joj te nase doktore treba dobro nadegeneciti!!!bas me ljute...sram ih bilo jos kad uhvate nesto strajkovatiuser posted image user posted image user posted image

draga neka vam je sa srecom i da hairli torrpodje kao i onaj period poslijeuser posted image user posted image user posted image

Pa bas tako draga moja,smijesno mi,ili ima cijena ili nema,zar ne?Presmijesno,ako vec radis to u bolnici,zasto jos dodatno naplacujesuser posted image
Tebi hvala na lijepim zeljama,ma samo da sve prodje hairli...

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 554
26.10.2009 14:27:07   
dinaa
Neki draga mene vise apsolutno nista ne moze iznenaditi od doktora,cuj dogovorit cemo se,grozno jos vezano za dijete ma bjezi.

Zelim vam da sve dobro prodje i saljemo veliku pusu.

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 555
26.10.2009 14:31:59   
maja78 RR
Neki poslala sam ti pp

Slazem se da je uzas ali tako to ide nazalost :(

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 556
26.10.2009 14:35:53   
neki

E sta covjek nece dozivjetiuser posted image Ma ja sam doduse ionako mislila doci sa uputnicom,i dati doktoru kovertu,ali mi bas nesto puno i platiti na blagajni i njemu dati lovuuser posted image user posted image user posted image Ma privatnik zakon,toliko i vozdrauser posted image
maja78,imas pp

< Poruku je uredio neki -- 26.10.2009 14:36:32 >

Neposredna veza do poruke: 557
26.10.2009 15:03:03   
Chuchi
pozdrav zene,
mene zanima kakvo je stanje  u Tuzli na UKC za sunecenje djeteta, kakve su cjene, ..
ali i u privatnim ordinacijama? ako ima neko da je skoro sunetio djecu, molim nek mi napise... vidjela
sam da je amela83 skoro sunetila sina, pa bas me zanima gdje i kakvo je njeno iskustvo.. user posted image

Samo su tri muškarca u mom životu ;))

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 558
27.10.2009 12:11:48   
Tidzi
Ja sam 2007 godine u mjesecu julu sunetila svoje dijete. Trebali smo ga sunetiti u Plavoj poliklinici u Simin Hanu, i dr. nam je rekao da kosta 150 KM. Ali kako termin nije bio odmah, jer smo morali cekati da dr. koji to radi dodje tu, nismo ga tu osunetili, jer nismo imali toliko vremena, a dijete je trebalo ozdraviti dok se budemo vracali nazad u CH. Otisli smo onda direkt kod tog dr. u Sapnu, sto to radi i u Plavoj poliklinici i tu smo imali termin odmah sutredan i platili smo 100 KM.
E, sad meni nije jasno zasto smo u Sapni, u njegovoj ordinaciji platili 100 KM, a u Plavoj poliklinici nam rekli da kosta 150 KM, a to ustvari radi isti covijek kao i u Sapni. A kako se to krecena UKC-u, nemam pojma.

Adin 12.01.2007
Elma 22.09.2008
Erna 02.08.2010

"Zivot je procitan roman, samo sto se u romanu mozes vratiti na predhodne stranice, a u zivotu nikad na prosle dane!"

(odgovor članu Chuchi)
Neposredna veza do poruke: 559
27.10.2009 12:13:19   
Tidzi
Neki, sretno i neka sve prodje u najboljem mogucem redu, kao i posle toga onih nekoliko dana.

Adin 12.01.2007
Elma 22.09.2008
Erna 02.08.2010

"Zivot je procitan roman, samo sto se u romanu mozes vratiti na predhodne stranice, a u zivotu nikad na prosle dane!"

(odgovor članu Tidzi)
Neposredna veza do poruke: 560
27.10.2009 14:53:00   
škorpija
Nedavno mi prijateljica kaže da je osunetila malog, ali laserski i da nije bilo konaca nikakvih (živi u Bihaću) pa me interesira radi li se to ovdje i zašto to niko ne spominje ako je bolje za bebijauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Tidzi)
Neposredna veza do poruke: 561
27.10.2009 16:59:49   
martajay
uh, obrezivanje laserski zvuci super! ja nisma cula da se u sarajevu radi na taj nacin.
neki, sretno u subotu!!!
nama je danas tri nedelje od te "intervencije"...

7.4.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 562
30.10.2009 15:55:06   
acudesa
neki, sretno sutra, da sve ako Bog da, prođe doboro, javi se obavezno

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu martajay)
Neposredna veza do poruke: 563
30.10.2009 15:58:50   
neki
Hvala vam svima,joooooj,ja sam bas pravoooo nervoznaaauser posted image user posted image user posted image
acudesauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 564
30.10.2009 16:01:30   
acudesa

Hvala vam svima,joooooj,ja sam bas pravoooo nervoznaaauser posted image user posted image user posted image
acudesauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nemoj se sekirati, misli pozitivno, kad to za par dana (aBd) prođe, riješit ćeš brigu i sve ide lakše
ljubim te i to malo pile

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 565
30.10.2009 16:02:24   
Private
Da vas pitam posto neznam,jeli se djetetu moraju vaditi neki nalazi?Podrazumjeva se da je dijete zdravo,da nema temperaturu.

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 566
30.10.2009 17:00:22   
dinaa
Neki sretno sutra,ljubi djecacica i javi nam kako je sve proslo.

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 567
30.10.2009 17:48:17   
škorpija
neki sretno, ma ti se ženo dobro držiš, meni se plače samo kad pomislim na sunetuser posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 568
30.10.2009 17:54:59   
maja78 RR
Neki prije svega sretno Saidu, a onda naravno i vama user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 569
30.10.2009 19:37:29   
Aki Sa
Ja kad pomislim ponovo da moramo proci kroz sunecenje hoce mi nesto biti. Starijeg smo sunetili u sanasi imao je 5 mjeseci sa lokalnom anestezijom i plakao je svih 20 minuta koliko je i trajalo, ok jasno mi je da ga nije bolilo vec strah od nepoznatih ljudi ali meni je skratilo bar 20 dana zivota E sad mladji je imao herniju sa 19 dana zivota i on ne smije plakati tako da privatna klinika kao ni lokalna anestezija ne dolazi u obzir.
A jos citajuci vas shvatam da se sad i ne suneti prije 6 mjeseca a ja sam vec tad na poslu.
To lasersko bi bilo super jer i danas nakon gotovo 5 godina moj sin ima vidne brazge od savova
Ako neko nesto cuje za ovu novinu neka javi

Mali princ Kian stigao 01.09.09
Veliki princ Nur 19.09.04

Neposredna veza do poruke: 570
30.10.2009 22:46:21   
Nunichi
Neki mila, sretno sutra!
Bice to sve super, ljubi djecaka. user posted image user posted image

(odgovor članu Aki Sa)
Neposredna veza do poruke: 571
30.10.2009 22:49:01   
majcek
E mi smo sunetili svog sina kad je imao 3,5 mjeseca sa lokalnom anestezijom i plakao je kad se probudio oko 20 minuta i to je to.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 572
31.10.2009 11:45:53   
martajay
IZVORNA PORUKA: Private

Da vas pitam posto neznam,jeli se djetetu moraju vaditi neki nalazi?Podrazumjeva se da je dijete zdravo,da nema temperaturu.

obavezno je uraditi analizu urina i krvi - posebno proveriti trombocite, kao i vrijeme krvarenja i koagulacije.

7.4.2009.

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 573
31.10.2009 11:54:23   
Private
martajay hvala ti na odgovoru.Zao mi je malog sada sunetiti,zima je,pa na proljece neka ga doktor capne.

(odgovor članu martajay)
Neposredna veza do poruke: 574
31.10.2009 12:14:09   
mamaajna
ja sam sina sunetila sa 5god,u vojnoj bolnici,pod opstom anestezijom,kostalo 148km.samo otisla u vojnu i pitala kako cu,onda mi oni dali sta trebam od nalaza povaditi,zakazu termin ako nalazi budu uredni,uvedu ga proces traje 5 min a djete je uspavano neki 15 min,cim se probudio stao na noge.

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *