Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Naš maleni ima 2 godine i nije još bio na tome. S obzirom da mu se kožica još uvijek ne može prevući zanima me jel znate do kad se to čeka tj. kad treba ići na obrezanje?
koliko sam citala o fimozi - isuvise maloj rupici na kozici, na glavicu - do trece godine se ocekuje da se ona dovoljno rasiri. ukoliko se to ne desi, onda se preporucuje ili obrezivanje, ili hirursko navlacenje kozice.
Zene moje drage,ja ne stigoh ranije da se javim... Imamo problem,a ja ne znam sta da radim Saidu je prokrvario gornji dio cune,iznad onog dijela gdje je siveno,ali nije tekla krv,vec samo par kapljica Moj jedini zakljucak je taj,da je koza previse zategnuta,pa da je mozda malo napukla,ma ne znam ni sama Posipala sam mu bivacinom,ne znam sta drugo da radim...On je super,ne place,normalno se ponasa,igra se,smije se i sl.Mislila sam ga ujutro odvesti pedijatru,cisto da se smirim,sta vi mislite i da li je neko imao slicno iskustvo,PLEASE pomagajte...
hej draga neki ja sam procitala no sikiriki ja ipak mislim da nije ozbiljno da mu se mozd anije zalijepila pelena pa je prokrvarilo I Ajdinu se znala pojaviti pomalo krvi prvih dana
hej draga neki ja sam procitala no sikiriki ja ipak mislim da nije ozbiljno da mu se mozd anije zalijepila pelena pa je prokrvarilo I Ajdinu se znala pojaviti pomalo krvi prvih dana
E dusho moja draga,hvala ti puuuuuno Ma bas sam se prepala,stvarno ne znam sta bi moglo biti Sta ste vi radili,kad je prestalo???????????????'
Neki ne sekiraj se.Said se hB normalno ponaša i to znaci da mu nije nista.Da mu je nesto on bi plako.Ne brini.Ljubim te
Hvala ti srce dragooooo Ma valjda bude dobro,hej kako sam se samo isplakala
Razumijem te potpuno.Moja Ajšica je peti dan nakon poroda povratila krv.Nemaš pojma kako mi je bilo.Mama mislila da sam dobila postporođajni sindrom.Na kraju se ispostavilo da se nasisala krvi iz moje bradavice i da je to to. Hoću da ti kazem da to sigurno nije nista strasno i da mi mame imamo previse crne misli.
ali, možda da nazoveš na telefon nekoga od doktora koji su ti radili, pa da pitaš, da te utješim, mi smo malcu sprejem raskrvarili ranicu-bila sam se prepala pravo, ali je krv brzo stala i sve je bilo ok
myb@by,dusho draga,mogu misliti kako si se prepala Ma stvarno se istraumiramo za sitnicu najmanju.... acudesa,hvala ti draga,nadam se da ce biti ok,jer je on i vise nego raspolozen,uopste ne place i nema znakova da ga nesto boli.....
ali, možda da nazoveš na telefon nekoga od doktora koji su ti radili, pa da pitaš, da te utješim, mi smo malcu sprejem raskrvarili ranicu-bila sam se prepala pravo, ali je krv brzo stala i sve je bilo ok
Ja ga mislila voditi ujutro pedijatru Ili da ipak nazovem gore doktora Kontam bolje kad vide svojim ocima sta je u pitanju,mozda im ja ne mognem fino objasniti......A posipam mu bivacin prahom...
myb@by,dusho draga,mogu misliti kako si se prepala Ma stvarno se istraumiramo za sitnicu najmanju.... acudesa,hvala ti draga,nadam se da ce biti ok,jer je on i vise nego raspolozen,uopste ne place i nema znakova da ga nesto boli.....
ja mislim de nemaš potrebe da se sekiraš, očito je tebi gore nego njemu, a joj, žao mi je, jer znam kako si se nasekirala, bit će to ok, aBd... a, je li mu sad uredu, ne krvari?
< Poruku je uredio acudesa -- 4.11.2009 23:37:10 >
jesi li ga kupala? Ajdinu je pravo godilo brckanje.Najbolje je, ako mozes, da ga ostavis malo gologuzog Samo mu cuvaj rukice,Ajdin je samo rukicom letio,valjda skonto i on da se nesto desilo dole Ja mu tad nisam nist astavljala,jer koliko znam da se i od bivacina moze javiti krvarenje.Pa sam mu opet nakon toga stavljala kantarionovo
Ovo je mislim bitno. Moguće je da se pelena zalijepila... Ma šta ja pričam, nemam iskustva al eto reko da te makar malo utješim
jesi li ga kupala? Ajdinu je pravo godilo brckanje.Najbolje je, ako mozes, da ga ostavis malo gologuzog Samo mu cuvaj rukice,Ajdin je samo rukicom letio,valjda skonto i on da se nesto desilo dole Ja mu tad nisam nist astavljala,jer koliko znam da se i od bivacina moze javiti krvarenje.Pa sam mu opet nakon toga stavljala kantarionovo
Dusho,ja njega operem mlakom vodom,i to kad perem cunu,samo malo pospem vodom iz svoje ruke...A ne smijem ga ostaviti gologuzog,jer nogicama vrti,ma jedva ga uopste i presvucem;meni su gore njeg. nogice,nego rukice...A dosad sam mu samo posle pranja stavljala malo vise kantarionovog ulja... Ma ne znam Eno ga dusha moja spava,i to nece na ledjima,vec na pupi...
Plavi telefon, savjetodavna, anonimna i besplatna linija za
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.