Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Neki ja sam cula koliko je u "dezuri" ali ne znam koliko je regularno kad ides sa uputnicom. U "dezuri" je oko 150 km. Ali probaj regularnim putem mozda se ni ne placa.
Ama nama zakazase termin bas u dezuri,mi pitali doktora ima li cijena,kaze on ma eto ne znam,to se placa na blagajni,ali lahko cemo se za to dogovoriti Nije mi jasno nikako,ako ima cijena odredjena,pa brate reci mi da znam(mislim na doktora ) Maja78,je li placam na blagajni,ili doktoru u ruke
boze sacuvaj. pa sta se imate dogovarati? nece se niko cjenkati oko djetetove cune ili ima cjena i kolika je ili nema... ma joj te nase doktore treba dobro nadegeneciti!!!bas me ljute...sram ih bilo jos kad uhvate nesto strajkovati
draga neka vam je sa srecom i da hairli torrpodje kao i onaj period poslije
Ama nama zakazase termin bas u dezuri,mi pitali doktora ima li cijena,kaze on ma eto ne znam,to se placa na blagajni,ali lahko cemo se za to dogovoriti Nije mi jasno nikako,ako ima cijena odredjena,pa brate reci mi da znam(mislim na doktora ) Maja78,je li placam na blagajni,ili doktoru u ruke
boze sacuvaj. pa sta se imate dogovarati? nece se niko cjenkati oko djetetove cune ili ima cjena i kolika je ili nema... ma joj te nase doktore treba dobro nadegeneciti!!!bas me ljute...sram ih bilo jos kad uhvate nesto strajkovati
draga neka vam je sa srecom i da hairli torrpodje kao i onaj period poslije
Pa bas tako draga moja,smijesno mi,ili ima cijena ili nema,zar ne?Presmijesno,ako vec radis to u bolnici,zasto jos dodatno naplacujes Tebi hvala na lijepim zeljama,ma samo da sve prodje hairli...
E sta covjek nece dozivjeti Ma ja sam doduse ionako mislila doci sa uputnicom,i dati doktoru kovertu,ali mi bas nesto puno i platiti na blagajni i njemu dati lovu Ma privatnik zakon,toliko i vozdra maja78,imas pp
pozdrav zene, mene zanima kakvo je stanje u Tuzli na UKC za sunecenje djeteta, kakve su cjene, .. ali i u privatnim ordinacijama? ako ima neko da je skoro sunetio djecu, molim nek mi napise... vidjela sam da je amela83 skoro sunetila sina, pa bas me zanima gdje i kakvo je njeno iskustvo..
Ja sam 2007 godine u mjesecu julu sunetila svoje dijete. Trebali smo ga sunetiti u Plavoj poliklinici u Simin Hanu, i dr. nam je rekao da kosta 150 KM. Ali kako termin nije bio odmah, jer smo morali cekati da dr. koji to radi dodje tu, nismo ga tu osunetili, jer nismo imali toliko vremena, a dijete je trebalo ozdraviti dok se budemo vracali nazad u CH. Otisli smo onda direkt kod tog dr. u Sapnu, sto to radi i u Plavoj poliklinici i tu smo imali termin odmah sutredan i platili smo 100 KM. E, sad meni nije jasno zasto smo u Sapni, u njegovoj ordinaciji platili 100 KM, a u Plavoj poliklinici nam rekli da kosta 150 KM, a to ustvari radi isti covijek kao i u Sapni. A kako se to krecena UKC-u, nemam pojma.
uh, obrezivanje laserski zvuci super! ja nisma cula da se u sarajevu radi na taj nacin. neki, sretno u subotu!!! nama je danas tri nedelje od te "intervencije"...
Ja kad pomislim ponovo da moramo proci kroz sunecenje hoce mi nesto biti. Starijeg smo sunetili u sanasi imao je 5 mjeseci sa lokalnom anestezijom i plakao je svih 20 minuta koliko je i trajalo, ok jasno mi je da ga nije bolilo vec strah od nepoznatih ljudi ali meni je skratilo bar 20 dana zivota E sad mladji je imao herniju sa 19 dana zivota i on ne smije plakati tako da privatna klinika kao ni lokalna anestezija ne dolazi u obzir. A jos citajuci vas shvatam da se sad i ne suneti prije 6 mjeseca a ja sam vec tad na poslu. To lasersko bi bilo super jer i danas nakon gotovo 5 godina moj sin ima vidne brazge od savova Ako neko nesto cuje za ovu novinu neka javi
ja sam sina sunetila sa 5god,u vojnoj bolnici,pod opstom anestezijom,kostalo 148km.samo otisla u vojnu i pitala kako cu,onda mi oni dali sta trebam od nalaza povaditi,zakazu termin ako nalazi budu uredni,uvedu ga proces traje 5 min a djete je uspavano neki 15 min,cim se probudio stao na noge.
Plavi telefon, savjetodavna, anonimna i besplatna linija za
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.