Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
sto mene muci ova tabela a nece da se otvori nikako da vidim koliko je najbolje da se deblja od sedmice do sedmice ja imam 26+2 i udebljala sam se 8 kg
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
Joj kud me djavo natjera da stanem sinoc na vagu ... 16+3 a kaze da sam dobila 8kg vec....mada mi se od pocetka kucna vaga ne slaze u 3 kg sa vagom dok doktora...tako da pojma nemam koliko sam dobila kila...Upucat cu se ako to bude tacnooooo
Izgleda da sam ja pravi Pero-Zdero , a sto je najtuznije ne jedem slatko nemam uopste zelju za cokoladama i keksicima....jedem dosta voca i 2 obroka dnevno
a moja najbolja drugarica, koja je jela samo zdravu hranu - povrce, voce, ribu - ugojila se 35 kg. ocigledno je sve individualno, i zavisi i od gradje tela...
Ja sam u 30.oj sedmici i dobila sam 8-9 kg, ali se osjecam kao da sam dobila 30 kg. Kao balon, samo sto ne puknem! Jedva disem i imam nepodnosljive zgaravice. Imas li ti Niki ovih problema?