Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Mart 19.3.2016 21:38:39
nudzejma
Znam da vikendom ovdje nema nikoga ali samo da vas pitam Jel' se vi prepirete sa muzem i placete za sitnicu? Ja od pocetka trudnoce i nisam bila neki placko a evo zadnjih 7 dana meni stalno nesto smeta i stalno zvocam mm i na kraju se od muke rasplacem Sama sam sebi sad smjesna...Ali evo veceras sam se toliko uzrujala da sam morala iz predostroznosti popiti Apaurin da se sto prije smirim...Hormoni su cudo
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Mart 19.3.2016 21:59:12
agatha
Ima nekoga, Nudzejma! Sve je to normalno, što kažeš hormoni su čudo. Meni se dešavalo da dodjem na posao i kažem kolegici da se ne iznenadi ako naprasno počnem plakati.Jer kad mi dodje da plačem nema šanse da se mogu suzdržati bez obzira gdje se nalazim. Tako sam gledala umjetničko klizanje i treneru pune oči suza jer je klizačica dobro izvela svoju tačku i ja odvalim plakati, hehehehe.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Mart 20.3.2016 7:17:33
Logica
Jutro zene :) ja sam imala neprospavanu noc..kukovi me bole tako da nisam mogla dugo na jednoj strani da spavam pa se okrecem cijelu noc kao na raznju..pa se onda namjestim u polozaj sedzde ali me onda ziga u donjem dijelu ledja..nadam se da je porod blizu jer ovo vise nije zabavno :)
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Mart 20.3.2016 17:21:33
Arijana2
Pozdrav kako ste ,vikend malo zatišje ,ali samo neka je hvala Bogu sve ok .I ja sam malo vise šetala ovaj vikend ,dedo nas častio kolicima pa smo birali .Samo aBd da dočekamo termin i da sve hairli prodje.Sve se odmarajte sto vise,puno poljubaca od nas
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Mart 21.3.2016 8:15:43
mama3333
Jutro moje zenice...nadam ste da ste mi sve redom dobro i vi i vase bebice.. Ja sam bila na kontroli i ujedno sam sretna i tuzna.sretna sam jer je cura hvala Allahu dobro,a ujedno tuzna jer mi nema vise ustajanja naredna dva mjeseca strogo mirovanje,injekcije svaki dan do iduce kontrole i to mi je jako tesko palo jer nisam tip koji moze da lezi i miruje,a sada moram htjela ili ne... Kod mene je od pocetka niska posteljica,a sad u 25 + 3 dana je placenta previa parcijalna...dr se nada da cemo izgurati do kraja mada je velika sansa da se krvarenje ponovi da se porodim u iducem mjesecu... Ljubimm vas sve redom da neku ne preskocim
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Mart 21.3.2016 8:32:12
tačkicaa
Jutro hanumice Aman ljudi ljepote kad se ne radi, sinoć jadna u depresiju pado' čim pomisli' na pos'o Koliko puta sam čula da muški kažu: Ja da sam žensko, svake godine bi' rađo' da ne radim... E čuj! Više ne mo'š rahat bit' ni trudan A što se svađe tiče, to je tek užas Prenosi me opraše, za čas poludim, iznerviram se, onda me želudac zaboli, samo što se ja svađam sa svakim ko naleti. Sreća ne nalijeću ljudi često radnim danima Mama3333 Bitno da je beba dobro, a ti se zalijepi za taj krevet, vidiš kako bi neke od nas rado ljenčarile NE brini ništa, sve će to biti super
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Mart 21.3.2016 8:37:23
Arijana2
Mama 3333 samo odmaraj ,gledaj TV ,čitaj brzo ce to proći i onda ces sve nadoknaditi sve to brzo prodje ,a i po pravilu sve bi trudnice trebale sto vise odmarati .Bit ce sve aBd dobro.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Mart 21.3.2016 9:23:03
Lejni
Drage moje evo mene na brzaka opet. Samo da vas pozdravim. Vratila sam se u Sa, bila danas na pregled. Sve je ok, uzeli bris da vidimo je li streptokoka jos tu. Ne znam ko je sada zaduzen za spisak, nasa Isha je iz zezanja stavila kod mene jer nam je takav bio osjecaj ali dr danas kaze da je pa samo da promjenimo.
Kasnije cu vas iscitati detaljnije a sad odoh da doruckujem, gladna sam punoooo. E da, smrsala sam jos 200 grama hahah
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Mart 21.3.2016 9:41:15
mala_sa
Jutro , kod nas nekakvo tmurno vrijeme pa nikako da se razbudim samo zijevam
Vidim hB sve ste mi dobro , prenosa i nervoze i kod nas ima, najcesce mm ispasta, valjda sto je i najvise sa mnom
Mama333 mashAllah za malenu, borac je to; a tebi znam da nije lahko, ali izdrzi, svaki dan u stomaku zaista znaci bas puno! Poskidaj sebi serija, filmova, knjiga online; mozes i kupovati online za bebicu, il proberes pa samo tm posaljes da kupi. A i pricaj sa nama, uvijek ce naletjeti neka
Arijana za kolica, i mi smo prosle sedmice uzeli, ispala nam bas slucajno na jako dobrom snizenju i odmah uzeli
Lejni mashAllah za , fali nam plavih crtica na listi
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Mart 21.3.2016 10:59:35
anidla
jutro :)
Nikako da se javim nakon prijavljivanja :) Taman sam pomislila da ce me izbrisati sa spiska hahah, ionako sam zadnja na listi Ja u srijedu cu akBgda biti 12 punih sedmica i kontam se da li da radim onak kombinovani screening..Kod Mehmedbasica je 250 KM plus pregled 70....da li je neko radio ovaj test i gdje ste radile? Ja se i dalje bockam u stomak svaki dan sa clexanom...noga me od tromba manje boli...trebala bih i na Jezero na kontrolu a valjda sam se toliko ulezala kako mirujem da i se ne da nista
Nadam se da ste sve dobro i zdravo
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Mart 21.3.2016 11:12:11
Logica
Jutro zene :) samo da prijavim da sam pravi top..ukljucila jutros bebine sarene stvari na 60 i sve se obojilo..i to nije poplavilo nego posmedjilo i pozelenilo..sama sam na sebe ljuta...a sve novo novcato..
Helem nemojte sareno prati na 60 ocigledno je previse :)
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Mart 21.3.2016 12:31:58
tačkicaa
anidla Ne znam kakva je kod tebe situacija, ja sam u 13-oj sedmici, i meni je doktorica predložila da radim onaj neki test mjerenja nuhalnog nabora. Eh sad, mislim da to nije isto, jer se u kombinovanom screeningu vadi i krv, ako sam dobro skontala... Što se cijena tiče, vidiš nisam ni razmišljala o tome dok ti ne pomenu Fakat, koliko koštaju ti pregledi? I sad me hvata panika, ja trebam sutra na kontrolu, nije mi baš svejedno... A što se bockaš u stomak? Nisam u toku, izvini
Logica Čestitam, sad spol bebe nije ni bitan, imaš odjeću univerzalnih boja Ajde ba, ko zna za šta je to dobro
Lejni Meni smo stavili plave crtice, jer ja kobajagi osjećam dečka Baš da vidimo hoće li biti kao kod tebe
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Mart 21.3.2016 12:55:18
Sanjalica 85
Evo i mene , ispravila sam spisak, ako mi je sta pobjeglo, reagujte Meni je vikend bio nafakali nane su nas ponovile sa tepisima i komodom za malu smrdu sada jedva cekam da zavrsimo krecenje i generalku pa da to sve fino instaliram i pocnem prati i slagati stvarcice Mama333 samo odmaraj i pazi dobro na naprezanje. Sve ce to biti dobro, materica ce jos da raste, tako da ima sanse i da se pomjeri sa grlica. Mazi pupu, pricaj svojoj princezi i brzo ce to da proleti. Tipkaj ovdje, uvijek ima nekoga Napokon sam nasla lijek za kiselinu, Reni tablete su spas, mogu ih i trudnice tako da ih sada jedem k'o bombone, pa malo uspijem i odspavati nocu Da me ledja i ono rostljanje sa boka na bok ne zezaju mozda bih i citavu noc sastavila, ali dobro je i ovako. Svakako se valja navikavati na ustajanje po 100 puta nocu
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Mart 21.3.2016 12:57:08
Logica
Ma najveca mi muka sto ima stvari koje su kupile mama i svekrva pa ce biti sto mu ne obuces ono sto sam mu kupila :)
Kad se covjek rodi talenat :)
Ja osim mjerenja nuhalnog nisam nista radila..Allah najbolje zna ali da je i bilo nesto ne bih mogla da prekinem trudnocu. U svakom slucaju zelim vam svima uredne kontrole :)
Lejni i anidla bravo za uredne kontrole,da tako i ostane sve :)
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Mart 21.3.2016 12:59:56
agatha
Pozz, žene! Joj, treći put pišem, valjda će sad proći, pišem sa mobitela. Ja sam ušla u 16.sedmicu, sutra pregled ako Bog da. Doktor je spominjao tripl test pa vidjet ću ima li reagensa na dipu. Inače, između 11-14 sedmice se mjeri nuhalni nabor koji je bitan zbog trisomija. Uh, da je dočekati kraj radnog vremena. :)
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Mart 21.3.2016 13:05:47
Sanjalica 85
Logica tek skontah sta ti se desilo i kod mene je sve sareno i kontala na 60 prati, znaci da zaboravim. A sta ces, ne nerviraj se sada gotovo je. Ako upitaju, pocni da psujes Kinu i Tursku i ne kvalitetatn pamuk . Za sljedecu turu uzmi u DM-u maramice za skupljanje boje, meni su se super pokazale, otkada njih koristim nikada mi nista nije pobojilo cak i na vecim temperaturama.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Mart 21.3.2016 13:35:33
Vrtni patuljak
Lejni ti i ja se zamijenile Tebi su od sale stavili a meni , a sad je obrnuto! Nek su zivi i zdravi, vidjecemo hoce li Tackici potrefiti, a bas je zabavno ovo pogadjanje Hvala za redovno azuriranje liste
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Mart 21.3.2016 14:12:38
samy_lo
Radit cu 4d na Barama,kod dr.Dedeica,on inace radi u Skerlicevoj,ali tu ima privatnu ordinaciju. Ja i ne znam kad mi je termin nekad pocetkom oktobra vjerojatno
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Mart 21.3.2016 15:13:11
BubaDara
Zdravo i od mene, drage moje Dugo vas već pratim pa red je i da se upišem na spisak Molim lijepo da me neko ubaci između vrtnog patuljka i lejni Moj termin je 09.09.2016. Ne znamo jos uvijek sta je, ali imam osjecaj da je deckic Neke žene već poznajem sa drugih tema, a ostalim ću ukratko da se predstavim Trudnoći smo se nadali punu godinu dana i eto nakon godinu borbe za majušno, raznih nalaza i razočarenja kad dođe , 12.01. smo napokon ugledali svoje Sad sam u 16. sedmici i super se osjećam od početka, nikad nisam imala ni najmanje mučnine što i vama svima od srca želim
< Poruku je uredio BubaDara -- 21.3.2016 15:17:36 >