|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Mart
19.3.2016 13:03:29   
search
i da, na zadnjem pregledu je bila princezica, valjda se neće ništa promijenit user posted image user posted image

(odgovor članu search)
Neposredna veza do poruke: 301
19.3.2016 21:38:39   
nudzejma
Znam da vikendom ovdje nema nikoga ali samo da vas pitamuser posted image
Jel' se vi prepirete sa muzem i placete za sitnicu?
Ja od pocetka trudnoce i nisam bila neki placko a evo zadnjih 7 dana meni stalno nesto smeta i stalno zvocam mm i na kraju se od muke rasplacemuser posted image
Sama sam sebi sad smjesna...Ali evo veceras sam se toliko uzrujala da sam morala iz predostroznosti popiti Apaurin da se sto prije smirim...Hormoni su cudouser posted image

"Šta je bilo-bilo je,a ono što želiš neizvjesno je! Imaš samo trenutak u kojem živiš"

(odgovor članu search)
Neposredna veza do poruke: 302
19.3.2016 21:59:12   
agatha
Ima nekoga, Nudzejma! Sve je to normalno, što kažeš hormoni su čudo.
Meni se dešavalo da dodjem na posao i kažem kolegici da se ne iznenadi ako naprasno počnem plakati.Jer kad mi dodje da plačem nema šanse da se mogu suzdržati bez obzira gdje se nalazim.
Tako sam gledala umjetničko klizanje i treneru pune oči suza jer je klizačica dobro izvela svoju tačku i ja odvalim plakati, hehehehe.

(odgovor članu nudzejma)
Neposredna veza do poruke: 303
20.3.2016 7:17:33   
Logica
Jutro zene :) ja sam imala neprospavanu noc..kukovi me bole tako da nisam mogla dugo na jednoj strani da spavam pa se okrecem cijelu noc kao na raznju..pa se onda namjestim u polozaj sedzde ali me onda ziga u donjem dijelu ledja..nadam se da je porod blizu jer ovo vise nije zabavno :)

Ja se ne svadjam s muzem jer je na terenu :)

(odgovor članu agatha)
Neposredna veza do poruke: 304
20.3.2016 17:21:33   
Arijana2
Pozdravuser posted image kako ste ,vikend malo zatišje ,ali samo neka je hvala Bogu sve ok .I ja sam malo vise šetala ovaj vikend ,dedo nas častio kolicima pa smo birali .Samo aBd da dočekamo termin i da sve hairli prodje.Sve se odmarajte sto vise,puno poljubaca od nas user posted image

(odgovor članu search)
Neposredna veza do poruke: 305
21.3.2016 7:45:32   
samy_lo
Jutro zene..
Ajmouser posted image hhehe,samo se zezam,samo vi spavajte kad ja ne mogu,isto sam vampir

06.09.2013 pocetak borbe
01.3.2015. Kiretaza-13 sedmica
10.9.2015 dvojke-spontani pobacaj
04.10.2016 rodio se moj H

(odgovor članu Arijana2)
Neposredna veza do poruke: 306
21.3.2016 8:15:43   
mama3333
Jutro moje zenice...nadam ste da ste mi sve redom dobro i vi i vase bebice..
Ja sam bila na kontroli i ujedno sam sretna i tuzna.sretna sam jer je cura hvala Allahu dobro,a ujedno tuzna jer mi nema vise ustajanja naredna dva mjeseca strogo mirovanje,injekcije svaki dan do iduce kontrole i to mi je jako tesko palo jer nisam tip koji moze da lezi i miruje,a sada moram htjela ili ne...
Kod mene je od pocetka niska posteljica,a sad u 25 + 3 dana je placenta previa parcijalna...dr se nada da cemo izgurati do kraja mada je velika sansa da se krvarenje ponovi da se porodim u iducem mjesecu...
Ljubimm vas sve redom da neku ne preskocim

(odgovor članu samy_lo)
Neposredna veza do poruke: 307
21.3.2016 8:32:12   
tačkicaa
Jutro hanumice user posted image
Aman ljudi ljepote kad se ne radi, sinoć jadna u depresiju pado' čim pomisli' na pos'o user posted image
Koliko puta sam čula da muški kažu: Ja da sam žensko, svake godine bi' rađo' da ne radim...
E čuj! Više ne mo'š rahat bit' ni trudan user posted image
A što se svađe tiče, to je tek užas user posted image Prenosi me opraše, za čas poludim, iznerviram se, onda me želudac zaboli, samo što se ja svađam sa svakim ko naleti. Sreća ne nalijeću ljudi često radnim danima user posted image
Mama3333 Bitno da je beba dobro, a ti se zalijepi za taj krevet, vidiš kako bi neke od nas rado ljenčarile user posted image NE brini ništa, sve će to biti super user posted image

(odgovor članu mama3333)
Neposredna veza do poruke: 308
21.3.2016 8:37:23   
Arijana2
Mama 3333 samo odmaraj ,gledaj TV ,čitaj brzo ce to proći i onda ces sve nadoknaditi sve to brzo prodje ,a i po pravilu sve bi trudnice trebale sto vise odmarati .Bit ce sve aBd dobro.

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 309
21.3.2016 9:23:03   
Lejni
Drage moje evo mene na brzaka opet. Samo da vas pozdravim. Vratila sam se u Sa, bila danas na pregled. Sve je ok, uzeli bris da vidimo je li streptokoka jos tu.
Ne znam ko je sada zaduzen za spisak, nasa Isha je iz zezanja stavila kod mene user posted image jer nam je takav bio osjecaj ali dr danas kaze da je user posted image pa samo da promjenimo.

Kasnije cu vas iscitati detaljnije a sad odoh da doruckujem, gladna sam punoooo. E da, smrsala sam jos 200 grama hahah

13.01.2016-e ugledali dugo zeljene user posted image

(odgovor članu Arijana2)
Neposredna veza do poruke: 310
21.3.2016 9:41:15   
mala_sa
Jutro user posted image , kod nas nekakvo tmurno vrijeme pa nikako da se razbudim samo zijevam user posted image

Vidim hB sve ste mi dobro user posted image , prenosa i nervoze i kod nas ima, najcesce mm ispasta, valjda sto je i najvise sa mnom user posted image user posted image

Mama333 mashAllah za malenu, borac je to; a tebi znam da nije lahko, ali izdrzi, svaki dan u stomaku zaista znaci bas puno! Poskidaj sebi serija, filmova, knjiga online; mozes i kupovati online za bebicu, il proberes pa samo tm posaljes da kupi. A i pricaj sa nama, uvijek ce naletjeti neka user posted image

Arijana user posted image za kolica, i mi smo prosle sedmice uzeli, ispala nam bas slucajno na jako dobrom snizenju i odmah uzeli user posted image

Lejni mashAllah za user posted image , fali nam plavih crtica na listi user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Lejni)
Neposredna veza do poruke: 311
21.3.2016 10:35:26   
samy_lo
Mama333 izdrzat ces ti to
Lejni mashAllah za user posted image

06.09.2013 pocetak borbe

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 312
21.3.2016 10:59:35   
anidla
jutro :)

Nikako da se javim nakon prijavljivanja :) Taman sam pomislila da ce me izbrisati sa spiska hahah, ionako sam zadnja na listi user posted image user posted image
Ja u srijedu cu akBgda biti 12 punih sedmica i kontam se da li da radim onak kombinovani screening..Kod Mehmedbasica je 250 KM plus pregled 70....da li je neko radio ovaj test i gdje ste radile?
Ja se i dalje bockam u stomak svaki dan sa clexanom...noga me od tromba manje boli...trebala bih i na Jezero na kontrolu a valjda sam se toliko ulezala kako mirujem da i se ne da nista user posted image

Nadam se da ste sve dobro i zdravo user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu samy_lo)
Neposredna veza do poruke: 313
21.3.2016 11:12:11   
Logica
Jutro zene :) samo da prijavim da sam pravi top..ukljucila jutros bebine sarene stvari na 60 i sve se obojilo..i to nije poplavilo nego posmedjilo i pozelenilo..sama sam na sebe ljuta...a sve novo novcato..

Helem nemojte sareno prati na 60 ocigledno je previse :)user posted image

(odgovor članu search)
Neposredna veza do poruke: 314
21.3.2016 12:31:58   
tačkicaa
anidla Ne znam kakva je kod tebe situacija, ja sam u 13-oj sedmici, i meni je doktorica predložila da radim onaj neki test mjerenja nuhalnog nabora. Eh sad, mislim da to nije isto, jer se u kombinovanom screeningu vadi i krv, ako sam dobro skontala... Što se cijena tiče, vidiš nisam ni razmišljala o tome dok ti ne pomenu user posted image Fakat, koliko koštaju ti pregledi? I sad me hvata panika, ja trebam sutra na kontrolu, nije mi baš svejedno... user posted image
A što se bockaš u stomak? Nisam u toku, izvini user posted image

Logica Čestitam, sad spol bebe nije ni bitan, imaš odjeću univerzalnih boja user posted image Ajde ba, ko zna za šta je to dobro user posted image

Lejni user posted image Meni smo stavili plave crtice, jer ja kobajagi osjećam dečka user posted image Baš da vidimo hoće li biti kao kod tebe user posted image

(odgovor članu Logica)
Neposredna veza do poruke: 315
21.3.2016 12:38:57   
Sanjalica 85

SPISAK TERMINA AKTIVNIH TRUDNICA user posted image user posted image
Neaktivne nakon odredjenog vremena brisemo.
(zbog neaktivnosti na temi) user posted image

MART 2016

28.02.Isha user posted image porodila se 06.03. user posted image
01.03. Ney75 user posted image porodila se 04.03. user posted image
04.03. Skorpija user posted image porodila se 20.02.user posted image
09.03. Bebabu user posted image porodila se 15.03. user posted image
21.03. Manka user posted image
26.03. Choopy user posted image

APRIL 2016

06.04. Arya user posted image
08.04. Suncica15
15.04. Logica user posted image
18.04. maya 25 user posted image
20.04. *Sun*

MAJ 2016

07.05 Tajra26
08.05. Dinaina
10.05. Minie user posted image
12.05. Sanjalica 85 user posted image
16.05. blossom user posted image
20.05. Daliyah92 user posted image

JUNI 2016

19.06. Enisa 1989 user posted image
24.06 felix user posted image
25.06 mala_sa user posted image

JULI 2016

01.07. Mama3333 user posted image
11.07 search user posted image
20.07. Arijana2 user posted image
27.07. nudzejma user posted image

AVGUST 2016

14.08. Angelica

SEPTEMBAR 2016

03.09. Vrtni patuljak user posted image
26.09. Lejni user posted image
28.09 tackicaa user posted image user posted image

OKTOBAR 2016

06.10. anidla

Našu srećicu, maminu i tatinu princezu, ocekujemo 12.05.2016. user posted image

(odgovor članu Sanjalica 85)
Neposredna veza do poruke: 316
21.3.2016 12:55:18   
Sanjalica 85
Evo i mene user posted image , ispravila sam spisak, ako mi je sta pobjeglo, reagujte user posted image user posted image
Meni je vikend bio nafakali user posted image nane su nas ponovile sa tepisima i komodom za malu smrduuser posted image sada jedva cekam da zavrsimo krecenje i generalku pa da to sve fino instaliram i pocnem prati i slagati stvarcice user posted image user posted image
Mama333 samo odmaraj i pazi dobro na naprezanje. Sve ce to biti dobro, materica ce jos da raste, tako da ima sanse i da se pomjeri sa grlica. Mazi pupu, pricaj svojoj princezi i brzo ce to da proleti. Tipkaj ovdje, uvijek ima nekoga user posted image
Napokon sam nasla lijek za kiselinu, Reni tablete su spas, mogu ih i trudnice tako da ih sada jedem k'o bombone, pa malo uspijem i odspavati nocu user posted image Da me ledja i ono rostljanje sa boka na bok ne zezaju mozda bih i citavu noc sastavila, ali dobro je i ovako. Svakako se valja navikavati na ustajanje po 100 puta nocu user posted image

Neposredna veza do poruke: 317
21.3.2016 12:57:08   
Logica
Ma najveca mi muka sto ima stvari koje su kupile mama i svekrva pa ce biti sto mu ne obuces ono sto sam mu kupila :) user posted image

Kad se covjek rodi talenat :)

Ja osim mjerenja nuhalnog nisam nista radila..Allah najbolje zna ali da je i bilo nesto ne bih mogla da prekinem trudnocu. U svakom slucaju zelim vam svima uredne kontrole :)

Lejni i anidla bravo za uredne kontrole,da tako i ostane sve :)

< Poruku je uredio Logica -- 21.3.2016 13:00:52 >

(odgovor članu search)
Neposredna veza do poruke: 318
21.3.2016 12:59:56   
agatha
Pozz, žene! Joj, treći put pišem, valjda će sad proći, pišem sa mobitela.
Ja sam ušla u 16.sedmicu, sutra pregled ako Bog da.
Doktor je spominjao tripl test pa vidjet ću ima li reagensa na dipu.
Inače, između 11-14 sedmice se mjeri nuhalni nabor koji je bitan zbog trisomija. Uh, da je dočekati kraj radnog vremena. :)

Neposredna veza do poruke: 319
21.3.2016 13:05:47   
Sanjalica 85
Logica tek skontah sta ti se desilo user posted image i kod mene je sve sareno i kontala na 60 prati, znaci da zaboravim. A sta ces, ne nerviraj se sada gotovo je. Ako upitaju, pocni da psujes Kinu i Tursku i ne kvalitetatn pamuk user posted image . Za sljedecu turu uzmi u DM-u maramice za skupljanje boje, meni su se super pokazale, otkada njih koristim nikada mi nista nije pobojilo cak i na vecim temperaturama.

(odgovor članu Logica)
Neposredna veza do poruke: 320
21.3.2016 13:17:17   
samy_lo
Ja sam 12 na 13 sedmicu,sljedeci ponedjeljak radim kod svog doktora privatno 4d i nuhalni,on kaze da je tad dobro uraditi 4d da vidimo jel sve ok

06.09.2013 pocetak borbe

Neposredna veza do poruke: 321
21.3.2016 13:35:33   
Vrtni patuljak
Lejni ti i ja se zamijenile user posted image Tebi su od sale stavili user posted image a meni user posted image , a sad je obrnuto! Nek su zivi i zdravi, vidjecemo hoce li Tackici potrefiti, a bas je zabavno ovo pogadjanje user posted image Hvala za redovno azuriranje liste user posted image

(odgovor članu Lejni)
Neposredna veza do poruke: 322
21.3.2016 13:58:41   
anidla
tackicaa, bockam se svaki dan, dajem injekcije sebi u stomak jer imam dubinsku vensku trombozu...formirao mi se tromb u pocetku trudnoce....

samy lo gdje ces raditi 4Dultrazvuk?

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Vrtni patuljak)
Neposredna veza do poruke: 323
21.3.2016 14:12:38   
samy_lo
Radit cu 4d na Barama,kod dr.Dedeica,on inace radi u Skerlicevoj,ali tu ima privatnu ordinaciju.
Ja i ne znam kad mi je termin nekad pocetkom oktobra vjerojatno

06.09.2013 pocetak borbe

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 324
21.3.2016 15:13:11   
BubaDara
Zdravo i od mene, drage moje user posted image user posted image
Dugo vas već pratim pa red je i da se upišem na spisak user posted image
Molim lijepo da me neko ubaci između vrtnog patuljka i lejni user posted image
Moj termin je 09.09.2016. user posted image Ne znamo jos uvijek sta je, ali imam osjecaj da je deckic user posted image user posted image
Neke žene već poznajem sa drugih tema, a ostalim ću ukratko da se predstavim user posted image
Trudnoći smo se nadali punu godinu dana i eto nakon godinu borbe za majušno, raznih nalaza i razočarenja kad dođe user posted image , 12.01. smo napokon ugledali svoje user posted image user posted image
Sad sam u 16. sedmici i super se osjećam od početka, nikad nisam imala ni najmanje mučnine što i vama svima od srca želim user posted image
user posted image

< Poruku je uredio BubaDara -- 21.3.2016 15:17:36 >

12.01.2016.g. ugledali svoje user posted image user posted image

(odgovor članu samy_lo)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

kupanje bebe
š t a

Jeste li kupali bebu prije otpadanja pupčanice?

da, skroz (64%)

samo mokrom krpicom (24%)

vlažnim maramicama (12%)

Broj svih glasova: 170

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *