minie -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Mart (3.3.2016 13:25:36)
|
Dancek, Da se i ja malo javim. Ugl i danas jedva cekam kuci [sm=smiley36.gif] Kao da cu malo ranije na bolovanje [sm=smiley36.gif] Ney, Isha pa sta vise cekate, danas i lijep datum [sm=smiley1.gif] Meni puno dragih osoba slavi rodjendan u ovom mjesecu, za vikend imamo 3 rodjendana. Ja naredne sedmice idem na kontrolu, u srijedu cu aBd krv i urin, a petak kontrola. Jutros sam se vagala, oko 1 kg (50 gr manje) pa cu se portuditi da ovu 1 kg prepolovim do kontrole, da me dr ne ruzi [sm=smiley36.gif], inace oko 6,5 od pocetka (31. sedmica), valjda necu jos puno dobiti, pripazicu jos malo pa da mi kasnije bude lakse, sve se tjesim bice ljeto i salatice pa ce otici i kile. Nudzejma probaja namazati malo sircetom, ono je dobro kad svrbi. A ja danima vec ne nosim strample, crkla bih u njima. malo mi je duza jakna pa mi ne bude hladno, a inace su i temp dovoljno visoke. Kupih sebi danas nesto kao malo deblji kardigan, moci cu ga i kasnije iskoristiti, ugl kolegice rekose da mi je bas dobar. Izabrah crvenu jer mi ona najbolje stoji, a i malo da razbijem sve nijanse crne.
|
|
|
|