mala_sa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Mart (7.3.2016 10:31:40)
|
Jutro, ja se zadeverala oko imena, kopam porijeklo i znacenje [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Isha iskrene cestitke [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], sad se mazi sa svojom macom i uzivajte [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] BebaBu primaklo se [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], hairli abd da prodje pa kad god da krene [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Blossom moguce je, koza se rasteze na sve strane, tako da su sve promjene moguce, meni su se znale modrice bas prave odjednom po stomaku pojaviti [sm=zmeden.gif] Logica prpa ha [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], moji porodi su bili hB dosta brzi oba gotova za 5 sati od prvog truda. Radjena mi je epi oba puta, ali za nekih 7-10 dana rana se smiri, tako da i to prodje. A ti prvi dani, pa nekako prodju ko u bunilu [sm=smiley36.gif], sav se das u dojenje i navlacenje mlijeka, prvih par presvlacenja traje po pola sata zbog pupka [sm=smiley36.gif] (zacas se i tu uhodas), i uvijek je na pocetku stres kad cujes da place, iako znas i sama da je novordjence i da mora plakati, uvijek se pitas a sta mu je [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]. U biti kad prvi put uzmes to svoje cedo u ruke, odjednom znas sve sta i kako, isto kao da si se rodio naucen [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]. Prodje to uvijek puno bolje, lakse i brze nego sto mi zamislimo za ovih 9mj [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|