minie -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Mart (9.3.2016 15:50:18)
|
IZVORNA PORUKA: Vrtni patuljak Pozdrav zenice[sm=smiley1.gif] Ney i Isha cestitam od srca, nek ste svi skupa zivi, zdravi i sretni 1000 godina! Minie i Samy_lo - nema guzve jer je nova direktorica otvorila dodatne boksove za vadjenje krvi, da rastereti sluzbu i smanji guzve sto je stvarno odlican potez. Ja vadila krv za hormone stitne pa usput i krvnu sliku- visoke mi masnoce prvi put u zivotu[sm=zmeden.gif] Kontam, jela sam dosta putera za dorucak, valjda je od toga, nemam ideje od cega bi mi masnoca mogla biti povisena [sm=zmeden.gif] Uglavnom, dobro je sve, osim sto placem stalno nicim izazvana a inace sam poznata kao neko ko ne place, pa mi je muz sokiran, a mama se valja od smijeha- kaze nije dzaba drugo stanje [sm=smiley36.gif] Pozdravcici za sve! Povisen hlesterol i trigliceridi su normalna pojava u trudnoci, izuzev ako su povecani 3,4 puta. Nista se ti ne brini i ja sam tako ostala sokirana, ali mi dr objasio da je to sasvim normalno. Arijana ja sam danas kupila gegice, a neki dan bodi i kapicu, hehe. Moram skinuti i odjecicu od R da vidim sta ce odgovarati, nisu rodjeni u istom godisnjem dobu. A ostatak ce MM kupiti u Njem, naravno, kad ja izaberem [sm=smiley36.gif] Odoh se spremati kuci. Imate veliku pusu od nas dvoje
|
|
|
|