Sanjalica 85 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Mart (14.3.2016 13:03:15)
|
Pozdravcic i od nas dvije [sm=kava.gif] Ja sam zadnjih dana toliko umorna da bih samo spavala. Ustanem, doruckujem i samo se prebacim u dnevnu i opet horizontala [sm=smiley13.gif] Bas nisam nizasta, a uskoro nas ceka krecenje, generalka, pripreme za bebaru a ja ziva ne znam kako cu. Hem sto me umor savlada, jos na to i ledja, jedva se krecem, bit ce nam veselo. U petak sam vadila nalaze, sve ok, sem malo bakterija u urinu i naravno eritrociti i hemoglobin smanjeni. Danas i sutra cu nositi UK, mada ja mislim da su te bakterije od iscjedka, kojeg ima jako puno. mala_sa i ja od pocetka trudnoce ima dosta iscjedka, nemam ni peckanja ni svraba, ali dojadi po citav dan mijenjati uloske, mada mi je bris stalno bio cist [sm=zmeden.gif] Choopy Arijana sa uputnicom od ljekara opste prakse ili iz DZ gdje vodis trudnocu ides na GAK. I ja vodim trudnocu privatno i moja doktorica opste prakse mi daje sve uputnice. Ja mislim da mozes nazvati, pitati kada radi doktor kod kojeg zelis da ides i zakazati termin. Bar sam ja tako shvatila. Ja cu najvjerovatnije kod Nakasa, mada sam i za Katicu i Medjedovica cula da su OK. Ali svakako ne znaci da ce nas poroditi taj koga izaberemo[sm=smiley13.gif] Ja jos uvijek ne mogu da se nakanim da krenem na one vjezbice, bas sam lijena [sm=zz_giggle.gif]
|
|
|
|