Sanjalica 85 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Mart (15.3.2016 12:55:51)
|
E sto se iznevira, napisah esej i zaboravi copy i ode [sm=smiley7.gif][sm=zz_banghead.gif] Ugalvnom, ja muku mucim sa kiselinom, nocas do 4 hodala po kuci, jer cim legnem pocne da przi u grlu i ne prestaje, jedino mi malo pomogne sirova riza i dvopek[sm=smiley13.gif] Bloosom ista sam ti takva, meni ovo bas i nije blazeno, ledja bole od pocetka, konstantno umorna i pospana, kiselina, ma raspad sistema, ko trut sa, a uopste se nisam udebljala puno. u 31 sedmicu usla sa +8 kila [sm=bravo.gif] ja zadovoljna s obzirom da se slabo krecem, mada dr bas i nije [sm=smiley36.gif], njemu je sve puno. Gdje planiras na vjezbe, mozda se sretnemo, ja cu u Saraj polje? Tackica ne opterecuj se sa tim. imas na proslomjesecnoj temi spisak sta ti treba za bebu i tebe za porodiliste, ja sam jedan objavila, malo iscitaj, a mislim da ima i na onim temam vezano za porodilista. Uglavnom zene su znale ici i sa koferima [sm=jezicek.gif] Mi cekamo paket od tetke da vidim sta je poslala pa da mogu skontati sta mi jos treba. I ja sam nakupovala nekih benkica i gegica i sada mi se cini da ce biti dosta toga od 0-3 mjeseca a skripac za kasnije, ai beba je pokrupna, pa me strah da to sve ne bude za jednoktarnu upotrebu. Meni sinoc krenuo kolostrum, sva mi majca od kapljica, sad cu ulozak morat i na sike stavljati [sm=jezicek.gif], nije dovoljno sto non stop mjenjam dnevne [sm=smiley36.gif] Ali sve za moju malu smrdu [sm=pikapoka1.gif][sm=smiley27.gif]
|
|
|
|