Sanjalica 85 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Mart (16.3.2016 12:15:35)
|
Jutroooooo, proslo 12 , a ja i ova moja smrda tek profercerale [sm=kava.gif] Jao zene drage kako sam ja nervozna, doslovno ujedam. Sve mi smeta, svi mi idu na zivce, sa MM ne pricam od juce, ne znam ni ja zasto [sm=zmeden.gif]. Dugo me ovakva huja nije uhvatila [sm=hudicek1.gif][sm=smiley7.gif], a suze frcaju na sve strane, k'o kakva budala [sm=sad.gif] Bloosom dosjetla bi se ti peglati sjedecki da si bila jedva pokretna skoro pola godine, jos takva isla na posao, pa samo trazis sebi da olaksas nekako, inace ovako ti ne padne napamet, kontas evo jos ovo da zavrsim pa cu da poravnim, a ledja vec pukla [sm=smiley13.gif] E i da znas kako nam se Tackica pridruzila sve zivnulo, njoj dosadno na poslu, nama kuci i ljepota [sm=smiley16.gif][sm=smiley16.gif] Ja se Tackice mazem od pocetka uljima kojekakvim, jer imam uzas suhu kozu i mislim da je to jedina stvar u zivotu u kojoj sam bila disciplinovana [sm=bravo.gif] za sada nisam nigdje ispucala, mada vidjet cemo za 2 mjeseca kad stomak ispuse [sm=nosecka.gif] Weledino je bas skupo i malo ga dodje, dok sve zone namazes ode za 5 dana. Moja su sva bademova, mada sam u pocetku uzimala ono najjeftinije iz DM-a na bazi maslinovog ulja. I da, meni je dr tek u 16 sedmici radio UZ preko stomaka, do tada sve vaginalni. U petak kontrola, da vidimo sta smrda radi [sm=bravo.gif], i poslije toga jos jedna i ja sa privatnikom zavrsila. Jos malo pa cu bankrotirati [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|