Sanjalica 85 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Mart (8.3.2016 12:03:22)
|
Drage mamice sretan vam 8. mart [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] Uzivajte i odmarajte, kazu za praznik ne valja raditi [sm=smiley1.gif] Blossom i ja sam puna kapilara po ledjima, ali mi je i koza jako svijetla, pa se svaka tackica vidi. Sreca sto sam na bolovanju i ne krecem se puno inace bi mi i noge vjerovatno bile kao razgranato drvo. Ja nisam bila sigurna da li je Nakas stvarno presao gore, ali posto je sada info provjerena, ako uspijem doci do njega onda njega biram [sm=smiley1.gif]. Mozda se i sretnemo, ja cu vjerovatno za dvije sedmice gore na prvi pregled. Joj kod mene je jos uvijek bitka oko imena, mm nekakav sujevjeran pa nece da prica uopste o tome ali u opciji su Zara, Dalia i Nadja pa vidjet cemo sta ce biti. U krajnjem slucaju kada je vidim znat cu [sm=smiley1.gif] Meni se Zara, ali kratko, jako svidja, ali neko kaze isto radnja, pa se sprda, a meni to nikako nije jasno, svako ima svoje, meni i kada se nisu svidjala imena koja su prijatelji davali djeci nikada nisam komentarisala ili ih odgovarala, pa pobogu nije Mukelefa ili Zulfeta pa da je neko zeza kada poraste. Izvade mi tako zivce, odmah bi i plakala i svadjala se[sm=hudicek1.gif] Ajlin je bila opcija ali slicno imamo u porodici, pa eto otpalo.
|
|
|
|