Sanjalica 85 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Mart (4.3.2016 12:51:49)
|
Tuspas nas [sm=smiley1.gif] Sto su nam se bebe ulijenile nesto [sm=smiley1.gif], sretno Isha i Ney Meni nesto ovo vrijeme leti, i kako vidim da se reda mjesec za mjesecom i maj sve blize, sve me veca panika hvata[sm=smiley13.gif] skoro svaku noc sanjam da se poradjam, bas sam se nesto opteretila. Malena se vrti, lupa, imam osjecaj da mi pravi razmjestaj organa unutra. Kiselina me navecer smori, mislim da sam u ovih 7 mjeseci pojela vise sirove nego kuhane rize [sm=jezicek.gif]. Po licu su mi poiskakali ko neki crveni pecati, niti peku niti svrbe, pa sve kontam da nije ona trudnicka hiperpigmentacija, ali nije nista sto puder ne moze da sakrije [sm=smiley36.gif] Samy ja isto nisam na pocetku imala nikakvih simptoma izuzev pospanosti, na poslu sam samo spavala, non stop bila nazuljana na celu ili obrazu [sm=jezicek.gif], jednostavno glava padala. Ima li iko iskustva sa Medzedovicem na GAK-u, ja uzela uputnicu i kontam ovih dana da se narucim jer su mi kod mog dr ostala jos dva pregleda?!
|
|
|
|