|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Mart
22.3.2016 13:50:00   
Sanjalica 85
Evo nasminkala se, obukla i sada nema odustajanja, otisla sam user posted image

Našu srećicu, maminu i tatinu princezu, ocekujemo 12.05.2016. user posted image

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 351
22.3.2016 13:53:53   
samy_lo
Izasao je babo iz sale..hvala dragom Allahu

06.09.2013 pocetak borbe
01.3.2015. Kiretaza-13 sedmica
10.9.2015 dvojke-spontani pobacaj
04.10.2016 rodio se moj H

(odgovor članu Sanjalica 85)
Neposredna veza do poruke: 352
22.3.2016 14:51:51   
tačkicaa
Sanjalica 85 Uživaj user posted image

Samy_lo user posted image Vidiš da će sve aBd bit' kako valja user posted image Sad se opusti i mazi trbuh user posted image

(odgovor članu samy_lo)
Neposredna veza do poruke: 353
22.3.2016 15:05:41   
agatha
Pozz, žene. Ja sam slomljena, dosla s pregleda i evo legla.
Na Jezeru danas bas ludnica, puno žena. Uglavnom doktor kaže trudnoca
16 sedmica, malo na jednoj strani ima kontrakcija, pa mi je propisao magnezij i apaurin od 2 mg, ujutro i navečer. Beba se puno vrti pa nije mogao tacno vidjeti spol ali kaze čini mu se da ništa ne visi a ja kažem super nek ne visi. :) Muža sam prozvala sebični jer vidim na njemu da bi se više obradovao još jednom sinu.
Samy, bil hair, da ti otac bude dobro.
A drage trudnice ne brinite se znat ćete kad krene porod. :)
Posto nema reagensa zakazala sam amnio, malo me prpa...

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 354
22.3.2016 15:18:34   
Spajalica
Evo da vam se pridruzi jos jedna friska trudnjaca :-)
Sve vas lijepo pozdravljam i zelim vam sve najljepse!
Ja sam jucer radila betu i rezultat je 2211 :-)
ZM je bila 18.02.2016. god.
U petak idem na pregled i uzv i plasiiiim seee ...
Za bebu se trudimo tri godine i kada smo vec bili odustali od pomisli da se moze desiti prirodnim putem i poceli planirati da krenemo u postupak ... desilo se user posted image
Nadam se da ce sve biti dobro, a plasim se i jos uvijek ne vjerujem!

Sreca je zeljeti i drugima ono sto zelis sebi!!!

(odgovor članu agatha)
Neposredna veza do poruke: 355
22.3.2016 15:19:24   
Spajalica
Moram promjeniti potpis :-)

(odgovor članu Spajalica)
Neposredna veza do poruke: 356
22.3.2016 15:22:58   
Daliyah92
Dobrodoslica novim clanicama user posted image

Bebabu, cestitke na bebici user posted image

(ne znam jesam li ovo gore vec napisala jednom user posted image )

Sanjalice, pa tvoja bebica bas napreduje mashallah. Cini mi se da si napisala zadni put da je imala 2kg ili nesto vise.
A ja gledam na jednoj aplikaciji tek u 34. sedmici bi beba mogla imati nesto preko 2kg. Ja cu sad u 33. sedmici na kontrolu pa budemo vidjeli, ali osjecam da bebica bas raste. Cini mi se da sve manje mjesta ima user posted image
Ma da bude kilaza po ovoj aplikaciji kako pisu, ja bih bila zadovoljna.

Sami_lo, mashallah za babu tvog, mogu zamisliti kako ti je bilo cekati.

Kakve ste vi sa strijama? user posted image Jeste li dobile koju? Izgleda da se bas najvise dobijaju pred porod ili tako nesto. Ja bas ne znam jesam li dobila nove ili se samo stare malo bolje naziru user posted image Ali sta bi insan, i ako ih dobijem nista strasno, vec sam navikla s njima zivjeti user posted image
Citala sam da je dobra krema od Vichy za vec postojece strije (vjerovatno ih ublazi malo, one crvene-ljubicaste) i na mnogo mjesta je hvale a onda procitam komentar da ne valja nikako i da je bezveze bacati pare za nju user posted image
A ja ipak mozda probam, mada mogu samo zamisliti koja joj je cijena user posted image Pa makar i bacila pare, makar cu znati da sam probala.

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 357
22.3.2016 15:24:28   
agatha
Dobro došla, Spajalice! :) Bas mi je drago zbog tebe i želim ti laganu u ugodnu trudnoću.

Neposredna veza do poruke: 358
22.3.2016 15:33:20   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: agatha

Muža sam prozvala sebični jer vidim na njemu da bi se više obradovao još jednom sinu.

user posted image
Vecina muskaraca nekako vise musku djecu voli, barem sam ja tako primijetila. A eto moj muz nekako vise voli zensku djecu. Ja sam prvi put htjela curicu a dobila djecaka (iako ga sad ne bi mijenjala za sve cure svijeta user posted image ), a sad mi je svejedno sta ce biti. E jedino se malom ne svidja zensko ali hajd, valjda se navikne. Cak mi prizna da je ljubomoran i da zeli da ja njega mazim a ne bebicu user posted image user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

(odgovor članu agatha)
Neposredna veza do poruke: 359
22.3.2016 15:36:46   
tačkicaa
Spajalica Pozdravljam frišku trudnjaču i čestitam user posted image
Daliyah92 Najbolje da ti sačekaš tu bebaru, pa o jednom trošku briši strije user posted image
agatha user posted image za curicu user posted image A što si zakazala amnio? Jesu li ti savjetovali da radiš? I što Agatha? Je li zbog krimića ili se tako zoveš? user posted image

Neposredna veza do poruke: 360
22.3.2016 15:45:08   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: tačkicaa

Daliyah92 Najbolje da ti sačekaš tu bebaru, pa o jednom trošku briši strije user posted image

user posted image
Ma to ja malo sanjam da ce nesto biti, tj da ce bar ista ta krema uraditi kad je vec hvale, ali sam ubijedjena 99,9% da nece nista biti user posted image
A ne pomisljam nikad da ce nestati, to su oziljci koji se samo operacijom mogu ukloniti.

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 361
22.3.2016 16:01:29   
agatha
Daliyah, ma znam da većina voli. Imamo sina hvala Bogu i normalno ne bih ga mijenjala kao sto ne bi ni sad sigurno niko od nas kad upoznamo to malo biće, nije više u pitanju je li muško ili žensko, to je naša mala osoba. Ali dok smo trudne i još ne znamo spol normalno mi je da imamo želje pogotovo kad je drugo dijete u pitanju.
Što se tiče strija, ja se u prvoj mazala onim hipp maslacem i nemam nijedne strije mada mislim da je to do kože a ne do mazanja.
Tackice, uvijek me nasmijesuser posted image ne zovem se Agatha već zbog Agathe Christie. A amnio zato što imam 37 godina i muž također.

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 362
22.3.2016 16:09:05   
tačkicaa
agatha Moja misija ovdje je da vas nasmijavam i eto usput' nosam ovo maksumče u trbuhu za koje mi dušmani ne daju ni da vidim šta je user posted image user posted image I ja sam veliki ljubitelj Agathe rahmetli user posted image Svojevremenom sam pročitala sve njene knjige koje sam našla u biblioteci, uključujući i autobiografiju user posted image Sreća pa imam pamćenje k'o mrav, pa se svaki put šokiram kad neki film po njenim knjigama user posted image
Aha, sad mi je jasno. Neću više zapitkivati user posted image
I ja isto mislim da je to sve do kože, debljanje do genetike pa se nadam da ću bit' na mamu a ne na tetke user posted image
Bliži se pola 5, pa mi sve više opada koncentracija, pa ne zamjerajte što ovako povezujem misli user posted image

(odgovor članu agatha)
Neposredna veza do poruke: 363
22.3.2016 17:57:37   
Beba_Bu
Hvala na cestitkama :)

Boga mi eto porod za pozelit:D Ja sam isto tako bila isprepadana pogotovo Zenicom,kao da su gore azdaje.A ustvari sam upoznala predobre osobe,ili sam tako potrefila..Savrsen porod :)
Ponijela sam u cekeru stvari onom malo vecem da mi je preglednije,i daju sve :) *__*
A ime nadili smo Mejsun :) (Lijepotica,Lijepa kao mjesec) izvorno Tursko/Arapsko ime :).

Povremeno cu ulijetat da vidim ko se porodio,i kako napreduju trudnocee :*

user posted image user posted image

.* 15.Mart.2016*.

Mejsun <3

Love at first sight. *__*

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 364
22.3.2016 18:24:23   
mala_sa
Mahanje i od nas, slomljena sam, A mi sinoc nije cijelu noc spavala, bolilo je uho, danas potvrdjeno upala srednjeg uha user posted image . Kod doktora smo cekale 3 sata, sve me zaboljelo na onoj stolici user posted image .
Kupila sam danas jos jedne gegice i dekicu za princezu, zvanicno imamo 3 bodija, 2 gegice i dekicu user posted image user posted image

Svasta ste pisale al ja sam sve pomijesala, pa necu sad nikoga naimenicno sigurno cu sve fuliti user posted image

Nove clanice dobro nam dosle user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Beba_Bu)
Neposredna veza do poruke: 365
22.3.2016 18:32:39   
Spajalica
Hvala na cestitkama i dobrodoslici user posted image divne ste
Imam jedno pitanje, obzirom da sam ja malo starija teta (35 punih) znate li koji se testovi moraju obaviti?

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 366
22.3.2016 19:23:39   
Logica
Spajalice dobro dosla i samo pozitivno razmisljaj i salji fine vibracije svojoj bebici :) da hairli izneses do kraja :)

Gdje bude okaidi u sarajevu? :)

Neposredna veza do poruke: 367
22.3.2016 22:27:45   
BubaDara
bebabu čestitam od srca! user posted image
spajalice dobro nam došla! Mogu misliti vaše sreće sad! user posted image Da ti bude školska trudnoća i da nam rodiš zdravu bebicuuser posted image
Hvala za savjete o kilicama, olaksale ste me za 5kg brige hahaha user posted image

< Poruku je uredio BubaDara -- 22.3.2016 22:31:07 >

12.01.2016.g. ugledali svoje user posted image user posted image

(odgovor članu Logica)
Neposredna veza do poruke: 368
23.3.2016 8:23:57   
tačkicaa
Jutro hanumice user posted image
JE li ovo proljeće? Prepašće mi se dijete, ja mu pričala o nekom ljepšem vremenu, a vid' ovo user posted image
Sanjalice Kako je bilo na rekreaciji ? user posted image
Beba_bu Prelijepo ime user posted image
Mala_sa KAko je curice danas? Bolje?
Spajalica Ima tih nekih testova kako sam ja čula, ali najbolje da ti ginekolog predloži koje bi trebalo da radiš. Kad reče da ideš na prvi pregled?

Neposredna veza do poruke: 369
23.3.2016 8:35:00   
ema08
Pozdrav drugaricama trudnicama user posted image ,

Moj termin je 16.09., a moja priča je pomalo neobična. Trudni smo nakon sedam godina, dijagnoze neplodnosti zbog neprohodnih jajovoda bez ikakve šanse za začeće prirodnim putem, dva spontana nakon dvije vantjelesne oplodnje i to PRIRODNIM PUTEM user posted image . Svim trudnicama zelim sto laksu trudnocu i sa sto manje sikirancije i problema, da ih njihove mrvice fino slusaju u pupama.

Pusa

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 370
23.3.2016 8:57:07   
ema08
Usput, je li neka imala problema sa mokracnim kanalima? Mene ozbiljno zezaju user posted image ,a voljela bi da izbjegnem antibiotik. Pijem brusnicu i caj i sok al ne cini mi se bas da mi nesto pomazeuser posted image . Ima li ko kakav savjet sto se jos smije koristiti kod upale mokracnih kanala u trudnoci?

(odgovor članu ema08)
Neposredna veza do poruke: 371
23.3.2016 8:57:23   
nudzejma
Bas lijepe vijesti ovog jutra na ovoj temi....
Dobro dosle nove trudnice,zelim vam lagane i zdrave trudnoceuser posted image

"Šta je bilo-bilo je,a ono što želiš neizvjesno je! Imaš samo trenutak u kojem živiš"

(odgovor članu ema08)
Neposredna veza do poruke: 372
23.3.2016 9:11:22   
tačkicaa
Ema Ja sam imala tih problema. U desetoj sedmici , ili tako nekako, mi je nalaz urina bio užasan. Probala sam čajevima, ali ništa od toga. Morala sam pit' antibiotike, popila dvije kutijice i nalaz super user posted image
Provjeri sa doktorom, bolje ti je popit' terapiju, nego da se mučiš s tim, baš je ružno i neugodno user posted image
Ali nije ništa strašno u svakom slušaju user posted image
I ja ti želim ugodnu trudnoću user posted image

(odgovor članu ema08)
Neposredna veza do poruke: 373
23.3.2016 9:12:31   
samy_lo
Jutro zene..
Mene i dalje ovo BOLI na lijevoj strani,uzet cu uputnicu danas za Jezero,ali tek od 2 mi radi doktorica..do kad oni primaju na Jezeru?
Cula sam da je dobra topla limunada za mokracne kanale,al opet mi ne vjerujte,bas cu priupitati doktora

06.09.2013 pocetak borbe
01.3.2015. Kiretaza-13 sedmica
10.9.2015 dvojke-spontani pobacaj
04.10.2016 rodio se moj H

(odgovor članu nudzejma)
Neposredna veza do poruke: 374
23.3.2016 9:39:18   
mala_sa
Jutro, jedva se dozivam user posted image user posted image , jos sinoc u sitne sate pustili reportazu o mom dragom Sarajevu, i gdje to da ne pregledam; zato jutros mrak na oci kako god da progledam user posted image

Tackice dobro je ona cim antibiotik pocne djelovati user posted image , al vrag odnio salu morat cu se sad bas pozabaviti njenim usima (ovo je 3 upala u zadnjih 6mj), ipak je vrijeme da kontrolu uradi specijalista... Sretno danas na kontroli, znam da jedva cekas user posted image user posted image

Ema iskrene cestitke na user posted image user posted image , jesi li radila nalaz urina i pricala sa doktorom? Ako je jaka upala onda je ipak za antibiotik, a ako nije imas od Pancica caj za trudnice i djecu protiv bakterija u mokraci, stvarno je dobar i efikasan.

Samy_lo odi danas na uz, mada ja mislim da je zbog pomjeranja i sirenja svega pa negdje bas nezgodno zna da boli, meni su 5 mj prve trudnoce bili bas cesti ti cudni bolovi a sve zbog sirenja user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu samy_lo)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *